Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#951 10. 7. 2009 9:03

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Re: jak žít po partnerově nevěře 2.

Somaia napsal(a):

klokan napsal(a):

majkafa napsal(a):

Myslím, že by se někdo z moderátorů, nevím, jak to technicky funguje, měl podívat blíž na nick Zklamaný. Jeho větu - co vykládáš jeho partnerce, jsem už vůbec nepochopila. A jeho odkazy na tvé stránky taky ne.

Řeším to.

a to je jako zcela běžné...legální a v souladu s pravidly?
Připadám si tady jako jako v  matrixu.
Někdo někomu nerozumí  a aniž došlo k  osobním výpadům, tak se rozběhne vyšetřování..
A co dál? bude se i veřejně lynčovat?
Absurdistán.

jooo veřejně lynčovat..... kruci to je normální, že tu někdo si dovolí dát odkaz na moje stránky? Kdybych to chtěla, udělám to sama......

Upravil(a) sonrisa_1976 (10. 7. 2009 9:08)

Není tady

#952 10. 7. 2009 9:14

Somaia
Host

tvoje stránky umístěné na internetu , který je veřejným prostorem, byly volně přístupné každému, kdo umí jednoduše užívat vyhledavače. Nechápu, proč tě to tak rozrušuje a pozastavuješ se nad tím.... Informace o sobě jsi zveřejnila a  zpřístupnila dobrovolně.. proč je právě TEĎ na tom , že si je někdo dovolí vyhledat, něco závadného?

Upravil(a) Somaia (10. 7. 2009 9:15)

#953 10. 7. 2009 9:17

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Somaia napsal(a):

tvoje stránky umístěné na internetu , který je veřejným prostorem, byly volně přístupné každému, kdo umí jednoduše užívat vyhledavače. Nechápu, proč tě to tak rozrušuje a pozastavuješ se nad tím.... Informace o sobě jsi zveřejnila a  zpřístupnila dobrovolně.. proč je právě TEĎ na tom , že si je někdo dovolí vyhledat, něco závadného?

tak ať si to každý najde sám.... konec hotovo.... dál o tomto tématu nehodlám nic řešit....

Není tady

#954 10. 7. 2009 9:25

Somaia
Host

Babinet je plný odkazů na různé stránky, osobní  i jiné ... stále nachápu  ,proč tě tak naštvalo.
P.S. doufám, že to vezme na vědomí i klokan, že už nechceš nic řešit... wink  tongue

Upravil(a) Somaia (10. 7. 2009 9:26)

#955 10. 7. 2009 10:12

majkafa
Host

Somaia napsal(a):

Babinet je plný odkazů na různé stránky, osobní  i jiné ... stále nachápu  ,proč tě tak naštvalo.
P.S. doufám, že to vezme na vědomí i klokan, že už nechceš nic řešit... wink  tongue

A taky se na Babinetu odkazy řeší. Některé byly smazány. Někteří jsme se ptali, proč. Je o tom myslím, i samostané vlákno. Bylo nám to vysvětleno. Bylo taky majiteli napsáno, že se stanoví pravidla pro zadávání odkazů.
Nechápu, co tě tak rozčiluje. reta
Zkus třeba víc číst, pak budeš vědět, že ta má věta, na kterou klokan reagoval, vytržená z kontextu všech psaní Zklamaného, když nevíš, ti může znít podivně, ale znalým podivná nepřijde. reta
Anebo - pokud nejsi znalá, tak nereagovat. I to je řešení.
Nebo reagovat, jak reaguješ, pak se dočkáš příslušných odpovědí.

#956 10. 7. 2009 10:32

Somaia
Host

* lol

Upravil(a) Somaia (10. 7. 2009 10:40)

#957 10. 7. 2009 10:38

majkafa
Host

Somaio, podívej se znovu na příspěvek 950. Ty - Absurdistáne. lol
Když máš se mnou takový problém, můžeš si mě dát do ignoru. big_smile

#958 10. 7. 2009 11:01

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Somaio, podívej se znovu na příspěvek 950. Ty - Absurdistáne. lol
Když máš se mnou takový problém, můžeš si mě dát do ignoru. big_smile

můžeš si přidat i mě.... lol

mějte se tu krásně, my jdeme páááá snad vydrží sluníčko, mějte se krásně a večer nakouknu, pááááá kapitulation

Není tady

#959 10. 7. 2009 15:25

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Somaia napsal(a):

Proč tobě tohle zrovna nevadí, ale kdyby tu naflákal někdo něco o tobě, co se dočte na netu, tak by byl oheň na střeše?
Jen taková domněnka - nemá náhodou někdo strach z toho, že by se mohlo podle IP poznat, kdo za tím vězí? Osobně bych to tipla na některou dámu tady projevujivší se tongue Taková malá provokace, že? Doufám, že moderátoři, či majitelé se tomu podívají na zoubek a bylo by taky dobré o tom poreferovat. Myslím si, že by nebylo technicky nemožné porovnat IP adresu v databázi Zklamaného, že by pasovala i na nějaký ten nick, co se tu jeví jako cnost sama. Doufám, že se to vysvětlí....ono stačí pouze CTRL+F a dát hledat - a je to během minutky na světě. cool

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#960 10. 7. 2009 15:37

Somaia
Host

-nevadilo (jakoby se nestalo, že? lol)
-nebyl
-nemá
-nevím
-já doufám, že kompetentní uznají, že  takovou kravinu není nutné řešit ( na rozdíl od vulgárních napadání na jiných vláknech)
----------------------------------------------------------------------
ještě něco potřebuje CIA vědět?? lol
P.S. děkuji kriminální ústředně za "fundovaný" rozbor
-----------------------------------------------------------------------
se soudružským pozdravem: "za babinet krásnější" lol zdar...

Upravil(a) Somaia (10. 7. 2009 15:40)

#961 10. 7. 2009 15:40

x62358
Host

Proč tobě tohle zrovna nevadí, ale kdyby tu naflákal někdo něco o tobě, co se dočte na netu, tak by byl oheň na střeše?

A proč to vadí zrovna tobě, která si libuje v tom vytahovat tady na lidi informace, které se dočteš na jiných serverech? gloria

#962 10. 7. 2009 17:29

Zklamaný
♥------

sonrisa_1976 napsal(a):

Nabuko0 napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

tummenupp jj tohle znají všichni kolem mě a někdy by mě nejraději za tohle přetrhli lollollol

Jinak už je to stejně veřejným tajemstvím.... takže moje blogy s fotkama jsou zděs:
http://sonrisa-foto.blogspot.com/ tady mám projekt 365 http://serousci.blogspot.com/ a tady stránky se scrapem: http://sonrisin-scrap.blogspot.com/ tak a je to.... wink

Nakoukla jsem jen zběžně - píšeš opravdu příjemně. Toho bych se zkusila držet.

Ještě mě napadlo - možná by šlo dát nějaké Tvé fotky do nějaké databanky. Vím, že kamarádka grafička si vždycky odněkud stahuje .jpg za poměrně velké peníze (nevím tedy, kolik je cena fotky a kolik si tam připočítává administrativní náklady správce serveru apod.)....

vidíš já ani nevěděla, že něco takového existuje .... gloria

Nechápu, v čem je problém. Jen jsem se podíval na Tebou dané odkazy na babinetu.

Není tady

#963 10. 7. 2009 22:59

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

klokan napsal(a):

majkafa napsal(a):

Myslím, že by se někdo z moderátorů, nevím, jak to technicky funguje, měl podívat blíž na nick Zklamaný. Jeho větu - co vykládáš jeho partnerce, jsem už vůbec nepochopila. A jeho odkazy na tvé stránky taky ne.

Řeším to.

a?

dum spiro spero

Není tady

#964 10. 7. 2009 23:53

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaný napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

Nabuko0 napsal(a):

Nakoukla jsem jen zběžně - píšeš opravdu příjemně. Toho bych se zkusila držet.

Ještě mě napadlo - možná by šlo dát nějaké Tvé fotky do nějaké databanky. Vím, že kamarádka grafička si vždycky odněkud stahuje .jpg za poměrně velké peníze (nevím tedy, kolik je cena fotky a kolik si tam připočítává administrativní náklady správce serveru apod.)....

vidíš já ani nevěděla, že něco takového existuje .... gloria

Nechápu, v čem je problém. Jen jsem se podíval na Tebou dané odkazy na babinetu.

a co tím chtěl básník říci? Pořád to nechápu....

Není tady

#965 14. 7. 2009 15:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

sonrisa_1976 napsal(a):

Somaia napsal(a):

klokan napsal(a):

Řeším to.

a to je jako zcela běžné...legální a v souladu s pravidly?
Připadám si tady jako jako v  matrixu.
Někdo někomu nerozumí  a aniž došlo k  osobním výpadům, tak se rozběhne vyšetřování..
A co dál? bude se i veřejně lynčovat?
Absurdistán.

jooo veřejně lynčovat..... kruci to je normální, že tu někdo si dovolí dát odkaz na moje stránky? Kdybych to chtěla, udělám to sama......

No ale veď si ich tu mala... síce si ich potom zmazala, ale zrejme niekto si ich ponechal... Sú tu také známe prefláknuté výzvedné organizácie... lol ja by som to až tak neriešila - lebo keď hodíš do Googlu tvoj nick, tak sa tie odkazy môžu bez problémov vynoriť, vieš? To je proste kúzlo a zároveň riziko internetu. Ja mám napr. viacero nickov, alebo albumy na heslá, ak nechcem, aby sa mi celý svet pozeral do spálne wink .

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#966 14. 7. 2009 15:57

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

a proto mám veřejně přístupné jen to co chci a ostaní je zamknuto wink

Není tady

#967 21. 7. 2009 22:24

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

...Blíží se rozvod a já jsem nějaká klidná, ne že bych se nebála, to se bojím, spíš mám nepříjemný pocit, ale na druhou stranu si říkám, že už to konečně bude za mnou a budu volná.... volná pro někoho, kdo se objevil v mém životě.... a mě je zase po dlouhé době nádherně..... ON VÍ..... hjartahjartahjarta

Není tady

#968 22. 7. 2009 9:11

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

...Blíží se rozvod a já jsem nějaká klidná, ne že bych se nebála, to se bojím, spíš mám nepříjemný pocit, ale na druhou stranu si říkám, že už to konečně bude za mnou a budu volná.... volná pro někoho, kdo se objevil v mém životě.... a mě je zase po dlouhé době nádherně..... ON VÍ..... hjartahjartahjarta

wink rozvod přežiješ, nejde o život...naopak po rozvodu začíná nový život. Držim i nadále palečky. jestli máte vyřešené děti a majetek mohlo by to jít rychle.

....ještě k tomu že se bojíš, není se čeho bát, mně řekl při prvním stání soudce /ex nedorazil a pak ještě nekolikrát/ že se nemám čeho bát že je to jako svatba po zpátku /byl fajn  lidskej přístup/ a když konečně exe dohnali tak jsme byli za pět minut venku, já se vzdala odvolání, on dělal kůžičky a nechal si právo odvolání, ale bylo mu to platné jako mrtvému zimník, tak se neboj...ber to jako nutnou formalitu, nenech se strhnout k osobním útokům a kdyby tě brala tréma ze soudce tak si ho představ na záchodě a je po autoritě big_smile

Upravil(a) xxxx (22. 7. 2009 9:15)

dum spiro spero

Není tady

#969 22. 7. 2009 9:13

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

wink rozvod přežiješ, nejde o život...naopak po rozvodu začíná nový život. Držim i nadále palečky. jestli máte vyřešené děti a majetek mohlo by to jít rychle.

děti máme vyřešené, majetek žádný nemáme, tak snad to půjde hned napoprvé, jak byl překvapenej, když jsem mu řekla, že bych byla ráda, kdyby to šlo hned po prvním stání lol

Není tady

#970 22. 7. 2009 9:21

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

xxxx napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

děti máme vyřešené, majetek žádný nemáme, tak snad to půjde hned napoprvé, jak byl překvapenej, když jsem mu řekla, že bych byla ráda, kdyby to šlo hned po prvním stání lol

...jj tak jsme to měli taky, tak by to jako nesp.orné mohlo jít opravdu na první "metu" smile neboj se toho, rozvod není odsouzení, je to prostě formální akt, tak to tak ber .... já si sebou vzala Blesk normálně ho nečtu, ale tam jsem si ho hezky při čekání rozložila a exe málem trefilo, lítal tam jako koště a furt se mě na něco ptal big_smile pěkně jsem ho ignorovala a dovnitř jsem já nervozní nešla...bylo to docela úsměvný...soudce ho hned ve dveřích sjel za urážku soudu, přišel jako šašek na diskošku a tak jsem měla docela legrační rozvod, hlavně rychlej a v klidu, soudce mě už znal tři jednání předtím jsme se sešli totiž zbytečně /ex neměl "čas" na rozvod big_smile / a tak na něj byl nabroušenej a to mi docela vyhovovalo, nezabýval se mnou ale jím ...

Upravil(a) xxxx (22. 7. 2009 9:23)

dum spiro spero

Není tady

#971 22. 7. 2009 9:23

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

No tak to ten můj skoro ex určitě dorazí v obleku jak jej znám lol

Není tady

#972 22. 7. 2009 9:26

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

...to jsem si myslela taky, vlastně jsem o tom nepochybovala, ale asi jak potřeboval vypadat o dvacet let mladší aby se hodil ke své dnes už taky ex tak přišel jako od kolotoče,na triku číslo jako hokejista přes celé břicho i záda a rifle s dírama na kolenou, no soudci padla brada a už mu nabízel pokuty, to víš že jsem se bavila godlike

dum spiro spero

Není tady

#973 22. 7. 2009 9:26

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

...to jsem si myslela taky, vlastně jsem o tom nepochybovala, ale asi jak potřeboval vypadat o dvacet let mladší aby se hodil ke své dnes už taky ex tak přišel jako od kolotoče,na triku číslo jako hokejista přes celé břicho i záda a rifle s dírama na kolenou, no soudci padla brada a už mu nabízel pokuty, to víš že jsem se bavila godlike

tak jsi to měla s divadelním představením... lol

Není tady

#974 22. 7. 2009 9:47

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

xxxx napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

...docelajo, šla jsem odtamtud s úsměvem, že to konečně klaplo,on se nic nejí tak horké jak se to uvaří wink

dum spiro spero

Není tady

#975 22. 7. 2009 10:00

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

xxxx napsal(a):

...docelajo, šla jsem odtamtud s úsměvem, že to konečně klaplo,on se nic nejí tak horké jak se to uvaří wink

celkem ráda bych od soudu odcházela s úsměvem.... ale asi budu odcházet s červenýma očima, ale bude to konečně za mnou......

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí