|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
zuzi777a napsal(a):
Tak já si dávám na tvé zdravíčko a štěstíčko od srdce zelené jablíčko, pěkně chlazené, v malé štampličce po babičce. Co vy dámy?? Vzhledem k tomu , že jsem takřka abstinent, poznáte brzy , že nic nevydržím- odpadnu, začnou se mi totiž motat klávesy....
..mě už se motají, protože na ně přes slzy nevidím.....
Není tady

sonrisa_1976 napsal(a):
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
děkujůůůů seš zlatíčko.... moje virtuální.....
mě ti dneska na mě přišlo takový smutno.......já vím sama na narozeniny, počasí snad za trest ono se to ještě chvilku bude tvářit černě, ale bude líp
...nějak to na mě všechno padlo.... dneska jsem fňukna, co potřebuje pofoukat bolístku.... sakra..bolí to....
...foukám foukám hladííím posílám zvířátko 

Není tady
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
xxxx napsal(a):
...já vím sama na narozeniny, počasí snad za trest ono se to ještě chvilku bude tvářit černě, ale bude líp...nějak to na mě všechno padlo.... dneska jsem fňukna, co potřebuje pofoukat bolístku.... sakra..bolí to....
...foukám foukám hladííím posílám zvířátko
http://sirmi.ic.cz/kocka/30.gif
...jé to je sladkýý... 
Není tady
..už nebrečím... ale pořád je mi smutno....
Není tady

sonrisa_1976 napsal(a):
...počkej tak já zkusim něco veselejšího třeba to malilinkato pomůže
otevři té kočce okno otře ti slzičky 

Není tady
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
http://sirmi.ic.cz/kocka/79.gif

Není tady
Amriana napsal(a):
Viktorko ... manžel nebo partner není můj majetek , tak mi ho nikdo nemůže ukrást ... to nejde aby mi někdo ukradl něco co nevlastním ...
Ale vlastním. Mám na to papír (nejenom). Je to můj vlastní manžel, a pro ev. milenku je to cizí manžel, cizí muž...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Amriana napsal(a):
Viktorko ... manžel nebo partner není můj majetek , tak mi ho nikdo nemůže ukrást ... to nejde aby mi někdo ukradl něco co nevlastním ...
Ale vlastním. Mám na to papír (nejenom). Je to můj vlastní manžel, a pro ev. milenku je to cizí manžel, cizí muž...
...dokud nejsme rozvedení, je to pořád jen "milenka" nic víc... jeho žena jsem já.... vlastní žena.... bože jaký já mám na ně dneska vztek....malý zase plakal že chce tatínka... to tak drásá nervy koukat na ně jak pláčou po takovém z.m.e.t.k.o.v.i. která na ně kašle.....
Není tady

sonrisa_1976 napsal(a):
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
tak vidíš že není všechno černý
uznej že ta kočka dobře řádí 
Není tady
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
xxxx napsal(a):
...počkej tak já zkusim něco veselejšího třeba to malilinkato pomůžeotevři té kočce okno otře ti slzičky
tak vidíš že není všechno černý
uznej že ta kočka dobře řádí
..jj řádí skvěle 
Není tady

sonrisa_1976 napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Amriana napsal(a):
...dokud nejsme rozvedení, je to pořád jen "milenka" nic víc... jeho žena jsem já.... vlastní žena.... bože jaký já mám na ně dneska vztek....malý zase plakal že chce tatínka... to tak drásá nervy koukat na ně jak pláčou po takovém z.m.e.t.k.o.v.i. která na ně kašle.....
...tohle je fakt marast jak ti tatínkové vypustí "staré" děti. Nedávno jsem zašla na kafe s kamarádkou, kterou jsem dlouho neviděla, mluvila taky o tom jak jí muž připravil o byt prodala ho a nacpala peníze do jeho domu a jak úplně kašle na jejich syna, kluk prý brečel že si ho táta nebere tak ona to žehlila, že tatínek nemá čas aj. a ten pětiletej kluk prej řekl:" Houby, táta nepracuje, on na mne kašle
" je to fakt smutný, že si najdou milenky vem časem čert, ale že zapomenou na děti ....
měla jsem kliku že kluk byl už velkej
Není tady
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Ale vlastním. Mám na to papír (nejenom). Je to můj vlastní manžel, a pro ev. milenku je to cizí manžel, cizí muž......dokud nejsme rozvedení, je to pořád jen "milenka" nic víc... jeho žena jsem já.... vlastní žena.... bože jaký já mám na ně dneska vztek....malý zase plakal že chce tatínka... to tak drásá nervy koukat na ně jak pláčou po takovém z.m.e.t.k.o.v.i. která na ně kašle.....
...tohle je fakt marast jak ti tatínkové vypustí "staré" děti. Nedávno jsem zašla na kafe s kamarádkou, kterou jsem dlouho neviděla, mluvila taky o tom jak jí muž připravil o byt prodala ho a nacpala peníze do jeho domu a jak úplně kašle na jejich syna, kluk prý brečel že si ho táta nebere tak ona to žehlila, že tatínek nemá čas aj. a ten pětiletej kluk prej řekl:" Houby, táta nepracuje, on na mne kašle
" je to fakt smutný, že si najdou milenky vem časem čert, ale že zapomenou na děti ....
měla jsem kliku že kluk byl už velkej
..to mě moc bolí, víc než jeho odchod....
Není tady

sonrisa_1976 napsal(a):
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
...dokud nejsme rozvedení, je to pořád jen "milenka" nic víc... jeho žena jsem já.... vlastní žena.... bože jaký já mám na ně dneska vztek....malý zase plakal že chce tatínka... to tak drásá nervy koukat na ně jak pláčou po takovém z.m.e.t.k.o.v.i. která na ně kašle........tohle je fakt marast jak ti tatínkové vypustí "staré" děti. Nedávno jsem zašla na kafe s kamarádkou, kterou jsem dlouho neviděla, mluvila taky o tom jak jí muž připravil o byt prodala ho a nacpala peníze do jeho domu a jak úplně kašle na jejich syna, kluk prý brečel že si ho táta nebere tak ona to žehlila, že tatínek nemá čas aj. a ten pětiletej kluk prej řekl:" Houby, táta nepracuje, on na mne kašle
měla jsem kliku že kluk byl už velkej..to mě moc bolí, víc než jeho odchod....
třeba se ještě chytne za nos...
Není tady
...byla bych moc ráda, kdyby byl TÁTA s velkým T i když už není s náma...
Není tady
Son, nech toho, nebo zas budu bulet při těch smutných vzpomínkách..., jo-jo, zkazím vám tu nostalgickou náladu...
"Kašlání tatínků na staré děti" taky nejni extra ošetřeno zákonem: Má PRÁVO je navštěvovat a ble-ble, ale NEMÁ POVINNOST, a to by měl mít, když je tak sklerotickej, že si klidně dovolí "zapomenout", nebo prostě NECHCE s nima být...
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Son, nech toho, nebo zas budu bulet při těch smutných vzpomínkách..., jo-jo, zkazím vám tu nostalgickou náladu...
"Kašlání tatínků na staré děti" taky nejni extra ošetřeno zákonem: Má PRÁVO je navštěvovat a ble-ble, ale NEMÁ POVINNOST, a to by měl mít, když je tak sklerotickej, že si klidně dovolí "zapomenout", nebo prostě NECHCE s nima být...
tuhle otázku si kladu pořád....
Není tady

ViktorkaLove napsal(a):
...nedá se nikomu nařídit aby myslel na svoje děti, ale myslim, že je to na stará kolena dožene...i ten největší borec a frajer co střída sukně zestárne a jednou bude bilancovat...děti budou jednou kašlat na něj, to je myslim dost přirozenej proces.
Není tady
xxxx napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
"Kašlání tatínků na staré děti" taky nejni extra ošetřeno zákonem: Má PRÁVO je navštěvovat a ble-ble, ale NEMÁ POVINNOST, a to by měl mít, když je tak sklerotickej, že si klidně dovolí "zapomenout", nebo prostě NECHCE s nima být......nedá se nikomu nařídit aby myslel na svoje děti, ale myslim, že je to na stará kolena dožene...i ten největší borec a frajer co střída sukně zestárne a jednou bude bilancovat...děti budou jednou kašlat na něj, to je myslim dost přirozenej proces.
...někdy si říkám, že takovíhle "chlapi" nakonec zůstanou sami....
Není tady

sonrisa_1976 napsal(a):
xxxx napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
"Kašlání tatínků na staré děti" taky nejni extra ošetřeno zákonem: Má PRÁVO je navštěvovat a ble-ble, ale NEMÁ POVINNOST, a to by měl mít, když je tak sklerotickej, že si klidně dovolí "zapomenout", nebo prostě NECHCE s nima být......nedá se nikomu nařídit aby myslel na svoje děti, ale myslim, že je to na stará kolena dožene...i ten největší borec a frajer co střída sukně zestárne a jednou bude bilancovat...děti budou jednou kašlat na něj, to je myslim dost přirozenej proces.
...někdy si říkám, že takovíhle "chlapi" nakonec zůstanou sami....
zůstanou se svým svědomím, to je těžkej kalibr po tom co zapomeneš na svoje děti...
Není tady
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
xxxx napsal(a):
...nedá se nikomu nařídit aby myslel na svoje děti, ale myslim, že je to na stará kolena dožene...i ten největší borec a frajer co střída sukně zestárne a jednou bude bilancovat...děti budou jednou kašlat na něj, to je myslim dost přirozenej proces....někdy si říkám, že takovíhle "chlapi" nakonec zůstanou sami....
zůstanou se svým svědomím, to je těžkej kalibr po tom co zapomeneš na svoje děti...
..myslíš, že mají svědomí? Mám pocit že ten můj je bezcitnej h.a.j.z.l.
Není tady
Jdu s nateklýma a červenýma očima spát.... pořád je mi na nic....zítra bude lépe....musí.....a ráno moudřejší večera....
Dobrou noc přeji 
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Jdu s nateklýma a červenýma očima spát.... pořád je mi na nic....zítra bude lépe....musí.....a ráno moudřejší večera....
Dobrou noc přeji
Dobrou noc ... a at je ráno líp .. 
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Amriana napsal(a):
Viktorko opravdu ? Ty ho opravdu vlastníš v tu chvíli co si tě vzal ? A on vlastní Tebe? To je smutný nastavení BI. 
Omlouvám se Sonrisce za 
Není tady
Ahojky... tak dnes je mi o něco lépe.... v pátek mám rande :-) tak hned je lepší nálada :-) a mizím pro pr... do školky.... krásný den 
Není tady
v pátek mám rande :-)
Hezkýýýýý 

Není tady