6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vem,
chtěla bych se zeptat jetli pouíváte nějaký "čistič" těla
Máte zkuenosti s čaji nebo s tabletam z lékárny?
Děkuji za odpovědi
Není tady
me v lekarne doporucili aloe veru, extrakt, pije se to po odmerkach, uzivam ale nejsem schopna posoudit jestli to nejak vyznamne zabralo
Není tady
Andromeda napsal(a):
Já teď taky dobírám aloe vera gel, ale kombinovala jsem ho s několikadenním půstem a výrazně se mi zlepila ple...
Ahoj.Půst???Do jaké míry???
Není tady
Detox je zas jen byzbys. Já bych vsadila na jablka, grepy a pod. Pitné kúry a půsty jsou určitě dobré, bylinky, jahody.....
Upravil(a) Aneri (11. 6. 2009 9:28)
Není tady
8 dní nejíst to by mně zabilo... mám slabou vůli, i jednodenní půst o úplňku jsem nezvládla
Na detoxikaci si teď dávám po ránu na lačno větí sklenici vody s vymačkaným citronem.
Někde jsem četla, e je dobrý kadý večer si dát jakýkoliv citrusový plod, e ten taky vytáhne nepořádek z těla.
Ten Aloe Vera taky nezní patně...
Ale co můu doporučit tak je detoxikační metoda podle Jonáe
Rok jsem léčila ekzém vím moným, byl to nekonečný boj, pak se mi nabídla paní co se Jonáovou metodou zabývá, nechala jsem si vyetřit organismus jak na tom je, měla jsem kde jaký orgán zaneřáděný, po 3 měsících uívání kapek, celkem jsem jich slupla 6 skleniček, ekzém zmizel, není to moc levné 1 kapky vyly kolem 300,- ale po tom vem co jsem zkusila, jsem byla ochotna dát cokoliv... a vyplatilo se
Není tady
Byklinky ublíit nemůou v ádném případě, ani v té troe lihu/Joná, Podhorná, Dědek kořenář.../, ale je to běh na dlouhou tra...ty citrusové plody jsou určitě dobré /citron,grep/, ale i půst, ale ten jen pro toho, kdo vydrí.
Není tady
sharek napsal(a):
A kolik to aloe stojí?
Já mám aloe z justu za cca 1100 Kč. je to kůra na 3 měsíce
Není tady
Nevím, zda z Justu je lepí, my bereme aloe vera Forever living asi za 700,- je k mání, kdy se zaregistrujete, je jetě levnějí/asi 400-500/. Myslím, e je dobré a 100%ní, je to u pak jen o ceně.....
Není tady
aprill napsal(a):
sharek napsal(a):
A kolik to aloe stojí?
Tak to jsem čekala daloko levnějí!! No ale kdy to pomůe.
A co vláknina? Ta nečistí?
Není tady
Já piju nalačno vodu s citronem a kadé jaro si pokud mono denně nebo aspoň několikrát za týden zajedu na kole pro čerstvé bylinky - kopřiva, pampelika, ebříček, jitrocel a z toho si dělám čaj. Ujedu přitom asi 10 km, take se čistím nadvakrát. Po 3 týdnech uívání 3 týdny přestávka.
Není tady
sharek napsal(a):
aprill napsal(a):
sharek napsal(a):
A kolik to aloe stojí?
Tak to jsem čekala daloko levnějí!! No ale kdy to pomůe.
A co vláknina? Ta nečistí?
Já pouívám Betavital, Je to extrakt z červené řepy. Kompletně čistí játra i ledviny. Já ho beru z obchodu na nepovolená reklama
Upravil(a) Ronja (14. 9. 2010 18:48)
Není tady
příspěvek odstraněn z důvodu spamování diskuzí
Upravil(a) AndreaP. (15. 6. 2011 15:25)
Není tady