6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Protoe jsem zaregistrovaná u Apolináře, a letos je tam dost nával, zajímaly by mne v tomto kontextu vae čerstvé zkuenosti s porodem zde (na stránkách aperio např. jsou dost zastaralé příspěvky...). Je pravda, e i kdy zaregistrovanou, mohou vás odmítnout a poslat jinam? Je pravda, e na předporodní pokoj nesmí doprovod?
Není tady
Zdravím, rodila jsem tam v listopadu... plánovaný CS... manel nebyl pouze v místnosti, kde jsem dostala klystýr... tam bych ho teda stejně ani fakt nechtěla... pak el se mnou do boxu a záhy i na sál (rodila jsem s epidurálem)...
personál super, ochotný, příjemný...
JIP - personál naprosto super...
pokoj - taky fajn... jediné co mě tvalo byla uklízečka, která nebyla schopná umejt koupelnu... ale jinak bez problémů...
odmítnutí - ano, můe tě nemocnice odmítnout, pokud má plno... kdy jsem tam byla já, byly enské po porodu i na normální gyndě...
Není tady
Díky za reakci, mám termín za měsíc a začínám trochu vyilovat :-) Kdy jsem se tam registrovala, zdálo se to tak daleko...
Není tady
Vladimiro, ja mam s Apolinarem dobre zkusenosti, hlavne s lekari...detske sestricky pak byly nektere malinko slabsi, ale je to hodne o lidech. Ja jsem mela rodit normalne, ale nakonec z toho byla akutni sekce, takze to muj manzel nestihnul...ale pribehl hned pote a pustili ho za mnou i na sal a dokonce pak na JIP i kdyz ne na moc dlouho.
Jinak porodnice maji opravdu hodne plno a jinam te poslat mohou, ale co jsem slysela, stava se to spis v Podoli a ne u Apolinare.
Není tady
Vladimiro, já tam rodila před rokem a z mojí zkuenosti můu říct, e na rizikovém oddělení jsou super pokoje, super sestry i lékaři, na porodnickém oddělení to bylo tak půl na půl. Rodila jsem císařem a manel se mnou jako u Mufi nebyl v místnosti, kde se dává klystýr, na porodní box za mnou přiel, kdy mi kapaly atb, byl i na sále, taky jsem měla epidurál. Vzhledem k tomu, e nebylo místo na porodnickém JIP, byla jsem na gynekologickém, ale tak milé a ochotné a usměvavé sestry jsem snad jetě nikde nezaila. Byla jsem na oddělení P15, no přítě bych radi na nadstandart...ale moná to u mě bylo pak i psychikou, kdy jsem leela 1,5 měsíce na tom riziku, u jsem chtěla straně domů. Bylo tam pár moc milých sestřiček a taky pár sestřiček, které byly pravý opak. Tak přeju, a má pohodový porod, milý personál a astné a spokojené miminko
Není tady
Tak já rodila před dvěma lety a musím říct, e větina sester a PA byly mooc příjemné ¨milé to bezpochyby, ale bohuel negativní zkuenost s lékaři v tom smyslu e jsem přijela s prasklou vodou v pátek v pět ráno a malá se narodila a v neděli v půl čtvrté ráno sekcí.
Jak byl víkend tak se tam střídali samí samí medici a doktor přiel jen asi dvakrát za ten víkend jen se optat co a jak a nechali mě dva dny s kontrakcema po 10ti minutách na předpokoji kam navíc manel nesměl, take to nejhorí jsem proila sama přesto e jsem u boletí a únavou nemohla ani stát na nohách tak se stále čekalo :-(
Kdy mi pak konečně napíchli epidurál tak jsem vyčerpáním usnula a celýho císaře jsem prospala :-(
Není tady
Děkuji vám za příspěvk, a já u také můu napsat, jaké to bylo :-) Bylo to super, i kdy lo nakonec o akutní CS.
Narodila se zdravá krásná holčička :-)
Lékaři, sestry - vichni milí, vstřícní. Nejvíc smekám před sestrami na JIP, opravdu, to byly sestřičky jak z pohádky.
Na odd. 6nedělí jsem byla na P1 (nadstandard) a bylo to v pohodě, takté vichni příjemní, komunikativní, vechno OK. (Byly jsme v pohodě, take jsem byla psychicky OK a vechno jsem vnímala vesměs pozitivně :-) Jen koupelna mě zaskočila, sice pěkná, nová, ale úklid nic moc :-( Na standard bych si tudí v tomto ohledu asi netroufla, a ani kvůli malému soukromí. Take za mne - Apolinář OK!
Není tady
Vladimíro gratuluji k narození holčičky.
Já za sebe Apolinář doporučuji. Na porodním sále vichni moc hodní. Byla jsem na 6nedělí na oddělení P15 a i tam jsou sestřičky i lékaři úasní.
Není tady
Holky taky sem registrovaná u apolináře, jene včera jsem se na Baby Webu dočetla, e mají uzavřené porodní sály (roční úklid) 21.9. - 5.10. no a můj termín je mezi 03.-06.10 (první podle UTZ, druhý podle MS. Nevíte co bude následovat, kdy tam budu chodit na monitory atd (prostě do poradny id tohio 37 tt) a pak to na mě přijde právě v době uzávěrky ? Mám tam vůbec jezdit ? Oni mě převezou jinam, nebo jako mám jet metrem jinam - a kam? To mi poradí, nebo jim to bude jedno ? Od včera jsem z toho v pr**li - z prominutím, hlavně nechci rodit tady u nás v MB, to radi snad doma ))
Není tady
Imomb, v prde.li nebuď za prvé stejně nejspí porodí po 5.10., za druhé tě vezmou třeba v Podolí, hlavně se nenech odvézt do vinohradské nemocnice... a doma taky neroď ví co říkali dneska v ezprávách
jo a moc ti gratuluju k chlapečkovi, to je absolutní bomba!
Není tady
Já se jen přidávám k tomu co píe Fidorka, buď v pohodě, převezou Tě do Podolí...a hlavně ne Vinohrady, tomu se opravdu braň zuby nehty...
Není tady
Holky vy co jste rodily u Apolináře - směl být u Vás manel během první doby porodní?....
Mě na tom toti nejvíc zklamamlo e tyhle nejtěí chvíle jsem - ačkoliv mi před porodem slibovali opak - musela trávit sama ( a e to trvalo 48 hodin :-((
na předpokoji jsme byly tři a manela ke mě nepustili, směla jsem jen já za ním na chodbu ale nesměli jsme nikam jít protoe mi kadou hodinu natáčeli monitor
Tohle mi asi vadilo nejvíc!
Není tady
Holky díky za rady, to mě uklidnilo take ne Vinohrady, to si musím pamatovat ;o))
Jinak kamarádka u Apolináře rodila 2 x císařem a pokadé s ní byl manel do poslední chvíle , jen ne na sále, teda stál rovnou vedle v místnosti, kam mimčo přenesli hned z pupíka take to má celý natočený, včetně Apgara a táák
Není tady
imomb - tak to měla kámoka teda těstí, u mě byl manel naopak a tu poslední chvíli - na sále přímo u císaře - jene těch 48 hodin předtím jsem byla na pokoji bez něj - to bylo asi nejhorí :-(
Není tady
Stránky: 1