|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
zuzi777a napsal(a):
Já ti spíš přeji Son, aby ses dokázala odpoutat a nalézt lepšího parťáka pro život.
![]()
Tohohle bych nechala vykvasit a dospět. Třeba jednou z něho bude táta, ale teď se chová jako trubec....
ne jako trubec.... jako b.l.b.e.c.
Není tady
...nevyjde to náhodou nastejno?... 
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
...nevyjde to náhodou nastejno?...
...asi vyjde, jen já si víc ulevila....
Není tady
To byl účel... 
Není tady
Tohle je velice nepříjemný Son, já jsem to zažila také a byla to obyčejná bezradnost. 
Tohle bude taky jen na tobě,jak to udělat, aby děti trpěly co nejméně. Nenech to převážit do nenávisti k ní a jejím dětem. Tím si paradoxně ublížíš a zabetonuješ to nejvíc.
Snažila jsem se nedělat drama. "Jéé, asi zapomněl, ale to přece nevadí..., vždyť o nic nejde ..".atd Ale to byla holka již starší. Ty musiš jen převést pozornost - ale to ty víš asi líp, jak já..
S pánem bych velmi důrazně promluvila, aby sliby eliminoval a děti netrápil. Vím, že je to těžké a berou člověka emoce, ale bude to dál jenom lepší. Za pár měsíců vyrazíte také na výlet a dovolenou s "parťákem" - o tom nepochybuju...co? 
Není tady
Wiki napsal(a):
Tohle je velice nepříjemný Son, já jsem to zažila také a byla to obyčejná bezradnost.
Tohle bude taky jen na tobě,jak to udělat, aby děti trpěly co nejméně. Nenech to převážit do nenávisti k ní a jejím dětem. Tím si paradoxně ublížíš a zabetonuješ to nejvíc.
Snažila jsem se nedělat drama. "Jéé, asi zapomněl, ale to přece nevadí..., vždyť o nic nejde ..".atd Ale to byla holka již starší. Ty musiš jen převést pozornost - ale to ty víš asi líp, jak já..
S pánem bych velmi důrazně promluvila, aby sliby eliminoval a děti netrápil. Vím, že je to těžké a berou člověka emoce, ale bude to dál jenom lepší. Za pár měsíců vyrazíte také na výlet a dovolenou s "parťákem" - o tom nepochybuju...co?
Ad vytučněné-obzvláště v tom s Tebou Wiki souhlasím.
Oni to ta děcka fakt nemají s námi dospěláky jednoduché... Představuji si , jak ten synek milenky od Sonrisáka je asi vmanipulováván do pozice : měj strejdu rád. A je to taky jen dítě.... Možná za jiných okolností by z něho a ze Sonrisyných dětí byli bezva kámoši.. Takhle je už vytvářena zíďka. Blbostí Sonrisáka, který nedává pozor na hubu a slibuje nemožné, i když musí tušit, jak to jeho "první "děti bude mrzet...
Jedině máma to může jakž takž ukočírovat, když se bude snažit děti nepoštvávat ani proti tátovi ani proti "bratříčkovi".... I když tuším, že v těchto případech by to chtělo slepit pusu izolepou aby člověku neulítlo nějaké sprosté slovo na adresu biologického tatíka....
A což jestli se milenka s Sonrisyným mužem opravdu rozrostou o další dítě? To v tom budou mít hokej už děti ze 4 rodičovských spojení, pokud dobře počítám.... 
Není tady
zuzi777a napsal(a):
A což jestli se milenka s Sonrisyným mužem opravdu rozrostou o další dítě? To v tom budou mít hokej už děti ze 4 rodičovských spojení, pokud dobře počítám....
Jo jo, to jsem měla doma. Přivedla jsem děti, další vyvdala a poslední splodila s posledním manželem. V době pohody to byla idylka, a v době rozchodu... pohroma. Když jsme se "rvali", manžel zlostí nevěděl, co a jak, a zařadil své dítě se mnou (tu nejmladší), mezi "nepřátele"..., hm, smutné vzpomínky..., je to pryč. 
Není tady
Holky, asi na mě poštvete lovnou zvěř, ale já si dokonce myslím, že ty "milenky" budou úplně stejné a fajn holky
jako my, a všechny ostatní, které píší své příběhy sem a otevírají své pohledy.
Já jsem si do "milenky" naprojektovala kde co. Že ho určitě lovila, že ho přetáhla, že ho poštvávala, že o mně špatně mluvila..atd.Chtěla jsem totiž, aby ona byla špatná a já ta dobrá. Ono by se to vždy dalo i tak říct. Z vnějšího pohledu opravdu mívá na hlavě máslo ona milenka přtáhnuvši manžela a otce . Třeba vůbec není špatná (není - dnes si to vážně myslím), třeba bych já v její situaci jednala a mluvila úplně stejně.
A když se mi potvrdilo, že není všechno takové, jak na první pohled vidím, tak ony ty situace nemusely (a asi taky nebyla) takové, jak jsem si je představovala a následně s nimi bojovala.
Natož ty děti "z nových " rodin. Nevinné, nicnetušící stejně tak, jako ty naše ze "starých " rodin....jojo...
Myslím, že tuto situaci zvládne jen ženská se srdcem na pravém místě. Když jaksi (po čase) pochopí a odpustí. Všem všechno, i sobě všechno (každý si sáhne do svědomí sám). Ačkoliv je to paradoxní, tak je to jediná sesta úlevy pro nás "postižené".
Já jsem "milence" dnes vděčná, že má mého bm ráda (teda doufáám
) . Myslím si , že ho má rádo málo lidí a tak má alespoň někoho.
Není tady
Ok. Taky si myslím, že "milenka", či "rozhoďnožka", může být hvězda nejvyššího kalibru, stokrát lepší, než ta, které "krade mažela"... Jenže právě TO je ta její největší chyba: JE TO ZLODĚJKA. A krást se nemá. Když chce lovit, má si najít nezadanýho...
Není tady
Wiki napsal(a):
Holky, asi na mě poštvete lovnou zvěř, ale já si dokonce myslím, že ty "milenky" budou úplně stejné a fajn holky
jako my, a všechny ostatní, které píší své příběhy sem a otevírají své pohledy.Já jsem si do "milenky" naprojektovala kde co. Že ho určitě lovila, že ho přetáhla, že ho poštvávala, že o mně špatně mluvila..atd.Chtěla jsem totiž, aby ona byla špatná a já ta dobrá. Ono by se to vždy dalo i tak říct. Z vnějšího pohledu opravdu mívá na hlavě máslo ona milenka přtáhnuvši manžela a otce . Třeba vůbec není špatná (není - dnes si to vážně myslím), třeba bych já v její situaci jednala a mluvila úplně stejně.
A když se mi potvrdilo, že není všechno takové, jak na první pohled vidím, tak ony ty situace nemusely (a asi taky nebyla) takové, jak jsem si je představovala a následně s nimi bojovala.
Natož ty děti "z nových " rodin. Nevinné, nicnetušící stejně tak, jako ty naše ze "starých " rodin....jojo... Myslím, že tuto situaci zvládne jen ženská se srdcem na pravém místě. Když jaksi (po čase) pochopí a odpustí. Všem všechno, i sobě všechno (každý si sáhne do svědomí sám). Ačkoliv je to paradoxní, tak je to jediná sesta úlevy pro nás "postižené".
Já jsem "milence" dnes vděčná, že má mého bm ráda (teda doufáám) . Myslím si , že ho má rádo málo lidí a tak má alespoň někoho.
Ad vytučněné -Wiki, to je právě to, s čím já fakt nejsem schopná se ztotožnit... Prostě kdyby tak fajn holka měla fajn srdce, tak tomu mému řekně- hele zabal to nejdřív doma a pak přijď - dávám ti na to - třeba plácnu- 2 měsíce...
Můj nynější muž by ti potvrdil, že při našich prvních schůzkách jsem ho přemlouvala k návratu k jeho BM. Kvůli dětem. Kvůli tomu, že sama znám jaké je to blbé být sama s dětmi.. Měla jsem pocit sounáležitosti s rozvedenými manželkami a jejich chlapy za potenciální mizery.... Mužova BM také do světa vykřikovala svoji bezúhonnost , i když všichni z jejího okolí ( včetně jejích nejbližších příbuzných) tvrdili opak. Já jsem jednu chvíli byla na vážkách zda tomu "mizerovi" chlapovi vůbec věřit. Teprve když se mi poštěstilo potkat BM mého muže s jejím tehdejším ( v pořadí jejich manželství asi 5 tým milencem- ženáčem samozřejmě) a poté mluvit s jeho podváděnou manželkou, došlo mi, že to asi s těmi opouštěnými není vždycky takové... Že jsou mezi nimi i lovkyně zážitků a výhod , stejně jako mezi milenkami budou ty chuděry, které se zaláskují a pak zjistí , že ten jejich je zadaný. Nebo jdou také jen po adrenalinu a výhodách.....
A stejně tak děti.. Oni jsou děti a děti... Moje nevyjímaje...
Jsou i vypočítaví zmetečci, kteří se naučí těžit z rozchodu rodičů stylem hodným velkého světa... A nemusí se ani moc snažit, jeich rodiče jim to opravdu úžasně ulehčují... 

Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Ok. Taky si myslím, že "milenka", či "rozhoďnožka", může být hvězda nejvyššího kalibru, stokrát lepší, než ta, které "krade mažela"... Jenže právě TO je ta její největší chyba: JE TO ZLODĚJKA. A krást se nemá. Když chce lovit, má si najít nezadanýho...
...v tom s tebou naprosto souhlasím..... nezadaných je spousta tak proč ženáče???? 
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
...v tom s tebou naprosto souhlasím..... nezadaných je spousta tak proč ženáče????
Sonrisko ..kdyby ten ženatej nechtěl, tak se ulovit nenechá ..nebo rozhodně ne takovým způsobem, aby pálil mosty a boural si rodinu .. já bych řekla, že podíl milenky a pána je tak půl na půl ... schválně nepíšu vina ...vina je hloupý slovo a do vztahových věcí mi nesedí ...
Viktorko ... manžel nebo partner není můj majetek , tak mi ho nikdo nemůže ukrást ... to nejde aby mi někdo ukradl něco co nevlastním ...
Upravil(a) Amriana (24. 6. 2009 19:33)
Není tady
Amriana napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
Sonrisko ..kdyby ten ženatej nechtěl, tak se ulovit nenechá ..nebo rozhodně ne takovým způsobem, aby pálil mosty a boural si rodinu .. já bych řekla, že podíl milenky a pána je tak půl na půl ... schválně nepíšu vina ...vina je hloupý slovo a do vztahových věcí mi nesedí ...
Viktorko ... manžel nebo partner není můj majetek , tak mi ho nikdo nemůže ukrást ... to nejde aby mi někdo ukradl něco co nevlastním ...
..mě je jasný, že to není jen její "vina".... ale prostě mám na ni momentálně šílenej vztek.... nevím proč, nebylo to tak, měla jsem vztek na něj a nějak se přesídlil na ni.....
Není tady
... já mám dneska zase jeden z těch horších dnů.... mám narozeniny a sedím sama doma s dětmi..... manžel mi ani nepopřál, no co bych taky čekala, že? ---"Slavit" půjdu v pátek....je mi smutno.....brečím....měli jsme s manželem naplánováno kam dneska půjdeme, co budeme dělat.... a dopadlo to tak, že on je pryč a já sama.....
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Amriana napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
...v tom s tebou naprosto souhlasím..... nezadaných je spousta tak proč ženáče????Sonrisko ..kdyby ten ženatej nechtěl, tak se ulovit nenechá ..nebo rozhodně ne takovým způsobem, aby pálil mosty a boural si rodinu .. já bych řekla, že podíl milenky a pána je tak půl na půl ... schválně nepíšu vina ...vina je hloupý slovo a do vztahových věcí mi nesedí ...
Viktorko ... manžel nebo partner není můj majetek , tak mi ho nikdo nemůže ukrást ... to nejde aby mi někdo ukradl něco co nevlastním .....mě je jasný, že to není jen její "vina".... ale prostě mám na ni momentálně šílenej vztek.... nevím proč, nebylo to tak, měla jsem vztek na něj a nějak se přesídlil na ni.....
Sonrisko ...nemůžeš do něčeho úlevně kopnout ? At jde ten vztek ven ?
A bude se to ještě vyvíjet ..ty vzteky a smutnění a vůbec ... ale vydrž bude líp ..musíš tomu dát víc času ..zatím je to taková citová houpačka ..drž se 
Není tady

sonrisa_1976 napsal(a):
... já mám dneska zase jeden z těch horších dnů.... mám narozeniny a sedím sama doma s dětmi..... manžel mi ani nepopřál, no co bych taky čekala, že? ---"Slavit" půjdu v pátek....je mi smutno.....brečím....měli jsme s manželem naplánováno kam dneska půjdeme, co budeme dělat.... a dopadlo to tak, že on je pryč a já sama.....
...jé kočko to mi je líto, ale nesmutni...ten člověk už tě připravil o tolik energie....už se sekni a nedovol mu, aby ti otravoval další dny. Já ti přeju hodně zdraví, štěstí, ať jsou děti i ty v pohodičce a brzo překonáš smutnění...
ta kytka s motýlem je pro tebe 
Upravil(a) xxxx (24. 6. 2009 20:06)
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Amriana napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
...v tom s tebou naprosto souhlasím..... nezadaných je spousta tak proč ženáče????Sonrisko ..kdyby ten ženatej nechtěl, tak se ulovit nenechá ..nebo rozhodně ne takovým způsobem, aby pálil mosty a boural si rodinu .. já bych řekla, že podíl milenky a pána je tak půl na půl ... schválně nepíšu vina ...vina je hloupý slovo a do vztahových věcí mi nesedí ...
Viktorko ... manžel nebo partner není můj majetek , tak mi ho nikdo nemůže ukrást ... to nejde aby mi někdo ukradl něco co nevlastním .....mě je jasný, že to není jen její "vina".... ale prostě mám na ni momentálně šílenej vztek.... nevím proč, nebylo to tak, měla jsem vztek na něj a nějak se přesídlil na ni.....
Pokud ty přesuny pocitů budou fungovat tak jako u mě, tak to bude za pár dnů půl na půl a nakonec zjistíš, že ti jsou volní oba...
U něho si říkej- nezasloužil si mě. U ní klidně, že je to buď další v budoucnosti podvedená chudera, nebo pipina, nebo potvora- vždyť je to fuk!!! Hlavně se posbírej a kašli na smutek. Jsi mladá krásná baba a narozeniny se mají slavit! Jdu si dát panáčka na tvoje zdraví a budoucí lepší život... 
Není tady
Amriana napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
Amriana napsal(a):
A bude se to ještě vyvíjet ..ty vzteky a smutnění a vůbec ... ale vydrž bude líp ..musíš tomu dát víc času ..zatím je to taková citová houpačka ..drž se
..strašně ráda bych do něčeho kopla.... nejlépe do "něj".... myslím....
Není tady
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
...jé kočko to mi je líto, ale nesmutni...ten člověk už tě připravil o tolik energie....už se sekni a nedovol mu, aby ti otravoval další dny. Já ti přeju hodně zdraví, štěstí, ať jsou děti i ty v pohodičce a brzo překonáš smutnění...
http://sirmi.ic.cz/kytka/12.gifta kytka s motýlem je pro tebe
děkujůůůů seš zlatíčko.... moje virtuální..... 
mě ti dneska na mě přišlo takový smutno....
Není tady
zuzi777a napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
Amriana napsal(a):
Pokud ty přesuny pocitů budou fungovat tak jako u mě, tak to bude za pár dnů půl na půl a nakonec zjistíš, že ti jsou volní oba...
U něho si říkej- nezasloužil si mě. U ní klidně, že je to buď další v budoucnosti podvedená chudera, nebo pipina, nebo potvora- vždyť je to fuk!!! Hlavně se posbírej a kašli na smutek. Jsi mladá krásná baba a narozeniny se mají slavit! Jdu si dát panáčka na tvoje zdraví a budoucí lepší život...
dám si s tebou aspoň virtuálně.... seš taky moje zlatíčko... holky já vás nemít.... díky moc za podporu.... 
Není tady

sonrisa_1976 napsal(a):
Amriana napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
..mě je jasný, že to není jen její "vina".... ale prostě mám na ni momentálně šílenej vztek.... nevím proč, nebylo to tak, měla jsem vztek na něj a nějak se přesídlil na ni.....
A bude se to ještě vyvíjet ..ty vzteky a smutnění a vůbec ... ale vydrž bude líp ..musíš tomu dát víc času ..zatím je to taková citová houpačka ..drž se..strašně ráda bych do něčeho kopla.... nejlépe do "něj".... myslím....
...však něco nakopni, na tyhle pocity máš nárok...ono to časem přejde. Za čas ti budou lhostejní, věř tomu je to ověřený, zanadávej si a zkus se zabavit, mně hrozně pomáhala práce. Dej si malou štamprličku na oslavu narozenin a bude líp.
Není tady

sonrisa_1976 napsal(a):
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
http://sirmi.ic.cz/kytka/12.gifta kytka s motýlem je pro tebeděkujůůůů seš zlatíčko.... moje virtuální.....
mě ti dneska na mě přišlo takový smutno....
...já vím sama na narozeniny, počasí snad za trest ono se to ještě chvilku bude tvářit černě, ale bude líp 
Není tady
Tak já si dávám na tvé zdravíčko a štěstíčko od srdce zelené jablíčko, pěkně chlazené, v malé štampličce po babičce. Co vy dámy?? Vzhledem k tomu , že jsem takřka abstinent, poznáte brzy , že nic nevydržím- odpadnu, začnou se mi totiž motat klávesy....
Není tady
xxxx napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
xxxx napsal(a):
http://sirmi.ic.cz/kytka/12.gifta kytka s motýlem je pro tebeděkujůůůů seš zlatíčko.... moje virtuální.....
mě ti dneska na mě přišlo takový smutno.......já vím sama na narozeniny, počasí snad za trest ono se to ještě chvilku bude tvářit černě, ale bude líp
...nějak to na mě všechno padlo.... dneska jsem fňukna, co potřebuje pofoukat bolístku.... sakra..bolí to....
Není tady