Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#851 23. 6. 2009 21:34

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: jak žít po partnerově nevěře 2.

Já ti spíš přeji Son, aby ses dokázala odpoutat a  nalézt  lepšího parťáka pro život. stolt
Tohohle bych  nechala vykvasit a dospět. Třeba jednou z něho bude táta, ale teď se chová jako trubec....

Není tady

#852 23. 6. 2009 21:42

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

zuzi777a napsal(a):

Já ti spíš přeji Son, aby ses dokázala odpoutat a  nalézt  lepšího parťáka pro život. stolt
Tohohle bych  nechala vykvasit a dospět. Třeba jednou z něho bude táta, ale teď se chová jako trubec....

ne jako trubec.... jako b.l.b.e.c.

Není tady

#853 23. 6. 2009 22:11

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

...nevyjde to náhodou nastejno?... va

Není tady

#854 23. 6. 2009 23:16

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

...nevyjde to náhodou nastejno?... va

...asi vyjde, jen já si víc ulevila....

Není tady

#855 24. 6. 2009 1:54

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

To byl účel... tummenupp

Není tady

#856 24. 6. 2009 12:22

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Tohle je velice nepříjemný Son, já jsem to zažila také a byla to obyčejná bezradnost. hjarta

Tohle bude taky jen na tobě,jak to udělat, aby děti trpěly co nejméně. Nenech to převážit do nenávisti k ní a jejím dětem. Tím si paradoxně ublížíš a zabetonuješ to nejvíc.
Snažila jsem se nedělat drama. "Jéé, asi zapomněl, ale to přece nevadí..., vždyť o nic nejde ..".atd Ale to byla holka již starší. Ty musiš jen převést pozornost - ale to ty víš asi líp, jak já..

S pánem bych velmi důrazně promluvila, aby sliby eliminoval a děti netrápil. Vím, že je to těžké a berou člověka emoce, ale bude to dál jenom lepší. Za pár měsíců vyrazíte také na výlet a dovolenou s "parťákem" - o tom nepochybuju...co? smile

Není tady

#857 24. 6. 2009 13:07

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Wiki napsal(a):

Tohle je velice nepříjemný Son, já jsem to zažila také a byla to obyčejná bezradnost. hjarta

Tohle bude taky jen na tobě,jak to udělat, aby děti trpěly co nejméně. Nenech to převážit do nenávisti k ní a jejím dětem. Tím si paradoxně ublížíš a zabetonuješ to nejvíc.
Snažila jsem se nedělat drama. "Jéé, asi zapomněl, ale to přece nevadí..., vždyť o nic nejde ..".atd Ale to byla holka již starší. Ty musiš jen převést pozornost - ale to ty víš asi líp, jak já..

S pánem bych velmi důrazně promluvila, aby sliby eliminoval a děti netrápil. Vím, že je to těžké a berou člověka emoce, ale bude to dál jenom lepší. Za pár měsíců vyrazíte také na výlet a dovolenou s "parťákem" - o tom nepochybuju...co? smile

Ad vytučněné-obzvláště  v tom s Tebou Wiki souhlasím.   stolt  Oni to ta děcka fakt nemají s námi dospěláky jednoduché... Představuji si , jak  ten synek   milenky  od Sonrisáka je asi   vmanipulováván do pozice : měj strejdu rád.  A je to taky jen dítě.... Možná za jiných okolností by  z něho a ze Sonrisyných dětí byli bezva kámoši.. Takhle je už  vytvářena zíďka. Blbostí Sonrisáka, který  nedává pozor na hubu a slibuje nemožné, i když musí tušit, jak to jeho "první "děti bude mrzet...
Jedině máma to může jakž takž ukočírovat, když se bude snažit děti nepoštvávat ani proti tátovi ani proti "bratříčkovi".... I když tuším, že v těchto případech by to chtělo slepit pusu izolepou aby  člověku neulítlo nějaké sprosté slovo na adresu  biologického tatíka....
A což  jestli se  milenka s  Sonrisyným mužem opravdu rozrostou o další dítě? To v tom budou mít hokej už děti ze 4  rodičovských spojení, pokud dobře počítám....   roll

Není tady

#858 24. 6. 2009 13:51

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

A což  jestli se  milenka s  Sonrisyným mužem opravdu rozrostou o další dítě? To v tom budou mít hokej už děti ze 4  rodičovských spojení, pokud dobře počítám....   roll

Jo jo, to jsem měla doma. Přivedla jsem děti, další vyvdala a poslední splodila s posledním manželem. V době pohody to byla idylka, a v době rozchodu... pohroma. Když jsme se "rvali", manžel zlostí nevěděl, co a jak, a zařadil své dítě se mnou (tu nejmladší), mezi "nepřátele"..., hm, smutné vzpomínky..., je to pryč. grater

Není tady

#859 24. 6. 2009 16:28

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Holky, asi na mě poštvete lovnou zvěř, ale já si dokonce myslím, že ty "milenky" budou úplně stejné a fajn holky  gloria jako my, a všechny ostatní, které píší své příběhy sem a otevírají své pohledy.

Já jsem si do "milenky" naprojektovala kde co. Že ho určitě lovila, že ho přetáhla, že ho poštvávala, že o mně špatně mluvila..atd.Chtěla jsem totiž, aby ona byla špatná a já ta dobrá. Ono by se to vždy dalo i tak říct. Z vnějšího pohledu opravdu mívá na hlavě máslo ona milenka přtáhnuvši manžela a otce . Třeba vůbec není špatná (není - dnes si to vážně myslím), třeba bych já v její situaci jednala a mluvila úplně stejně.

A když se mi potvrdilo, že není všechno takové, jak na první pohled vidím, tak ony ty situace nemusely (a asi taky nebyla) takové, jak jsem si je představovala a následně s nimi bojovala.
Natož ty děti "z nových " rodin. Nevinné, nicnetušící stejně tak, jako ty naše ze "starých " rodin....jojo...

Myslím, že tuto situaci zvládne jen ženská se srdcem na pravém místě. Když jaksi (po čase) pochopí a odpustí. Všem všechno, i sobě všechno (každý si sáhne do svědomí sám). Ačkoliv je to paradoxní, tak je to jediná sesta úlevy pro nás "postižené".

Já jsem "milence" dnes vděčná, že má mého bm ráda (teda doufáám big_smile ) . Myslím si , že ho má rádo málo lidí a tak má alespoň někoho.

Není tady

#860 24. 6. 2009 18:27

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Ok. Taky si myslím, že "milenka", či "rozhoďnožka", může být hvězda nejvyššího kalibru, stokrát lepší, než ta, které "krade mažela"... Jenže právě TO je ta její největší chyba: JE TO ZLODĚJKA. A krást se nemá. Když chce lovit, má si najít nezadanýho...

Není tady

#861 24. 6. 2009 19:04

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Wiki napsal(a):

Holky, asi na mě poštvete lovnou zvěř, ale já si dokonce myslím, že ty "milenky" budou úplně stejné a fajn holky  gloria jako my, a všechny ostatní, které píší své příběhy sem a otevírají své pohledy.Já jsem si do "milenky" naprojektovala kde co. Že ho určitě lovila, že ho přetáhla, že ho poštvávala, že o mně špatně mluvila..atd.Chtěla jsem totiž, aby ona byla špatná a já ta dobrá. Ono by se to vždy dalo i tak říct. Z vnějšího pohledu opravdu mívá na hlavě máslo ona milenka přtáhnuvši manžela a otce . Třeba vůbec není špatná (není - dnes si to vážně myslím), třeba bych já v její situaci jednala a mluvila úplně stejně.

A když se mi potvrdilo, že není všechno takové, jak na první pohled vidím, tak ony ty situace nemusely (a asi taky nebyla) takové, jak jsem si je představovala a následně s nimi bojovala.
Natož ty děti "z nových " rodin. Nevinné, nicnetušící stejně tak, jako ty naše ze "starých " rodin....jojo...  Myslím, že tuto situaci zvládne jen ženská se srdcem na pravém místě. Když jaksi (po čase) pochopí a odpustí. Všem všechno, i sobě všechno (každý si sáhne do svědomí sám). Ačkoliv je to paradoxní, tak je to jediná sesta úlevy pro nás "postižené".

Já jsem "milence" dnes vděčná, že má mého bm ráda (teda doufáám big_smile ) . Myslím si , že ho má rádo málo lidí a tak má alespoň někoho.

Ad vytučněné -Wiki, to je právě to, s čím já  fakt nejsem schopná se ztotožnit...   Prostě  kdyby tak fajn holka měla  fajn srdce, tak tomu mému řekně- hele zabal to  nejdřív doma a pak přijď - dávám ti na to  - třeba  plácnu- 2 měsíce...
   Můj nynější muž  by ti potvrdil, že při našich prvních schůzkách jsem ho přemlouvala k návratu k jeho BM.  Kvůli dětem. Kvůli tomu, že sama  znám  jaké je to blbé být  sama s dětmi.. Měla jsem  pocit sounáležitosti s rozvedenými manželkami a jejich chlapy za  potenciální mizery....  Mužova BM také do světa vykřikovala  svoji bezúhonnost , i když  všichni z jejího okolí ( včetně  jejích  nejbližších příbuzných) tvrdili opak.  Já jsem  jednu chvíli byla na vážkách zda tomu "mizerovi" chlapovi vůbec věřit. Teprve když se mi poštěstilo  potkat  BM mého muže s jejím tehdejším  ( v pořadí jejich manželství asi 5 tým  milencem- ženáčem samozřejmě) a poté mluvit s jeho  podváděnou manželkou, došlo mi, že to  asi s těmi opouštěnými není vždycky takové... Že jsou mezi nimi  i lovkyně  zážitků a výhod , stejně jako mezi milenkami budou ty   chuděry, které se  zaláskují a pak zjistí , že ten jejich je  zadaný. Nebo  jdou  také jen po adrenalinu a výhodách.....
A stejně tak děti..  Oni  jsou děti a děti... Moje nevyjímaje... dumbom  Jsou i vypočítaví zmetečci, kteří se naučí těžit z rozchodu rodičů  stylem hodným velkého světa... A nemusí  se ani moc snažit, jeich rodiče jim to   opravdu úžasně ulehčují... gratergrater

Není tady

#862 24. 6. 2009 19:21

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaLove napsal(a):

Ok. Taky si myslím, že "milenka", či "rozhoďnožka", může být hvězda nejvyššího kalibru, stokrát lepší, než ta, které "krade mažela"... Jenže právě TO je ta její největší chyba: JE TO ZLODĚJKA. A krást se nemá. Když chce lovit, má si najít nezadanýho...

...v tom s tebou naprosto souhlasím..... nezadaných je spousta tak proč ženáče???? dumbom

Není tady

#863 24. 6. 2009 19:32

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

...v tom s tebou naprosto souhlasím..... nezadaných je spousta tak proč ženáče???? dumbom

Sonrisko ..kdyby ten ženatej nechtěl, tak se ulovit nenechá ..nebo rozhodně ne takovým způsobem, aby pálil mosty a boural si rodinu .. já bych řekla, že podíl milenky a pána je tak půl na půl ... schválně nepíšu vina ...vina je hloupý slovo a do vztahových věcí mi nesedí ...

Viktorko ... manžel nebo partner není můj majetek , tak mi ho nikdo nemůže ukrást ... to nejde aby mi někdo ukradl něco co nevlastním ...

Upravil(a) Amriana (24. 6. 2009 19:33)

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#864 24. 6. 2009 19:36

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Amriana napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

ViktorkaLove napsal(a):

Sonrisko ..kdyby ten ženatej nechtěl, tak se ulovit nenechá ..nebo rozhodně ne takovým způsobem, aby pálil mosty a boural si rodinu .. já bych řekla, že podíl milenky a pána je tak půl na půl ... schválně nepíšu vina ...vina je hloupý slovo a do vztahových věcí mi nesedí ...

Viktorko ... manžel nebo partner není můj majetek , tak mi ho nikdo nemůže ukrást ... to nejde aby mi někdo ukradl něco co nevlastním ...

..mě je jasný, že to není jen její "vina".... ale prostě mám na ni momentálně šílenej vztek.... nevím proč, nebylo to tak, měla jsem vztek na něj a nějak se přesídlil na ni.....

Není tady

#865 24. 6. 2009 19:39

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

... já mám dneska zase jeden z těch horších dnů.... mám narozeniny a sedím sama doma s dětmi..... manžel mi ani nepopřál, no co bych taky čekala, že? ---"Slavit" půjdu v pátek....je mi smutno.....brečím....měli jsme s manželem naplánováno kam dneska půjdeme, co budeme dělat.... a dopadlo to tak, že on je pryč a já sama.....

Není tady

#866 24. 6. 2009 19:52

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

Amriana napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

..mě je jasný, že to není jen její "vina".... ale prostě mám na ni momentálně šílenej vztek.... nevím proč, nebylo to tak, měla jsem vztek na něj a nějak se přesídlil na ni.....

pussa Sonrisko ...nemůžeš do něčeho úlevně kopnout ? At jde ten vztek ven ?
A bude se to ještě vyvíjet ..ty vzteky a smutnění a vůbec ... ale vydrž bude líp ..musíš tomu dát víc času ..zatím je to taková citová houpačka ..drž se pussa

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#867 24. 6. 2009 20:04

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

... já mám dneska zase jeden z těch horších dnů.... mám narozeniny a sedím sama doma s dětmi..... manžel mi ani nepopřál, no co bych taky čekala, že? ---"Slavit" půjdu v pátek....je mi smutno.....brečím....měli jsme s manželem naplánováno kam dneska půjdeme, co budeme dělat.... a dopadlo to tak, že on je pryč a já sama.....

...jé kočko to mi je líto, ale nesmutni...ten člověk už tě připravil o tolik energie....už se sekni a nedovol mu, aby ti otravoval další dny. Já ti přeju hodně zdraví, štěstí, ať jsou děti i ty v pohodičce a brzo překonáš smutnění...

http://sirmi.ic.cz/kytka/12.gifta kytka s motýlem je pro tebe pussa

Upravil(a) xxxx (24. 6. 2009 20:06)

dum spiro spero

Není tady

#868 24. 6. 2009 20:07

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

sonrisa_1976 napsal(a):

Amriana napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

Pokud ty přesuny  pocitů budou fungovat tak jako u mě, tak to bude   za pár dnů půl na půl a nakonec zjistíš, že ti jsou volní oba...
U něho si říkej- nezasloužil si mě. U ní klidně, že je to buď další  v budoucnosti podvedená chudera, nebo pipina, nebo potvora- vždyť je to fuk!!! Hlavně  se  posbírej a kašli na smutek. Jsi mladá krásná baba a narozeniny se mají slavit! Jdu si dát panáčka na tvoje zdraví a budoucí lepší život...  storstark

Není tady

#869 24. 6. 2009 20:10

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Amriana napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

Amriana napsal(a):

A bude se to ještě vyvíjet ..ty vzteky a smutnění a vůbec ... ale vydrž bude líp ..musíš tomu dát víc času ..zatím je to taková citová houpačka ..drž se pussa

..strašně ráda bych do něčeho kopla.... nejlépe do "něj".... myslím....

Není tady

#870 24. 6. 2009 20:12

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

...jé kočko to mi je líto, ale nesmutni...ten člověk už tě připravil o tolik energie....už se sekni a nedovol mu, aby ti otravoval další dny. Já ti přeju hodně zdraví, štěstí, ať jsou děti i ty v pohodičce a brzo překonáš smutnění...

děkujůůůů seš zlatíčko.... moje virtuální..... pussa

mě ti dneska na mě přišlo takový smutno....grater

Není tady

#871 24. 6. 2009 20:13

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

Amriana napsal(a):

Pokud ty přesuny  pocitů budou fungovat tak jako u mě, tak to bude   za pár dnů půl na půl a nakonec zjistíš, že ti jsou volní oba...
U něho si říkej- nezasloužil si mě. U ní klidně, že je to buď další  v budoucnosti podvedená chudera, nebo pipina, nebo potvora- vždyť je to fuk!!! Hlavně  se  posbírej a kašli na smutek. Jsi mladá krásná baba a narozeniny se mají slavit! Jdu si dát panáčka na tvoje zdraví a budoucí lepší život...  storstark

storstark dám si s tebou aspoň virtuálně.... seš taky moje zlatíčko... holky já vás nemít.... díky moc za podporu.... pussa

Není tady

#872 24. 6. 2009 20:18

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

Amriana napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

..strašně ráda bych do něčeho kopla.... nejlépe do "něj".... myslím....

...však něco nakopni, na tyhle pocity máš nárok...ono to časem přejde. Za čas ti budou lhostejní, věř tomu je to ověřený, zanadávej si a zkus  se zabavit, mně hrozně pomáhala práce. Dej si malou štamprličku na oslavu narozenin a bude líp.

dum spiro spero

Není tady

#873 24. 6. 2009 20:21

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

xxxx napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

...já vím sama na narozeniny, počasí snad za trest ono se to ještě chvilku bude tvářit černě, ale bude líp wink

dum spiro spero

Není tady

#874 24. 6. 2009 20:23

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tak já si dávám  na tvé zdravíčko  a štěstíčko od srdce zelené jablíčko, pěkně chlazené, v malé štampličce  po babičce. Co vy dámy??  Vzhledem k tomu , že jsem takřka abstinent, poznáte  brzy , že nic nevydržím- odpadnu, začnou se mi  totiž motat klávesy....lol

Není tady

#875 24. 6. 2009 20:24

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

xxxx napsal(a):

...já vím sama na narozeniny, počasí snad za trest ono se to ještě chvilku bude tvářit černě, ale bude líp wink

...nějak to na mě všechno padlo.... dneska jsem fňukna, co potřebuje pofoukat bolístku.... sakra..bolí to....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí