29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jasně, doufám žes to nevzala zle Každému co má rád a je normální i mezi čechem a čechem že jeden přebírá a zvyká si na chutě a jídla druhého.
Janě že to beru s nadhledem, ale musím se přiznat, že od té doby co se stravuji, dalo by se říci, pouze italskou stravou tak jsem rapidně zhubla. To víš, žádné omáčky a knedlíčky.
Není tady
Ahoj,
tak já dřív pila klasické kafe s mlékem (bez mlíka to nevypiju), ráno v práci jsem bez něj nemohla nastartovat, v těhotenství jsem s kávou přestala, a to úplně a kupodivu mi vůbec nechybělo, po porodu jsem si dala občas rozpustné a u toho jsem už zůstala. Někdy si dám i zrnkové, ale spíše vyjímečně.
Ale je to správný povzbuzovač, už jsem zase ve stádiu, že ráno se bez něj nenastartuju
Není tady
Soňa napsal(a):
Chci si koupit kávovar na espresso. S jakými výrobky máte zkušenosti, vyplatí se koupit i lacinější?
:)Ahojky Soničko, pressovar musí mít 15 barú, když má míň barú tak je to slabé. My máme Krups a káva z něho je vynikající. Chasinta pa-pa:)
Není tady
Tak asi budu za kafového barbara,ale já piju zásadně Standart kilovku za 45.- kč a je mi dobře.Kamarádka mi udělala Jihlavanku a vůbec mi nechutnala.Kafe si nesladím a někdy si do něj dávám sušenou smetánku.
Není tady
Kdysi jsem pila turka, vlastně ani nic jiného nebylo. Teď mám kávovar - presso a na kávu jsem hodně náročná. Taky jsem hodně dlouho hledala a vybírala v kávách. Segafredo, Illy a další jsou dobré. Ale co mě maximálně vyhovuje jsou jednodruhové kávy. Dlouho jsem nemohla najít něco co by mě opravdu zaujalo jak sortimentem výběru (množstvím), tak kvalitou. Dnes objednávám tady: www.primacafe.cz/shop. Ikdyž ráda ochutná i ty kávy které jsem kdysi pila, tak se vracím k mé bezkonkurenční. Mám oblíbených 5 až 7 arabikových jednodruhovek ve kterých si libuju.
Není tady
Tak k těm prassovačům - přiznávám, že patřím k lidem, kteří se podezřívavě dívají na něco, co je levnější a ihned to považují za potencionální šmejd (ne, že bych byla tak při penězích, ale řídím se heslem, že nejsem tak bohatá, abych si kupovala levné věci ;o))
My máme doma mašinku Krups, když jsem ho kupovala, stál 4000,-, dnes stojí o ticku méně. A je skvělý.. kafíčko je výborné, my si kupujeme mleté Segafredo a kdyby přítel nepil kafe jako vodu, tak bychom kupovali Illy, které je o dost dražší.. no a mně nejvíc chutná Lavazza, ale tu přítel nesnaší, tak si netroufám to nosit domů ;o))Takže na mašince záleží, ale také záleží na kávě. Ze začátku, když nebylo po ruce Segafredo, jsme občas do presovače strčili normální mletou kávu (Tchibo a podobně), toho jsme nechali okamžitě, když nám taková káva ucpala mašinu... nevím, jestli ta do presovače se jinak mele či co, ale od té doby kupujeme výhradně kávu do presovače a už se to neopakovalo.
Úplně ideální jse asi pořídit si mašinku, která kafe i mele, to má pak to kafčo jiné aroma, ale to už je opravdu docela drahá záležitost. A samozřejmě ta naše mašinka má šlehač na mléko. Našla jsem ho i na netu, je to tenhle http://www.patro.cz/objects/1074695201.html?group_oid=
Není tady
Naprosto mě okozlilo rozpustné Nescafé Montego. Je úžasně voňavé a dobroučké. Jinak jsem spíš čajomil.
moc jsem si oblíbila Velvet
Není tady
Za celý svůj život jsem nevypila ani jednu kávu :-))) .Krásně voní,ale nechutná mi.Stačil mi jeden lok a věděla jsem, že nikdy pít kávu nebudu.Za to můj táta vypije asi 8!kafí za den, rozpustný.
Není tady
Fatimah napsal(a):
Koukám jsme se Judit vrhly do zvířecího světa, já se tady svěřuju, že mám prasovač a tebe něco okozlilo ;o))
Jsme holt ženský šikovný... Tak já tam ten překlep nechám
Dřív jsem pila jedině silné presso - teď už nikdy. Od té doby co moje sestra otěhotněla a teď má miminko, tak pijeme takové ty rozpustné kávičky 3v1 a ještě si je přislazujeme a přiléváme mléko:-)
Jinak nejdrsnější zážitek s kávou byl ten, když mi kamarád Vietnamec udělal pravou vietnamskou kávu, tak jak se u nich tradičně pije. Byla strašně silná a hořká - sice dobrá, ale šíleně mi zvedla tep a myslela jsem, že to nezvládnu - bez legrace
Není tady
Kafe si dám jenom jednou za čas, jsem spíš čajová. Když už turka, tak mi chutná Davidoff, jinak si dělám doma kafe z takové překapávací konvičky, která se dá na plotýnku (nevím, jak se tomu říká). Řekla bych, že to je něco překapávanou kávou a pressem.
Není tady
Já piju kafe jakékoliv, jen musí být s mlíkem
Kdybych si ho po ránu nedala, byl by to můj konec, potřebuju se jím vzbudit a dokud si ho nedám, vlastně ani nemá cenu na mě mluvit, nebo se pokoušet se mnou jakkoliv komunikovat
Není tady
abadon napsal(a):
Kafe si dám jenom jednou za čas, jsem spíš čajová. Když už turka, tak mi chutná Davidoff, jinak si dělám doma kafe z takové překapávací konvičky, která se dá na plotýnku (nevím, jak se tomu říká). Řekla bych, že to je něco překapávanou kávou a pressem.
To je perkolátor.... Ten kdo chodí do Hádacích sekcí ... zná....
Není tady
já mán nový presovač Krups, dostala jsem ho, protože jsem kávomil a hrozně po něm toužila. Teď už vím, co dělám špatně, zkoušela jsem všechny možné druhy kávy, včetně mleté pravé brazilské a kolumbijské. Bohužel chutnalo jako vyvařené ponožky, což je výraz mého drahého. Zkusím koupit Segalfredo a uvidíme, uvidíme. Jinak přes den instant Jihlavanka a napůl s mlékem.
Není tady
lenna napsal(a):
já mán nový presovač Krups, dostala jsem ho, protože jsem kávomil a hrozně po něm toužila. Teď už vím, co dělám špatně, zkoušela jsem všechny možné druhy kávy, včetně mleté pravé brazilské a kolumbijské. Bohužel chutnalo jako vyvařené ponožky, což je výraz mého drahého. Zkusím koupit Segalfredo a uvidíme, uvidíme. Jinak přes den instant Jihlavanka a napůl s mlékem.
U nás v práci máme kávovar GAGGIA PLATINUM Event a musím říci, že vynikající kousek.
Šéf jej kupoval zde:
http://www.cesk.cz/e-shop/kavovary/auto … num-event/
Není tady
Matejovo ty si dealer cesk.cz?
Není tady