Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 10. 6. 2009 10:28

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Re: jak žít po partnerově nevěře 2.

Vanda napsal(a):

xxxx napsal(a):

...jj přesně o tom mluvim, už vidim jak někdo z uvědomělých jí na hrobem potřese rukou a řekne jí:" je to  jen tvoje volba, že chceš jen hladit a chlácholit, ale měla by si se nad sebou zamyslet, aby si neposlala do truhly dalšího"...fakt hyenismus. Na jednom vlákně duchny hladí a píší :" hlavně si to nedávej za vinu je to jeho volba" na druhém, stejně bolestivém, ty samé píší: můžeš si za to sama pracuj jen na sobě ....jsem ráda, že to nevidim jen já...

Každý si za svoje rozhodnutí nese také odpovědnost. Za svůj život, za sebe. Ne za činy těch druhých. To se tu táhne jak červená nit, ale ty nečteš, nebo jen to, co se ti hodí.

Nesete i odpovědnost za ty občasné kopance, co se tu jiným dostává? Já myslím, že ne - protože v zápětí píšeš, že každý si nese svou odvovědnost za sebe, nikoliv za činy druhých - takže tím de facto své činy omlouváte a zase je to jen vina té dotyčné, že si něco na sebe vztáhla....

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#52 10. 6. 2009 10:28

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

offtopic

ffly napsal(a):

Vandi nemá to cenu. Naše děvčata umí pouze nacvičené kousky. První píseň: pandořiny školy, druhá píseň: to jste ale ale pěkný kráááávy, že jste naletěly Estele a třetí píseň: jste hnusný, jste hnusný, jste hnusný (na lidi)
Nějak se to téma - ve chvíli, kdy narazí na různici názorů vždy ubere stejným směrem s písní na rtu. A tuhle vytáhneme ještě eso z rukávu, abychom je trumfly, jak jsou ubohý, úplně vypatlaný...trošku z toho uvaříme guláš, přidáme tam pár nepravdivých informací - třeba o víkendu za 3 tisíce na karimatce o vodě - ať pobavíme široké masy a pořádně na ně ukážeme prstem lol

AD VYTUČNĚNÉ - JE TO MIMO MÍSU , ALE V PRVNÍ CHVÍLI JSEM SI MYSLELA , ŽE SI STŘÍLÍŠ DO VLASTNÍCH ŘAD- ONO TO TOTIŽ  TAK  PŮSOBÍ NA "NEZASVĚCENÉ" I  DOOPRAVDY ,VÍŠ... stoltbig_smile offtopic

Není tady

#53 10. 6. 2009 10:28

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

.. pro mě ona..ta "milenka" je prostě potvora, co odvedla dětem tátu a mě manžela....navíc sama je vdaná a má dítě..... a můj manžel je pro mě slaboch, který se tomu nedokázal postavit a prostě mu spadl mozek do rozkroku....bohužel pro nás....

Není tady

#54 10. 6. 2009 10:35

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

sonrisa_1976 napsal(a):

.. pro mě ona..ta "milenka" je prostě potvora, co odvedla dětem tátu a mě manžela....navíc sama je vdaná a má dítě..... a můj manžel je pro mě slaboch, který se tomu nedokázal postavit a prostě mu spadl mozek do rozkroku....bohužel pro nás....

Hele Son, ono i tohle se časem tak nějak porovná.... I když to bude  trvat.  Vycházím z vlastní zkušenosti z prvého vztahu.   Můžu milenky svého prvního muže  potkat( i tu , s kterou si vyrobil dítko v okamžiku , kdy našemu synovi bylo 1/2 roku...) .  Naopak, teď jsem na tom líp já. Já jsem se postavila na vlastní nohy, nakoplo mě to být v životě vždycky soběstačná, nezávislá....  Uvidíš, že až tohle nejbolavější odpluje, najdeš se!!  A uvidíš, že ty nejsi ta špinavá. Jsi jen nešťastná, protože se nemůžeš tak rychle odlepit, jak bys chtěla...

Není tady

#55 10. 6. 2009 10:38

javena
♥♥♥♥♥♥-

To je zase rozbor... hmm
Tak snad je jasný, že jsme každý/á jiná a pokud reagujeme, tak píšeme za sebe, ze své zkušenosti (většinou). Ten, kdo založil vlákno si vybere, co ho osloví, nad čím se zamyslí...
Hledat vinu, asi je to normální, taky jsem si říkala proč... pak jsem na to přišla. Protože jsme se k sobě nehodili. big_smilebig_smile BI. Prostě jsme byli každý jiný, chtěli jsme od života něco jiného. Nějakou dobu to šlo a pak už ne. Nemůžu za to, jaká jsem a manža, tedy bývalý, za to nemůže taky.
Někdo k tomu potřebuje seminář, někdo probulet noc a někdo pořádnou opici wink, ale většinou víme, kde byl zakopaný pes - jen si to přiznat. Že to nebylo tak růžový, jak jsme si vysnily... vissla
Pak jde o to, jak dál. A já všem, kdo to táhnou sami, přeju, aby to šlo jako po másle. wink

Není tady

#56 10. 6. 2009 10:41

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ffly napsal(a):

Vandi nemá to cenu. Naše děvčata umí pouze nacvičené kousky. První píseň: pandořiny školy, druhá píseň: to jste ale ale pěkný kráááávy, že jste naletěly Estele a třetí píseň: jste hnusný, jste hnusný, jste hnusný (na lidi)
Nějak se to téma - ve chvíli, kdy narazí na různici názorů vždy ubere stejným směrem s písní na rtu. A tuhle vytáhneme ještě eso z rukávu, abychom je trumfly, jak jsou ubohý, úplně vypatlaný...trošku z toho uvaříme guláš, přidáme tam pár nepravdivých informací - třeba o víkendu za 3 tisíce na karimatce o vodě - ať pobavíme široké masy a pořádně na ně ukážeme prstem lol

fajn, tak ať pobavíme davy - příklad 4 školičky v Plzni...
jedna školička: Cena: 1200,-Kč
V ceně není zahrnuto ubytování a strava.
Ubytování je možné za 100,-Kč ve vlastním spacáku v centru, strava vlastní nebo v blízkých restauracích.

znásobím to 4x....4800,- za pokec
Koliba - cena za 1 školu...1950,- je jich tam 5 - počítám -li že cena školení dle Plzně, kde si vše (ubytování, stravu, dopravu) hradí každá sama, je tedy cena opět 1200,- za pokec - násobeno 5x = 6.000,- za pokec

No a co to neusátlé opakování - stále stejné nicky se hlásí - co mě, jako podnikatele napadne? No asi musí opakovat, protože to prostě nestačí. Nic se nenaučily... nebo pak to je fakt už jen o tom vzájemném pokecu navzájem blízkých, občas setedy vyskytne nějaká nová "dušička"...a jestli to probíhá stejným stylem jak zde, tak mě je té nové fakt líto, jak se tam do ní na tom školení všichni pustí a hustí do ní naučené fráze. Přijede se domů...plno euforie, jak jste si užily...a během týdne nálada pod bodem mrazu..a neříkej, že to tak není, nečtu jen taky diskuze po nevěře, četla jsem i jiné chaty, kde pustíte své emoce z uzdy.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#57 10. 6. 2009 10:42

Vanda
Host

Zklamaná napsal(a):

Vanda napsal(a):

xxxx napsal(a):

...jj přesně o tom mluvim, už vidim jak někdo z uvědomělých jí na hrobem potřese rukou a řekne jí:" je to  jen tvoje volba, že chceš jen hladit a chlácholit, ale měla by si se nad sebou zamyslet, aby si neposlala do truhly dalšího"...fakt hyenismus. Na jednom vlákně duchny hladí a píší :" hlavně si to nedávej za vinu je to jeho volba" na druhém, stejně bolestivém, ty samé píší: můžeš si za to sama pracuj jen na sobě ....jsem ráda, že to nevidim jen já...

Každý si za svoje rozhodnutí nese také odpovědnost. Za svůj život, za sebe. Ne za činy těch druhých. To se tu táhne jak červená nit, ale ty nečteš, nebo jen to, co se ti hodí.

Nesete i odpovědnost za ty občasné kopance, co se tu jiným dostává? Já myslím, že ne - protože v zápětí píšeš, že každý si nese svou odvovědnost za sebe, nikoliv za činy druhých - takže tím de facto své činy omlouváte a zase je to jen vina té dotyčné, že si něco na sebe vztáhla....

Promiň, ale já jsem tu OPRAVDU žádné kopance nečetla. Je to o mém vnímání. Připouštím, že někdo může nějakou větu či příspěvek vnímat jako ránu za ucho...kdyby se to stalo mně (jakože stalo smile), o to víc bych se nad tím zamyslela, a nevyskakovala hned jako čertík z krabičky.

Já nevím, Son...vnímáš tu něco jako kopanec, jako něco, co ti ublížilo? A jestli ano, tak co?

#58 10. 6. 2009 10:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

zuzi777a napsal(a):

No, já si myslím, že Sonrise se tady stalo cosi podobné, co mě... stolt

Je to o tom, že některé z píšících  prostě překračují fáze , které zákonitě v myšlenkách té podvedené baby jsou.
   Nepřipustí si, že   vyprávění o  podílech viny,  vlastní "tuposti", zabedněnosti a podobná slova mohou v té dotyčné vzbudit buď vztek , nebo touhu skočit z mostu.... A že tu za  ty cca 2 roky , co to tu čtu pár takových bylo!!!! Když přestaly znechuceně psát ,  zmizely. Ani pes po nich neštěkne. Naopak jsem se dozvěděla, že  je to jejich cesta, jejich volba. NIKOLIV! Byly vyštípány... Jenže to si  tu některé  dámy prostě nepřiznají... stolt

Prostě , vy , co se znáte "naživo" to berete jinak. Znáte se, proto vaše slova jsou  pro VÁS pochopitelnější. Jenže ne všichni chtějí ( mohou)   chtít postupovat  vaší cestičkou   sebepoznávání  touto formou. Opět možná někoho nadzvihnu- ale mám podobné víkendové pobyty za sebou. Byla jsem  na nich coby  přednášející, ne   jako posluchačka. Sice v úplně jiném oboru, ale přesto mám  obrázek o zúčastňujících se.
Prostě to není pro každého.
Také jsem se na začátku psaní  ohradila proti formě, kterou se tu informace podávají. Nemám nic proti  aktivitám kohokoliv, pouze proti formě podávání těm, které se evidentně pro takovouu cestu nerozhodly....

Jsem ochotná si přečíst vše- narozdíl od někoho. Nemusím používat   nějaké ignore funkce, proč?  Pokud neunesu  projevy  jiných lidí,  měla bych vyhledat odbornou pomoc, ne zkoušet radit jiným....

To teď není na Xku aby nebylo  mýlky.  Občas sem zaskočí pár "uvědomělých", které se chlubí tím, jak jsou v klidu, když ignore používají....stolt Ale to také o něčem svědčí- kdo nepíská s námi píská proti nám??? va To přece ne-  v okamžiku provalení nevěry na tom byly všechny stejně- až na Martinku, která ještě neví o čem píše...lol Nic proti tobě Martinko- jinak tvé názory vyčtení z knížek jsou poplatné době jejich vzniku a prožitkům těch, kteří to sepsali... Za 10-15 let možná budou  podobné publikace tvrdit něco jiného.... stolt To už tu bylo i o nbyčejném másle, natož o lidských vztazích, výchově dětí, nemocech.....
Prostě  Sonrisa teď chce jenom vyřvat svoji situaci. Až se stím popere, bude na to zpětně taky koukat jinak.... stolt

Zuzzi, sorry, ale to je tu celé o domnienkach, inak to ani nejde. Ja sa domnievam ,že Sonrisa niečo potrebuje(ale presne to neviem), ty sa domnievaš, že potrbeuje neičo úplne iné(ale tiež to presne nevieš), a ona možno očakáva úplne niečo iné. A čo by teraz naozaj potrebovala, môže byť niečo ešte ďalšie.
Inak ma fascinuje, že sa tu vyčíta Martinke - a iným- keď píšu o niečom čo nezažili, ale nejaké semináre tu najviac prežívajú presne osoby, ktoré neboli ani na jednom, ale zato informácie majú presnejšie ako tí, čo tam boli. To, že si zažila "podobné" semináre je pekné, ale to opäť len tovja domnienka - nemáš ani poňatia, kaé tieto smeináre sú... Ja tu nejdem nič propagovať ani nikoho odrádzať, je mi to fakt šumafuk, ale fascinuje ma tá neochvejná logika...
A pokaiľ ide o čítanie alebo nečítanie - odhliadnuc od funckie ignore tu ja osobne ignorujem viacero príspevkov a viacero prispievateľov proste preto, že môj život je prikrátky na to, aby som čítala všetko a každého. Vyberám si buď to, čo sa mi zdá prínosné, alebo to, čo ma emocionálne zaujme. Inak s ľahkým srdcom preskočím a idem ďalej s pocitom, že som o nič neprišla. Nie je v tom nič osobné, proste si - tak ako vo všetkom - vyberám.

Upravil(a) Selima (10. 6. 2009 10:44)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#59 10. 6. 2009 10:44

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Zkamaná a není to prostě jen na uvážení těch dotyčných co se přihlásí? Máš pocit, že nejsou svéprávní, aby sami zvážili, kam své vydělané peníze vloží, a že fakt nepotřebují tiskovou mluvčí, zda je to správně, nebo ne?
Víš, kolik je na světě reklamy na nedůležité věci, výrobky, kterým lidé taky podléhají? Proč se neagituješ třeba u doplňků na hubnutí, když nefungují a tolik žen za ně utrácí své těžce vydělané peníze? Těch ti není líto? Tam nepotřebuješ ukazovat cestu, že je to špatně? hmm wink

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#60 10. 6. 2009 10:44

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

to co vidíš je přirozená reakce s velkým kusem pravdy, za čas to uvidíš podobně s tím rozdílem, že ti to bude fuk a řekneš si :"dobře vám tak užijte si to spolu" protože až spolu začnou žít teprve to budou mít i se všema starostma plynoucíma třeba z modelu:" moje děti tvoje děti" prostě se teď starej o sebe a děti a je nech ať si v tom vymáchaj hubu...

dum spiro spero

Není tady

#61 10. 6. 2009 10:47

javena
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

Sonri, pozor, kdo nechce, nenechá se odtáhnout. Se slabochem souhlasím, ale ona, ať se ti to líbí, nebo ne, si prostě teď chrání to "svý". Až zjistí, co je to za kvalitu, možná se bude divit, možná jim to vyjde...
Zaměř se na sebe - TY a DĚTI. To je důležitý. Oni dva ne.
Vím, že je to těžký... pussa, ale ty to zvládneš. Jestli ne, budeš jednou stará bába, co bude říkat dětem a vnoučatům, co táta/děda, kampak jel s tou rajdou na dovolenou? big_smilebig_smiledumbom

Není tady

#62 10. 6. 2009 10:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Sonri, jasné, že je super vyliať si tu srdiečko a možno aj prečítať si podobné skúsenosti iných žien... stolt Ale je to možno dobré aj preto, aby si si prečítala rôzne názory a rôzne prístupy, vybrala si to, čo cítiš ako najbližšie svojim pocitom a svojmu uvažovaniu, a riadila sa tým. A aby si prípadne bola pripravená na to, že prídu skvelé dni, keď sa možno budeš cítiť lepšie ako s M, a potom prídu aj prepady... je to normálne. A je lepšie byť na to tak nejako pripravená. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#63 10. 6. 2009 10:47

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vanda napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

její odchod ze zdejší scény byl zaviněn Vámi - na plných 100%

Zas někam a na někoho kladeš vinu, ukazuješ prstem? Říká se, že když na někoho ukazuješ prstem, další tři směřují na tebe....něco na tom bude. smile

chceš se vyvlíct z viny? Já píšu o tom, co právě mě Podvedená napsala do SZ - že se odtud ztahuje díky vám...
o těch prstech nekecej, sis to tuady přečetla ode mě a te´d se tím kasáš, co? lol Taky naučewná fráze...jde ti to tongue

Není tady

#64 10. 6. 2009 10:49

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Zkamaná a není to prostě jen na uvážení těch dotyčných co se přihlásí? Máš pocit, že nejsou svéprávní, aby sami zvážili, kam své vydělané peníze vloží, a že fakt nepotřebují tiskovou mluvčí, zda je to správně, nebo ne?
Víš, kolik je na světě reklamy na nedůležité věci, výrobky, kterým lidé taky podléhají? Proč se neagituješ třeba u doplňků na hubnutí, když nefungují a tolik žen za ně utrácí své těžce vydělané peníze? Těch ti není líto? Tam nepotřebuješ ukazovat cestu, že je to špatně? hmm wink

...máš recht i na prášky na hubnutí skočí pár chudáků co věří, že jim pomůže něco zvenčí a že je to tím učinější čím víc zaplatí godlike a proč tu řešíme zrovna tohle, protože tohle je tady a na hubnutí nechodíme, ale jsem si jistá, že i tam na tuhle reklamu reaguje spousta rozumných lidí tím, že to je podvod a využívání lidí v nouzi.

Upravil(a) xxxx (10. 6. 2009 10:52)

dum spiro spero

Není tady

#65 10. 6. 2009 10:50

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

OZ napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

ffly napsal(a):

První píseň - můžeš si za to sama
druhá píseň - máš na tom podíl viny
třetí píseň - su tupá, nic si nepochopila
čtvrtý píseň - osud ti to přihraje
pátá píseň - si koleduješ
šestá píseň - nechceš se poučit, budeš to opakovat, tak dlouho, dokud si nenameleš hubu
sedmá píseň - přijď do školičky
osmá píseň - seď v koutě a čekej
devátá píseň - hraj si na svým písku
desátá píseň - někdo ti zbořil domeček z karet a ty se z toho teď můžeš Po*sr*at...dobře ti tak, kdybys poslechla "přirozenou autoritu" mohla si být v jiným levelu

.... mám jedenáctý song - Pějme píseň dokola. wink
Jenom fakt nevím, komu to tady pomůže..... sad

nevím...třeba k uvědomění si vlastních chyb? Myslíš, že se z toho, co jsem napsala ony poučí? Pochybuju, na ně platí právě ta píseň jedenáctá - pějme píseň dokola wink

Není tady

#66 10. 6. 2009 10:52

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

javena napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

Sonri, pozor, kdo nechce, nenechá se odtáhnout. Se slabochem souhlasím, ale ona, ať se ti to líbí, nebo ne, si prostě teď chrání to "svý". Až zjistí, co je to za kvalitu, možná se bude divit, možná jim to vyjde...
Zaměř se na sebe - TY a DĚTI. To je důležitý. Oni dva ne.
Vím, že je to těžký... pussa, ale ty to zvládneš. Jestli ne, budeš jednou stará bába, co bude říkat dětem a vnoučatům, co táta/děda, kampak jel s tou rajdou na dovolenou? big_smilebig_smiledumbom

Souhlas!   Ale mě nevadí ani po 26 letech označit   1.manžela  milenku za rajdu..... stolt lol     Lepší si z ní dělat po letech šoufky , než se vracet  k prožitkům  během té  první odhalené nevěry...  stolt

Není tady

#67 10. 6. 2009 10:52

Vanda
Host

Zklamaná napsal(a):

fajn, tak ať pobavíme davy - příklad 4 školičky v Plzni...
jedna školička: Cena: 1200,-Kč
V ceně není zahrnuto ubytování a strava.
Ubytování je možné za 100,-Kč ve vlastním spacáku v centru, strava vlastní nebo v blízkých restauracích.

znásobím to 4x....4800,- za pokec
Koliba - cena za 1 školu...1950,- je jich tam 5 - počítám -li že cena školení dle Plzně, kde si vše (ubytování, stravu, dopravu) hradí každá sama, je tedy cena opět 1200,- za pokec - násobeno 5x = 6.000,- za pokec

No a co to neusátlé opakování - stále stejné nicky se hlásí - co mě, jako podnikatele napadne? No asi musí opakovat, protože to prostě nestačí. Nic se nenaučily... nebo pak to je fakt už jen o tom vzájemném pokecu navzájem blízkých, občas setedy vyskytne nějaká nová "dušička"...a jestli to probíhá stejným stylem jak zde, tak mě je té nové fakt líto, jak se tam do ní na tom školení všichni pustí a hustí do ní naučené fráze. Přijede se domů...plno euforie, jak jste si užily...a během týdne nálada pod bodem mrazu..a neříkej, že to tak není, nečtu jen taky diskuze po nevěře, četla jsem i jiné chaty, kde pustíte své emoce z uzdy.

1.Davy jsi opravdu mohla pobavit....k čemu to násobení? 4800 nebo 6000 je co za číslo?
2.Na školičky jezdí dámy, které musejí počítat každou korunu, takže se jim třeba hodí, že si jídlo přivezou a spaní je na místě....taky si můžou zaplatit hotel, přece.
3.Jak víš, že "za pokec"? Opět kávová sedlina, nebo pro změnu čajové lístky?

Napadlo tě někdy se podívat, kolik stojí seminář třeba Modré alfy? Také se tam lidé vracejí...protože jim to něco přináší. Třeba to, že se lidé vracejí, svědčí spíš o kvalitě těch seminářů - to ti nedošlo ve tvém boji?

Upravil(a) Vanda (10. 6. 2009 10:53)

#68 10. 6. 2009 10:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

sonrisa_1976 napsal(a):

Jasné a pochopiteľné... ale mne sa jednak vynára otázka, PREČO potom chceš toho slabocha späť... a myslím si, že tvoje rozbúrené city sa dosť menia a ono sa to časom vykraštalizuje. Len to preboha nepovažuj teraz za definitívne - u seba, ani uňho. Všetko sa uvidí, momentálne ste v úplne najnižšej fáze horskej dráhy, ale ono to pôjde aj nahor - a zasa šupom dolu - bohužiaľ. hmm Až sa to, dúfajme, raz ustáli niekde na prijateľných výkyvoch a budete môcť všetci - aj  s deťmi - žiť aspoň prijateľne a slušne, v ako-tak fungujúcich vzťahoch. A práve toto záleží AJ na tebe a môžeš to ovplyvniť. stolt

Upravil(a) Selima (10. 6. 2009 10:57)

Brita

Není tady

#69 10. 6. 2009 10:55

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Selima napsal(a):

Zuzzi, sorry, ale to je tu celé o domnienkach, inak to ani nejde. Ja sa domnievam ,že Sonrisa niečo potrebuje(ale presne to neviem), ty sa domnievaš, že potrbeuje neičo úplne iné(ale tiež to presne nevieš), a ona možno očakáva úplne niečo iné. A čo by teraz naozaj potrebovala, môže byť niečo ešte ďalšie.
Inak ma fascinuje, že sa tu vyčíta Martinke - a iným- keď píšu o niečom čo nezažili, ale nejaké semináre tu najviac prežívajú presne osoby, ktoré neboli ani na jednom, ale zato informácie majú presnejšie ako tí, čo tam boli. To, že si zažila "podobné" semináre je pekné, ale to opäť len tovja domnienka - nemáš ani poňatia, kaé tieto smeináre sú... Ja tu nejdem nič propagovať ani nikoho odrádzať, je mi to fakt šumafuk, ale fascinuje ma tá neochvejná logika...
A pokaiľ ide o čítanie alebo nečítanie - odhliadnuc od funckie ignore tu ja osobne ignorujem viacero príspevkov a viacero prispievateľov proste preto, že môj život je prikrátky na to, aby som čítala všetko a každého. Vyberám si buď to, čo sa mi zdá prínosné, alebo to, čo ma emocionálne zaujme. Inak s ľahkým srdcom preskočím a idem ďalej s pocitom, že som o nič neprišla. Nie je v tom nič osobné, proste si - tak ako vo všetkom - vyberám.

Ad vytučněné- právě proto,že nečteš  pozorně,  ti někdy Selimo  vypadnou i ty podstatné informace.... stolt

Není tady

#70 10. 6. 2009 10:56

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vanda napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Vanda napsal(a):

Promiň, ale já jsem tu OPRAVDU žádné kopance nečetla. Je to o mém vnímání. Připouštím, že někdo může nějakou větu či příspěvek vnímat jako ránu za ucho...kdyby se to stalo mně (jakože stalo smile), o to víc bych se nad tím zamyslela, a nevyskakovala hned jako čertík z krabičky.

Já nevím, Son...vnímáš tu něco jako kopanec, jako něco, co ti ublížilo? A jestli ano, tak co?

Samozřejmě, že ty třeba nemůžeš vnímat kopance do jiných, protože to neumíš. Já ty kopance do druhých vnímám a proto setu proti nim taky ohrazuju. Jak dlouho si ty po nevěře svého muže? dva - tři roky? Nedivím se, že ty to "za ucho" už chápeš jinak...než ten, kdo čerstvě se válí v bahně. Až bude mít Sonrisa vše za sebou a budou tomu už tři roky, taky se na to bude dívat jinak - ale teď nepotřebuje nakopat, teď potřebuje pomocnou ruku - ale ne s bičem

Není tady

#71 10. 6. 2009 10:57

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tak se tu mějte,  doufám ,že nebude do večera dalších 30stran ke čtení, nebo zamčené vlákno.....  tongue

Sonri- drž se, bude líp!!!

Není tady

#72 10. 6. 2009 10:59

Vanda
Host

Zklamaná napsal(a):

Vanda napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

její odchod ze zdejší scény byl zaviněn Vámi - na plných 100%

Zas někam a na někoho kladeš vinu, ukazuješ prstem? Říká se, že když na někoho ukazuješ prstem, další tři směřují na tebe....něco na tom bude. smile

chceš se vyvlíct z viny? Já píšu o tom, co právě mě Podvedená napsala do SZ - že se odtud ztahuje díky vám...
o těch prstech nekecej, sis to tuady přečetla ode mě a te´d se tím kasáš, co? lol Taky naučewná fráze...jde ti to tongue

Z žádné viny se "vyvlíct" nechci, bo žádnou nemám,nenesu a od tebe si ji nenechám vnutit.
O třech prstech, co ukazují na toho, co ukazuje, jsem slyšela od Petra Velechovského právě na Modré alfě (já to od tebe nečetla, ani nevím, že to znáš také - odkud?)

#73 10. 6. 2009 10:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Podstatné pre mňa, Zuzi? Nemyslím. Ani pre zakladateľov vlákien, tých čítam naozaj pozorne. A nejaké názorové výmeny a prestrelky a prípadné víťazstvá  v nich ma skutočne nezaujímajú. Pre môj život nemajú význam.

Brita

Není tady

#74 10. 6. 2009 11:00

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Klubko napsal(a):

Až budu na serveru o hubnutí, klidně budu agitovat - ale teď jsem tady a tak agituju tady. O co ti jde? Achych mlčela? Nebudu! Já si svůj názor na věc vždy řeknu ať se to dotyčným líbí, nebo ne. Za tu dobu, co tu jsem si asi nepochopila, že já nejsem ta, co se stáhne do kouta a bude tam ronit slzy. Tohle ode mě neočekávej, to neudělám ani kvůli tobě, ani kvůli jiným, natož pro samozvané "přirozené autority" co se samy plácaly v blátě a teď po bitvě se pasovaly na generály.

Není tady

#75 10. 6. 2009 11:00

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Já mizím pro miláčky do školky.... odpoledne nakouknu..... wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí