Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 10. 6. 2009 18:18

sharek
♥♥♥♥---
Místo: praha
Web

POWER PLATE-zkušenosti

Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat zda-li má některá z vás zkušenost s cvičením na Pover plate?
A když už máte tak kam chodíte.
Děkuji ze odpovědi

nikdo se mě neptal jestli se chci narodit, tak mi nikdo nebude říkat jak mám žít

Není tady

#2 18. 11. 2009 22:05

Apo
♥♥-----
Web

Re: POWER PLATE-zkušenosti

Pover plate je OUT. Zkus Poweriser ;-)

Není tady

#3 2. 3. 2010 13:57

Pavlina.Nov.
♥------

Já chodím tady v Brně  a mám s tím zatim dobre zkusenosti.. nevim jestli tady muzu davat reklamu, tak tady je najdes poweplate v brne http://www.kdesportovat.cz/power-plate- … 8-r10.html

Není tady

#4 25. 6. 2010 8:15

Senky
♥------

Dobrý den, zabývám se dlouhou dobu vibračními stroji, měl jsem možnost vyzkoušet a porovnat mnoho značek, jak čínské levné stroje, až po nejdražší PowerPlate. Nakonec jsem skončil u belgické značky DKN, která má nejlepší poměr výkon/cena. Kvalitativně srovnatelné s PowerPlate (ocelové tělo – 10let záruka, vertikální vibrace). Cena je však výrazně nižší (neplatíte zbytečně za značku) Pokud máte zájem o více informací nebo dotazy, kde vyzkoušet, koupit, rád poradím, o zkušenosti se podělím.
Radek

Není tady

#5 19. 12. 2010 15:24

airgosh
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Ja chodim na PowerPlate pravidelne, ale to protoze jsem si nakoupila poukazy a musim rict, ze u me nic moc. Nic me neboli, zadne vysledky nevidim, ale je take fakt, ze jsem tanecnice, takze jiz nejakou kondicku mam...

Co se ma stat stane se a vse je jak ma byt...

Není tady

#6 26. 1. 2011 1:09

hopsej
♥------

Mně přijde Powerplate docela nudnej. Preferuju sporty, při kterých můžu bejt venku a nemusím se dusit v malý tělocvičně :-)

Není tady

#7 28. 7. 2011 9:33

Marie73
♥------

Já jsem byla na powerplate jednou - na voucher ve fitku na metru Vysočanská - a jelikož nejsem moc sportovní typ, tak mi do dalo dost do těla. Po těch 30 minutách mě bolelo všechno :-) Asi by to bylo dobrý, ale pro mě dost drahý...

Není tady

#8 25. 3. 2012 19:13

PINDULI
♥♥♥----

Také jsem jednou zkusila Power Plate, a docela zajimave, jako neco to do sebe mělo, ale teda platila jsem pomerně dost za tu půl hodku. Takže jako dobry, ale zůstanu u spinningu a fitka :-)

Není tady

#9 6. 4. 2012 19:13

o.zabran
♥------

Já mám teda s PP skvělé zkušenosti, chodím pravidelně asi 2 měsíce, ale chce to aspoň dvakrát týdně, jinak u nás (v malém městě) to stojí 80,- za půl hodiny, takže žádná hrůza a za tu postavu to stojísmile Jinak chtěla jsem se zeptat, kde kupujete sportovní oblečení? Myslím funkční, ale zároveň ne moc drahé. Zkoušela jsem reklama a byla jsem spokojena. Pokud máte typy na další eshopy se sportovním zaměřením tak sem s nimi:)

Není tady

#10 14. 5. 2012 8:52

Ing. Iva Veselá
Partner Babinet.cz

o PP slyším vždy samou chválu, už se na něj také chystám :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí