29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem,
chtěla bych se zeptat zda-li má některá z vás zkušenost s cvičením na Pover plate?
A když už máte tak kam chodíte.
Děkuji ze odpovědi
Není tady
Já chodím tady v Brně a mám s tím zatim dobre zkusenosti.. nevim jestli tady muzu davat reklamu, tak tady je najdes poweplate v brne http://www.kdesportovat.cz/power-plate- … 8-r10.html
Není tady
Dobrý den, zabývám se dlouhou dobu vibračními stroji, měl jsem možnost vyzkoušet a porovnat mnoho značek, jak čínské levné stroje, až po nejdražší PowerPlate. Nakonec jsem skončil u belgické značky DKN, která má nejlepší poměr výkon/cena. Kvalitativně srovnatelné s PowerPlate (ocelové tělo – 10let záruka, vertikální vibrace). Cena je však výrazně nižší (neplatíte zbytečně za značku) Pokud máte zájem o více informací nebo dotazy, kde vyzkoušet, koupit, rád poradím, o zkušenosti se podělím.
Radek
Není tady
Ja chodim na PowerPlate pravidelne, ale to protoze jsem si nakoupila poukazy a musim rict, ze u me nic moc. Nic me neboli, zadne vysledky nevidim, ale je take fakt, ze jsem tanecnice, takze jiz nejakou kondicku mam...
Není tady
Mně přijde Powerplate docela nudnej. Preferuju sporty, při kterých můžu bejt venku a nemusím se dusit v malý tělocvičně :-)
Není tady
Já jsem byla na powerplate jednou - na voucher ve fitku na metru Vysočanská - a jelikož nejsem moc sportovní typ, tak mi do dalo dost do těla. Po těch 30 minutách mě bolelo všechno :-) Asi by to bylo dobrý, ale pro mě dost drahý...
Není tady
Také jsem jednou zkusila Power Plate, a docela zajimave, jako neco to do sebe mělo, ale teda platila jsem pomerně dost za tu půl hodku. Takže jako dobry, ale zůstanu u spinningu a fitka :-)
Není tady
Já mám teda s PP skvělé zkušenosti, chodím pravidelně asi 2 měsíce, ale chce to aspoň dvakrát týdně, jinak u nás (v malém městě) to stojí 80,- za půl hodiny, takže žádná hrůza a za tu postavu to stojí Jinak chtěla jsem se zeptat, kde kupujete sportovní oblečení? Myslím funkční, ale zároveň ne moc drahé. Zkoušela jsem reklama a byla jsem spokojena. Pokud máte typy na další eshopy se sportovním zaměřením tak sem s nimi:)
Není tady
o PP slyším vždy samou chválu, už se na něj také chystám :-)
Není tady