29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlaa napsal(a):
a ty máš potřebu chovat se jako puberťák ? přeskočil jsi snad tuhle etapu svého vývoje ? já jsem ráda (myslím, že všichni okolo taky) že ji mám za sebou
Okoli se to muze jevit, jako pubertacke chovani a take HODNE zalezi na tom, co tu vlepim, resp. jak moc chci, aby si lide kteri to ctou mysleli to, co chci aby si mysleli...Ale Ty to Pavli prece vis...
Není tady
a proč máš pořád potřebu tu hrát někoho, kdo má jen ty svoje trhlý vtipy, kdo nikdy nemluví vážně, nic kloudnýho z něj nevypadne. je to nějáká tvoje psychoterapie, nebo ti tahle nálepka trhlýho prostě vyhovuje
Není tady
Prosím, přejděte k pokračování zde: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 0#p2131850
Není tady