|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahoj, sháním práci
a líbilo by se mi být někde na recepci, nebo tak něco, ale chtěla bych se dál zlepšovat a trénovat si franinu. jenže - na odborné místo mne nevezmou, učit to také nemůžu - to kvůli tomu, že mám znalost tak mírně pokročilý..ale jako domluvím se..třeba právě na té recepci..nebo pošta..něco nenáročného kde by po mně vyžadovali fj, ale ne na velmi dobré úrovni..já vím, chci asi moc, nebo se mám jít učit abych uměla výborně, že..no ale práci potřebuju..
Upravil(a) Sirael (15. 6. 2009 13:58)
Není tady
Sirael napsal(a):
ahoj, sháním práci (plz. kraj)
a líbilo by se mi být někde na recepci, nebo tak něco, ale chtěla bych se dál zlepšovat a trénovat si franinu. jenže - na odborné místo mne nevezmou, učit to také nemůžu - to kvůli tomu, že mám znalost tak mírně pokročilý..ale jako domluvím se..třeba právě na té recepci..nebo pošta..něco nenáročného kde by po mně vyžadovali fj, ale ne na velmi dobré úrovni..já vím, chci asi moc, nebo se mám jít učit abych uměla výborně, že..no ale práci potřebuju..
Sirael, mas SS nebo VS? Jsi jeste studentka a hledas praci jen na prazdniny, nebo? Napis vic.
S.
Není tady

Upravil(a) Sirael (15. 6. 2009 13:57)
Není tady
napadá mě spolupráce s CK?
Není tady