6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
já u se lekla, kdy mi to psalo, e nemám oprávnění poslat příspěvěk.... ufffff
PPavlaa napsal(a):
vykali se na to, já vím, jak ti je, drím ti moc palečky
Děkujůůů
já tady nepotřebuju poslouchat kde já jsem udělala chybu, já se přila vypovídat ze svého trápení.... jestli jsem za to patná, tak jsem no a co.... mě to pomáhá se tady vykecat, ale z některých rádoby rad je mi oufl ....stejně mám svou hlavu, něco si z kadého moná vezmu a moná ne....já spí jen potřebuji jen čas na zahojení bolavého srdíčka a duičky.....
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Děkujůůů
já tady nepotřebuju poslouchat kde já jsem udělala chybu, já se přila vypovídat ze svého trápení.... jestli jsem za to patná, tak jsem no a co.... mě to pomáhá se tady vykecat, ale z některých rádoby rad je mi oufl ....stejně mám svou hlavu, něco si z kadého moná vezmu a moná ne....já spí jen potřebuji jen čas na zahojení bolavého srdíčka a duičky.....
..a proto si sem přeci přila, vypovídat se a vylít si své srdíčko a né, aby si tu dostávala kopance a ukazování prstem, e je to tvá chyba - NENÍ !!!
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Děkujůůů
...nejsi patná...klidně se tu uklidňuj a ber si z toho to co ti vyhovuje, těch lidí co ti dávají rady typu:"můe si za to sama dělala si mu mámu" je tu jen pár, stačí na ně ignore nebo neřeit...čas to tvoje trápení otupí je to tu mockrát ověřený
Není tady
Sonri- kali na míčové hry těch uvědomělých .......
Já jetě pamatuju , jak je těko mámě na mateřské , jak moc má času mezi kmitáním okolo prcka, pračky, vaření a manela.... To jen některé dámy lehce za zenitem u zapomněly, jaké to je chodit v prckem poblinkané noční koili a neučesaná a do poledních hodin , protoe to prostě nelo u řvoucího prcka ( prcků) stihnout se dooblíct dřív ne v poledne, kdy na dvacet minut usnuli..... Věřím, e jsi dělala vechno s nejlepími úmysly, s láskou k mui i dětem.....
Pokud v téhle době kolem lehce zamindrákovaného chlapa proběhne nějaká vyvoněná a bezstarostná kráska, musí být víc chlap ne ten tvůj aby si dokázal připustit, e začal přemýlet rozkrokem a e by měl zbrzdit...
To ví, e za něco můe v pokaeném vztahu i ty- kadý za něco můe.. Ale to pozná a časem, zpětně....
Ale to , e jsi svému mui sehnala práci není vůbec nic divného a odsouzeníhodného...
Já sehnala práci kámoce, vagrovi i manelovi- nestala jsem se proto matkou ani jednoho z nich.... Fakt!
Dr se ! Kvůli dětem, kvůli tomu aby ses nemusela stydět za svoje chování, kdy u ti je blivno z chování tvého mue a té jeho úasné kopretiny....
Není tady
Zklamaná napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Děkujůůů
já tady nepotřebuju poslouchat kde já jsem udělala chybu, já se přila vypovídat ze svého trápení.... jestli jsem za to patná, tak jsem no a co.... mě to pomáhá se tady vykecat, ale z některých rádoby rad je mi oufl ....stejně mám svou hlavu, něco si z kadého moná vezmu a moná ne....já spí jen potřebuji jen čas na zahojení bolavého srdíčka a duičky.......a proto si sem přeci přila, vypovídat se a vylít si své srdíčko a né, aby si tu dostávala kopance a ukazování prstem, e je to tvá chyba - NENÍ !!!
...taky ti hlava nebere proč se ta situace pořád dokola opakuje? Přijde sem holka čerstvě po rozchodu po provalení nevěry a vdycky se tu sletí stejné saně co jí vysvětlí jak si za to můe sama a e to je její vina jetě e u jich ubylo. U mi tu jen chybí pozvánka na kolení o tom jak bejt dokonala, poplateček tři tisíce na víkend spaní na zemi spacák, jídlo a doprava vlastní
Upravil(a) xxxx (9. 6. 2009 22:26)
Není tady
xxxx napsal(a):
...taky ti hlava nebere proč se ta situace pořád dokola opakuje? Přijde sem holka čerstvě po rozchodu po provalení nevěry a vdycky se tu sletí stejné saně co jí vysvětlí jak si za to můe sama a e to je její vina jetě e u jich ubylo. U mi tu jen chybí pozvánka na kolení o tom jak bejt dokonala, poplateček tři tisíce na víkend spaní na zemi spacák, jídlo a doprava vlastní
To bude asi tím, e je potřeba nová krev, kterou je třeba vysát
Není tady
xxxx napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
Děkujůůů
já tady nepotřebuju poslouchat kde já jsem udělala chybu, já se přila vypovídat ze svého trápení.... jestli jsem za to patná, tak jsem no a co.... mě to pomáhá se tady vykecat, ale z některých rádoby rad je mi oufl ....stejně mám svou hlavu, něco si z kadého moná vezmu a moná ne....já spí jen potřebuji jen čas na zahojení bolavého srdíčka a duičky.......a proto si sem přeci přila, vypovídat se a vylít si své srdíčko a né, aby si tu dostávala kopance a ukazování prstem, e je to tvá chyba - NENÍ !!!
Mě docela natahuje , kdy píe Martinka.... Nic proti, ale v okamiku, kdy nemá odito ani uplík in natura, tak vědět vdycky vechno, je fakt docela oemetná záleitost...
Vzpomínám si, jak jsem věděla prd v okamiku ,kdy jsem poprvé drela v rukách prvorozeného syna... A vechny přečtené a vyposlouchané rady byly děěěěsně vzdálené...
Asi tak- do první nevěry partnera bude moct dělat , e ví....
Asi jako ty, co měly děti někdy po první světové a teď svým snachám dávají serat jak jsou neschopné a nedokonalé, kdy u prcka nestihnou jetě makat na tři směny ve fabrice u stavu.........
Není tady
Zklamaná napsal(a):
xxxx napsal(a):
hnus jak to má stejný scénář
Není tady
zuzi777a napsal(a):
xxxx napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
..a proto si sem přeci přila, vypovídat se a vylít si své srdíčko a né, aby si tu dostávala kopance a ukazování prstem, e je to tvá chyba - NENÍ !!!...taky ti hlava nebere proč se ta situace pořád dokola opakuje? Přijde sem holka čerstvě po rozchodu po provalení nevěry a vdycky se tu sletí stejné saně co jí vysvětlí jak si za to můe sama a e to je její vina :usch: jetě e u jich ubylo. U mi tu jen chybí pozvánka na kolení o tom jak bejt dokonala, poplateček tři tisíce na víkend spaní na zemi spacák, jídlo a doprava vlastní :dumbom:
Mě docela natahuje , kdy píe Martinka.... Nic proti, ale v okamiku, kdy nemá odito ani uplík in natura, tak vědět vdycky vechno, je fakt docela oemetná záleitost... :/
Vzpomínám si, jak jsem věděla prd v okamiku ,kdy jsem poprvé drela v rukách prvorozeného syna... A vechny přečtené a vyposlouchané rady byly děěěěsně vzdálené...
Asi tak- do první nevěry partnera bude moct dělat , e ví....:jojo:
Asi jako ty, co měly děti někdy po první světové a teď svým snachám dávají serat jak jsou neschopné a nedokonalé, kdy u prcka nestihnou jetě makat na tři směny ve fabrice u stavu.........
...u jsem to tu zmínila, ona ani nechápe co píe, jetě ani nemůe, protoe člověk pochopí jak je mámě na mateřský nebo enský po zjitění nevěry a si to proije. .. snad se to martincen nikdy "nepotěstí"
Není tady
xxxx napsal(a):
...u jsem to tu zmínila, ona ani nechápe co píe, jetě ani nemůe, protoe člověk pochopí jak je mámě na mateřský nebo enský po zjitění nevěry a si to proije. .. snad se to martincen nikdy "nepotěstí"
..jj a nejen Martince.... nepřála bych to nikomu... vím jaký to je... vy taky víte.... duičky moje, děkuju za podporu....aspoň vím, e jsem neděala manelovi "mámu" jen já
Není tady
zuzi777a napsal(a):
xxxx napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
..a proto si sem přeci přila, vypovídat se a vylít si své srdíčko a né, aby si tu dostávala kopance a ukazování prstem, e je to tvá chyba - NENÍ !!!...taky ti hlava nebere proč se ta situace pořád dokola opakuje? Přijde sem holka čerstvě po rozchodu po provalení nevěry a vdycky se tu sletí stejné saně co jí vysvětlí jak si za to můe sama a e to je její vina jetě e u jich ubylo. U mi tu jen chybí pozvánka na kolení o tom jak bejt dokonala, poplateček tři tisíce na víkend spaní na zemi spacák, jídlo a doprava vlastní
Mě docela natahuje , kdy píe Martinka.... Nic proti, ale v okamiku, kdy nemá odito ani uplík in natura, tak vědět vdycky vechno, je fakt docela oemetná záleitost...
Asi tak- do první nevěry partnera bude moct dělat , e ví....
jj...nějvíc mě dostávají rady od lidí, co ví o ivotě nebo o tomhle problému houbelec....
Není tady
Zklamaná napsal(a):
xxxx napsal(a):
vono u je jich méně? Chjooo já myslela, e jich bude víc, co se do mě pustí a vysvětlí mi jak moooc jsem patná manelka...a matka
Není tady
xxxx napsal(a):
To u tu dloooouho nebylo.....psaní o něčem, o čem nic neví. Kdy ty semináře pomáhjí, proč ne? V tom rozbolavěném stavu je dobré cokoli, co pomůe a posune někam do dalí fáze, nebo tuhle bolestivou a uplakanou dobu zkrátí (a vyčíslovat to penězi ? za ty peníze stojí jakákoli dobrá pomoc, hlavně kdy funguje). ......A přehlíím tvůj slovník, chápu, e to jinak neumí
(mmch. ubytování je v penzionu s plnou penzí, aby ses přítě aspoň v tomhle neblamovala )
Upravil(a) Vanda (10. 6. 2009 7:46)
sonrisa_1976 napsal(a):
Sonriso, mně (paradoxně?) pomohly nejvíc právě ty "rádoby rady, ze kterých mi tenkrát bylo oufl". Kdyby mě byli jen hladili a litovali, moná jsem se v tom hrabala dodnes. A kdy jsem začala přemýlet, proč je mi z některých rad "oufl", začalo se to otáčet. Domnívala jsem se, e u to u tebe trvá tak dlouho, e u jsi připravena na tyto rady. Asi ne.
Nu, pokud si přeje jen litovat a hladit, dobrá. Mělas to napsat na začátku.
Odteď se podle toho zařídím, co se mých rad týká.
Mě posunulo vpřed teprve to, kdy jsem se co nejvíc reálně (bez prvotních sebezničujících zamylení) bez růových brýlí zamyslela nad tím, co bylo "nesprávně" v naem vztahu ode mě. Protoe já si myslím, e NIKDY nemá stoprocentní podíl na rozpadu vztahu pouze jeden z partnerů.
P.S. Moná sis jen nevimla, nebo zatím nechce vidět, e nikdo nepsal, e JENOM ty jsi dělala chyby ve tvém vztahu. Vichni, kdo radili, psali ve smyslu - I ty. Ty se můe zamýlet pouze nad svým podílem. Tu druhou stranu si musí srovnat tvůj manel. Můeme řeit pouze sami sebe.
Bohuel? Bohudík? Myslím, e bohudík. Nikdo z nás není spasitel. Jsme lidé.
Upravil(a) majkafa (10. 6. 2009 7:57)
Vanda napsal(a):
To u tu dloooouho nebylo.....psaní o něčem, o čem nic neví.
Spí tu někdo neunese jednu babu, která je talentovanějí, dominantnějí a má větí přirozenou autoritu. K smíchu, kolik energie se tu k popírání téhle evidentní věci spálí. Tím by se fakt mohly pohánět elektrárny.
Není tady
Dotaz:
Proč je tak důleité vědět, kolik přesně % viny na rozpadu vztahu má ten a ta? Na co mi to je?
Není lepí prostě přijmout fakt, e je konec a nějak pracovat na sobě, abych byla brzy v pohodě?
Proč tolik lidí lpí na něčem, co mi uniká? Co nedokáou chytit?
Taky jsem si kladla pro rozpadu vztahu hodněkrát proč? Po čase jsem se na to u vyprdla, protoe jednoznačná odpověď neexistuje, prostě není. Tak je čas namířit energii jinam.
Není tady
Klubko, asi to tak v nás prostě je. Je to zřejmě přirozená reakce v prvních chvílích.
Já se v tom taky vrtala. Jak ráda bych byla první dny slyela, e já jsem "nevinná". e to já nic, to on.
Časem u mi to bylo jedno. To své jsem si probrala, třeba pro to, abych tyto "chyby" neopakovala přítě. Ale kdoví. Moná jsou ty vzorce tak zakořeněné, e to udělám zas.
Ale u pro mě není nikak důleité hledat "vinu". Ani se tím vůbec jakkoliv zaobírat.
Ale jo, asi to napadné kadého. Kadý se ptá, je to normální. Ale proč se v tom plácá někdo tak dlouho? Zbytečně dlouho?
Znovu se poslední dobou přesvědčuji o tom, e kadé moje "selhání" je prostě super odraz pro dalí ivot. Já bych nechtěla být dokonalá, u ne. Jsem ráda, e nejsem
Není tady
Klubko napsal(a):
Dotaz:
Proč je tak důleité vědět, kolik přesně % viny na rozpadu vztahu má ten a ta? Na co mi to je?
Není lepí prostě přijmout fakt, e je konec a nějak pracovat na sobě, abych byla brzy v pohodě?
Proč tolik lidí lpí na něčem, co mi uniká? Co nedokáou chytit?
Taky jsem si kladla pro rozpadu vztahu hodněkrát proč? Po čase jsem se na to u vyprdla, protoe jednoznačná odpověď neexistuje, prostě není. Tak je čas namířit energii jinam.
...taky si myslím, e je pitomost řeit to na seanci jetě za půl roku, ale tak čerstvě jak to má son je to prostě nejspí přirozené. Myslim, e ty největí duchny řádily jak černá ruka. Řeit po roce co bylo patně a kolik procent jsem měla viny je fakt úchylnost. Je to jedno, do dalího vztahu si stejně neseme vrozený vzorec chování, který se v zátěové situaci projeví naplno...osobnost je vrozená, stejně jako barva vlasů. / je to první věc,která se v psychiatrii učí, z nasilnického devianta taky nelze ani po sto seancích za sto tisíc udělat rozněnělého romantika/ Můeme se odbarvit, ale v gatích budem pořád brunety Seance kdy se sejde deset bab s podobným osudem jsou ok pokud si popovídají zakafujou zapijou zanadávaj poradí si co komu pomohlo, to jsem přesvědčená e na bolavou dui je balzám, ale vadí mi jak se to tu prezentuje za peníze. To mi přijde jako hyenismus nejhrubího zrna tahat prachy z lidí, který jsou v pr..... a nebo jim vykádat o tom kolik procent měli viny a jak si to zaviniliy sami/ ve fázi oku a smuutku jako je ted son je to krutost/ proto o tom budu pořád psát a upozorňovat na to ty kterým se tu stahuje smyčka kolem krku.
Není tady
xxxx.. tak to jsme se vůbec,ale nepochopily...
Mám vlastní zkuenost, e kdy někdo pracuje na sobě (a u je to klasická psychologie, seance, pozitivní mylení atd.) tak naopak je schopen jít dál, podívat se na ten vztah jinýma očima...
Souhlasím jak to tady napsala o několik stránek dál Wiki. O tom pocitu povinnosti a oběti. Dávání a očekávání. Tam vidím největí problém.
Není tady
Já to vidím tak, e a kdy si to trochu sedne a jde to, je potřeba si pro sebe vyhodnotit, čím jsem k rozpadu přispěla já (a velikost podílu je fakt zbytečné zkoumat), a na tom, na sobě, zapracovat. Pro sebe, po současnost, propřítě. Nehrabat a nepřevracet minulost ze vech stran, co by, kdyby...protoe v té dané chvíli to člověk jinak neumí.
sonrisa_1976 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
xxxx napsal(a):
vono u je jich méně? Chjooo já myslela, e jich bude víc, co se do mě pustí a vysvětlí mi jak moooc jsem patná manelka...a matka
...nejsi vůbec patná manelka ani matka, prostě si ila jak si nejlíp uměla a tvuj chlap potkal někoho do koho zblbnul, nenadělá s tím nic ani kdyby si byla vzor tolerance a sexbomba najednou, podívej se na Breda Pitta jak naloil se svojí první krásnou manelkou, taky mu určitě nedrela doma nů na krku, potkal prostě Angelínu a mozek se do té malé hlavy neveel...a dneska po pár letech kdy si Angelina z dovolené místo mule vozí černouky toho má taky plný kecky a u bydlí kadý zvlá a se svojí "stranou" první enou chodí na kafe na tajňáka / a ije bulvár / teď je dobrý se z toho vykecat nejlíp na nějakém srazu kamarádek, který to s tebou proberou upřimně tzn. zadarmo tě vyslechnou a zanadávaj si s tebou/ někdy to supluje docela dobře babinet stačí ignorovat ty co vědí jak si za to můe sama / a pak u je prostě čas jít dál, ted se hlavně porozhlídni co je potřeba zajistit kolem bydlení, alimentů, papírů ke vemu monýmu. Kdy sem přijde holka u které to není definitivní jako asi u vás tak jí radím, aby si začala dávat korunky stranou kdyby náhodou manel opravdu odcválal, ale to u je u tebe pasé Prostě se pomaličku zajiuj a co si tak pamatuju, tak mě ta fáze kdy ex konečně odeel/po prvním oku/ dost bavila vechno jsem přestěhovala, vymalovala,nechala udělat nové věci a zlikvidovala staré....jednou a se ohlídne zjistí jak takový kopance člověku dávaj sílu...
prostě se dr nedávej si ádnou vinu i kdyby si jí měla 53,78 %, ono by to stejně bylo k ničemu....
Upravil(a) xxxx (10. 6. 2009 9:17)
Není tady
Klubko napsal(a):
xxxx.. tak to jsme se vůbec,ale nepochopily...
Mám vlastní zkuenost, e kdy někdo pracuje na sobě (a u je to klasická psychologie, seance, pozitivní mylení atd.) tak naopak je schopen jít dál, podívat se na ten vztah jinýma očima...
Souhlasím jak to tady napsala o několik stránek dál Wiki. O tom pocitu povinnosti a oběti. Dávání a očekávání. Tam vidím největí problém.
...kadý to chápeme po svém ,nekdo na sobě potřebuje pracovat a donekonečna se řeit a někdo je zaloenej jinak a neřeí to co stejně ovlivnit nejde. ivot je takovej rozvádí se víc ne půlka lidí .....je třeba jít dál a pitvat se v tom kolik procent jsem měla viny neni k ničemu
Není tady
xxxx napsal(a):
Seance kdy se sejde deset bab s podobným osudem jsou ok pokud si popovídají zakafujou zapijou zanadávaj poradí si co komu pomohlo, to jsem přesvědčená e na bolavou dui je balzám, ale vadí mi jak se to tu prezentuje za peníze. To mi přijde jako hyenismus nejhrubího zrna tahat prachy z lidí, který jsou v pr..... a nebo jim vykádat o tom kolik procent měli viny a jak si to zaviniliy sami/ ve fázi oku a smuutku jako je ted son je to krutost/ proto o tom budu pořád psát a upozorňovat na to ty kterým se tu stahuje smyčka kolem krku.
...a zase dokolečka dokola...nic o tom nevím, ale psát o tom budu pořád.... Tyhle vědmy, co mají informace z kávové sedliny, ty miluju..
Navíc si myslím, e se mýlí. Člověk má část způsobu jednání vrozenou, část naučenou....z dětství, původní rodiny..zaité vzorce. S tou naučenou částí něco dělat jde. A i u těch vrozených vlastností a schopností můu některé rozvíjet, dát jim prostor a pečovat o ně, na rozdíl od těch druhých, ty si musím uvědomit a vědět o nich. Jde o způsob vnímání, přemýlení a vztahování. Čili rozvíjet osobnost se dá, s tím snad bude souhlasit?