Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 9. 6. 2009 17:50

Klea
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Miminko leží příčně

Zdravím mamčule, chtěla jsem se zeptat...asi od 30tt jsem měla miminko koncem pánevním, ne uplně svisle bylo spíš trochu šejdrem, ale pr... směřovala spíš dolu. Měla jsem nařízeny nějaký dva cviky tak jsem je pravidelně cvičila. Dr. mi ještě říkala, že bych si to KP normálně odrodila, že miminko bude menší váhy.
Dneska na kontrole mi zjistili, že je mimčo uplně napříč, leží vyloženě vodorovně....tak mám prej furt cvičit (zase jiný cvik), ale že už je šance malá na přetočení hlavičkou dolu ještě menší dumbom
Chtěla jsem se zeptat jestli jste měli mimčo třeba taky tak a stejně se do porodu ještě třeba přetočilo ?
Naše malá byla hlavičkou dolu už od 30tt, tenhle prďousek mi to dělá napínavější big_smile

Není tady

#2 10. 6. 2009 21:38

martina33
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Kladno
Web

Re: Miminko leží příčně

Ahoj, naprosto tě chápu. Ještě nedávno jsem tohle zažívala taky. Mrňous se mi v břiše točil skoro pořád, jednou jsem měla napsáno v průkazce koncem pánevním , pak byl vodorovně, tedy příčka, a hlavně byl pořád pr... dolů a nožičky měl rozpláclý kolem mě, prostě takovem malej žabáček, otočil se až týden před porodem. Pokud by ti zůstala příčka, tak je to indikace k císaři , protože se opravdu nepřetočí, i když by mohlo přímo u porodu. Tak jestli ti pomáhají cviky, určitě bych je cvičila, mě tedy nepomohly žádný cviky, když už jsem se na to vyprdla a smířila se s tím, že půjde ven pr... napřed, otočil se sám.
Přeju rychlej a skoro bezpolestnej porod.

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjKzUjI0MjaztFSyBlwwFZgC2w,,26.png

18.3.2009 v 14:05 h 3540g a 50cm, 18.3.2010 váha 9.5kg a 75 cm, 18.3.2011 váha 12kg a 87cm

Není tady

#3 10. 6. 2009 23:02

mufina1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek za Prahou
Web

jo jo příčka je indikací k císaři... měla jsem to tak... jedna cácora KP a druhá příčka... takže císař jasnej... stolt
mímo se určitě otočit může, ale nedokážu odhadnout šance... přeju hlavně pohodový porod a zdravé mimčo... a už se narodí jakkoli... pussa

Není tady

#4 11. 6. 2009 8:18

vladimira
♥♥♥----

Ahoj, moje mimi taky rotuje jak hodinky, tak jsem zvědavá, jak se nakonec rozhodne. Moje dr. říká, že tak do 37 týdne se může ještě v klidu přetočit správně, pak už je šance malá...

Není tady

#5 19. 6. 2009 11:13

Kamčitka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: FM

Ahoj Kleuš, mám tvé pocity ještě v živé paměti. Prní těhu jsem měla naprosto pohodové, má vitalita neznala mezí, u druhého to bylo o poznání horší, především s dýcháním. malá byla od 35tt napříč  a také střídala polohy až do porodu.  Myslímm, že to bylo hlavně o tom, že malá byla malá (2,8kg), takže dostatek místa na otáčení se jako satelit smile , přeji aby se i tvé mimi samo umoudřilo, i když já si říkala, prostě to takmusí být, mimi ví, proč to tak je smile
Koukni na toto vlákno, můj porod,druhý odstavec, je to tam barvitě popsáno big_smilebig_smilebig_smile:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=36019

Není tady

#6 19. 6. 2009 19:56

Klea
♥♥♥♥♥♥-

Holky díky moc. No v úterý jdu na další KO tak uvidíme. Cejtim, že mrňous je stále příčně podle pohybů co cejtim.
Kamči, no koukám, že Amálka to dělala taky napínavý a nakonec se umoudřila....to je super. Já doufám, že to taky budu mít tak...i s tim porodem četla jsem jak sis s Kačenkou užila....já taky nemám příjemný vzpomínky :-(

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí