29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Ahooj,Jani,jake bylo grilovani?? Zvladla jsi vsechno???
Není tady
Ahoj Lei!!! Tak co? už jste něco pořešili nebo stále na mrtvém bodě? někam jsem ti min, týden psala, ale už nevím kam
Není tady
AHoj , zvládlo jsme to, bylo fajn, ale jsem doteď utahaná jak kotě, už to pobíhání pro mě není
jak se máte vy ?
Není tady
Ahoj holky. Neporesili jsme nic. H.porad tvrdi,ze mam vydrzet do Vanoc a potom pojedeme domu. Ja tomu ale moc neverim. Jinak,nebrani mi jet zpet domu,s tim,ze on,tu zustane do kvetna.
Ja se ale,jak uz jsem psala,nemuzu zbavit provinileho pocitu,ze ho tu necham samotneho. Mam porad v hlave maglajsi z toho vseho.Dnes je mi zase trosku hur. No...co delat,ze. Vyresit si to musim nejak sama.
Není tady
Kdyby existovalo neco,co k tobe prijde a da vedet,co mas udelat. Hned by to bylo jednodussi. Ja ale tusim,ze az se bude blizit konec neschopenky,ty stavy se mi vrati znovu. Zacnu se bat,budu mit uzkostne stavy a budu tam,kde jsem byla. H.mi ted volala,jak mi je.Rekla jsem,ze nic moc,ze jsem smutna a on,ale neni to jak minuly tyden,rikam,ze to ne. Boji se o mne,ma strach,neustoupi ale.
Není tady
Lei, to máš pravdu, závěrečné rozhodnutí musíš udělat sama. Ale nesmíš si pořád přičítat vinu!!! JAk dlouho už tam jste? Do vánoc, to je půl roku. Je to sice dlouhá doba, ale na druhou stranu, jestli řekl do vánoc, tak bych to zkusila s ním vydržet a pokud by pak zase couval, tak bych nelenila a balila kufry.
Není tady
Sadourku,jsme tu 4 roky. Me uz se ale nechce vydrzet ani de tech Vanoc.Vim,ze to utece ale prece jen. Ale vis jak,bez nej mi taky nebude lehko.
Není tady
Lei, ty máš nemocenskou kvůli depresím? Jestli ano a jseš si jistá, že příčinou je zahraničí, tak bych asi neváhala a balila kufry. Přece si nemůžeš ubližovat!!!!
Nestojí za těmi tvými dlouhými cykly právě špatný psych. stav?
Není tady
Jo,nemocenskou mam kvuli depresim. Mozna ano,mozna ty dlouhe cykly a to vsechno kolem souvisi s tou mou podelanou psychikou. Jo a myslim si,ze by mi doma mohlo byt lepe.Me se po te CR dost styska. Po takovych tech normalnich vecech, pokec s kamoskama,posezeni na zahrade. Zajit si na kafe. H.by mi teda strasne moc chybel. Jsem na nej zvykla. Doprcic. jeste rict nasim,ze je mi tak zle,ze jsem doma. A ze se chci vratit. Sadi,jete kdybych tak u nas nasla nejakou v pohode praci.
Není tady
Lei, mě by bez manži taky bylo hůř, nevydržíme bez sebe ani jeden den, že by to byla stále ještě zamilovanost
Není tady
Sadourku,to je mozne,ze jste porad zamilovani...
Ja taky vim,ze mi bez nej bude hur. Tak ja opravdu nevim.Neni to lehke,ze?
Není tady
Ahoj holky ,musim si dat oraz od uklizeni Tak jdu na chvili za vama ..
Sadi jak je ,kouses se nudou doma?
Lei ja uz bych za sebe to do tech vanoc taky nevydrzela ... Pokud H. souhlasi s tim ,ze do vanoc a pak oba .. tak bych jela uz ted a on prece muze prijet o vanocich ... treba by nevydrzel a prijel i driv?
Není tady
no to teda není, ale rodina a přátelé tak y udělají své a čas poběží rychleji a přeci jen bys ho stejně jezdívala navštěvovat, ne?
jj, prožíváme líbánky ... polib mi prrdel
Není tady
Zuzi, jj, koušu pustila jsem se do úklidu různých dokumentů a mám tu ještě větší bordel než tu byl, nejde ani vidět konferák
Ale po pravdě řečeno jsem ještě ani neměla čas se nudit, já se umím zabavit a pak toho lituji
Není tady
Zuzi ahoooj. Tak,musim to rozseknout. Cela ja ted momentalne chci jet domu. Udelam to,musim sama sebe presvedcit o tom,ze se mi zlepsi psychika po navratu domu a nebo taky ne.Potom uz to bude o necem jinem.
Sadi a mas pravdu,ze znami a rodina udelaji take svoje.
Jinak,ja se chystam varit a upect buchtu.
Není tady
Olišu! jen lež, já taky ráno koukala na úžasně zaprášený parapet a už to se mnou ani nehlo
první pavouk a budu hned v pohybu
Není tady
Olii,radeji si vem knizku a cti si. A lez. Nepokousej nic.
Není tady
jakou buchtu se chystáš péct? Já dneska koupila košík jahod a nic moc, min. týden byly sla´doučké a teď takové poloumělé
Není tady
Sadi taky tu mam par hromad a nevim co s tim ..stehuju to z jedne strany na druhou a funim si do korku
Olii zadny takovy ,jen hezky odpocivej .. za to to nestoji Cetla jsem ,ze spino uz ustupuje ,to je dobra zpravicka ,tak jen polehavej a nic se nenamahej.Kdy jdes na dalsi kontrolu?
Není tady
Lei ja vim ,ze je to moc tezke se rozhodnout ,ale tusim ,ze az to rozhodnuti konecne udelas a ono bude spravne ,tak se ti ulevi A co na to reknou doma ,bych az tak neresila ,jsi dospela a i kdyby to treba mam nevzala nejak nejlip a nechapala te ,tak te to nemusi moc stvat ,hlavne ze ti bude lip
Není tady
Sadi- tvarohovou s jahodama. Mam dva tvarohy a nevim co s tim. Potrebuju je nejak zuzitkovat,nez projdou. Jsem hledala na netu a stejne nemuzu zadnou buchtu najit. Toz jsem kokla do kucharky co tu mam a neco nasla.
Není tady
Téma zavřeno