29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
já jsem taky hypka, ale jak mi začne cvakat u zadku, dokážu i já zalehnout - na půl dne
A Defi mi to stejně stále nevěří
Není tady
Leo já bych teda nevydržela a jela domů káždého kdo se odhodlá žít v cizině obdivuju chtěla bych se tam podívat ale ne žít ani delší dobu možná měsíc a šup zase do čech prostě doma je doma
Není tady
Ja jsem byla taky "hypka",ted uz nejsem. Ted jsem na h.o.v.n.o. Do vseho abych se nutila ale tezce.
Není tady
jj..Oliisku, snad mi to nejak vsechno dopadne.I s praci,proste se vsim.
Není tady
leontyna napsal(a):
Zuzanko a co kdyz se nerozhodnu spravne?
nad tím pak nesmíš přemýšlet. To bys pak mohla donekonečna přemýtat na d tím, jestli ano nebo ne. I tím, že odjedeš i tím, že zůstaneš, vždycky něco ztratíš , ale taky nalezneš
Není tady
Lei kdybych byla pobliz ,tak ti pomuzu sbalit kufry ale to fakt musis nejak rozhodnout sama ...
Není tady
Holky,jste hodne,ze me tady tak poslouchate.
Ja ted utecu bo musim jit varit. Zatim paaaaa
Není tady
A rozhodnuti nemusi byt spravne ,ale aspon na to prijdes ,ze to nebylo dobre a budes zase vedet jak dal lepsi ,nez nedelat nic ... Aspon si to myslim
Není tady
bacha! Zuza je dneska vráži, aby kufry nezabalila i nám
Není tady
Ja vim Zuzanko,ale taky si myslis,ze by to pro mne bylo lepsi,ze ano?
Není tady
Lei pa a přijď dát ochutnat
Není tady
Saďourek napsal(a):
bacha! Zuza je dneska vráži, aby kufry nezabalila i nám
Joo? uz moc chytrackuju ,co
Tak ja uz mlcim
Jdu pokracovat v uklidu ,nejak jsem do te pohovky zapadla ,ze se mi ani nechce vstavat
Lei a at se buchta povede
Není tady
to nééé! jen ještě poseď, protože jakmile se zvedneš ty, donutíš mě taky a víš, že já mám odpočívat a šetřit se
Lidi zlatí 9tt a já mám břuch jak v16tt, si za chvíli ani tkaničky nezavážu
Není tady
AHojte,tak som bola u gynekologa a testy v 1 trimestri mi nebude robit pretoze budu akurat na dovolenke takze sa musim objednat do CARu na tie testy.Zajtra idem do Car dufam ze posledny krat,uz ma nebavi robit veci na dve strany.Drobec sa uz zacal mrvit
ja som nechapala.Termin mam na 25 ledna. Leonty je mi luto,ze sa tak trapis
ved prid aspon na par dni na dovolenku a skus sa vratit potom.Rozhodnutie mas tazke,ale len ty najlepsie vies ako sa citis.
Není tady
Zahnal te destik?
Ja jsem skoncila s uklidem ,uz nemohu
Není tady
ne u nás ješte neprší , ale je hrozně dusno, už to tam nešlo vydžet
o úklidu ani nemluv, ten byl v pátek a v sobotu
Není tady
Tady se docela prijemne ochladilo a je zatazeno ,proste fajn den
Tak si predstav ,ze to vysivani co jsem chtela je asi jen rozpis ,bez bavlnek a platna Jak bys to chapala ty,mrkni co je pod obrazkem napsano ... http://www.prag-info.cz/_shop/index_.ph … p;id=72494
Není tady
Hm ,tak na to kaslu .. koupim jen ty detske stejne nemam moc mist na stene,kam bych to povesila
Není tady
Téma zavřeno