|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 … 41
Čau mamčule, tak jsem dočetla....Jani, že bys už o víkendu jela? Já mám furt stejný posli, hlen žádnej....no mažnel dneska ze srandy juknul do kalendáře a řekl "14. července jedeme rodit"
no tak uvidíme páč u Teerezky se trefil na den. Jsme byli na prochajdě a on prej, že zejtra rodíme...sem se mu ještě smála páč byl Apríl a fakt jsme jeli 
Jinak holky dojničky :-) moc na vás myslim....já z toho kojení mám lehčí depky jaký to zase bude páč s Terezkou to byl teda mazec. 2x mastitida a jednou s antibiotikama. Mně nepomáhalo teda fakt taky nic skoro...jsem střídala ten Bepanthen a Genciálku. Darčo, mně právě dr. řikala, že se Bepanthen omývat nemusí tak jsem neomývala, tak teď nevim čoveče. Jinak malá měla z tý Genciálky sice fialovou pusu nějakej čas, ale bylo to jediný co docela zabíralo.
A zkusit kojit s kloboučkama?
Upravil(a) Klea (4. 7. 2009 19:35)
Není tady
Klei já ti nevím, já myslím, že ne, jako břicho netvrdne, je mi celkem fajn, ale před chvílí zas ten nahnědlý hlen
no uvidíme
myslím, že bepanthen ani ten purelan se nemusí omývat - mě říkaly por. asistenky - bepanthen jako prevence, purelan už na rozpraskané bradavky- tak jsem koupila oboje
Není tady
O tom Purelanu jsem vůbec neslyšela...hned příští tejden si ho určo preventivně koupim páč mně ty kozendy určitě zase neminou haha.
No Jani jestli chceš předbíhat tak klidně mně to neva
si řikám, mimčo je napapaný, přebalený ať si tam klidně ještě hoví
pak to bude zase kolotoč
Není tady
Někdo mi nedávno řikal, že prej statisticky se holky spíš přenášej než chlapečci. Jakože, že ženský dělaj fóry a chlapi jsou moc hrrr:lol: to mě docela pobavilo...
Není tady
Ahoj holky... tady je zataženo a dusno....doktoři pořád neví co mamce je.... a z Chomutova jí budou zítra převážet do Prahy... tak tam dnes du..ať se taky sakra něco dozvím... sem z toho naprosto na prášky...je to už 4 rok o prázdniny co se mi v rodině neco děje a tak se bojim....
Není tady
Angel, moc držím palečky, ať je mamka brzy v pořádku. A ty se holka drž a přeju pevné nervy!!!
Není tady
Angel doufám, že mamce bude brzy lépe
jinak co všechny těhulky děláte ? maminek se neptám to si dovedu představit 
Upravil(a) janabas (5. 7. 2009 17:43)
Není tady
ahojky, tak mi byli včera na borůvkách a dneska na houbách :-) už se teda moc neohnu, ale řádně diriguju a ukazuju....to mi jde taky dobře :-)))))
Není tady
Holky hodila sem do alba nějaký fotky, pokojíku a tak... za chvilku budem finišovat...mam fakt šikovnýho chlapa.. nikdy netapetoval 
Jinak celý den sem někde lítala, na houby bych šla taky, teď budu žehlit....zítra se válet u rodičů na zahradě a další dny musim vyprat a tak...jo a vyfotim Vám kočík zejtra... snad nezapomenu 
Není tady
nezapomeň na kočík zítra
, jakou barvu to nakonec máte ?
jinak my jsme si čerstvě vymalovanou kuchyň vylepšili samolepkama kytek, ještě se chystéme vyzdobit jednus těnu v obýváku
Není tady
Ahojky kočky, tak jak se tu máte?
mě se nějak k netu ani nechce, jak nemůžu pořádně sedět a věčně stejně koukám na malou, jakej je to zázrak.
Ale stejně se mi stýská po vás, tak občas nakouknu 
Není tady
Koukám vy tu nikdo nejste,
tak abych se aspon zapojila.
Taky sem si myslela tak týden před porodem, že odchází zátka a teda nebylo to nic proti tomu co ze mě šlo den před akcí. Dost hrubě do mě šáhla doktorka a pak to bylo hnusně hlenovitý tažný a s krví a odcházelo to celej den a noc
(prominte barvitej popis) a stejně mi řekla, že to může bejt porod až za tejden...
Jinak nám kojení jde zatím. Bojovali sme první den, malá se přisála krásně, ale byla unavená a líná a já jí musela pořád lechtat pod bradičkou, aby pila. Navíc mě to jak mám přikládat naučili spolubydlící na pokoji - sestry teda nic moc přístup. Bradavky mě bolely chvilku a udělali se i stroupky - p. mi koupil Bepanthen a sem s tím spokojená. Kojíme pěkně dál. Akorát mi malá prostě neodkrkne po kojení, nevíte nějaký fígl - já mám z toho špatnej pocit, nechávat jí ten vzduch v bříšku.
Začly nás trápit prdíky
ale už sme to zvládli, máme rourku, kapičky, krémy a já kojící čaj...
Slohovku sem vám zase nenapsala, i když bych moc chtěla, sem na to hrozná - vím, že to bude dlouhý, tak chci mít dost času a ted už se zase blíží koupání a kojení...
tak papa Mám vás moc ráda 
Není tady
jéé Lusinko škoda, že jsem tě nestihla
já už se na ten náš zázrak moc těším, sice mě včera na chvilku zachvátila panika, že nezvládnu porod, ale stejně mi nic jiného než to zvládnout nezbude, že 
a Vám maminkám už závidím,m že máte svoje sluníčka už u sebe
no zítra tu nebudu jedeme na výlet, tak se tu mějte hezky
Není tady
Ahoj všem maminkám a těhulkám!
Dneska jsme byli na návštěvě, jeli jsme tam už na oběd a pak jsme ještě večer grilovali, tak jsem nemusela nic dělat. Akorát mi poprvé za těhu otekly nohy, snad to bylo tím horkem a už se to nebude opakovat.
Angel, přeji, ať se to s maminkou brzy vyřeší a hlavně ať je brzy v pořádku
Dívala jsem se na fotky
, moc se mi líbí barvičky do pokojíku
A nezapomeň se pochlubit i kočárkem.
Kleo, na borůvky se chystáme zítra. Taky už mám problém se ohnout, tak budu ukazovat 
Lusinko, super, že zvládáte kojení a držím palce, ať prdíky Kristýnku moc netrápí 
Není tady
Angel a ten pokojík je teda super , já už se těším až za 2 roky budem malému dělat pokojíček, zatím má bobek jen takový koutek u nás v ložnici s přebalovákem a postýlkou, a dala jsem tam samolepící dekorace z tchiba tak aspoň něco
Není tady
Ahoj Dari, já vím, že to zvládnu , budu muset
a snad nám nebude zítra pršet
Upravil(a) janabas (5. 7. 2009 21:24)
Není tady
Taky doufám, že pršet nebude. Podle jedné předpovědi jo a druhá hlásí, že ne. No tak uvidíme 
Miška má už teď svůj pokojík, ale 2 roky taky s náma "bydlela" v ložnici. Teď bude mít Karolinka taky koutek u nás v ložnici a nejdřív po roce nebo spíše až později, jí chceme přestěhovat k Mišce.
Není tady
my zatím nemáme prostor pro dětský pokojík, v plánu je rozsáhlá rekonstrukce s přístavbou, tak do té doby bude muset být s náma
Není tady
To my jsme taky neměli, měli jsme 2+1, dole bydleli babička s dědou. Teď jsem ráda, že má Miška svůj prostor, ale i ve dvou místnostech jsme to zvládli.
Navíc nejsem zastáncem, aby miminko spalo samo v pokojíku.
Není tady
Děkuju berušky 
Jani, my budeme mít stejně postýlku a základná věci určitě prvních 3/4 roku v ložnici, abych nemusela odbíhat pořád do vedlejšího pokoje, ale hezkej bejt může
máme byt 3+1 až nahoře (to je 5p.)
mě se už 2x za sebou zdálo o porodu a tak
i to že mam jako poslíky a tak..a už ani nevim, co byl sen a co skutečnost
Ukaž mi ty nááálepkyyyyy 
Užij si zítřek, budu tua si až večer... Š. jde do práce, tak budu u jeho rodičů na zahradě, pak za mamkou do nemocnice a pak domuuu, poslední stěna a začneme dělat podlahu.
Mějete se tu krááásně!
Upravil(a) Angel (5. 7. 2009 21:55)
Není tady
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 … 41