1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
ViktorkaLove napsal(a):
Jo, je to moné..., ale, vzhledem k tomu, jak je to asik neobvyklé (z mého pohledu), tak je to dosti vzácné... a neuvěřitelné...
Ale, kruci, ona by to řekla stejně...fuckt, pro MNE neuvjeritelné!!!
![]()
![]()
Tak ji pozdravuj - moná mám dvojče, které máma odloila a zapomněla mi to říct
Není tady
PavlaH napsal(a):
Ad nahá je krásná - přijde mi to jako instantní návod na konzumní těstí. Dobře se obleč, hezky se namaluj, kup si něco pěkného, pořid si plastiku a jistě se bude cítit líp, ale ono to instantní těstí takhle nefunguje. Moná e si holčiny za kamerami mákly do bolístek, nic co by přitahovalo oko kamery, pokud ano, pak jedině dobře, pokud ne, tak do tří měsíců jsou tam kde byly...
Vi co? Jednou jsem vyhrála jakousi tu proměnu od hypermarketu..., udělali mi vlasy asik za 800, kosmetiku (počítat se mi nechce...), dostala jsem minečky, biu..., oblečení asi od tří firem (reklama, e jo...), drahou kabelku, cca troje boty mi nabídli za 50% slevu, na co jsem neměla... atd.atd., profesionální fotky, tři týdny jsem "visela" v obchoďáku na obrovských bild boardech..., myslela jsem si: "fraka",... ale... (a to úpřimně, po takové slávě opravdu netouím...)... jednak příjemný pocit neznámého původu, jednak, v drogerce jsem přestala lovit ve slevách a začla hledat "slevy" aspoň ve SVÉ značce, kt. mi vyhovuje, oblečení si občas vyberu taky podle toho, co "se mi líbí" a nejenom ve "výprodeji"..., prostě MALÝ KRUČEK, ale rozhodně vpřed... Já nevim. Nejsem náročná, ani ádná "puka, ale... kdy dostane cosik darem, bez NÁMAHY, můe to slouit jako "odrazový můstek"..., to nemusejí být vdy "perly pro svině", fakt ne...
Není tady
PavlaH napsal(a):
Zuření u počítače je pro ty, kteří ho tam vidí.
Ad nahá je krásná - přijde mi to jako instantní návod na konzumní těstí. Dobře se obleč, hezky se namaluj, kup si něco pěkného, pořid si plastiku a jistě se bude cítit líp, ale ono to instantní těstí takhle nefunguje. Moná e si holčiny za kamerami mákly do bolístek, nic co by přitahovalo oko kamery, pokud ano, pak jedině dobře, pokud ne, tak do tří měsíců jsou tam kde byly...
A jetě k tomu ty jejich protějky.... jak je zase začnou znova milovat
kruci to těm chlapům opravdu záleí jen na obalu!?
Není tady
Mám silný pocit, e jo... a to VDY!
Kdy obal je "ňam", tolerujou vecko, co my si myslíme, e je nesmírně důleité... uklizeno, děti opatřeny, plná lednice...
Já u bych to dnes, jako "starí zkuená ena v letech" viděla asi tak:
Dveře otevře divoká čertice v podvazkách a moná i bičem v ruce, předvede se v "plné parádě", a pak si můe klidně "nandat tepláky a předloit své poadavky"... (opravit kohoutky, zaplatit sloenky... a tak pod.)
Není tady
Krásu eny lze rozdělit na dvě části: fyzická a duevní. Fyzická krása můe být chápána jako vstupenka. Krátkodobě jako samotná můe působit jako lepidlo pro vztah. Z dlouhodobého pohledu se vak bez té duevní krásy neobejde. Kdy ta chybí, i krásná ena můe být oputěna a rozumný chlap to taky udělá. Krásná (jen krásná) ena můe být i poté dobrá pro různé mimovztahové aktivity, ale to je asi tak ve.
Proto milé dámy dbejte na obě stránky vaí osobnosti
Není tady
Od tebe, Kaliku, to my, křehké dívky, můeme brát, jako... "návod"?
Není tady
Podotýkám, e Kalik má pravdu - můe to být hezký na pokoukání a na "oapkání", ale pokud je to jak se říká "blbý jak baina", tak taková dívenka brzo omrzí, hodí se toti opravdu maximálně do té postele (nebo kde jinde jetě se "to" dá dělat)..
Není tady
Já má dojem, e krása člověka roste úměrě k duevnímu vývoji. Nenarostou k tomu dlouhé - metr blonďaté vlasy, ale na tváři se vyrovnanost odrazí. Krása je neuchopitelný pojem, take těko se měří..
I zlost a nenávist jsou z obličeje čitelné.
K čemu mi budou míry modelky, dokonalá tvář atd, kdy budu vnitřně placatá a nebudu spokojená sama se sebou,?
Také není patné oboje spojit, e?
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Od tebe, Kaliku, to my, křehké dívky, můeme brát, jako... "návod"?
Viktorko, zachovat mír, bledá tvář nechtěla tebe předělávat
Upravil(a) KALIK (26. 6. 2009 14:28)
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Selima napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Co, předělat mě k obrazu svému? Ne. To nejde. Jsem tvrdohlavá. A jak jsi správně postřehl, nemám zájem se "předělávat"...
Ale mám zájem předělávat druhé...
To je zaujímavé, ale bohuiaž dos bené.
No, pokiaž si tú prvú vetu tam zapísala ako za mňa, tak si sa sekla. Nemám záujem o "prerobených žudí", lebo sa trápia (skor, či neskor). Mono si to pletie s tým mojím "s niekým súhlasím, a s mnohými nie"..., ja si tých "svojich" nájs viem (aj tu), a vyrába ich nemusím.
To ty sa zamysli, či spomeň si, kožkokrát ty píe, ale toto by si mohla robi takto, a tamto tak (to je prerábanie, nie?), napr.: ..."Iste, ale milova ho môe aj tak, nie? Nie jeho chyby, ale jeho ako žudskú bytos. Môe nazva chyby chybami - ja to tak rozhodne robím - ale nemusí zatrati celého človeka, nie? A aj keby si sa rozhodla od neho odstrihnú, môe ho ma rada...", to sú tvoje slová. Podsúva mi, ako mám ma niekoho rada, lebo ja, podža teba, ho "mám rada zle". A vidí? Ja ho najviac, ako moem, moem milova iba tak, ako som napísala. Tak kto koho prerába, či kritizuje a odsudzuje?
Neviem to napísa jemnejie ako slovesami - MOHLA BY SI, MOE... je to návrh. Nie prerábanie. Aj preto som tam napísala o sebe a o tom, ako to robím ja. Ako to robí ty, to neovplyvním(ani nemienim), ale námet na zamyslenie ti dám. Čo s ním urobí, je tvoja vec, ja a skontrolova neprídem. Nemám rada, keď sa ma snaia prerába, tak by som to nerada robila druhým. Aj tak nemá cenu nejaké násilné prerábanie zvonku - len ak to chce TY SAMA.
Není tady