29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sonri, je to vážně jen formalita, my měli děti za 15 min hotový - dohodli jsme se, a rozvod trval celkem asi 5 - 6 minut... Manžel poznamenal, že nám mohli jen zavolat.
Jo a jestli přijde v obleku, jedině dobře. Bude vypadat, že má tučný konto. Budeš ve vatě...
Není tady
javena napsal(a):
Sonri, je to vážně jen formalita, my měli děti za 15 min hotový - dohodli jsme se, a rozvod trval celkem asi 5 - 6 minut... Manžel poznamenal, že nám mohli jen zavolat.
![]()
Jo a jestli přijde v obleku, jedině dobře. Bude vypadat, že má tučný konto.Budeš ve vatě...
chichi.... to by nebylo špatný, kdyby měl platit víc než ty 2000,- co mi dává na děti.....
Není tady
Tak já mám 3000,- na dvě děti, ale dělám - ťuky, ťuk. To je drahoušek vážně z lacinýho kraje. Já vím, že je ofiko bez příjmu, ale nedávno měla opatrovnický kámoška - manžel dorazil pozdě, breptal, že teď nepracuje, ale až jako bude mít, tak něco pošle. Soudkyně i kurátorka dítěte se s ním moc nemazaly, matka je na MD, nakonec se dohodli na 6000,-. Ale neptej se, jestli platí - to je jiná věc.
Zkus promluvit s opatrovnicí, než to začne, že víš, že se bude cukat, jsi na MD... Nejde o to dřít je z kůže (a alimenty na mé děti jsou toho důkazem), ale slušně žít...
Není tady
Zdravíme moderátora Klokana a dáreček pro něj
Pac a pusu
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
...Blíží se rozvod a já jsem nějaká klidná, ne že bych se nebála, to se bojím, spíš mám nepříjemný pocit, ale na druhou stranu si říkám, že už to konečně bude za mnou a budu volná.... volná pro někoho, kdo se objevil v mém životě.... a mě je zase po dlouhé době nádherně..... ON VÍ.....
sonriso chovej se jako matka tří dětí, ne jako náctka prosím tě. se divím, že tě tohle ještě pořád baví.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
...Blíží se rozvod a já jsem nějaká klidná, ne že bych se nebála, to se bojím, spíš mám nepříjemný pocit, ale na druhou stranu si říkám, že už to konečně bude za mnou a budu volná.... volná pro někoho, kdo se objevil v mém životě.... a mě je zase po dlouhé době nádherně..... ON VÍ.....
sonriso chovej se jako matka tří dětí, ne jako náctka prosím tě. se divím, že tě tohle ještě pořád baví.
Pavlo, no tak ... Vždyť je to hezká fáze.
Není tady
jistě, že je Nabuko, ale já nemám ráda extrémy. pokud se někdo kdo se jeden den trápí ze ztráty někoho dokáže naprosto odříznout a během hodin dnů projevovat takový šílený nadšení pro někoho jinýho, něják to nevnímám pozitivně. tím neříkám, že není fajn mít někoho, s kým se člověk cítí dobře, kdo mu pomůže navrátit ztracené sebevědomí, s kým může někam vyrazit, pokecat si atd atd.
ale tohle celé na mě dělá všechno, jen ne působí dobře.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jistě, že je Nabuko, ale já nemám ráda extrémy. pokud se někdo kdo se jeden den trápí ze ztráty někoho dokáže naprosto odříznout a během hodin dnů projevovat takový šílený nadšení pro někoho jinýho, něják to nevnímám pozitivně. tím neříkám, že není fajn mít někoho, s kým se člověk cítí dobře, kdo mu pomůže navrátit ztracené sebevědomí, s kým může někam vyrazit, pokecat si atd atd.
ale tohle celé na mě dělá všechno, jen ne působí dobře.
Já to vnímám tak, že tonoucí se stébla chytá. A teď někdo je pro Sonrisu to stéblo. Otázka je, zda se třeba nezmění v pevnou ruku ...
Není tady
Ja mám síce tiež dojem, že to sa chytili zúflao okolo krku dvaja topiaci sa, ale to je fuck. Aj tak je pekné chvvíľu sa znovu cítiť ako pubertiak a mať krídla aj bez Redbulla.
Není tady
ale na to Sel nepotřebuješ ani chlapa
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
![]()
Pac a pusu
Díkýýýý Fakt - teda - to je bomba
Jen se zeptám - kdo to je "my", když zdravímE ??
Není tady
klokan napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
![]()
Pac a pusuDíkýýýý
Fakt - teda - to je bomba
Jen se zeptám - kdo to je "my", když zdravímE ??
Hoj... no zdravímE no kdo asik? No já přece a Morph...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
..ale s chlapem je to lepší....
Není tady
PPavlaa napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
..představ si Pavlínko, že baví...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pavlo, tak nam to trosku pribliz, pac asik nerozumim ... Zacnes hulit, chlastat, smat se necemu, cemu ani sama nerozumis, delat kraviny po ulici, hazet kameny na policajty a pak zdrhat, strikat sprejem sve podpisy po novych fasadach ... ?
taky zpusob ...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
To nie, ale vo dvojici sa to znásobuje... Niekedy sa dá aj s kamoškou (nie TO, teda, ale... no, proste sranda, úžas, zabudnutie na starosti...), ale chlap je chlap.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
...Pavli.... já jsem toho názoru, že to, že je mi prostě momentálně hezky, nemá nic společnýho s tím, jak se chovám... neřekla jsem nebo nenapsala, že se budeme brát, nebo se k sobě stěhovat...to snad ani po jednom víkendu nejde.... bude trvat dýl, než zjistíme, jestli nám to vůbec společně půjde, ale to jistě sama dobře víš, jak to chodí..... prostě je nám spolu dobře a... nikdo neví, jak to dopadne.... momentálně je nám hezky, co víc si přát... a to, že jsem napsala, že chci být volná pro někoho jiného a proč by ne? Třeba mi něco došlo, přišla jsem na to, že je zbytečný prodlužovat již nefungující manželství... nevím, co přesně Ti na mě vadí, vždycky jsem Tě měla za fajn ženskou, ale poslední dobou Tě nějak nepoznávám....
Upravil(a) sonrisa_1976 (25. 7. 2009 23:15)
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
njn, každej jsme blbej něják jinak, co už.
Není tady
morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Pavlo, tak nam to trosku pribliz, pac asik nerozumim ...
Zacnes hulit, chlastat, smat se necemu, cemu ani sama nerozumis, delat kraviny po ulici, hazet kameny na policajty a pak zdrhat, strikat sprejem sve podpisy po novych fasadach ... ?
taky zpusob ...
morfe, na víc ti tvá mozková kapacita nestačí
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
...Pavli.... já jsem toho názoru, že to, že je mi prostě momentálně hezky, nemá nic společnýho s tím, jak se chovám... neřekla jsem nebo nenapsala, že se budeme brát, nebo se k sobě stěhovat...to snad ani po jednom víkendu nejde.... bude trvat dýl, než zjistíme, jestli nám to vůbec společně půjde, ale to jistě sama dobře víš, jak to chodí..... prostě je nám spolu dobře a... nikdo neví, jak to dopadne.... momentálně je nám hezky, co víc si přát... a to, že jsem napsala, že chci být volná pro někoho jiného a proč by ne? Třeba mi něco došlo, přišla jsem na to, že je zbytečný prodlužovat již nefungující manželství... nevím, co přesně Ti na mě vadí, vždycky jsem Tě měla za fajn ženskou, ale poslední dobou Tě nějak nepoznávám....
myslím, že to teď mícháš všechno dohromady.
nelíbily se mi některé tvé reakce, to, co jsi psala (celkově už od začátku od těch, kde jsi byla vzteklá, když ti tu holky chtěly radit a tobě se to nelíbilo, po jiné), proto jsem na tebe reagovala jak jsem reagovala, ale to reaguju na každýho, nejsi jediná, buď v klidu
jinak je fuk, jak to mezi sebou máte, zdá se mi to příliš brzy pro vás oba. ale touhle etapou jsme si prošli asi každej, někdo míň bouřlivě, někdo víc. teď to nevidíš, ale časem pochopíš. asi to tak má být
Není tady
PPavlaa napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
njn, každej jsme blbej něják jinak, co už.
...ale no tak Pavlí nech je, mají teď prostě auforickou radost, lepší než kdyby se trápili čekáním na návrat idiota ne? nebo se obraceli ke hvězdám v naivní víře, že to něco zmení.Prostě jsou teď plný zamilovanosti a je fuk jestli to vydrží, je lepší bejt na chvíli v "nebi" než se patlat fňukáním o pekle....ty řešíš sežranýho křečka, protože ti to je momentálně moc líto a oní řeší svojí nečekaou lásku...neber jim to a tý samici dej za trest dva dny hladovku
a pak jednu párátkem za ucho, příroda je mocná a dělá si s lidma i křečicema co chce
Upravil(a) xxxx (26. 7. 2009 8:30)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Pavlo, tak nam to trosku pribliz, pac asik nerozumim ...
Zacnes hulit, chlastat, smat se necemu, cemu ani sama nerozumis, delat kraviny po ulici, hazet kameny na policajty a pak zdrhat, strikat sprejem sve podpisy po novych fasadach ... ?
taky zpusob ...
morfe, na víc ti tvá mozková kapacita nestačí
Pavli, diky
Uz X krat jsem Ti to tu psal a Kubula mi to potvrdi, ze to mam po tech Triptanech
Ale zajimalo by me, co vypotis Ty - tak se predved, pokud jsi na tom lip ( bez Triptanu
)
Není tady
já se morfe předvádět nemusím víš. mně už dávno došlo, že je pitmost vyrážet klín klínem a že to, jestli se cítím dobře, jsem šťastná a je mi fajn se absolutně neodvíjí od toho, jestli sjem sama nebo s někým. je to jen a jen o tom, jak se cítím uvnitř, o mé spokojenosti, mém nastavení. a od toho se odvíjí další věci
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já se morfe předvádět nemusím víš. mně už dávno došlo, že je pitmost vyrážet klín klínem a že to, jestli se cítím dobře, jsem šťastná a je mi fajn se absolutně neodvíjí od toho, jestli sjem sama nebo s někým. je to jen a jen o tom, jak se cítím uvnitř, o mé spokojenosti, mém nastavení. a od toho se odvíjí další věci
Ano, ale to neodpovidas na otazku, jak je mozne chovat se jako pubertak "SAMA" = bez opacneho pohlavi, bez ...povezme zamilovani se do nekoho.
Není tady
a ty máš potřebu chovat se jako puberťák ? přeskočil jsi snad tuhle etapu svého vývoje ? já jsem ráda (myslím, že všichni okolo taky) že ji mám za sebou
Není tady