Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 30. 10. 2009 11:49

luminka
♥♥♥♥♥--

Re: Jak se nezbláznit při ztrátě zaměstnání?

Tojo, taky Ti moc to mimčo přeju. Mně šly děti úplně lehce, jsou chytré a pokud je na té škole udržíme, mou zásluhou to tedy nebude. Manžel je stále v práci přesčas a je mi ho líto. Kdyby se poohlédl po schopnější ženě, nemohla bych se divit. Už mě v práci nechtějí ani na pitomou brigádu.

Upravil(a) luminka (30. 10. 2009 11:50)

Není tady

#27 30. 10. 2009 14:22

sugar
♥♥♥♥---

Luminko, a co to manželovi navrhnout? dumbom

Není tady

#28 3. 11. 2009 13:34

snehurka30
♥♥-----

Ahojik,taky jsem letos ztratila zamestnání,když mi firma zkrachovala.Byla jsem z toho dost psychicky na dne.Nemohla jsem spát,rozjelo se mi astma,mela jsem strevni potize..no strasny.Byla jsem na xx pohovorech,ale nikdo me nechtel.Pak jsem prestala praci hledat,protoze budu mit decko...a tudiz do prace ani jit nemůzu.A co se nestalo...zacali mi volat z firem,kde jsem byla na pohovoru,ze maji zajem.Takze ja jsem si nakonec mohla vybrat ze 4 nabidek..
Je to presně tak,kdy neco chces tak to za boha nejde...a když se na to opravdu vykašleš,tak to jde samo.Asi se nemá nic lámat přes koleno.
Mimi taky nepřicházelo,podstoupila jsem IVf,to už nikdy..a taky jsme to vzdali no a po 5 letech najednou máme děcko.
Takže všem kdo ztratí práci přeji hodně štestí a hlavně se nebát,ono to jednou přeci musí vyjít.wink

Není tady

#29 4. 11. 2009 23:52

luminka
♥♥♥♥♥--

To je takový životní naschvál, nikdy nevyjde to, na co se člověk šíleně upne. Jako já jsem si řekla, sláva, půjdu na brigádu, bude to, jako bych stále pracovala. A vida, jen několik málo nás nejde a já mezi nimi. Možná půjdu, ale prostě to nebylo honem, jak jsem si myslela. Nebo chci na nějaké akci vypadat dobře, pak je to tragické, koukám po ženách kolem a chce se mi utéct domů. A nakonec pak vypadám nejlíp ne na nějaké oslavě, ale když doma malujeme. Ty jsi moc chtěla dítě, a nešlo to. Pak jsi chtěla práci, a nešlo to. Ale vyšlo dítě. A pak se s nabídkami práce roztrhl pytel. Ono se nám to plní, co si přejeme, ale funguje to jaksi se zpožděním. Třeba dříve bych chtěla, aby mě brala manželova rodina. Teď jsou ke mě docela milí, ale zase se mi pos... něco jiného.

Upravil(a) luminka (4. 11. 2009 23:58)

Není tady

#30 5. 11. 2009 7:59

majkafa
Host

sněhurko30 offtopic BI mě zajímá, proč o svém vysněném děťátku mluvíš pejorativně? děcko dumbomva

#31 5. 11. 2009 8:43

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

jestli nebude sněhurka z Moravy, tady jsme všichni děcka (já taky lol)

Strach je malá smrt...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí