29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
..myslíš, že mají svědomí?
Sonri, mají, a pěkně je hryže... proto se ze začátku chovají jako b.l.b.c.i. .
Ono se to srovná, budete spolu vycházet a svědomí si uleví. Zvládá to... vybral jsem si dobře, postará se o děti.
Pak to přijde ve vlnách. Škola - první den. Já tam nebyl, neměl jsem čas. Střední, první pusa, svatba, vnoučata - dyť je skoro neznám... nebyl čas...
Nejsem tak stará, abych tohle měla za sebou (mě to teprv čeká), ale stačí koukat kolem sebe...
Svědomí je mrcha... dobře jim tak.
Není tady
Jejich vlastní svědomí (nás všech) mi jako satisfakce stačí. On ví, co se stalo, pod co se podepsal. I když vyhlásil jinou verzi...a za tu bojuje
Proto jsem také psala, že jsem ráda , že bm někoho má, kdo ho má rád, protože dcera ho už odepsala, resp. s ním vůbec nepočítá, zvykla si....
On to ví a stále proti tomu bojuje stylem: "ty na mě kašleš, ani nezavoláš..atd.(od nějakých jejich 9 let), máma na mně nenechá nit suchou..."
Ten člověk, který má špatné svědomí, ten nemůže být spokojený. To jsem dřív něvěděla. Teď už jsem o tom přesvědčená. Takže ona spravedlnost opravdu je. Tak to vidím já.
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Ahojky... tak dnes je mi o něco lépe.... v pátek mám rande :-) tak hned je lepší nálada :-) a mizím pro pr... do školky.... krásný den
super užij si hezký pátek, pěkně se načinčej a nech se bavit
Není tady
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
Ahojky... tak dnes je mi o něco lépe.... v pátek mám rande :-) tak hned je lepší nálada :-) a mizím pro pr... do školky.... krásný den
super
užij si hezký pátek, pěkně se načinčej a nech se bavit
..děkujůůů doufám, že bude za něco stát jinak jsem si už koupila nový náušnice
a podle fotky je hezkej
Není tady
zapomněla jsem pozdravit.... ahoojky....jsem sama doma jen s nejstarší, "tatínek" si vzpomněl, že má "u mě" děti a stavil se pro ně a ráno je snad odvede do školky.... já si je mám vyzvednout po obědě....jsem teda zvědavá....
Není tady
Teda Son, ty to bereš kvapem...
Esli jsme to s tim povzbuzováním nepřehnaly...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Teda Son, ty to bereš kvapem...
![]()
Esli jsme to s tim povzbuzováním nepřehnaly...
..kvapem ani ne, manžel je fuč už zítra to budou 4měsíce.... a mě to samotnou nebaví.... a jdeme se pobavit, pokecat, popít a zatancovat....
Není tady
Ahojky, jdu pozdravit a postěžovat si opět......
Můj skoro ex minulej víkend neměl děti a to z důvodu, který mě ale opravdu štve....prvně mi neřekl kam jede.... v pondělí jsme spolu mluvili a vylezlo z něj, že byl u rodičů..... mě se chtělo v ten moment brečet.... ví jak je dětem smutno, už je půl roku neviděli a on je nevzal sebou.....mají babi s dědou moc rádi, vzpomínají na ně a on jede s tou svou "milenkou" prý je vzít nemohl, byli na výstavě s pejskem..... no to mě fakt už vytočilo.... jj si budu muset zvyknout, že vlastní děti jsou až někde na 8mým místě..... první je samo on....pak ona.... kamarádi, pes....zase on....a pak někde možná děti....jemu jsem neřekla nic, s.e.r.u. na něj, nic mu vyčítat nebudu.... ale opravdu jsem to doma oplakala.... už i to, že tady byli.... minulej týden, sice na pohřbu, ale ani nezavolali jak je jejich vnoučátkům.... koukám, že celá ta familíe stojí za houbelec.... žádný zájem o děti, čemu se ale divím, oni mě nikdy nepřijali a asi 9 let jsme se nestýkali... to až asi jen poslední dva roky a jen kvůli dětem.... a teď na ně kašle i babi s dědou.... s.a.k.r.a. broučínci mojí, vždyť přece nikomu neublížili......
Není tady
Son, tak Ti nevím. Řekla bych, že jsou jenom dvě cesty: buď se nad manžela "povzneseš", zvedneš hlavu a připravíš děckám bezva život Ty sama bez toho, že bys manželova extempore pak vždycky oplakala (mám takovou kamarádku a moc ji obdivuji) a nebo si toho chlapa posadíš proti sobě a všecky ty bolístky a názory na něj vybalíš na rovinu. Oni totiž chlapi (většina) některé věci opravdu nepoberou sami od sebe, musí se jim to říct polopaticky... Drž se. Máš zdravé děti a máš VŮBEC děti, což je vlastně opravdu štěstí.
Domlouvání s manželem se časem nějak spraví, uvidíš.
Upravil(a) Tercila (3. 7. 2009 22:25)
Není tady
Já už kolikrát ani nebrečím, zavřu za ním dveře a jdu si po svém, někdy mě to ale přepadne a brečím.... já mu říkala nedávno, že je dětem smutno, ale on na mě vybafl, že ho citově vydírám, že je dětem fajn....ví prd jak pláčí.....někdy mám chuť mu je nahrát ale to by mi možná řekl, že to bylo dobře sehraný divadýlko.....
Není tady
Son: "někdy mě to ale přepadne a brečím.... "
Jistě; no tak to zkus brát tak, že to je úplně normální
Son: "já mu říkala nedávno, že je dětem smutno, ale on na mě vybafl, že ho citově vydírám, že je dětem fajn...."
Hmm, existují období (a taky povahy), kdy se s tím druhým opravdu člověk nedomluví, prostě - jak se říká: jeden hot a druhý čehý. Ale nic netrvá věčně, bude líp, uvidíš.
Není tady
Tercila napsal(a):
Son: "někdy mě to ale přepadne a brečím.... "
Jistě; no tak to zkus brát tak, že to je úplně normální
Son: "já mu říkala nedávno, že je dětem smutno, ale on na mě vybafl, že ho citově vydírám, že je dětem fajn...."
Hmm, existují období (a taky povahy), kdy se s tím druhým opravdu člověk nedomluví, prostě - jak se říká: jeden hot a druhý čehý. Ale nic netrvá věčně, bude líp, uvidíš.
...věřím, že bude, prostě musí.....já dokonce měla dneska randíčko, bylo fajn jen tak si s někým zajít na kafe a pokecat.... jestli se ještě ozve to nevím, ale i tak.... prostě mi bylo alespoň na malou chvíli moc hezky....
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
...věřím, že bude, prostě musí.....já dokonce měla dneska randíčko, bylo fajn jen tak si s někým zajít na kafe a pokecat.... jestli se ještě ozve to nevím, ale i tak.... prostě mi bylo alespoň na malou chvíli moc hezky....
Už delší dobu mi Sonrisa silně připomíná Lakinu...
Není tady
ozval se....juhůůůůů.... poslal mi smsku na dobrou noc....
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
Už delší dobu mi Sonrisa silně připomíná Lakinu...
a je to pro mě dobrý nebo špatný?
Není tady
Ahooojky, krásnou sluníčkovou sobotu přeji....
..mě táák hned po ránu naštval skoro ex... já se z toho chlapa asi zblázním.....měl pro děti přijet během dopoledne, tak jsem mu napsala v kolik že tedy přijede a odepsala mi ona grrrrr já jej nechápu, že si nechá lézt do mobilu já to nedělala.....odepsala jsem jemu, že co se týče dětí budu jednat pouze s ním tak mi odepsal, že si pro děti přijede po obědě.... no ještě že jsem už ponaučená a dětem neslibuju, že tatínek pro ně přijede.....
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
..mě táák hned po ránu naštval skoro ex... já se z toho chlapa asi zblázním.....měl pro děti přijet během dopoledne, tak jsem mu napsala v kolik že tedy přijede a odepsala mi ona grrrrr já jej nechápu, že si nechá lézt do mobilu já to nedělala.....odepsala jsem jemu, že co se týče dětí budu jednat pouze s ním tak mi odepsal, že si pro děti přijede po obědě.... no ještě že jsem už ponaučená a dětem neslibuju, že tatínek pro ně přijede.....
...jasně o dětech jednej jen s ním, jí nech vychladnout, asi žije v nějakém bludu. nepřijde mi normální bejt tak drzá jako je ona....snad fakt nečeká, že si bude dopisovat s manželkou svého milence, to je na přes papulu tvuj BBM musí bejt pěkně pod pantoflem, že jí umožňuje aby ti psala...jen mu to přej.
Není tady
Son, ne "dobrý, nebo špatný", jen jsem poznamenala, že je to podobné, ten příběh, nebo jeho vývin, její vystupování... jenom jsem Lakinu nějak ztratila z obzoru, nevim, jestli sem ještě chodí, nebo ne...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Son, ne "dobrý, nebo špatný", jen jsem poznamenala, že je to podobné, ten příběh, nebo jeho vývin, její vystupování... jenom jsem Lakinu nějak ztratila z obzoru, nevim, jestli sem ještě chodí, nebo ne...
Tak jsem tu já ;-)
Není tady
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
..mě táák hned po ránu naštval skoro ex... já se z toho chlapa asi zblázním.....měl pro děti přijet během dopoledne, tak jsem mu napsala v kolik že tedy přijede a odepsala mi ona grrrrr já jej nechápu, že si nechá lézt do mobilu já to nedělala.....odepsala jsem jemu, že co se týče dětí budu jednat pouze s ním tak mi odepsal, že si pro děti přijede po obědě.... no ještě že jsem už ponaučená a dětem neslibuju, že tatínek pro ně přijede........jasně o dětech jednej jen s ním, jí nech vychladnout, asi žije v nějakém bludu. nepřijde mi normální bejt tak drzá jako je ona....snad fakt nečeká, že si bude dopisovat s manželkou svého milence, to je na přes papulu
tvuj BBM musí bejt pěkně pod pantoflem, že jí umožňuje aby ti psala...jen mu to přej.
jj jen ať si tu stíhačku užije dobře mu tak, má co chtěl....
Není tady
No však jo, Son. Šla jsem se schválně podívat po Lakině, chodí sem, myslím, že je v poho, tak se ten její žal, s kterým sem přišla, asik rozplynul, takže vlastně k tvému předchodímu dotazu, jako že jestli dobře, nebo špatně pro tebe... tak asi dobře. Přeju ti to, jsi fajn.
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
No však jo, Son. Šla jsem se schválně podívat po Lakině, chodí sem, myslím, že je v poho, tak se ten její žal, s kterým sem přišla, asik rozplynul, takže vlastně k tvému předchodímu dotazu, jako že jestli dobře, nebo špatně pro tebe... tak asi dobře. Přeju ti to, jsi fajn.
děkujůůů
Není tady
Lakina je v pohodě, odstřihla se od manžela a našla si super muže............doufám, že to platí pořád, Laki.......................
Není tady
Son, snaž se prostě, jak jen to půjde, nenechat se BBM vytáčet. Řekni si třeba, že je to ubohost, stále dokola nedodržovat domluvené, jestli ti to pomůže.
Už jsem ti psala, že jsem tehdy tohle taky řešila. Psycholožka mi tehdy řekla, že každý má možnost volby v tom momentě, když mu někdo udělá nějaký naschvál nebo nějakou křivárnu: Buď se vytočit a tím pocitem se užírat, čímž stejně nic nezmůžeš, nebo se nenechat vytočit a být v klidu. S úsměvem mu můžeš předat děti později. Je to těžké, ale fakt to jde, mám to vyzkoušené na sobě a to já jsem pěkný pošuk.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Son, snaž se prostě, jak jen to půjde, nenechat se BBM vytáčet. Řekni si třeba, že je to ubohost, stále dokola nedodržovat domluvené, jestli ti to pomůže.
Už jsem ti psala, že jsem tehdy tohle taky řešila. Psycholožka mi tehdy řekla, že každý má možnost volby v tom momentě, když mu někdo udělá nějaký naschvál nebo nějakou křivárnu: Buď se vytočit a tím pocitem se užírat, čímž stejně nic nezmůžeš, nebo se nenechat vytočit a být v klidu. S úsměvem mu můžeš předat děti později. Je to těžké, ale fakt to jde, mám to vyzkoušené na sobě a to já jsem pěkný pošuk.
...no já jsem zjistila, že i když on mě vytáčí a já se "nenechám" tak jej to děsně žere..... já se pak vyvztekám třeba u mamči nebo s kamarádkou a na něj se snažím hezky usmívat.....
Není tady