Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 11. 6. 2009 20:57

Bára :)
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Re: Jak být vyrovnaná a v pohodě

Dneska je mi mizerně, snad zítra napíšu víc. Měli jsme solidní názorovou přestřelku, stejně jsem z toho nakonec vyšla jako blb já. Lepší držet hubu a šoupat nohama, jedině tak bude zřejmě klid.

Není tady

#27 11. 6. 2009 20:59

Bára :)
♥♥♥♥---

A jinak díky za příspěvky, ráda čtu vaše názory.

Není tady

#28 11. 6. 2009 21:09

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

prohraná bitva nemusí znamenat prohranou válku. To je jedna věc. D"ležitější je probrat si - proč vlastne bojuju? A taky co v tobě udělalo blba. Hádky jsem jen boj o toho silnějšího, skoro k ničemu nevedou. Méně emocí a více argumentů. To na chlapy platí víc. takže dobře si připrav arzenál...

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#29 12. 6. 2009 9:59

Definitiv
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Báro - tak jak se daří? pussa nic si z toho nedělej, že jsi z toho vyšla jak pako wink někteří lii prostě mají nadání všechno otočit proti tobě wink (třebas moje máma lol ) ale myslím, že tak nějak vnitřně cítí, že nejsou úplně v právu a pěkně je to žere...

MATYLDA
http://www.tickerclub.com/cache/0f00e26f70.png 22.10.2009 - 3389 g, 51 cm hjarta
ALŽBĚTA
http://www.tickerclub.com/cache/f19c85ecc3.png 22.6.2012 3 3780 G, 51 cm hjarta

Není tady

#30 13. 6. 2009 9:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Báro, niekedy v názorových prestrelkách nai tak nejde o názor ako o to "upustiť paru" a vylepšiť si náladu na úkor toho druhého... stolt Skús debatovať bez emócií, alebo s čo najmenšími - vecne, kľudne, atď. Niekedy to síce toho druhého vytočí ešte viac, ale je to istá šanca na vecnú diskusiu, ktorá dospeje k nejakému záveru. tummenupp

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#31 14. 6. 2009 11:07

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Mám pocit, že toto se tu již řešilo a výsledek bylo rozhodnutí Báry odstěhovat se k matce. Nechápu proč se to opět vrací na začátek...?

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#32 14. 6. 2009 14:06

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Protože Bára potřebuje získat čas, myslela si , že to půjde zvládnout těch pár měsíců, než budou hotové některé podmínky, ale ono to tak snadné není, jak se jí na první pohled zdálo...

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#33 15. 6. 2009 12:10

javena
♥♥♥♥♥♥-

Želvičko - tohle je z 29. 1. 2009

Tak ze 7.500 těžko utáhnu sama nájem, kor v Praze... Mamka má teď rozestavěný dům, tam je to reálné tak do 2let.

Není to ani rok, tak možná proto tu Bára něco ještě řeší... wink

Není tady

#34 15. 6. 2009 12:33

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Kuřátko napsal(a):

Byť už asi nemáš zájem tohle rozebírat, chtěla bych se zeptat na jednu věc ...... to, že už s ním nepočítáš do budoucna on ví nebo to taky plánuješ za jeho zády?

taky by mě to zajímalo?

Není tady

#35 15. 6. 2009 12:54

javena
♥♥♥♥♥♥-

agewa napsal(a):

Kuřátko napsal(a):

Byť už asi nemáš zájem tohle rozebírat, chtěla bych se zeptat na jednu věc ...... to, že už s ním nepočítáš do budoucna on ví nebo to taky plánuješ za jeho zády?

taky by mě to zajímalo?

Mě ani ne. Pokud se partner jaksi nepodílí na výchově dítěte, upřednostňuje kamarády a večírky - je to ještě partner? Takovej chlap snad ani nemůže počítat s tím, že takhle budou žít, dokud je smrt nerozdělí... dumbom
To, že Bára zvažuje možná hlediska dalšího soužití a případného odchodu mě přijde naprosto normální. vissla

Není tady

#36 22. 6. 2009 2:14

konstance
♥♥♥♥♥--

no baro, zkus se taky vzit do jeho situace. at uz si mu to rekla na rovinu nebo ne, jestli cekas jen na vhodnou prilezitost jak odejit, tak si pis ze on to kazdopadne VI a CITI, tak si zkus predstavit jak je asi jemu. nejspis se boji toho az odejdes, tak randi a seznamuje se, protoze vi co ho ceka a ani pro nej to nebude lehky, chlapy si hrajou na tvrdaky, ale je mozny a asi i pravdepodobny, ze k tobe a diteti porad neco citi a ze ten rozchod ponese nakonec hur nez ty, tak se snazi predem se nejak "zajistit".
myslim ze by ses mela rozhodnout a jednat co nejdriv, takhle si akorat oba prodluzujete agonii..
neni to lehky ale zkus nekde najit vic odvahy wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí