Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#926 5. 7. 2009 11:15

amba
♥♥♥♥♥--

Re: jak žít po partnerově nevěře 2.

Měj dobrou náladu. Dobrá nálada tvoje problémy sice nevyřeší, ale nas...e tolik lidí kolem, že stojí zato si ji udržet. To řekl moudrý pan Werich.

Není tady

#927 5. 7. 2009 11:17

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

amba napsal(a):

Měj dobrou náladu. Dobrá nálada tvoje problémy sice nevyřeší, ale nas...e tolik lidí kolem, že stojí zato si ji udržet. To řekl moudrý pan Werich.

jj lidi to děsně štve, že prej proč se pořád usmívám.... mám se snad mračit? Vždyť život je krátkej a brečet můžu doma sama pod polštářem.....

Není tady

#928 5. 7. 2009 11:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Son, na mě to tvoje usmívání působí tak něják moc uměle.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#929 5. 7. 2009 11:47

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

to je tvůj pocit a já ti ho neberu.... mám se snad na lidi kolem sebe šklebit? Za co by ten život stál?

Upravil(a) sonrisa_1976 (5. 7. 2009 11:48)

Není tady

#930 5. 7. 2009 12:08

majkafa
Host

sonrisa_1976 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

to je tvůj pocit a já ti ho neberu.... mám se snad na lidi kolem sebe šklebit? Za co by ten život stál?

sonriso, mermomocí si svým nynějším chováním chceš zakrýt rány, které v sobě máš. Místo přebolení a vyrovnání se s nimi. Tak na mě působíš.
Každý se vyrovnáváme jinak, jen - schované a neprožité se jednou na nás vyvalí.

#931 5. 7. 2009 12:10

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

sonriso, mermomocí si svým nynějším chováním chceš zakrýt rány, které v sobě máš. Místo přebolení a vyrovnání se s nimi. Tak na mě působíš.

mám za to, že takhle to není....

Není tady

#932 5. 7. 2009 14:11

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

...no já jsem zjistila, že i když on mě vytáčí a já se "nenechám" tak jej to děsně žere..... wink já se pak vyvztekám třeba u mamči nebo s kamarádkou a na něj se snažím hezky usmívat.....

Spíš jsem to myslela tak, abys se snažila se tím opravdu nenechat rozhodit, ne se jen přetvařovat. Říct si prostě "To je blb" a usmát se tomu dětinskému chování a být uvnitř v pohodě. Když člověk ví, že jsou to takové naschvály a zbytečné půtky, snáz se s tím může srovnat.

Není tady

#933 5. 7. 2009 16:45

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

přesně takhle to vidím taky ...

a Son, nejde o šklebení, taky jsem měla kdysi potřebu se pořád na všechny kolem usmívat, dělat, že je všechno ok, i když uvnitř mi bylo ouzko. a paradoxně čím víc jsem byla uvnitř na srač.ky, tím víc jsem to před nikým nedala najevo, o to víc jsem byla kašpárek, co měl potřebu bavit všechny okolo, smát se a dělat, že všechno je přece v poho ..
líp mi stejně nebylo, klidně už si dovolím ten luxus nesnažit se tvářit jak jsem happy, když je mi do pláče.
z tebe mám pocit, že se snažíš moc usilovně, že se snažíš všechno, celou tu bolest jakoby přeskočit. ale ona nezmizí tím, že ji budeš přehlížet ... tohle nejde obejít, přeskočit, tohle si musí každej odžít sám, nikdo to za tebe neudělá.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#934 7. 7. 2009 0:56

Zklamaný
♥------

Ano, tvé odkazy jsou velmi profesionální . A nesouhlasící s tím, co mé partnerce vykládáš .
http://www.stesti.cz/profil/sonrisa/?show=diary
http://serousci.blogspot.com/
http://sonrisa.txt.cz/

Není tady

#935 7. 7. 2009 0:56

Zklamaný
♥------

Zklamaný napsal(a):

Ano, tvé odkazy jsou velmi profesionální . A nesouhlasící s tím, co mé partnerce vykládáš .

Není tady

#936 7. 7. 2009 1:22

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaný napsal(a):

Zklamaný napsal(a):

??? asi tohleto nechápu....

Není tady

#937 7. 7. 2009 1:46

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Já taky ne. va va va

Není tady

#938 7. 7. 2009 1:47

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

Já taky ne. va va va

jsem z toho dost zmatená... vavava

Není tady

#939 7. 7. 2009 8:18

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

To neřeš, vypadá to jako výkřik do tmy. big_smile

Není tady

#940 7. 7. 2009 8:42

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Fanny5 napsal(a):

To neřeš, vypadá to jako výkřik do tmy. big_smile

no asi jo... lol

Dobré ránko přeji.... a hned zase mizím, letím k Dr. mějte se tu pááááá pussa

Není tady

#941 8. 7. 2009 12:32

Kerrin
♥♥♥♥---

Son, proč někdo dává ve vidění tvé blogy a odkazy na tvé stránky? Asi to nechceš, nebo ano?
Pak mi to přijde jako drzost. Já to tedy jinak nechápu.

Není tady

#942 8. 7. 2009 12:36

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Kerrin napsal(a):

Son, proč někdo dává ve vidění tvé blogy a odkazy na tvé stránky? Asi to nechceš, nebo ano?
Pak mi to přijde jako drzost. Já to tedy jinak nechápu.

no to mi teda vadí a proto jsem taky jeden blog zamkla.... nechápu to, asi nějaká msta jen nevím za co.... nikomu tady jsem nic neudělala.....dost mi to vadí a vytočilo mě to....

Není tady

#943 8. 7. 2009 13:06

majkafa
Host

Myslím, že by se někdo z moderátorů, nevím, jak to technicky funguje, měl podívat blíž na nick Zklamaný. Jeho větu - co vykládáš jeho partnerce, jsem už vůbec nepochopila. A jeho odkazy na tvé stránky taky ne.

#944 8. 7. 2009 13:08

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Myslím, že by se někdo z moderátorů, nevím, jak to technicky funguje, měl podívat blíž na nick Zklamaný. Jeho větu - co vykládáš jeho partnerce, jsem už vůbec nepochopila. A jeho odkazy na tvé stránky taky ne.

...já to taky nepochopila, nevím ani komu to vlastně směřovalo, ale asi mě....

haloooooo Zklamaný.... vysvětlíš nám to???? va

Není tady

#945 8. 7. 2009 18:56

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

majkafa napsal(a):

...já to taky nepochopila, nevím ani komu to vlastně směřovalo, ale asi mě....

haloooooo Zklamaný.... vysvětlíš nám to???? va

taky si myslim, že by se na tu ip adresu měli moderátoři podívat/poádej o to/ docela mě ta věta o partnerce přivedla na myšlenku....nemůže se tu exhibovat někdo kolem tvého exe? kdo zná tvuj nick na všech webech??? určitě to je nějaký duševní mrzák.

dum spiro spero

Není tady

#946 8. 7. 2009 20:56

majkafa
Host

Taky mě napadlo, jestli to není práce sonrisina manžela nebo tak něco. Možná mu jde o prachy, možná má pocit, že je sonrisa zase tak nepotřebuje.
Stávají se tady různé věci.
I můj ex si mě tady čte, byť tři a půl roku spolu nebydlíme a on mě dle jeho slov vygumoval a v životě mě nechce vidět ani o mně nic slyšet. Nechápu, proč má potřebu mě teda špehovat. Jestllipak to ví ta jeho slečna. Anebo že by mu slečna dělala poskoka a pročítala to tady za něj a informovala? Kdoví. V každém případě můj BM ví o věcech, které jsem napsala pouze tady a jiní je ve chvílích jeho reakcí ještě neznali.  Mám to vyzkoušené.

Dokonce kvůli mé nevinné větě, co mě dnes potěšilo - že jsem strávila hezkou sobotu s mou neteří - dcerou jeho sestry, vynadal své sestře, že si "dovolila" svou dcerku pustit se mnou na výlet do Prahy. :-(
V životě by mě nenapadlo, že mu bude dokonce vadit, že se stýkám s neteří, protože ona sama se se mnou sejít chce. Je jí 15. Nikdy bych ji nenutila, kdyby se mnou být nechtěla. Zřejmě mu náramně vadí, že mě a děti jeho rodina neodkopla, jako nás odkopl on. Ubožák.

Ani nechápu, jak mě tady mohl najít. Jak mohl zjistit, že chodím zrovna na babinet. Halt je to CIA.

Upravil(a) majkafa (8. 7. 2009 20:59)

#947 8. 7. 2009 22:08

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Majko, mě tak ynapadlo, jestli to není jeho práce, ale dnes jsem s ním mluvila a myslím, že by nebyl potichu a něco by řekl, takže on to asi nebude.... třeba ona lol ale těžko říct, každopádně pro mě je zklamaný psychicky labilní jedinec.... třeba není, ale po tom co tady nechal za vzkaz..... a je to srab, žádala jsem o vysvětlení a on nereaguje.... takže to asi bude chlap lol  chlapi pardon, myšleno jako chlap podobný mému skoro ex... to je taky srab...

Není tady

#948 9. 7. 2009 12:02

Koloběžka.1
♥♥♥♥---

sonrisa_1976 napsal(a):

Majko, mě tak ynapadlo, jestli to není jeho práce, ale dnes jsem s ním mluvila a myslím, že by nebyl potichu a něco by řekl, takže on to asi nebude.... třeba ona lol ale těžko říct, každopádně pro mě je zklamaný psychicky labilní jedinec.... třeba není, ale po tom co tady nechal za vzkaz..... a je to srab, žádala jsem o vysvětlení a on nereaguje.... takže to asi bude chlap lol  chlapi pardon, myšleno jako chlap podobný mému skoro ex... to je taky srab...

Jediné, co mohu k tomu říct je, že máš krááásné fotky ... jsi moc šikovná storstark

Zázrak je, když žijeme se zásadami, které necítíme jako okovy.

Není tady

#949 9. 7. 2009 21:44

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

majkafa napsal(a):

Řeším to.

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#950 10. 7. 2009 9:00

Somaia
Host

klokan napsal(a):

majkafa napsal(a):

Řeším to.

a to je jako zcela běžné...legální a v souladu s pravidly?
Připadám si tady jako jako v  matrixu.
Někdo někomu nerozumí  a aniž došlo k  osobním výpadům, tak se rozběhne vyšetřování..
A co dál? bude se i veřejně lynčovat?
Absurdistán.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí