1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Kuřátko: 3. měla by se do vztahu dvou osob plést dalí?
Ne, do rodiny (tedy vztahu dvou dospělých lidí) by se ádná milenka či milenec plést neměli
Není tady
Tercila napsal(a):
...si zkouím (marně) představit, co by se u nás doma muselo stát, aby mě NEZAJÍMALO (jak tvrdí o sobě), jestli je můj mu právě v práci, nebo svlíká "gatě" jiné enské ... zatím jsem do toho stádia jetě nedola, abych věděla, e se manel někde zdrí a bylo mi to totálně jedno, kde. Asi jsem divná; jak by řekl Axi - hotová slepice
![]()
![]()
Já Tě drůbeí nenazvu, ale: Ty jsi po celých těch 20 let (nebo jak dlouho jste spolu) pořád "ve střehu"? No to musí bejt zábavnej ivot, teda...
Upravil(a) Mike (2. 7. 2009 7:26)
Není tady
Terci, ten hnůj ti fakt nepatřil - jen jsem oupla do jednoho chlívečku dvě věci... odpus stařence
A na tvoje "co by se u nás doma muselo stát, aby mě NEZAJÍMALO" je jednoduchá odpověď. Nejdřív přestalo zajímat jeho... cokoliv, co se mě týkalo. To jsem jetě byla "sluná enská" - z práce rovnou domů, s kámokou na kafe jednou za čtvrt roku a jetě předem informovat, e nebudu doma, na dovču jen sama s dětmi na podnikovou rekreaci, prachy navíc jsem po něm nechtěla, vydělávala nejmíň ve dvou zaměstnáních a na cizí chlapy ani nepomyslela... no a on neměl čas na nic, co se mě nebo domácnosti týkalo, protoe musel být v práci od nevidím do nevidím včetně sobot a nedělí. Nejdřív mi ho bylo i líto - teprve časem jsem zjistila, e to není mus, ale docela obyčejnej útěk. Ne někam, ale odněkud, kde z mně neznámého důvodu nechtěl být a cokoli dělat, stačilo mu, e je o něj postaráno. U jsem Xkrát psala, e nevím, proč se tak straně změnil - odmítl jakoukoli řeč na tohle téma a dál si il podle svého. No a já holt vydrela jetě nějaký čas (teda docela dlouho) a pak jsem se přestala "vnucovat".
kdyby Ti náhodou oznámil Tvůj nynějí milenec, e s Tebou končí a mae Tvoje číslo z mobilu..... a v té době jsi zjistila, e Tvůj mu se nevrací domů rád, protoe je raději s Tvou známou z práce
Dvě různé věci - vymazání z mobilu je pravděpodobnějí z mé strany . Ne, e by aktuálně hrozilo, ale jednak vím, e bych bez problémů uměla ít i bez něj, druhak je to on, kdo je "snaivějí"
... a M se domů vrací jen proto, e tam má teplo, deku a misku s krmením
, take kdyby si ho převzala do péče nějaká ta známá, měla bych po starostech, e zůstane na krku dětem.
Není tady