|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj,
Právě jsem byla u doktora a ten mi potvrdil těhotenství 4-5 týden. Ale je v tom háček, mám rizikové, protože mám špinění. Dostala jsem na to Ascorutin.
Máte s tím někdo nějakou zkušenost? A jak vám to všechno dopadlo?
Není tady
Taky jsem ho ze začátku brala, protože jsem také špinila.Měla jsem hematom (krevní sraženinu) vedle plodu. Naštěstí se vstřebal a dál už vše probíhalo jak má.
http://www.rodice.cz/metrik/]
[/url]
Není tady
Ahoj Věru! To špinění může být, ale ne velké krvácení. To je asi od toho, jak se tam mimísek uhnízďuje. A jestli se mohu zeptat? Dělal ti ultrazvuk? Já jen jestli bylo vidět, jak tluče srdíčko? Já byla včera a moc mě nepotěšil, řekl, že je to malinké.
Není tady
Cecilko srdíčko by mělo být vidět až po 6.týdnu.
http://www.rodice.cz/metrik/]
[/url]
Není tady
Jejda Anni! Všude jsem to četla, ale ty jsi mi teď dala zase naději!!!! Děkuji moc!!!!
Není tady
Cecilko, no jasně, že je brzy na srdíčko, proto se chodí na UTZ až po 6.tt, zbytečně se nervuješ, dej tomu čas a počkej na hladinu hCG, na srdíčko máš ještě min. týden čas.
Není tady
Dělal mi ten vnitřní ultrazvuk, a byla to jen taková tečka, příští týden jdu na kontrilu, tak doufám že se pěkně uhnízdí a zabydlí se! 
Není tady
No! Přesně tak, taky jsem tam měla malou kuličku cca 6 mm, ale stejně se mu to nezdálo, ale pořád si dávám naději, že jsem otěhotněla 2 týden v lednu a to by tak odpovídalo. A už dost nervů!!!!!! mě ty doktoři s těma jejich točícíma kolečka/ kalendářema / pěkně štvou!!!!! tak a už je mi líp!!!!! Stejně je to fajn si s vámi popovídat!!!!Hlavně ať se také daří vám!!!!!!
Není tady
Ahoj Cecilko,
hele já když šla už podruhé na kontrolu, protože u té první nebylo skoro nic vidět, tak mi Dr. řekla že je mimi malé a že počkáme ještě 14dní. Bylo o týden menšá¨í než mělo bít. Byla jsem tam za 14dni a furt bylo o týden menší. A když jsem šla za měsíc, tak vyrostlo jak mělo. To víš oni ty prtˇata neznaj tabulky. Tak se netrap bude to v pořádku ju. . Drřím palečky
Tady přeposílám 
Není tady
Věru... jestli se ptáš i mě, tak mě je 26 a nám to trvalo 2 měsíce. je to druhé těhu. První bylo v 19 a to neplánovaně a hned první měsíc,ale stejně prcek jde do školy v září. 
Upravil(a) masa (7. 2. 2006 18:06)
Není tady
No my to máme plánovaně i neplánovaně. Měla jsem problémy s práskama, protože jsem jich pár zapomněla
tak jsme si řekli, že přestanu brát HA a uvidíme . Počítali jsme že to bude tak za půl roku, a oni jsou to 2 měsíce. Takže docela sranda. 
Není tady
No vidíš...budˇráda že to tak vyšlo... těm holkám co to nejde opravdu nezávidím... já bych zcvokla. A proto jsem vždycky tak ráda když se to jedné z nich podaří. Jsem zvědavá na pátek, protože jich tu je dost co prý budou testovat
byla by sranda kdyby to vyšlo všem
Moc bych jim to přála
Není tady
To masa:
Já si taky nezávidím, a na mozek to leze, snad to v pátek vyjde. A když né mě, tak alespoň jiným.
A vám přeju krásný bříška a klidný těhotenství 
Není tady