18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
Právě jsem byla u doktora a ten mi potvrdil těhotenství 4-5 týden. Ale je v tom háček, mám rizikové, protoe mám pinění. Dostala jsem na to Ascorutin.
Máte s tím někdo nějakou zkuenost? A jak vám to vechno dopadlo?
Není tady
Taky jsem ho ze začátku brala, protoe jsem také pinila.Měla jsem hematom (krevní sraeninu) vedle plodu. Natěstí se vstřebal a dál u ve probíhalo jak má.
http://www.rodice.cz/metrik/][/url]
Není tady
Ahoj Věru! To pinění můe být, ale ne velké krvácení. To je asi od toho, jak se tam mimísek uhnízďuje. A jestli se mohu zeptat? Dělal ti ultrazvuk? Já jen jestli bylo vidět, jak tluče srdíčko? Já byla včera a moc mě nepotěil, řekl, e je to malinké.
Není tady
Cecilko srdíčko by mělo být vidět a po 6.týdnu.
http://www.rodice.cz/metrik/][/url]
Není tady
Jejda Anni! Vude jsem to četla, ale ty jsi mi teď dala zase naději!!!! Děkuji moc!!!!
Není tady
Cecilko, no jasně, e je brzy na srdíčko, proto se chodí na UTZ a po 6.tt, zbytečně se nervuje, dej tomu čas a počkej na hladinu hCG, na srdíčko má jetě min. týden čas.
Není tady
Dělal mi ten vnitřní ultrazvuk, a byla to jen taková tečka, přítí týden jdu na kontrilu, tak doufám e se pěkně uhnízdí a zabydlí se!
Není tady
No! Přesně tak, taky jsem tam měla malou kuličku cca 6 mm, ale stejně se mu to nezdálo, ale pořád si dávám naději, e jsem otěhotněla 2 týden v lednu a to by tak odpovídalo. A u dost nervů!!!!!! mě ty doktoři s těma jejich točícíma kolečka/ kalendářema / pěkně tvou!!!!! tak a u je mi líp!!!!! Stejně je to fajn si s vámi popovídat!!!!Hlavně a se také daří vám!!!!!!
Není tady
Ahoj Cecilko,
hele já kdy la u podruhé na kontrolu, protoe u té první nebylo skoro nic vidět, tak mi Dr. řekla e je mimi malé a e počkáme jetě 14dní. Bylo o týden mená¨í ne mělo bít. Byla jsem tam za 14dni a furt bylo o týden mení. A kdy jsem la za měsíc, tak vyrostlo jak mělo. To ví oni ty prtĄata neznaj tabulky. Tak se netrap bude to v pořádku ju. . Drřím palečky
Tady přeposílám
Není tady
Věru... jestli se ptá i mě, tak mě je 26 a nám to trvalo 2 měsíce. je to druhé těhu. První bylo v 19 a to neplánovaně a hned první měsíc,ale stejně prcek jde do koly v září.
Upravil(a) masa (7. 2. 2006 18:06)
Není tady
No my to máme plánovaně i neplánovaně. Měla jsem problémy s práskama, protoe jsem jich pár zapomněla tak jsme si řekli, e přestanu brát HA a uvidíme . Počítali jsme e to bude tak za půl roku, a oni jsou to 2 měsíce. Take docela sranda.
Není tady
No vidí...budĄráda e to tak vylo... těm holkám co to nejde opravdu nezávidím... já bych zcvokla. A proto jsem vdycky tak ráda kdy se to jedné z nich podaří. Jsem zvědavá na pátek, protoe jich tu je dost co prý budou testovat byla by sranda kdyby to vylo vem Moc bych jim to přála
Není tady
To masa:
Já si taky nezávidím, a na mozek to leze, snad to v pátek vyjde. A kdy né mě, tak alespoň jiným.
A vám přeju krásný bříka a klidný těhotenství
Není tady