Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#626 25. 6. 2009 21:08

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: Co znamená milovat?

ViktorkaLove napsal(a):

Jo, je to možné..., ale, vzhledem k tomu, jak je to asik neobvyklé (z mého pohledu), tak je to dosti vzácné... a neuvěřitelné...
Ale, kruciš, ona by to řekla stejně... va fuckt, pro MNE neuvjeržitelné!!! va va va

Tak ji pozdravuj - možná mám dvojče, které máma odložila a zapomněla mi to říct lol

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#627 25. 6. 2009 23:51

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

PavlaH napsal(a):

Ad nahá je krásná - přijde mi to jako instantní návod na konzumní štěstí. Dobře se obleč, hezky se namaluj, kup si něco pěkného, pořid si plastiku a jistě se budeš cítit líp, ale ono to instantní štěstí takhle nefunguje. Možná že si holčiny za kamerami mákly do bolístek, nic co by přitahovalo oko kamery, pokud ano, pak jedině dobře, pokud ne, tak do tří měsíců jsou tam kde byly...

Viš co? Jednou jsem vyhrála jakousi tu proměnu od hypermarketu..., udělali mi vlasy asik za 800, kosmetiku (počítat se mi nechce...), dostala jsem šminečky, bižu..., oblečení asi od tří firem (reklama, že jo...), drahou kabelku, cca troje boty mi nabídli za 50% slevu, na což jsem neměla... atd.atd., profesionální fotky, tři týdny jsem "visela" v obchoďáku na obrovských bild boardech..., myslela jsem si: "fraška",... ale... (a to úpřimně, po takové slávě opravdu netoužím...)... jednak příjemný pocit neznámého původu, jednak, v drogerce jsem přestala lovit ve slevách a začla hledat "slevy" aspoň ve SVÉ značce, kt. mi vyhovuje, oblečení si občas vyberu taky podle toho, co "se mi líbí" a nejenom ve "výprodeji"..., prostě MALÝ KRUČEK, ale rozhodně vpřed... Já nevim. Nejsem náročná, ani žádná "puťka, ale... když dostaneš cosik darem, bez NÁMAHY, může to sloužit jako "odrazový můstek"..., to nemusejí být vždy "perly pro svině", fakt ne... styrka

Není tady

#628 26. 6. 2009 6:09

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

PavlaH napsal(a):

Zuření u počítače je pro ty, kteří ho tam vidí.

Ad nahá je krásná - přijde mi to jako instantní návod na konzumní štěstí. Dobře se obleč, hezky se namaluj, kup si něco pěkného, pořid si plastiku a jistě se budeš cítit líp, ale ono to instantní štěstí takhle nefunguje. Možná že si holčiny za kamerami mákly do bolístek, nic co by přitahovalo oko kamery, pokud ano, pak jedině dobře, pokud ne, tak do tří měsíců jsou tam kde byly...

stolt A ještě k tomu ty jejich protějšky.... jak je zase začnou znova milovat dumbom kruciš to těm chlapům opravdu záleží jen na obalu!?

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#629 26. 6. 2009 10:30

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Mám silný pocit, že jo... a to VŽDY!
Když obal je "ňam", tolerujou všecko, co my si myslíme, že je nesmírně důležité... uklizeno, děti opatřeny, plná lednice...
Já už bych to dnes, jako "starší zkušená žena v letech" viděla asi tak:
Dveře otevře divoká čertice v podvazkách a možná i bičem v ruce, předvede se v "plné parádě", a pak si může klidně "nandat tepláky a předložit své požadavky"... (opravit kohoutky, zaplatit složenky... a tak pod.) kapitulation

Není tady

#630 26. 6. 2009 10:58

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Krásu ženy lze rozdělit na dvě části: fyzická a duševní. Fyzická krása může být chápána jako vstupenka. Krátkodobě jako samotná může působit jako lepidlo pro vztah. Z dlouhodobého pohledu se však bez té duševní krásy neobejde. Když ta chybí, i krásná žena může být opuštěna a rozumný chlap to taky udělá. Krásná (jen krásná) žena může být i poté dobrá pro různé mimovztahové aktivity, ale to je asi tak vše.

Proto milé dámy dbejte na obě stránky vaší osobnosti wink

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#631 26. 6. 2009 12:44

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Od tebe, Kaliku, to my, křehké dívky, můžeme brát, jako... "návod"?

Není tady

#632 26. 6. 2009 12:50

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

Podotýkám, že Kalik má pravdu - může to být hezký na pokoukání a na "oťapkání", ale pokud je to jak se říká "blbý jak bažina", tak taková dívenka brzo omrzí, hodí se totiž opravdu maximálně do té postele (nebo kde jinde ještě se "to" dá dělat).. smile

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#633 26. 6. 2009 13:49

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Já má dojem, že krása člověka roste úměrě k duševnímu vývoji. Nenarostou k tomu dlouhé - metr blonďaté vlasy, ale na tváři se vyrovnanost odrazí. Krása je neuchopitelný pojem, takže těžko se měří..
I zlost a nenávist jsou z obličeje čitelné.

K čemu mi budou míry modelky, dokonalá tvář atd, když budu vnitřně placatá a nebudu spokojená sama se sebou,?
Také není špatné oboje spojit, že? big_smile

Není tady

#634 26. 6. 2009 14:27

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

ViktorkaLove napsal(a):

Od tebe, Kaliku, to my, křehké dívky, můžeme brát, jako... "návod"?

Viktorko, zachovat mír, bledá tvář nechtěla tebe předělávat big_smile

Upravil(a) KALIK (26. 6. 2009 14:28)

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#635 29. 6. 2009 11:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

ViktorkaLove napsal(a):

Selima napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

Co, předělat mě k obrazu svému? Ne. To nejde. Jsem tvrdohlavá. A jak jsi správně postřehl, nemám zájem se "předělávat"... kapitulation

Ale mám zájem předělávat druhé... big_smile To je zaujímavé, ale bohužiaľ dosť bežné.

No, pokiaľ si tú prvú vetu tam zapísala ako za mňa, tak si sa sekla. Nemám záujem o "prerobených ľudí", lebo sa trápia (skor, či neskor). Možno si to pletieš s tým mojím "s niekým súhlasím, a s mnohými nie"..., ja si tých "svojich" nájsť viem (aj tu), a vyrábať ich nemusím.
To ty sa zamysli, či spomeň si, koľkokrát ty píšeš, ale toto by si mohla robiť takto, a tamto tak (to je prerábanie, nie?), napr.: ..."Iste, ale milovať ho môžeš aj tak, nie? Nie jeho chyby, ale jeho ako ľudskú bytosť. Môžeš nazvať chyby chybami - ja to tak rozhodne robím - ale nemusíš zatratiť celého človeka, nie? A aj keby si sa rozhodla od neho odstrihnúť, môžeš ho mať rada...", to sú tvoje slová. Podsúvaš mi, ako mám mať niekoho rada, lebo ja, podľa teba, ho "mám rada zle". A vidíš? Ja ho najviac, ako možem, možem milovať iba tak, ako som napísala. Tak kto koho prerába, či kritizuje a odsudzuje?

Neviem to napísať jemnejšie ako slovesami - MOHLA BY SI, MOŽEŠ... je to návrh. Nie prerábanie. Aj preto som tam napísala o sebe a o tom, ako to robím ja. Ako to robíš ty, to neovplyvním(ani nemienim), ale námet na zamyslenie ti dám. Čo s ním urobíš, je tvoja vec, ja ťa skontrolovať neprídem. wink Nemám rada, keď sa ma snažia prerábať, tak by som to nerada robila druhým. Aj tak nemá cenu nejaké násilné prerábanie zvonku - len ak to chceš TY SAMA. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí