19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj vichni, je tu spousta znalých en a maminek, tak se na vás obracím.
Chtěla bych letos vyrazit (nejlépe přelom června a července) s dcerkou na dovolenou nejlépe do Bulharska, jene nějak nemůu najít ádnou cestovku která by poskytovala zájezd pro nás samoivitelky s děckem, vude nabízejí 2 dospělí a dítě zdarma, ale abych mohla jet za výhodnějí cenu s holkou sama, to jsem nenala Klidně bych jela i s nějakou maminou taky s děckem, ale nějak jsem ádnou nepotkala
buď blbě hledám nebo nevim... Pokud vyhledám nějaký vhodný zájezd, tak musím za děcko zaplatit stejně jako za dospělou a nebo kdy u je sleva na dítě, tak zase doplácím za jednolůák .... V září u nastupuji do práce, tak si chceme uít poslední "volné" léto. Pomůe někdo, poradíte???? Díky
Není tady
Ahoj, jsem taky samoivitelka a řeila jsem mnohokrát toté. Bohuel, u nás jsou slevy jen pro početné rodiny. Samoivitelky jsou neádoucí.
Jednou jsem byla na akci pro osamělé matky s dětmi, byl tam i kněz a ten mi řekl, e samoivitelky se musí mít patně, aby byly odstraujícím příkladem pro ty vdané, aby se nerozváděly a e jediné řeení je vdát se. Toto se bohuel táhne celou rodinnou politikou u nás. Slevy pro matku s dítětěm jsou běné v zahraničí, ale ne u nás.
Jsem zvědavá, jestli Ti někdo poradí.
Nám se osvědčilo jen jezdit na poslední chvíli a vyjednat si jetě větí slevu a výjimku individuálně. V době, kdy se odjezd blíí a kapacita je neobsazená jsou cestovky ochotné jednat o individuální ceně. Třeba Ti odpustí ten příplatek za neobsazené lůko. Ale není to jisté.
Není tady
amely napsal(a):
Ahoj, jsem taky samoivitelka a řeila jsem mnohokrát toté. Bohuel, u nás jsou slevy jen pro početné rodiny. Samoivitelky jsou neádoucí.
Jednou jsem byla na akci pro osamělé matky s dětmi, byl tam i kněz a ten mi řekl, e samoivitelky se musí mít patně, aby byly odstraujícím příkladem pro ty vdané, aby se nerozváděly a e jediné řeení je vdát se.
Tak ten výrok toho pána, který si říká kněz, je dost silné kafe. Já bych se ho zeptala, jak za to můe enská, od které mu odejde za jinou? Za to taky můe ta ena?
Já jsem také o takových slevách neslyela, ale budu se po tom pídit, protoe jsem také s dcerou sama a chci jí dopřát také něco lepího, ne strávit ivot v jedné místnosti.
Není tady
Natálie napsal(a):
amely napsal(a):
Jednou jsem byla na akci pro osamělé matky s dětmi, byl tam i kněz a ten mi řekl, e samoivitelky se musí mít patně, aby byly odstraujícím příkladem pro ty vdané, aby se nerozváděly a e jediné řeení je vdát se.Tak ten výrok toho pána, který si říká kněz, je dost silné kafe. Já bych se ho zeptala, jak za to můe enská, od které mu odejde za jinou? Za to taky můe ta ena?
Já jsem také o takových slevách neslyela, ale budu se po tom pídit, protoe jsem také s dcerou sama a chci jí dopřát také něco lepího, ne strávit ivot v jedné místnosti.
Tak ví co by Ti na to řekl? e je to vdycky vina obou dvou a můe si za to sama, e odeel. Chtěla jsem dětem dopřát křesanskou výchovu, ale co jsem vechno slyela, bylo ílené. No tak u katolíci nejsme a cítím se líp.
Ta dovolená fakt jde ukecat, někdy vychálejí dobře i ty zájezdy na poslední chvíli. To spí jsou problémy kdy jsou 2 maminky se 2 malými dětmi na 1 pokoji. Děti měly jiný reim, ruily se při usínání, byla nervozita. Ale třeba se najdete 2 maminky, co se shodnou.
Já jsem neměla ani moc peněz a obě holky alergičky, moře potřebovaly, tak jsme jezdily kadý rok do stanů. Loni sehnala kamarádka úasnou nabídku - za 2000 na osobu jsme měly dopravu, stan ve kterém jsme byly jen 3 a plnou penzi v blízkém hotýlku v Biogradu na Moru - na týden. Kadému stany nevyhovují, ale dají se najít i levné zájezdy do penzionů.
Není tady
Pokud se vztah rozpadne, pak je to vina obou, o tom ádná. Ostatní je jen křesanská demagogie....
lvice napsal(a):
Pokud se vztah rozpadne, pak je to vina obou, o tom ádná. Ostatní je jen křesanská demagogie....
Tak toto s Tebou nesouhlasím, co taková chemie? manel se zakouká a nevidí napravo nalevo, hlavně kdy má doma 2 malé řvoucí děti, nebo manelku na rizikovém těhotenství a s tou druhou je taková pohodička a ádné starosti.
Ví, na těch křesanských akcích jsem poznala řadu skvělých en, které opustil manel blbec, ale taky řadu en úplně příerných - hysterických, neschopných, které manela měly jen proto, e se jim podařilo najít podpantofláka a navíc katolíka, který uznává nerozlučitelnost manelství a nerozvedl by se, protoe mu to víra nedovoluje.
Není tady
Souhlasím s Amely. Moje chyba asi byla, e jsem skoro celé těhotenství prozvracela, vude jsem chodila s pytlíkem,zvracela jsem tak 40x za den a vechno. Byla jsem z toho úplně psychicky vyčerpaná. Po porodu jsem byla nastřiená, tak na nějaký sex jsem neměla ani pomylení a vedle mě miminko, které potřebovalo péči. To moc partnerovi nevonělo a nael si mladí a zase bezdětnou přítelkyni.
Moje chyba byla moná v tom, e jsem ho včas neprokoukla, protoe u měl dítě z předchozího vztahu, kde to sváděl taky na bývalku.
Není tady
Bohuel mám s cestováním do zahraničí taky patné zkuenosti. Nakonec jsem jezdila s kamarádkou a jejím synem. Jinak by to bylo dost drahé.
Není tady
amely napsal(a):
byl tam i kněz a ten mi řekl, e samoivitelky se musí mít patně
to je ale hnus...
jsem u starí a děti mám dospělé, ale kamarádka se řízením osudu stará a vychovává vnuka, a je na tom také stejně - ráda by mu dopřála pobyt u moře, protoe je často nemocný, ale nic se slevou nemůe sehnat...
Není tady
Holky díky moc, já u jsem myslela, e jsem neschopnej debil kdy nemůu nic najít a ono asi fakt u nás nic takového není Jetě mě napadlo zkusit oslovit cestovky .... kdy je ta krize, třeba by o ceně opravdu jednaly ... Peněz taky nemáme na rozhazování, ale dát "dvacku" za Bulharsko bez jídla jen proto, e jedem dvě, přitom je to cena pro tři, mě přijde fakt brutální
Kdybychom náhodou věděly některá, tak si dáme vědět
Křesanství ani jinou víru neuznávám, je to vechno stejné vymejvání mozků ... věřící sorry nikoho neodsuzuju, ale prostě ničemu nevěřím
Co se týče toho jet s někým, tak myslím e to je o tom jak si sedneme, jezdíme takhle s maminama s děckama přes noc na vejlety a v pohodě, tak dá se to vydret a hlavně ten rytmus mají děcka stejnej, večer (na dovče) jdou spát později a nebo "a padnou" přes den je to na domluvě nebo situaci co se podnikne .... nejsem zastáncem dret se např 14 dní pohromadě, kadý si můe den udělat podle svého ....
Snad to dopadne, fakt bych nám to moc přála!
Není tady
Nedávno říkal v televizi Tomio Okamura (asociace CK), e vlivem krize cestovky roziřují nabídku mimo jiné o slubu jedno dítě zdarma s jedním dospělým. Ale vidím, e v praxi to moc nefunguje ... Zkus mu zavolat.
Není tady
To bylo v Sama Doma, ale asi si to Tomio opravdu jenom myslí
Není tady
No já jsemn kdysi - u je to opravdu dávno - asi tak 10 let, kvůli tomu do cestovky volala, ale vůbec se se mnou nehodlali bavit. Dnes je troku jiná situace, drím palce, aby Ti to vylo.
Není tady
Nedalo mi to a trochu jsem "googlila". Zkus to taky a určitě najde něco, co ti bude vyhovovat.
Není tady
Já jsem tedy před těhu v jedné CK pracovala a ubytovatelé větinou opravdu nabízejí 2lůkové pokoje a chtějí také za 2 postele zaplatit. A pokud mají třeba jednlůák bez příplatku, tak u se tam ádná dalí postýlka pro dítě nevejde .
Opravdu by jsi asi musela souhlasit, e by tě dali do dvoj- a vícelůkového pokoje s dalími spolucestujícími.
Navíc pokud pojedete busem, tak to místo, kde by sedělo tvé dítě, by mohl obsadit za plnou cenu jiný dospělý.
Pokud bys nic nenala, mohla bych se ti mrknout po Rakousku, tam bychom určitě něco naly. Ale jen s vlastní dopravou.
Upravil(a) Tulipánka (13. 6. 2009 16:45)
Není tady
Amely: "byl tam i kněz a ten mi řekl, e samoivitelky se musí mít patně, aby byly odstraujícím příkladem pro ty vdané, aby se nerozváděly a e jediné řeení je vdát se."
Amely, prosím Tě, a co jsi mu na to řekla? Obávám se, e bych mu dala co proto
, jakkoli jsem 25 let vdaná.
K dotazu Svedky - tak předevím se konkrétních cestovek ptej a zjiuj telefonicky nebo osobně... na netu jsou nabídky kolikrát jen "polovičaté", s kontaktní osobou se pak dá dohodnout daleko víc (vlastní zkuenost).
Není tady
Nebojte se sama s dítkem k moři, ve vám zajistím na míru - moře Bulharsko:
nepovolená reklama !
Upravil(a) AndreaP. (5. 7. 2010 14:26)
Není tady
koda, e se nemůu naklonovat. Protoe kdyby se naklonovat lo, a já bych tedy na to měla čas, tak bych zaloila cestovku Single + baby, nabízející zájezdy jednotlivcům s dětmi a i jednotlivcům bez dětí.
To je přece hodně velká a nerůstající skupina potencionálních zákazníků, na které nabádky klasických cestovek zapomínají.... To by přeci nebyly jen maminky s dětmi, občas i tatínkové, ale i fůra babiček s vnuky...
To je přeci skvělá díra na trhu, úasný podnikatelský plán, to, co tady píete: Dalo by se pořádat celé zájezdy takto zaměřené, třeba s moností hromadného babysitingu, nějakého třeba relaxačního cvičení, přednáky, výlety zaměřené na mení děti...
Holky, nechcete se toho některá chytit ? Převrate svoji spíe negativní ivotní zkuenost v dobrý podnikatelský plán, vám to můe dát ivobytí a vaim klientům (nebo spí převáně klientkám) to můe vyřeit výe popisované problémy a nabídnout příjemnou a lákavou dovolenou...