|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Téma zavřeno
Já jsem furt zalezlá, tak mi vedro nevadí, ale tělíčko mám díky tomu bílé, jak ředitelka vápenky. Dnes si plánuju návštěvu koupáku, ale furt mě otravuje mrcha......... nějak se mi to nezdá..... dneska, kdy už by mělo být jen slabé špíňo ze mě lítají tmavé cucky, přitom měsíčky byly celkem normální.... já asi na tu gyndu budu fakt muset....
Není tady
Třeba to nic není, ale návštěvou lékaře určitě nic nezkazíš - ba naopak, budeš klidnější. Já jsem taky ředitelka vápenky! :-) Mě totiž moc neba se slunit, leda tak u moře to zvládnu...
Není tady
Vyloženě nesnáším smažení, jak mi pot stéká po těle...bleee...
Není tady
Defi neboj já tu budu až do úterý, ale nějak jsem bez nálady víš
snad to Harry potter spraví
k
ásný víkend přeju
Není tady

Jani uzij si kino
a vikend ubehne jako nic a pristi tyden uz budes maminka s prckem v naruci 
Není tady

Ahoj krásky, hlásím se po delší odmlce, ale odešel mi na věčnost monitor a někdo mi tu nechtěl koupit nový
Janča ještě neredí? 

Není tady
Zuzanka hod foto bruska,ja cumim jak puk 30tt.Jani budem na teba mysliet v utorok hadam som to nepoplietla 
Není tady

dobré příjemně chladné ráno!!!!
Nic se mi nechce dělat, tak si asi půjdu lehnout
Corinne ahoj! Tebe jsem neviděla ani nepamatuji!!! JAk se vede?!?!?

Není tady

Dobre rano
u nas taky prijemne chladive
Jak je Sadi?
Corinne kde mas metrik?Stalo se neco???
Není tady

Zuzi, celkem fajn, už se mi vrátila i kondyčka, takže ujdu i víc jak 100m 
Ale snažím se šetřit a málo se pozorovat, protože už mi z toho někdy hrabe.

Není tady

no ale počkej, to přejde, za pár týdnů nevylezu ani schody 

Není tady

Hele a nepujdes uz za par tydnu polezet do nemocnice,nebo je neco noveho?Na dovolenou se jeste nekam chystate?
Není tady

Zuzi, to já vůbec nevím, jen vím,že s úderem 18tt preventivně zalehnu a nehnu se
Na kontrolu jdu až 7.8., což je zač. 17tt. Ale to se dr. pořádně poptám, co dál, nemíním nic nechat náhodě.
A jak se cítíš ty? Jak snášíš ta vedra?

Není tady

Tak to se poptej poradne
a vi manzel ze se ani nehnes a budes ho maximalne navadet z postele
?
Ja se mam docela fajn .. ta vedra asi nikom nedelaji dobre ,hnus
ale ted je docela prijemne 
Není tady

já ti nevím, jakou logikou to vnímá ten můj chlop, ale zatím si to moc nepřipouští. Uvidíme, až dojde na lámání chleeba, myslím, že mu to dojde v cuku letu!!!!

Není tady

No tak to urcite ano..
Ja si jdu neco ukuchtit rychle k jidlu ,tak zatim pa 
Není tady

pa! já dneska dělám těstoviny, takže naprostá rychlovka 

Není tady

koukám, že s emi opožďuje metřík, skoor poledne a má tam být už 13+3 

Není tady
Zuzi metrik nemam, a naco?Vsak kuknes na Sadin metrik a vies kde som:nic sa nestalo aspon dufam .Inac som 2-3dni menej ako Sadourek.Chodim velmi malo na babinet,len som kukla skontrolovat stav 
Upravil(a) corinne (20. 7. 2009 12:52)
Není tady
Téma zavřeno