29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lusi mě svědí po pozření jahod a nezabírá na něj nic kromě škrabání
Jinak mě se ta fotečka nezobrazuje je tam jen čtvereček.
Není tady
Vidím, že tu všechny meleme z posledního Ráno to bylo o.k., ale teď sotva chodím.. Jsem to asi s těma výletama přepískla..
Jani, mě bolí stydká kost na levé straně a je to bolestivější než s Nelou.. N. mi tlačila na celou kost, ale A. je na levé straně.. Zvednout levou nohu je pro mě nadlidský výkon.
Není tady
Bry vecer Filipek vcera v noci krasne spinkal, budil se kazde 3 hodiny, pak si to ale vynahradil pres den, byl vzhuru od 6-12hod. Tak zase doufam v klidnou noc. Dnes prijela moje rodinka, grilovalo se a pilo.
Anisku-ty tlaky na spodek jsou normalni, taky sem obcas citila, jako kdyby mi tam nekdo vrtal sroubovakem...
Lusinko-ke konci prcek kope fakt malo, ani bych to uz nenazvala kopani, spis ze jen citim nekde nozku nebo rucicku, jak se protahne.
Není tady
Pauli,malý je nádherný,fakt miláček.Už se taky nemůžu dočkat.
Není tady
Dobré ránko těhule,
začíná zase jeden z krásných dní a teda u mě po porodu, ani ťuk, jak jste na tom vy???
Pauli malej je krásnej, už se těším taky až splasknu
Není tady
Taky hlásím nic Tak já vám nevím, buď letňátka rodí o cca 14 dní dřív nebo lehce přenášejí.. Já už to vidím, že budu rodit až příští víkend.. Hlavně, aby to nebylo přes týden (od 6-18:30h jsme celý den s Nelou samy)..
Pauli, Filípek je fakt nádherný
Není tady
Ahojky tak ja se taky hlásím vcelku,a že by se něco chystalo tak to ani ťuk,jdu dělat guláš at je brzo hotový a pak jdeme s Terkou k našim do bazénu,budou ho napouštět teplou vodou.
Není tady
Katkotak to Vám vyjde des super počasí , už je tam krásně
já svačím a pak jdem dochysta vše na odpolední grilovačku
Není tady
Tak já s tebou Káto měním jo? teda mě od rána bolí břuch jako na ms ale děsně
mám nějaký silný poslíčky
v týdnu mi odešla hlenová zádka no zdá se mi to nějak brzo malou sem týden přenášela
ale nebojte se předbíhat nebudu pěkně popořádku
Není tady
Zzann, jak jsem psala výše, buď letňátka rodí o dva týdny dřív nebo přenášejí.. No, pro mě by tohle byl alarm rychlého nasazení
Není tady
tak já teda nevím jdu zkusit teplou vodu ty poslíčci sou po 10 minutách to je divný teda bolí to jak z prominutím kráva zkusim teplou vodu snad to přejde.
Není tady
Krásný den všem
Paulinko ten je krásnej baculáček malinkej ... já už chcu takýýýý!!!!!
Jinak poslíčky mám každý večer tak snad se to rozhoupe.
Zzan tak podávej hlášení jsme netrpělivý co ty tvoje poslíčky ???
Není tady
Hezkou neděli všem!
Užíváme sluníčka, teď Miška spí, ale odpo zas jdeme někam ven.
Pauli, Filipek je krásný
Zzann, držím palce, kdyby se to rozjelo
A všem ostatním čekatelkám taky
Není tady
Zzann, a pak ze nebudes predbihat ..peknej fofrnik, jeste jednou gratuluji!
Pauli, Filipek je uzasnej!!! Drzim palce, at to bez tatky zvladate co mozna nejlip - vsak ono to utece a zase budete vsichni spolu
PetiZ, pekny fotecky, brisko uz mas akorat na nejakou tu akci
My jsme zpet ze svatby, vcera se mi vdavala segra, bylo to moc prima, kransy pocasi, mila spolecnost, ale asi jsem to nejak prepiskla, bo dneska dopoledne se mi udelalo strasne zle, mzitky pred ocima, pak me brnela ruka, pulka tvare vcetne puli jazyka, normalne jsem se rozbrecela, jakej jsem dostala strach, ze jsem nevedela, co se deje, ted jsem si hodku schrupla a uz je mi lip, ale tak nejak slabo a malatno...fakt to bylo desne neprijemny ...jediny stesti, ze jsem prcka citila, protoze jsem zacala docela fest panikarit
Není tady
Jéé, jsem si to myslela, že nás dneska Zzann předběhne Gratuluji..
Tinuš, taky si říkám, že už by to chtělo vypustit No, dneska je dost teplo, tak raději relaxovat v chládku..
Není tady
ZZan, no to je bomba strašně moc gratuluju k Tadeáškovi
normálně mi vyhrkly slzy
Ty jsi teda ďábel, ještě že je neděle, jinak bys fakt skoro jela z práce rovnou do porodnice
Pauli, malej je fakt bóóóóóží
Tinuš, mě se něco podobnýho stalo před 14 dny, jela jsem od doktorky a najednou mžitky hlavně před levým okem, že jsem pořádně neviděla na cestu, tak jsem radši zastavila na parkovišti, asi hodinu tam počkala, utratila spoustu peněz za nesmysly a hned se mi ulevilo
No ale za tím volantem to sranda teda nebyla, fakt jsem se bála, abych někoho nepřejela nebo tak něco
V pátek jsem zrovna byla na očním, tak jsem mu to říkala a on že to určitě bylo z náhlýho propadu tlaku, od tý doby klid, takže bych tomu i věřila. Tak odpočívej, ať je ti líp
Jinak já poslovala včera, ráno asi v 6 mě to probudilo, do toho fajnová zimnice a trvalo to asi do 11, od tý doby klid, tak jsem si docela oddychla, protože ještě nemám všechno připravený
Přeju hezký zbytek neděle všem!
Není tady
Peti, tak šup šup, dnešek ještě nekončí, přece se s Adamem nebudeš nosit ještě celej tejden, když ve všední dny nemůžeš
Není tady
Ty jo,tak to je něco,pak že se nepředbíhá,ale v každém případě zzan moc gratuluju.
Není tady
Katko, to je co, viď? Já už nemůžu vůbec chodit a točím se jenom kolem domu.. To je taková otrava..
Není tady
Ahojík co to vidím???
sem si dneska nechávala babinet až na večer a říkala sem si, že by nějaký to mimčo mohlo přibýt, ale Zzan mě teda nenapadla. Gratuluju moc, ale to předbíhání se mi taky moc nelíbí
píše o poslíčkách a pak už má Tadeáška v náručí.......a to si říkám, že sotva skončila v práci, se asi chlapi báli oprávněně, aby jim tam nerodila
tak já nemám ani poslíčky ani zátku ani náznak - takže PetiZ asi na tom něco bude a já budu určitě přenášet Chodit ještě pořád můžu a ještě dost věcí udělám, ale jsem už strašně nervozní z toho.
Ne, že bysme tomu chtěli pomáhat, ale něco bylo dala sem si i teplejší sprchu, sem si říkala, jestli to fakt nezačne - ale nic, tak jsme si šli s p. aspoň sednout do restaurace na džus. Ale jak tam na mě čučeli, sem měla hned po náladě
Není tady
nazdárek těhulky a maminy
teda tak to je dobrý, já se tu jeden den neukážu a už je tu bordel
Zzanko i sem ti přeji hodně zdravíčka a gratuluju k Tadeáškovi.
A co ste tu vyváděly vy ostatní??? dneska byl krásný den a já ho strávila na sluníčku, zase sme se s Jůlinkou trochu opálily návštěva nám odjela až dnes v 19 hodin, tak sem hodila spršku a už se těšim na spaníčko. Včera sme řádili do 3 hodin ráno, dala sem si 2 malá pivečka a tak krásně se nám spinkalo, nádhera
Není tady