6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím mamčule, chtěla jsem se zeptat...asi od 30tt jsem měla miminko koncem pánevním, ne uplně svisle bylo spí trochu ejdrem, ale pr... směřovala spí dolu. Měla jsem nařízeny nějaký dva cviky tak jsem je pravidelně cvičila. Dr. mi jetě říkala, e bych si to KP normálně odrodila, e miminko bude mení váhy.
Dneska na kontrole mi zjistili, e je mimčo uplně napříč, leí vyloeně vodorovně....tak mám prej furt cvičit (zase jiný cvik), ale e u je ance malá na přetočení hlavičkou dolu jetě mení
Chtěla jsem se zeptat jestli jste měli mimčo třeba taky tak a stejně se do porodu jetě třeba přetočilo ?
Nae malá byla hlavičkou dolu u od 30tt, tenhle prďousek mi to dělá napínavějí
Není tady
Ahoj, naprosto tě chápu. Jetě nedávno jsem tohle zaívala taky. Mrňous se mi v břie točil skoro pořád, jednou jsem měla napsáno v průkazce koncem pánevním , pak byl vodorovně, tedy příčka, a hlavně byl pořád pr... dolů a noičky měl rozpláclý kolem mě, prostě takovem malej abáček, otočil se a týden před porodem. Pokud by ti zůstala příčka, tak je to indikace k císaři , protoe se opravdu nepřetočí, i kdy by mohlo přímo u porodu. Tak jestli ti pomáhají cviky, určitě bych je cvičila, mě tedy nepomohly ádný cviky, kdy u jsem se na to vyprdla a smířila se s tím, e půjde ven pr... napřed, otočil se sám.
Přeju rychlej a skoro bezpolestnej porod.
Není tady
jo jo příčka je indikací k císaři... měla jsem to tak... jedna cácora KP a druhá příčka... take císař jasnej...
mímo se určitě otočit můe, ale nedokáu odhadnout ance... přeju hlavně pohodový porod a zdravé mimčo... a u se narodí jakkoli...
Není tady
Ahoj, moje mimi taky rotuje jak hodinky, tak jsem zvědavá, jak se nakonec rozhodne. Moje dr. říká, e tak do 37 týdne se můe jetě v klidu přetočit správně, pak u je ance malá...
Není tady
Ahoj Kleu, mám tvé pocity jetě v ivé paměti. Prní těhu jsem měla naprosto pohodové, má vitalita neznala mezí, u druhého to bylo o poznání horí, předevím s dýcháním. malá byla od 35tt napříč a také střídala polohy a do porodu. Myslímm, e to bylo hlavně o tom, e malá byla malá (2,8kg), take dostatek místa na otáčení se jako satelit , přeji aby se i tvé mimi samo umoudřilo, i kdy já si říkala, prostě to takmusí být, mimi ví, proč to tak je
Koukni na toto vlákno, můj porod,druhý odstavec, je to tam barvitě popsáno :
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=36019
Není tady
Holky díky moc. No v úterý jdu na dalí KO tak uvidíme. Cejtim, e mrňous je stále příčně podle pohybů co cejtim.
Kamči, no koukám, e Amálka to dělala taky napínavý a nakonec se umoudřila....to je super. Já doufám, e to taky budu mít tak...i s tim porodem četla jsem jak sis s Kačenkou uila....já taky nemám příjemný vzpomínky :-(
Není tady