29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím dámy
nevíte některá z Vás jak se účině zbavit celulitidy?
Není tady
Ahoj já jsem zkoušela lymfodrenáž a docela to pomohla 7 kůr jsem měla za 1200,-
ale uplně jsem se jí nezbavila,ale nějaký čas to "vydrželo". Po roce jsem začala chodit znovu
Není tady
Nevím, jestli to nebude reklama, ale mě pomohlo vakuové drenážování přístrojem. Ne takové ty dreky , co nabízejí v TVshopu, ale přístroj , který obsluhuje pracovnice ( v mém případě si ho pořídila jako doplňkový program kosmetička), podtlakem ti masíruje na hadice napojenými baňkami ( a nástavci, které vypadají jak na vysavač) problémové partie. Jedna kůra trvá asi tak 45 minut, pak další za týden. Cena je asi dle místa u nás je to 400-600 Kč. Já měla 10kůr jako dárek.
Na obvod stehen mi ubylo asi 6cm, kůže se viditelně vyhladila a hlavně - přestaly mě úplně otékat nohy v kotnících ( hodně stojím). Tvrdí se , že tím mohou zmizet i drobné povrchní žilky ( takové ty vějířky). To se tedy u mě nestalo.
Je to český přístroj,stojí cca kolem 150tis., když budeš chtít napíšu ti jeho jméno do SZ a pak si ho najdi ve vyhledávači, zda ho někdo vlastní i u vás. Po svých zkušenostech to můžu doporučit. Udržovací kůry by měly být po 1/2 roce a můžu říct, že se na ně určitě chystám. Když jsem tam chodila, přede mnou bývala paní, která si tímhle nechávala "zpevnit" takové ty "prověsy " na pažích- kvůli plesovým šatům. Můžu říct , že to na ní také bylo znát. U mě kosmetička litovala, že si mě nevyfotila "předů a "po" - mohla bych jí dělat reklamu...
Je to vlastně dokonale provedená lymfatická masáž.
Není tady
Já mám podobně jako zuzi777a výborný zkušenosti s přístrojovou lymfodrenáží, nejen že celuloška skoro zmizela, ale i otékající nohy z toho, jak furt v práci stojím se zlepšily. Super se o mě postarali v reklama v Praze a za ty peníze to určitě stojí
Není tady
Já jsem to taky chtěla zkusit. Jak často a kolikrát se asi dělá celá kúra, aby to mělo smysl?
Není tady
A co nějaké krémy? Funguje něco?
Není tady
Tak jsem právě přišla z lymfodrenáže a připadám si hubenější. Jdu si dát zmrzku
Není tady
Manželka na lymfodrenáž chodila a je pravda, že se potom cítila skvěle a minimálně měla hladší kůži. O nějaké celulitidě u ní naštěstí díky sportovní postavě nemůže být řeč. Byla to lymfodrenáž pomocí takových tlakových nohavic, kde se postupně měnilo jejich nafouknutí, a to masírovalo nohy.
Není tady