Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 9. 6. 2009 22:05

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

jak žít po partnerově nevěře 2.

místo pro další tisícovku smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#2 9. 6. 2009 22:07

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Re: jak žít po partnerově nevěře 2.

já už se lekla, když mi to psalo, že nemám oprávnění poslat příspěvěk.... ufffff

PPavlaa napsal(a):

vykašli se na to, já vím, jak ti je, držím ti moc palečky pussa

Děkujůůů pussa

já tady nepotřebuju poslouchat kde já jsem udělala chybu, já se přišla vypovídat ze svého trápení.... jestli jsem za to špatná, tak jsem no a co.... mě to pomáhá se tady vykecat, ale z některých rádoby rad je mi šoufl usch ....stejně mám svou hlavu, něco si z každého možná vezmu a možná ne....já spíš jen potřebuji jen čas na zahojení bolavého srdíčka a dušičky.....gloria

Není tady

#3 9. 6. 2009 22:15

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

sonrisa_1976 napsal(a):

já už se lekla, když mi to psalo, že nemám oprávnění poslat příspěvěk.... ufffff

PPavlaa napsal(a):

Děkujůůů pussa

já tady nepotřebuju poslouchat kde já jsem udělala chybu, já se přišla vypovídat ze svého trápení.... jestli jsem za to špatná, tak jsem no a co.... mě to pomáhá se tady vykecat, ale z některých rádoby rad je mi šoufl usch ....stejně mám svou hlavu, něco si z každého možná vezmu a možná ne....já spíš jen potřebuji jen čas na zahojení bolavého srdíčka a dušičky.....gloria

..a proto si sem přeci přišla, vypovídat se a vylít si své srdíčko a né, aby si tu dostávala kopance a ukazování prstem, že je to tvá chyba - NENÍ !!!

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#4 9. 6. 2009 22:19

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Děkujůůů pussa

...nejsi špatná...klidně se tu uklidňuj a ber si z toho to co ti vyhovuje, těch lidí co ti dávají  rady typu:"můžeš si za to sama dělala si mu mámu" je tu jen pár, stačí na ně ignore nebo neřešit...čas to tvoje trápení otupí je to tu mockrát ověřený

dum spiro spero

Není tady

#5 9. 6. 2009 22:19

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Sonri- kašli na míčové hry těch  uvědomělých ....... stolt
Já ještě pamatuju , jak je těžko mámě na mateřské , jak moc má času mezi kmitáním okolo prcka, pračky, vaření  a manžela.... To jen  některé dámy  lehce za zenitem už zapomněly, jaké to je chodit v  prckem poblinkané noční košili a neučesaná až do poledních hodin , protože to prostě  nešlo u řvoucího prcka ( prcků) stihnout  se dooblíct dřív než  v poledne, kdy na dvacet minut usnuli.....   Věřím, že jsi dělala všechno s nejlepšími úmysly, s láskou k muži i dětem.....
Pokud v téhle době kolem lehce zamindrákovaného chlapa proběhne  nějaká vyvoněná a  bezstarostná  kráska, musí být     víc chlap než ten tvůj aby si dokázal připustit, že začal přemýšlet rozkrokem a že by měl zbrzdit...

To víš, že za něco můžeš v pokaženém vztahu  i ty- každý za něco může..  Ale  to poznᚠaž časem, zpětně....

Ale to , že jsi svému muži sehnala  práci není vůbec nic  divného a odsouzeníhodného...
Já sehnala práci kámošce, švagrovi i manželovi- nestala jsem se proto matkou ani jednoho z nich....stolt Fakt!

Drž se ! Kvůli dětem,  kvůli tomu aby ses nemusela stydět za svoje chování, když už  ti je blivno z chování tvého muže a té jeho úžasné kopretiny....

Není tady

#6 9. 6. 2009 22:24

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Děkujůůů pussa

..a proto si sem přeci přišla, vypovídat se a vylít si své srdíčko a né, aby si tu dostávala kopance a ukazování prstem, že je to tvá chyba - NENÍ !!!

...taky ti hlava nebere proč se ta situace pořád dokola opakuje? Přijde sem holka čerstvě po rozchodu po provalení nevěry a vždycky se tu sletí stejné saně co jí vysvětlí jak si za to může sama a že to je její vina usch ještě že už jich ubylo. Už mi tu jen chybí pozvánka na školení o tom jak bejt dokonala, poplateček tři tisíce na víkend spaní na zemi spacák, jídlo a doprava  vlastní dumbom

Upravil(a) xxxx (9. 6. 2009 22:26)

dum spiro spero

Není tady

#7 9. 6. 2009 22:39

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

xxxx napsal(a):

...taky ti hlava nebere proč se ta situace pořád dokola opakuje? Přijde sem holka čerstvě po rozchodu po provalení nevěry a vždycky se tu sletí stejné saně co jí vysvětlí jak si za to může sama a že to je její vina usch ještě že už jich ubylo. Už mi tu jen chybí pozvánka na školení o tom jak bejt dokonala, poplateček tři tisíce na víkend spaní na zemi spacák, jídlo a doprava  vlastní dumbom

To bude asi tím, že je potřeba nová krev, kterou je třeba vysát lol

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#8 9. 6. 2009 22:40

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

xxxx napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

Děkujůůů pussa

Mě  docela natahuje , když  píše Martinka.... Nic proti, ale  v okamžiku, kdy nemá odžito ani uplík  in natura, tak   vědět vždycky všechno, je fakt docela  ošemetná záležitost...  hmm
Vzpomínám si, jak jsem  věděla prd v okamžiku ,kdy jsem poprvé držela v rukách  prvorozeného syna... A všechny přečtené a vyposlouchané rady byly  děěěěsně vzdálené...
Asi tak- do první nevěry partnera  bude moct dělat , že ví....stolt
Asi jako ty, co měly děti někdy po první světové a teď svým snachám dávají sežrat jak jsou neschopné a nedokonalé, když u prcka nestihnou ještě makat na tři směny ve fabrice u stavu.........

Není tady

#9 9. 6. 2009 22:43

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

xxxx napsal(a):

sad hnus jak to má stejný scénář

dum spiro spero

Není tady

#10 9. 6. 2009 22:47

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

xxxx napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

...taky ti hlava nebere proč se ta situace pořád dokola opakuje? Přijde sem holka čerstvě po rozchodu po provalení nevěry a vždycky se tu sletí stejné saně co jí vysvětlí jak si za to může sama a že to je její vina :usch: ještě že už jich ubylo. Už mi tu jen chybí pozvánka na školení o tom jak bejt dokonala, poplateček tři tisíce na víkend spaní na zemi spacák, jídlo a doprava  vlastní :dumbom:

Mě  docela natahuje , když  píše Martinka.... Nic proti, ale  v okamžiku, kdy nemá odžito ani uplík  in natura, tak   vědět vždycky všechno, je fakt docela  ošemetná záležitost...  :/
Vzpomínám si, jak jsem  věděla prd v okamžiku ,kdy jsem poprvé držela v rukách  prvorozeného syna... A všechny přečtené a vyposlouchané rady byly  děěěěsně vzdálené...
Asi tak- do první nevěry partnera  bude moct dělat , že ví....:jojo:
Asi jako ty, co měly děti někdy po první světové a teď svým snachám dávají sežrat jak jsou neschopné a nedokonalé, když u prcka nestihnou ještě makat na tři směny ve fabrice u stavu.........

...už jsem to tu zmínila, ona ani nechápe co píše, ještě ani nemůže, protože člověk pochopí jak je mámě na mateřský nebo ženský po zjištění nevěry až si to prožije. .. snad se to martincen nikdy "nepoštěstí"

dum spiro spero

Není tady

#11 10. 6. 2009 0:01

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

...už jsem to tu zmínila, ona ani nechápe co píše, ještě ani nemůže, protože člověk pochopí jak je mámě na mateřský nebo ženský po zjištění nevěry až si to prožije. .. snad se to martincen nikdy "nepoštěstí"

..jj a nejen Martince.... nepřála bych to nikomu... vím jaký to je... vy taky víte.... dušičky moje, děkuju za podporu....aspoň vím, že jsem neděala manželovi "mámu" jen já gloria

Není tady

#12 10. 6. 2009 0:03

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

xxxx napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Mě  docela natahuje , když  píše Martinka.... Nic proti, ale  v okamžiku, kdy nemá odžito ani uplík  in natura, tak   vědět vždycky všechno, je fakt docela  ošemetná záležitost...  hmm
Asi tak- do první nevěry partnera  bude moct dělat , že ví....stolt

jj...nějvíc mě dostávají rady od lidí, co ví o životě nebo o tomhle problému houbelec....

Není tady

#13 10. 6. 2009 0:04

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

xxxx napsal(a):

vono už je jich méně? Chjooo já myslela, že jich bude víc, co se do mě pustí a vysvětlí mi jak moooc jsem špatná manželka...a matka big_smile vissla

Není tady

#14 10. 6. 2009 7:19

Vanda
Host

xxxx napsal(a):

To už tu dloooouho nebylo.....psaní o něčem, o čem nic nevíš. Když ty semináře pomáhjí, proč ne? V tom rozbolavěném stavu je dobré cokoli, co pomůže a posune někam do další fáze, nebo tuhle bolestivou a uplakanou dobu zkrátí (a vyčíslovat to penězi ? za ty peníze stojí jakákoli dobrá pomoc, hlavně když funguje). ......A přehlížím tvůj slovník, chápu, že to jinak neumíš smile
(mmch. ubytování je v penzionu s plnou penzí, aby ses příště aspoň v tomhle neblamovala smile)

Upravil(a) Vanda (10. 6. 2009 7:46)

#15 10. 6. 2009 7:48

majkafa
Host

sonrisa_1976 napsal(a):

Sonriso, mně (paradoxně?) pomohly nejvíc právě ty "rádoby rady, ze kterých mi tenkrát bylo šoufl". Kdyby mě byli jen hladili a litovali, možná jsem se v tom hrabala dodnes. Až když jsem začala přemýšlet, proč je mi z některých rad "šoufl", začalo se to otáčet. Domnívala jsem se, že už to u tebe trvá tak dlouho, že už jsi připravena na tyto rady. Asi ne.
Nu, pokud si přeješ jen litovat a hladit, dobrá. Mělas to napsat na začátku.
Odteď se podle toho zařídím, co se mých rad týká.
Mě posunulo vpřed teprve to, když jsem se co nejvíc reálně (bez prvotních sebezničujících zamyšlení) bez růžových brýlí zamyslela nad tím, co bylo "nesprávně" v našem vztahu ode mě. Protože já si myslím, že NIKDY nemá stoprocentní podíl na rozpadu vztahu pouze jeden z partnerů.

P.S. Možná sis jen nevšimla, nebo zatím nechceš vidět, že nikdo nepsal, že JENOM ty jsi dělala chyby ve tvém vztahu. Všichni, kdo radili, psali ve smyslu - I ty. Ty se můžeš zamýšlet pouze nad svým podílem. Tu druhou stranu si musí srovnat tvůj manžel. Můžeme řešit pouze sami sebe.
Bohužel? Bohudík? Myslím, že bohudík. Nikdo z nás není spasitel. Jsme lidé.

Upravil(a) majkafa (10. 6. 2009 7:57)

#16 10. 6. 2009 8:11

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Vanda napsal(a):

To už tu dloooouho nebylo.....psaní o něčem, o čem nic nevíš.

Spíš tu někdo neunese jednu babu, která je talentovanější, dominantnější a má větší přirozenou autoritu. K smíchu, kolik energie se tu k popírání téhle evidentní věci spálí. Tím by se fakt mohly pohánět elektrárny. roll lol

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#17 10. 6. 2009 8:24

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Dotaz:
Proč je tak důležité vědět, kolik přesně % viny na rozpadu vztahu má ten a ta? Na co mi to je?
Není lepší prostě přijmout fakt, že je konec a nějak pracovat na sobě, abych byla brzy v pohodě?
Proč tolik lidí lpí na něčem, co mi uniká? Co nedokážou chytit?

Taky jsem si kladla pro rozpadu vztahu hodněkrát proč? Po čase jsem se na to už vyprdla, protože jednoznačná odpověď neexistuje, prostě není. Tak je čas namířit energii jinam.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#18 10. 6. 2009 8:45

majkafa
Host

Klubko, asi to tak v nás prostě je. Je to zřejmě přirozená reakce v prvních chvílích.

Já se v tom taky vrtala. Jak ráda bych byla první dny slyšela, že já jsem "nevinná". Že to já nic, to on. smile
Časem už mi to bylo jedno. To své jsem si probrala, třeba pro to, abych tyto "chyby" neopakovala příště. Ale kdoví. Možná jsou ty vzorce tak zakořeněné, že to udělám zas.
Ale už pro mě není nikak důležité hledat "vinu". Ani se tím vůbec jakkoliv zaobírat.

#19 10. 6. 2009 8:49

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ale jo, asi to napadné každého. Každý se ptá, je to normální. Ale proč se v tom plácá někdo tak dlouho? Zbytečně dlouho?
Znovu se poslední dobou přesvědčuji o tom, že každé moje "selhání" je prostě super odraz pro další život. Já bych nechtěla být dokonalá, už ne. Jsem ráda, že nejsem smile

Není tady

#20 10. 6. 2009 8:59

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Dotaz:
Proč je tak důležité vědět, kolik přesně % viny na rozpadu vztahu má ten a ta? Na co mi to je?
Není lepší prostě přijmout fakt, že je konec a nějak pracovat na sobě, abych byla brzy v pohodě?
Proč tolik lidí lpí na něčem, co mi uniká? Co nedokážou chytit?

Taky jsem si kladla pro rozpadu vztahu hodněkrát proč? Po čase jsem se na to už vyprdla, protože jednoznačná odpověď neexistuje, prostě není. Tak je čas namířit energii jinam.

...taky si myslím, že je pitomost řešit to na seanci ještě za půl roku, ale tak čerstvě jak to má son je to prostě nejspíš přirozené. Myslim, že ty největší duchny řádily jak černá ruka. Řešit po roce co bylo špatně a  kolik  procent jsem měla viny je fakt úchylnost. Je to jedno, do dalšího vztahu si stejně neseme vrozený vzorec chování, který se v zátěžové situaci projeví naplno...osobnost je vrozená, stejně jako barva vlasů. / je to první věc,která se v psychiatrii učí, z nasilnického devianta taky nelze ani po sto seancích za sto tisíc udělat rozněžnělého romantika/ Můžeme se odbarvit, ale v gatích budem pořád brunety wink Seance kdy se sejde deset bab s podobným osudem jsou ok pokud si popovídají zakafujou zapijou zanadávaj poradí si co komu pomohlo, to jsem přesvědčená že na bolavou duši je balzám, ale vadí mi jak se to tu prezentuje za peníze. To mi přijde jako hyenismus nejhrubšího zrna tahat prachy z lidí, který jsou v pr..... usch a  nebo jim vykádat o tom kolik procent měli viny a jak si to zaviniliy sami/ ve fázi šoku a smuutku jako je ted son je to krutost/ proto o tom budu pořád psát a upozorňovat na to ty kterým se tu stahuje smyčka kolem krku.

dum spiro spero

Není tady

#21 10. 6. 2009 9:03

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx.. tak to jsme se vůbec,ale nepochopily...
Mám vlastní zkušenost, že když někdo pracuje na sobě (a už je to klasická psychologie, seance, pozitivní myšlení atd.) tak naopak je schopen jít dál, podívat se na ten vztah jinýma očima...

Souhlasím jak to tady napsala o několik stránek dál Wiki. O tom pocitu povinnosti a oběti. Dávání a očekávání. Tam vidím největší problém.

Není tady

#22 10. 6. 2009 9:04

Vanda
Host

Já to vidím tak, že až když si to trochu sedne a jde to, je potřeba si pro sebe vyhodnotit, čím jsem k rozpadu přispěla já (a velikost podílu je fakt zbytečné zkoumat), a na tom, na sobě, zapracovat. Pro sebe, po současnost, propříště. Nehrabat a nepřevracet minulost ze všech stran, co by, kdyby...protože v té dané chvíli to člověk jinak neumí.

#23 10. 6. 2009 9:12

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

sonrisa_1976 napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

xxxx napsal(a):

vono už je jich méně? Chjooo já myslela, že jich bude víc, co se do mě pustí a vysvětlí mi jak moooc jsem špatná manželka...a matka big_smile vissla

...nejsi vůbec špatná manželka ani matka, prostě si žila jak si nejlíp uměla a tvuj chlap potkal někoho do koho zblbnul, nenadělᚠs tím nic ani kdyby si byla vzor tolerance a sexbomba najednou, podívej se na Breda Pitta jak naložil se svojí první krásnou manželkou, taky mu určitě nedržela doma nůž na krku, potkal prostě Angelínu a mozek se do té malé hlavy nevešel...a dneska po pár letech kdy si Angelina z dovolené místo mušle vozí černoušky toho má taky plný kecky a už bydlí každý zvl᚝ a se svojí "strašnou" první ženou chodí na kafe na tajňáka dumbom/ a žije bulvár lol/ teď je dobrý se z toho vykecat nejlíp na nějakém srazu kamarádek, který to s tebou proberou upřimně tzn. zadarmo tě vyslechnou a zanadávaj si s tebou/ někdy to supluje docela dobře babinet stačí ignorovat ty co vědí  jak si za to můžeš sama / a pak už je prostě čas jít dál, ted se hlavně porozhlídni co je potřeba zajistit kolem bydlení, alimentů, papírů ke všemu možnýmu. Když sem přijde holka u které to není definitivní jako asi u vás tak jí radím, aby si začala dávat korunky stranou kdyby náhodou manžel opravdu odcválal, ale to už je u tebe pasé hmm Prostě se pomaličku zajišuj a co si tak pamatuju, tak mě ta fáze kdy ex konečně odešel/po prvním šoku/ dost bavila všechno jsem přestěhovala, vymalovala,nechala udělat nové věci a zlikvidovala staré....jednou až se ohlídneš zjistíš jak takový kopance člověku dávaj sílu...

prostě se drž nedávej si žádnou vinu i kdyby si jí měla 53,78 %, ono by to stejně bylo k ničemu....

Upravil(a) xxxx (10. 6. 2009 9:17)

dum spiro spero

Není tady

#24 10. 6. 2009 9:16

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

xxxx.. tak to jsme se vůbec,ale nepochopily...
Mám vlastní zkušenost, že když někdo pracuje na sobě (a už je to klasická psychologie, seance, pozitivní myšlení atd.) tak naopak je schopen jít dál, podívat se na ten vztah jinýma očima...

Souhlasím jak to tady napsala o několik stránek dál Wiki. O tom pocitu povinnosti a oběti. Dávání a očekávání. Tam vidím největší problém.

...každý to chápeme po svém ,nekdo na sobě potřebuje pracovat a donekonečna se řešit a někdo je založenej jinak a neřeší to co stejně ovlivnit nejde. Život je takovej rozvádí se víc než půlka lidí .....je třeba jít dál a pitvat se v tom kolik procent jsem měla viny neni k ničemu

dum spiro spero

Není tady

#25 10. 6. 2009 9:20

Vanda
Host

xxxx napsal(a):

Seance kdy se sejde deset bab s podobným osudem jsou ok pokud si popovídají zakafujou zapijou zanadávaj poradí si co komu pomohlo, to jsem přesvědčená že na bolavou duši je balzám, ale vadí mi jak se to tu prezentuje za peníze. To mi přijde jako hyenismus nejhrubšího zrna tahat prachy z lidí, který jsou v pr..... usch a  nebo jim vykádat o tom kolik procent měli viny a jak si to zaviniliy sami/ ve fázi šoku a smuutku jako je ted son je to krutost/ proto o tom budu pořád psát a upozorňovat na to ty kterým se tu stahuje smyčka kolem krku.

...a zase dokolečka dokola...nic o tom nevím, ale psát o tom budu pořád....big_smile Tyhle vědmy, co mají informace z kávové sedliny, ty miluju..
Navíc si myslím, že se mýlíš. Člověk má část způsobu jednání vrozenou, část naučenou....z dětství, původní rodiny..zažité vzorce. S tou naučenou částí něco dělat jde. A i u těch vrozených vlastností a schopností můžu některé rozvíjet, dát jim prostor a pečovat o ně, na rozdíl od těch druhých, ty si musím uvědomit a vědět o nich. Jde o způsob vnímání, přemýšlení a vztahování. Čili rozvíjet osobnost se dá, s tím snad budeš souhlasit?

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí