29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ferda napsal(a):
s antikoncepci experimentuju uz 6 let a az poslednich 5 mesicu muzu rict..ze jsem si nasla tu "svou"..s kterou se citim super(az na to ze mam zalehle usi).
Z mych predchozich zkusenosti,silene naladova..tak moc ze jsem nebyla schopna vydrzet uz ani sama se sebou...jeste ze to pritel(nynejsi manzel) prezil,krecove zily..nevypada to pekne,mela jsem dve ruzne antikoncepce a celou dobu uzivani jsem krvacela(3,5 mesice a 2 mesice...nez jsem to vymenila),pribrala(sice jen 6 kilo ale zato na zadku v podobe krasne celulitidy(nikdy jsem s celulitidou problemy nemela...predtim)... a tak..
ale jak sem psala ted mam jednu co mi super vyhovuje:D a nemenila bych....s antikoncepci se citim jistejsi,jak holky psaly,muzes si naplanovat dovcu apod,vis kdy prijde menstruace...je to jednodussi a penez investovanych do HA nelituju
A jakou beres?
Není tady
Mne po antikoncepci zacaly mirne otekat nohy a bojim se ze casem budu mit krecove zily. Nedavam to za vinu jen antikoncepci, urcite mam k tomu geneticke predispozice. Nicmene by me moc potesilo, kdyby se nasly nejake prasky, ktere by byly setrnejsi prave vuci tem cevam. Ted beru Logest.
Není tady
Nejdříve jsem si nemohla antikoncepci vynachválit, ale pak se začaly objevovat různé vedlejší účinky, a asi od ní dám ruce pryč. Bolesti hlavy jsou u mně úplně běžná záležitost (a jsem šťastná, když mě potkají třeba jen 1x do týdne), chuť na sex je už nulová, a když se k tomu přecejen přiměju, tak prožitky nejsou nic moc... vlastně jsem antikoncepci přestala potřebovat, takže asi s tím seknu.
Není tady
brala jsem logest a ukrutně mě bolely nohy...vubec mě nenapdadlo že je to od anti!!!!
ted beru dva měsíce yasminnele a je to v pohodě....:-))
Není tady