Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 10. 6. 2009 16:27

annie
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 7. 2. 2006
Příspěvky: 2920

Re: Nevěrný přítel kamarádky

Hele a nedráždí Tě to, že si kamarádka myslí, že jej změnila svojí trpělivostí a Ty víš víc?
Tak si pomysli v duchu to své, pousměj se a kamarádce nechej její ideály o svaté trpělivosti a o tom, jak se chlap může změnit kvůli ní.
Jestli ten chlap vydrží, tak dobře - uvědomil si, co chce a uklidnil se. Jestli to jen dočasně hraje k zahnání černého svědomí, tak to časem stejně vypluje napovrch.
Ty potom můžeš kamarádce jenom nabídnout ramínko k vyplakání. wink

Není tady

 

#27 10. 6. 2009 17:12

xxxx
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 9. 2006
Příspěvky: 3804

Re: Nevěrný přítel kamarádky

pokuď je s ním kamarádka spokojená a on se změnil k lepšínu a nezahýbá jí dál nech si to pro sebe....jiná situace by byla kdyby kamarádku tahal za nos dál a ona vydělávala na výlety jeho milenky....


dum spiro spero

Není tady

 

#28 10. 6. 2009 17:52

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Registrovaný: 6. 10. 2007
Příspěvky: 1144
Web

Re: Nevěrný přítel kamarádky

V tomhle případě kamarádce nic neříkej. Její přítel se třeba snaží tu kapitolu s nevěrou uzavřít... Nemůžeš řešit partnerský vztah ostatních lidí. Kamarádka je šastná, nekaz to pussa


Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

 

#29 11. 6. 2009 12:55

L_aura
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 10. 7. 2007
Příspěvky: 985

Re: Nevěrný přítel kamarádky

Martinka1 napsal(a):

L_aura napsal(a):

Simonas napsal(a):

A proc sbiras tyto informace? Proc te to zajima? Kdyby mi to nekdo o manzelovi me nejlepsi kamaradky vykladal, tak bych rekla, ze  to nechci slyset. Dostanes se do blbe situace, kdyz to praskne a kamaradka zjisti, ze jsi to vedela. Jeji manzel jiste nevi, ze ty to vis.

Dostanes se do blbe situace, ze jejiho manzela budes pozorovat a budes videt pred svyma ocima tu NEVERU, ZRADU sve kamaradky a jeho pretvarku.
Jeho pomer skoncil, je to za nim, tak proc cerit vodu?

OPAKUJI SE NE,NE, NE

Nesbírám informace :-)) To byla nahoda. Prostě jsem před kolegyní plácla, že se máme s nimi oběma sejít a ona byla překvapená, že spolu ještě chodí. Dva dny před tím byla na obědě s naší společnou kamarádkou, která vyprávěla, jak je její spolubydlící zblázněná do toho muže... Prostě neuvěřitelná shoda okolností.

A jak víš, že i on byl zblázněný do ní? Třeba to z její strany byla platonická láska dumbom Nebo Ti ta kamarádka ze třetí ruky říkala i to, že ti dva spolu spali? gloria

Teda dámy:-)) Tohle jsem skutečně netušila, že budete řešit dumbom Naše společná kamarádka je spolubydlící té dotyčné "zamilované" . Onen muž - přítel mé kamarádky - u nich několikrát přespal a z vedlejší místnosti se ozývaly ty pověstné zvuky. Jasně, mohla to být televize wink
Včera jsem se viděla s tou kamarádkou, tedy s tou, co jsem slyšela, že jí byl přítel nevěrný... Bilancuje, jak dlouho to ještě vydrží, jak dlouho má po něm nic nechtít (on s ní zatím stále nechce plánovat budoucnost a ona už by děti a tak.). Je evidentní, že je moc hodná, on měl před ní strašné mrchy. Každá z něj ždímala peníze, využívala ho. Moje kamarádka naopak - peníze mu dává, je milá, trpělivá. A říká si, že dělá správnou věc. On se přece už tak hezky mění! .... Třeba jo. Já vím, není to moje věc. Ale vás by to neštvalo, když se jedná o člověka, na kterém vám záleží?

Není tady

 

#30 11. 6. 2009 12:58

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Registrovaný: 12. 9. 2007
Příspěvky: 8543

Re: Nevěrný přítel kamarádky

Lauro, proč to řešíš? Ty nemᚠsvých problémů dost? Je lákavé řešit problémy druhých, ale absolutně to nemá výsledky.
Prostě to nech plavat, není to Tvoje věc.
Problémy své kamarádky bych řešila jen do té míry, do které BY ONA SAMA MĚ POŽÁDALA. A ještě bych si dávala pozor co jí říct.

Právě kdyby to byl člověk na kterém mi záleží... tak bych do jeho věci nestrkala noc víc, než mi přísluší!!! Tedy vůbec :-)

Není tady

 

#31 11. 6. 2009 14:00

javena
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 27. 8. 2008
Příspěvky: 4274

Re: Nevěrný přítel kamarádky

Lauro, vadilo by mi to. Ale než říkat - on ti byl nevěrný - co zkusit něco jiného.
Pokud se s přítelkyní scházíš a ona před tebou řeší svůj vztah, proč neřekneš - hele, já si myslím, že lidi se nemění, jestli ti ten vztah nevyhovuje z nějakého důvodu, pak bych být tebou hledala jiný.
To je opravdu tak maximum, co můžeš udělat.
Kdysi se mi zamilovala kamarádka. Řekla jsem jí, co si o partnerovi myslím a proč. Neurazila se, ale láááska, to je čarodějka. Vzali se. Lítali nahoru, dolu, ona pořád řešila, jestli se změní, a já jí nikdy neřekla - jsem ti to říkala, ale poslouchala jsem jí, poradila...
Co tím chci říct. I když proberete, že ten vztah možná nemá cenu, pořád je to její věc a je na ní, co udělá. A ty jako kámoška to pak budeš poslouchat a radit ji a utěšovat a jednoho dne třeba řekneš - tak se sakra rozveď, jako jsem to řekla já. dumbom
Pro svý svědomí bych jí nedokázala říkat, jakej je ten její úžasnej, když si to nemyslím. Ale mý kamarádky jsou zvyklý. tongue

Není tady

 

#32 11. 6. 2009 14:47

Nefrit
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 30. 8. 2007
Příspěvky: 501

Re: Nevěrný přítel kamarádky

Vzpomněla jsem si,jak jednou jsem nechtěně přistihla manžela mé kamarádky( je to vlastně i má vzdálená příbuzná), jak se oddává milostným hrátkám s její nejlepší kámoškou.Je pravda,že chvíli trvalo,než se mi to srovnalo v hlavě,ale nikdy mě nenapadlo jí to říct. A důvod ? Mám je ráda oba....

Není tady

 

#33 11. 6. 2009 15:57

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 29. 8. 2006
Příspěvky: 1732

Re: Nevěrný přítel kamarádky

Lauro, opravdu je ti málo jako důvod proč to neříkat to, že bys zničila 1 vztah a 2 životy. Vždy už to bylo.....a dál to nepokračuje. každý přece může uklouznout.

Za sebe, nechtěla bych to vědět. A pokud by se jednalo o takovou nevěru jako popisuješ, tak bych ti za její odhalení rozhodně vděčná nebyla.

Není tady

 

#34 11. 6. 2009 16:39

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Nevěrný přítel kamarádky

L_aura napsal(a):

... Bilancuje, jak dlouho to ještě vydrží, jak dlouho má po něm nic nechtít (on s ní zatím stále nechce plánovat budoucnost a ona už by děti a tak.). Je evidentní, že je moc hodná, on měl před ní strašné mrchy. Každá z něj ždímala peníze, využívala ho. Moje kamarádka naopak - peníze mu dává, je milá, trpělivá. A říká si, že dělá správnou věc. On se přece už tak hezky mění! .... Třeba jo. Já vím, není to moje věc. Ale vás by to neštvalo, když se jedná o člověka, na kterém vám záleží?

a ty bys já ráda "otevřela oči", viď....
Jenže Lauro, to prostě NEJDE.


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#35 11. 6. 2009 17:44

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2535

Re: Nevěrný přítel kamarádky

L_auro,
tvůj úkol v téhle kauze je zcela jasný.

Není tady

 

#36 12. 6. 2009 10:25

Kerrin
♥♥♥♥---
Registrovaný: 17. 12. 2007
Příspěvky: 436

Re: Nevěrný přítel kamarádky

javena napsal(a):

Lauro, vadilo by mi to. Ale než říkat - on ti byl nevěrný - co zkusit něco jiného.
Pokud se s přítelkyní scházíš a ona před tebou řeší svůj vztah, proč neřekneš - hele, já si myslím, že lidi se nemění, jestli ti ten vztah nevyhovuje z nějakého důvodu, pak bych být tebou hledala jiný.
To je opravdu tak maximum, co můžeš udělat.
Co tím chci říct. I když proberete, že ten vztah možná nemá cenu, pořád je to její věc a je na ní, co udělá. . tongue

naprostý souhlas
L-auro, neřeš problémy jiných, pak budeš ta nejhorší jen ty¨, protože se to vše obrátí proti tobe.(pokud bys něco řekla)

Také za sebe: já byla s BM v pohodě, aspoň jsem to tak cítila, nevěděla jsem , že  si pak našel milenku, ale to jsem zjistila sama. Kdyby mi to některá "dobrá duše" řekla, tak:

1) by mě to tak rozhodilo, bylo by mi z toho špatně (což bylo)
2) Asi bych to pořád dokola musela řešit s tou kamarádkou co mimto řekla a pivala bych se v něčem a  těžko bych věděla , kde ta "pravda" je
3)Pak bych si řakla i to: Proč mi to udělala ?(jako myslím  ta má kamarádka)

Nech kamarádku at si na to přijde sama, třeba je spokojená, ono se toho napovídá...

Není tady

 

#37 12. 6. 2009 12:01

OZ
♥♥-----
Registrovaný: 8. 2. 2009
Příspěvky: 66

Re: Nevěrný přítel kamarádky

Zajímavé téma.

Své kamarádce bych nic neřekla. Mám pocit, že jsem tu od toho, abych v různých životních situacích šla vedle ní - jenom vedle ní, ale zato pořád smile A byla k dispozici, když chce mluvit, když si řekne o názor.... Nejsem tu proto, abych hýbala jejím životem - jsem tu proto, abych jí ho v rámci svých možností pomohla ustát smile


Když se člověk nepřipravil na svou šanci, tak jej jeho šance pouze zesměšní.
Pablo Picasso

Není tady

 

#38 14. 6. 2009 16:08

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: Nevěrný přítel kamarádky

"Moje kamarádka naopak - peníze mu dává, je milá, trpělivá. A říká si, že dělá správnou věc. On se přece už tak hezky mění! .... "

A jéje, takže ona už si s ním jednu nevěru prožila? To on asi bude dobrý týpek; zůstává vychytrale s tou, která ho hýčká, ale odskočit si mu nevadí? Hmmm. Jak tak vidím svět kolem sebe, asi je to normální. U některých lidí.
Lauro, mᚠto těžké smile, já bych jí asi nic neříkala, i když - nedávno jsem zrovna něco nepříjemného kamarádce  ohleduplně neřekla (ale netýkalo se to vztahu), abych jí zbytečně nemotala hlavinku, a ono se to pak vyvrbilo tak, že kdyby byla informovaná, mohla se v něčem zařídit líp (což mě teď samozřejmě mrzí, ale beru to tak, že se v životě prostě dějí věci tak, jak se dít mají).
Kdysi strášně dávno jsem byla informovaná o jiném vztahu mého přítele a mně osobně to tedy hodně pomohlo.
Na rozdíl od Klubka si myslím, že to k něčemu přece jen je. Přinejmenším třeba k tomu, abychom věděli, že k takovému partnerovi se nemáme vracet smile.
Ale já sama bych tuto informaci asi kamarádce (a nikomu) nesdělila, mně by to nešlo smile, maximálně snad tak, jak popisuje Javena.

Martinko, proč to moralizování směrem k Lauře?
1. je to obyčejné diskuzní fórum, kde se každý může zeptat na cokoliv
2. Ty že někomu udílíš jenom vyžádané rady? big_smilewink

Pandorraa: "Řekneš jí to - ulevíš svému "svědomí" a způsobíš bolest dvěma lidem, "

Pandoro, tento Tvůj názor mě udivuje, protože Ty neustále prohlašuješ, jak nevěra je vlastně normální záležitost a  že je to tak správně (zřejmě proto, že Ty sama jsi milenka), že každý má přece právo milovat a .... a že se ty podváděné manželky nemají co ozývat atd..., píšeš do éteru, jak Tví milenci škrábou u Tebe na dveře a že "podvádění" vlastně v tomto slova smyslu neexistuje, nebo každý má PRÁVO na lásku.... Odkdy je to tedy bolest?
V kontextu s Tvou větou psanou Lauře trošku protiřečení v Tvých "citátech", ne? va
To jen tak mimochodem.

Upravil(a) Tercila (14. 6. 2009 16:34)

Není tady

 

#39 14. 6. 2009 18:01

majkafa
Host

Re: Nevěrný přítel kamarádky

Tercilo, ty sis tu Pandoru ale překroutila, zírám, jak lze vyčíst cosi, co tam vůbec není.

 

#40 14. 6. 2009 19:21

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Registrovaný: 1. 2. 2008
Příspěvky: 19475
Web

Re: Nevěrný přítel kamarádky

No, přijde mi že jsou zas všichni chytrý až za roh roll o tom neříkat - v tomhle případě by si to člověk měl asi vážně nechat pro sebe.....já se takhle přestala stýkat s jednou dvojicí, nedokázala jsem se ani jednomu z nich podívat do očí hmm prostě mi to nešlo sad no a v tom, že nemᚠpátrat po věcech, po kterých ti nic není usch to se ani nebudu vyjadřovat, páč bych se akorát rozčílila, těžko tady stokrát vysvětlovat, že člověk k tomu vážně někdy přijde jak slepej k houslím a ani tisíckrát "neříkej mi to" tomu nepomůže hmm
Když chcete moralizovat, tak to zkuste ne o těch co se něco dozvěděly, ale o těch co to napráskaly wink
Jinak kdyby sis o tom chtěla podrobněji pokecat, napiš SZ wink


MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

 

#41 14. 6. 2009 20:20

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: Nevěrný přítel kamarádky

Vážně, majko? wink

Není tady

 

#42 14. 6. 2009 20:30

Vanda
Host

Re: Nevěrný přítel kamarádky

Vážně, Terci. Ani možná ne překroutila, spíš nepochopila. smile

 

#43 14. 6. 2009 21:45

Čas
♥♥-----
Registrovaný: 1. 12. 2008
Příspěvky: 86

Re: Nevěrný přítel kamarádky

majkafa napsal(a):

Tercilo, ty sis tu Pandoru ale překroutila, zírám, jak lze vyčíst cosi, co tam vůbec není.

Majko? Ano. Navenek to vypadá, jako že jsi fuckt naivka..., ale... va usch dumbom

Není tady

 

#44 14. 6. 2009 21:57

xxxx
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 23. 9. 2006
Příspěvky: 3804

Re: Nevěrný přítel kamarádky

Tercila napsal(a):

"Moje kamarádka naopak - peníze mu dává, je milá, trpělivá. A říká si, že dělá správnou věc. On se přece už tak hezky mění! .... "

A jéje, takže ona už si s ním jednu nevěru prožila? To on asi bude dobrý týpek; zůstává vychytrale s tou, která ho hýčká, ale odskočit si mu nevadí? Hmmm. Jak tak vidím svět kolem sebe, asi je to normální. U některých lidí.
Lauro, mᚠto těžké smile, já bych jí asi nic neříkala, i když - nedávno jsem zrovna něco nepříjemného kamarádce  ohleduplně neřekla (ale netýkalo se to vztahu), abych jí zbytečně nemotala hlavinku, a ono se to pak vyvrbilo tak, že kdyby byla informovaná, mohla se v něčem zařídit líp (což mě teď samozřejmě mrzí, ale beru to tak, že se v životě prostě dějí věci tak, jak se dít mají).
Kdysi strášně dávno jsem byla informovaná o jiném vztahu mého přítele a mně osobně to tedy hodně pomohlo.
Na rozdíl od Klubka si myslím, že to k něčemu přece jen je. Přinejmenším třeba k tomu, abychom věděli, že k takovému partnerovi se nemáme vracet smile.
Ale já sama bych tuto informaci asi kamarádce (a nikomu) nesdělila, mně by to nešlo smile, maximálně snad tak, jak popisuje Javena.

Martinko, proč to moralizování směrem k Lauře?
1. je to obyčejné diskuzní fórum, kde se každý může zeptat na cokoliv
2. Ty že někomu udílíš jenom vyžádané rady? big_smilewink

Pandorraa: "Řekneš jí to - ulevíš svému "svědomí" a způsobíš bolest dvěma lidem, "

Pandoro, tento Tvůj názor mě udivuje, protože Ty neustále prohlašuješ, jak nevěra je vlastně normální záležitost a  že je to tak správně (zřejmě proto, že Ty sama jsi milenka), že každý má přece právo milovat a .... a že se ty podváděné manželky nemají co ozývat atd..., píšeš do éteru, jak Tví milenci škrábou u Tebe na dveře a že "podvádění" vlastně v tomto slova smyslu neexistuje, nebo každý má PRÁVO na lásku.... Odkdy je to tedy bolest?
V kontextu s Tvou větou psanou Lauře trošku protiřečení v Tvých "citátech", ne? va
To jen tak mimochodem.

...když něco napíšeš je v tom kus surový pravdy, ale upravená pravda už je stejně lež takže tummenupp

ono je to s tím oznámení nevěry těžké, já bych asi zrovna v tomhle případě nic neřekla,ale osobní zkušenost mám opačnou, dala bych před pár lety buhví co za to kdyby mi to někdo řekl dřív, nemusela bych  exovi podepsat půjčku, kterou jsem pak platila sama a koupenou věc jsem si musela vysoudit /že se zlatokopka kroutila big_smile/...takže ne vždy je mlčení to co kamarádce pomuže...nevěra není jen blbá milenka co se chce roztahovat v něčí posteli,ale taky třeba hodně peněz, které vám hodlá vytáhnout z kapsy, pak je dobrý o takový rajdě vědět a poslat jí i s manželem do vlastní záložny... chápu, že z pozice milenky to naštve, protože pak na ní zbudou fusekle o který některá nestojí.


dum spiro spero

Není tady

 

#45 15. 6. 2009 11:21

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Nevěrný přítel kamarádky

Tercila napsal(a):

Pandorraa: "Řekneš jí to - ulevíš svému "svědomí" a způsobíš bolest dvěma lidem, "

Pandoro, tento Tvůj názor mě udivuje, protože Ty neustále prohlašuješ, jak nevěra je vlastně normální záležitost a  že je to tak správně (zřejmě proto, že Ty sama jsi milenka), že každý má přece právo milovat a .... a že se ty podváděné manželky nemají co ozývat atd..., píšeš do éteru, jak Tví milenci škrábou u Tebe na dveře a že "podvádění" vlastně v tomto slova smyslu neexistuje, nebo každý má PRÁVO na lásku.... Odkdy je to tedy bolest?
V kontextu s Tvou větou psanou Lauře trošku protiřečení v Tvých "citátech", ne? va
To jen tak mimochodem.

Tercilo,
tyhle bláboly, které vydávᚠza smysl mého psaní, jsou pouze v tvé hlavě, nikoliv v mých písmenkách, sorry.
A bohužel, mᚠv té hlavě pořádnej maglajz.
Takže pokud napíšeš: vnímám tvá písmenka jako že...... můžem dskutovat.
Pokud to napíšeš ale takhle, není o čem diskutovat. Stejně tak jako nemá smysl diskutovat o tvých arogantních a útočných SZ.


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 

#46 15. 6. 2009 11:40

Čas
♥♥-----
Registrovaný: 1. 12. 2008
Příspěvky: 86

Re: Nevěrný přítel kamarádky

Tercila napsal(a):

Pandorraa: "Řekneš jí to - ulevíš svému "svědomí" a způsobíš bolest dvěma lidem, "

Pandoro, tento Tvůj názor mě udivuje, protože Ty neustále prohlašuješ, jak nevěra je vlastně normální záležitost a  že je to tak správně (zřejmě proto, že Ty sama jsi milenka), že každý má přece právo milovat a .... a že se ty podváděné manželky nemají co ozývat atd..., píšeš do éteru, jak Tví milenci škrábou u Tebe na dveře a že "podvádění" vlastně v tomto slova smyslu neexistuje, nebo každý má PRÁVO na lásku.... Odkdy je to tedy bolest?
V kontextu s Tvou větou psanou Lauře trošku protiřečení v Tvých "citátech", ne? va
To jen tak mimochodem.

stolt tummenupp

Není tady

 

#47 15. 6. 2009 12:14

Vanda
Host

Re: Nevěrný přítel kamarádky

Nojo Viktorka, ta aby si nesmočila.....! big_smile

 

#48 15. 6. 2009 12:22

javena
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 27. 8. 2008
Příspěvky: 4274

Re: Nevěrný přítel kamarádky

já se takhle přestala stýkat s jednou dvojicí, nedokázala jsem se ani jednomu z nich podívat do očí

stoltstolt Definitiv, já tohle měla s přáteli, kteří se děsně chovali ke svým dětem. Nějak jsem tam nemohla jezdit. Nešlo o týrání, ale takovou "Spartu" jsem do té doby (a od té doby vlastně taky) neviděla a nešlo mi to nějak schroupnout.

Není tady

 

#49 15. 6. 2009 21:30

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 15. 5. 2007
Příspěvky: 7001

Re: Nevěrný přítel kamarádky

Pandorraa: "Tercilo, tyhle bláboly, které vydávᚠza smysl mého psaní, jsou pouze v tvé hlavě, nikoliv v mých písmenkách, sorry."

Nemusíš se omlouvat (viz sorry), zřejmě Tě podobně vnímá víc lidí. Píšeš tady o svých náhledech na různá témata sama o své vůli, a jestliže píšeš už dlouho (každý má možnost si přečíst), jak je milenectví fajn a jak má na něj každý právo (což o to, já Ti to neupírám, je to Tvoje věc) smile, a pak ale napíšeš, že by tím někdo způsobil bolest, tak to vypadá zvláštně. mě to jenom překvapilo. Nic víc, nic míň.
Akorát že to takhle (zdálky) big_smile vypadá, jako když se "zrovna něco hodí do krámu".
Nebylo to žádné popichování, jenom vyjádření mého údivu.

Pandorraa: "Stejně tak jako nemá smysl diskutovat o tvých arogantních a útočných SZ."

Zato Ty jsi v těch svých útlocitností, bezbřehou tolerancí a mírumilovností a láskou k bližním jenom oplývala big_smile big_smile big_smile
Poslední SZ jsem Ti napsala asi 17. 2. 2008.
Pokud Ti ale stále chodí nějaké případné nesouhlasné SZ, rozhodně nejsou ode mě wink big_smile. Pochopila jsem, že je to pro mě ztráta času, neboj tummenupp.

Upravil(a) Tercila (15. 6. 2009 21:34)

Není tady

 

#50 15. 6. 2009 21:36

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 21400
Web

Re: Nevěrný přítel kamarádky

Tercila napsal(a):

Pandorraa: "Tercilo, tyhle bláboly, které vydávᚠza smysl mého psaní, jsou pouze v tvé hlavě, nikoliv v mých písmenkách, sorry."

Nemusíš se omlouvat (viz sorry), zřejmě Tě podobně vnímá víc lidí. Píšeš tady o svých náhledech na různá témata sama o své vůli, a jestliže píšeš už dlouho (každý má možnost si přečíst), jak je milenectví fajn a jak má na něj každý právo (což o to, já Ti to neupírám, je to Tvoje věc) smile, a pak ale napíšeš, že by tím někdo způsobil bolest, tak to vypadá zvláštně. mě to jenom překvapilo. Nic víc, nic míň.
Akorát že to takhle (zdálky) big_smile vypadá, jako když se "zrovna něco hodí do krámu".
Nebylo to žádné popichování, jenom vyjádření mého údivu.

Pandorraa: "Stejně tak jako nemá smysl diskutovat o tvých arogantních a útočných SZ."

Zato Ty jsi v těch svých útlocitností, bezbřehou tolerancí a mírumilovností a láskou k bližním jenom oplývala big_smile big_smile big_smile
Poslední SZ jsem Ti napsala asi 17. 2. 2008.
Pokud Ti ale stále chodí nějaké případné nesouhlasné SZ, rozhodně nejsou ode mě wink big_smile. Pochopila jsem, že je to pro mě ztráta času, neboj tummenupp.

Divíme se většinou jen tomu, co nechápeme, div se dál.


Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů