Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 9. 2. 2006 16:40

holka
Host

Re: Kafe

Jasně, doufám žes to nevzala zle wink Každému co má rád a je normální i mezi čechem a čechem že jeden přebírá a zvyká si na chutě a jídla druhého.

#27 9. 2. 2006 17:14

Jana
♥♥-----

Janě že to beru s nadhledem, ale musím se přiznat, že od té doby co se stravuji, dalo by se říci, pouze italskou stravou tak jsem rapidně zhubla. To víš, žádné omáčky a knedlíčky. big_smile

Není tady

#28 10. 2. 2006 16:57

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Ahoj,
tak já dřív pila klasické kafe s mlékem (bez mlíka to nevypiju), ráno v práci jsem bez něj nemohla nastartovat, v těhotenství jsem s kávou přestala, a to úplně a kupodivu mi vůbec nechybělo, po porodu jsem si dala občas rozpustné a u toho jsem už zůstala. Někdy si dám i zrnkové, ale spíše vyjímečně. 
Ale je to správný povzbuzovač, už jsem zase ve stádiu, že ráno se bez něj nenastartuju wink

Není tady

#29 12. 2. 2006 11:41

Chasinta
♥♥-----

smile

Soňa napsal(a):

Chci si koupit kávovar na espresso. S jakými výrobky máte zkušenosti, vyplatí se koupit i lacinější?

:)Ahojky Soničko, pressovar musí mít 15 barú, když má míň barú tak je to slabé. My máme Krups a káva z něho je vynikající. Chasinta pa-pa:)smilesmile

Není tady

#30 12. 2. 2006 20:14

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Tak asi budu za kafového barbara,ale já piju zásadně Standart kilovku za 45.- kč a je mi dobře.Kamarádka mi udělala Jihlavanku a vůbec mi nechutnala.Kafe si nesladím a někdy si do něj dávám sušenou smetánku.

Není tady

#31 15. 10. 2007 16:54

danak
♥------

Kdysi jsem pila turka, vlastně ani nic jiného nebylo. Teď mám kávovar - presso  a na kávu jsem hodně náročná. Taky jsem hodně dlouho hledala a vybírala v kávách. Segafredo, Illy a další jsou dobré. Ale co mě maximálně vyhovuje jsou jednodruhové kávy. Dlouho jsem nemohla najít něco co by mě opravdu zaujalo jak sortimentem výběru (množstvím), tak kvalitou. Dnes objednávám tady: www.primacafe.cz/shop. Ikdyž ráda ochutná i ty kávy které jsem kdysi pila, tak se vracím k mé bezkonkurenční. Mám oblíbených 5 až 7 arabikových jednodruhovek ve kterých si libuju.

Není tady

#32 15. 10. 2007 19:59

Fatimah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Tak k těm prassovačům - přiznávám, že patřím k lidem, kteří se podezřívavě dívají na něco, co je levnější a ihned to považují za potencionální šmejd (ne, že bych byla tak při penězích, ale řídím se heslem, že nejsem tak bohatá, abych si kupovala levné věci ;o))
My máme doma mašinku Krups, když jsem ho kupovala, stál 4000,-, dnes stojí o ticku méně. A je skvělý.. kafíčko je výborné, my si kupujeme mleté Segafredo a kdyby přítel nepil kafe jako vodu, tak bychom kupovali Illy, které je o dost dražší.. no a mně nejvíc chutná Lavazza, ale tu přítel nesnaší, tak si netroufám to nosit domů ;o))Takže na mašince záleží, ale také záleží na kávě. Ze začátku, když nebylo po ruce Segafredo, jsme občas do presovače strčili normální mletou kávu (Tchibo a podobně), toho jsme nechali okamžitě, když nám taková káva ucpala mašinu... nevím, jestli ta do presovače se jinak mele či co, ale od té doby kupujeme výhradně kávu do presovače a už se to neopakovalo.
Úplně ideální jse asi pořídit si mašinku, která kafe i mele, to má pak to kafčo jiné aroma, ale to už je opravdu docela drahá záležitost. A samozřejmě ta naše mašinka má šlehač na mléko. Našla jsem ho i na netu, je to tenhle http://www.patro.cz/objects/1074695201.html?group_oid=

Jestliže nevíme, ke kterému přístavu míříme, žádný vítr není příznivý.

Není tady

#33 15. 10. 2007 20:48

x256987
Host

Naprosto mě okozlilo rozpustné Nescafé Montego. Je úžasně voňavé a dobroučké. Jinak jsem spíš čajomil.

#34 15. 10. 2007 20:54

Fatimah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Koukám jsme se Judit vrhly do zvířecího světa, já se tady svěřuju, že mám prasovač a tebe něco okozlilo ;o))

Jestliže nevíme, ke kterému přístavu míříme, žádný vítr není příznivý.

Není tady

#35 15. 10. 2007 21:38

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

moc jsem si oblíbila Velvet

Mája

Není tady

#36 15. 10. 2007 22:34

Helča2
♥♥♥♥♥--

Za celý svůj život jsem nevypila ani jednu kávu :-))) .Krásně voní,ale nechutná mi.Stačil mi jeden lok a věděla jsem, že nikdy pít kávu nebudu.Za to můj táta vypije asi 8!kafí za den, rozpustný.

http://ticker.7910.org/as1cA1P0g410010Mzk0MTIxfDAwMDY3NDRkfCBadXphbmthIG3h.gif
nar. v úterý 15.5.2007 ve 23:55 hod v Motole, váha  3,60 kg a  49 cm *

Není tady

#37 16. 10. 2007 8:07

x256987
Host

Fatimah napsal(a):

Koukám jsme se Judit vrhly do zvířecího světa, já se tady svěřuju, že mám prasovač a tebe něco okozlilo ;o))

lol rock Jsme holt ženský šikovný... Tak já tam ten překlep nechám cool

#38 16. 10. 2007 10:47

Jessie
♥♥♥♥♥--

Dřív jsem pila jedině silné presso - teď už nikdy. Od té doby co moje sestra otěhotněla a teď má miminko, tak pijeme takové ty rozpustné kávičky 3v1 a ještě si je přislazujeme a přiléváme mléko:-)

Jinak nejdrsnější zážitek s kávou byl ten, když mi kamarád Vietnamec udělal pravou vietnamskou kávu, tak jak se u nich tradičně pije. Byla strašně silná a hořká - sice dobrá, ale šíleně mi zvedla tep a myslela jsem, že to nezvládnu - bez legrace

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#39 16. 10. 2007 12:21

abadon
♥♥♥♥---
Místo: 3. planeta sluneční soustavy

Kafe si dám jenom jednou za čas, jsem spíš čajová. Když už turka, tak mi chutná Davidoff, jinak si dělám doma kafe z takové překapávací konvičky, která se dá na plotýnku (nevím, jak se tomu říká). Řekla bych, že to je něco překapávanou kávou a pressem.

Není tady

#40 16. 10. 2007 13:50

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jakýkoliv instantní nebo v hospodě preso a nemám problém. A Jihlavanka, i když VONÍ HEZKY je z mého subjektivního pohledu to nejhnusnější kafe, co jsme kdy pila.

Není tady

#41 16. 10. 2007 16:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Já piju kafe jakékoliv, jen musí být s mlíkem smile
Kdybych si ho po ránu nedala, byl by to můj konec, potřebuju se jím vzbudit a dokud si ho nedám, vlastně ani nemá cenu na mě mluvit, nebo se pokoušet se mnou jakkoliv komunikovat usch

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#42 16. 10. 2007 16:58

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

abadon napsal(a):

Kafe si dám jenom jednou za čas, jsem spíš čajová. Když už turka, tak mi chutná Davidoff, jinak si dělám doma kafe z takové překapávací konvičky, která se dá na plotýnku (nevím, jak se tomu říká). Řekla bych, že to je něco překapávanou kávou a pressem.

To je perkolátor.... Ten kdo chodí do Hádacích sekcí ... zná.... lol tummenupp

Není tady

#43 16. 10. 2007 18:10

lenna
♥♥♥----

já mán nový presovač Krups, dostala jsem ho, protože jsem kávomil a hrozně po něm toužila. Teď už vím, co dělám špatně, zkoušela jsem všechny možné druhy kávy, včetně mleté pravé brazilské a kolumbijské. Bohužel chutnalo jako vyvařené ponožky, což je výraz mého drahého. Zkusím koupit Segalfredo a uvidíme, uvidíme. Jinak přes den instant Jihlavanka a napůl s mlékem.

Není tady

#44 8. 7. 2008 12:35

Matejovo
Zablokovaný

lenna napsal(a):

já mán nový presovač Krups, dostala jsem ho, protože jsem kávomil a hrozně po něm toužila. Teď už vím, co dělám špatně, zkoušela jsem všechny možné druhy kávy, včetně mleté pravé brazilské a kolumbijské. Bohužel chutnalo jako vyvařené ponožky, což je výraz mého drahého. Zkusím koupit Segalfredo a uvidíme, uvidíme. Jinak přes den instant Jihlavanka a napůl s mlékem.

U nás v práci máme kávovar GAGGIA PLATINUM Event a musím říci, že vynikající kousek.
Šéf jej kupoval zde:
http://www.cesk.cz/e-shop/kavovary/auto … num-event/

Není tady

#45 8. 7. 2008 12:44

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Matejovo ty si dealer cesk.cz?

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí