19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Nevadilo. A taky mu nefiltruju s kým se smí kamarádit a s kým ne. Je to jen jeho věc. Povauju za zcela normální, e svou bývalou povauje za svou kamarádku. Povauju za zcela normální, e se bude bavit i s jinými lidmi ne se mnou. Povauju za zcela normální, e ije jetě něčím jiným.
Ví mě zaráí na Tvém psaní jiná věc. To jak o něm píe. Má naprosto jasno v tom, co by Ti měl poskytovat on, s trvalým kecáním jak by to mělo vypadat a ani jednou o tom, co případně poskytuje Ty a on nevidí a nevnímá?
"Nemusí koukat jen na mě, jsem tolerantní. po*no a tak mi nevadí,e na to čučí. Ale psát si s bejvalkama nebo nalézat nové kočičky to mi vadí."
Třeba tahle věta!
Upravil(a) hrosanek (8. 6. 2009 12:46)
mě by moná víc vadilo to po*no ne FB. Ten FB mi přijde trochu jako babinet, tady si taky píem mezi sebou chlapi i enský. (i kdy nemáme ten podrobnějí profil a o větině nevíme jak vypadá) Můj manel zase chodí na nějaký stránky kde mají spolek majitelé dané značky auta a taky tam jsou i enský. Je mi to jedno
Upravil(a) Petrua (8. 6. 2009 13:04)
Není tady
Marusinka napsal(a):
Nemusí koukat jen na mě, jsem tolerantní. po*no a tak mi nevadí,e na to čučí. Ale psát si s bejvalkama nebo nalézat nové kočičky to mi vadí.
Psát si s bejvalkama je naprosto normální. Nebo si myslí, e kdy se rozeli, e ona zmizela z povrchu zemského?
Taky si občas píu s bejvalýma (některýma) a s někým se třeba i občas vidím!!! Sodoma gomora :-)
Přítel má kolem sebe hodně kamarádek-enských, měl je přede mnou a i "nalézá nové" protoe se pohybujeme (oba) v oblasti ezoteriky a tam je prostě převaha enských. Take to jinak ani nejde.
Jak tak přesně ví, s jakým záměrem na facebook jde? e Tě tam jde "podvádět" s bývalkama a hledá nové "kočičky"?
Název "kamarádka" Ti nic neříká???
Hele já taky občas árlím, přiznávám... - ale to co píe Ty, to je přehnané. - jenom si to uvědom, píou Ti to vichni, tak na tom - moná - troka pravdy bude.
Prostě ho nech ít a zaměř se i jinam, ne jen na sledování přítele, co dělá, a co nedělá a s kým... - kdy bude takhle pokračovat, tak na tom počítači bude častěji a dýl... - a a mu dojde trpělivost, tak prchne úplně.
Není tady
Asi fakt nejsem tolerantní. Ale jak docílit toho, aby mě to netrápilo, e tam chodí.
Není tady
Marusinka napsal(a):
Asi fakt nejsem tolerantní. Ale jak docílit toho, aby mě to netrápilo, e tam chodí.
Hurá, to je konečně ten správnej přístup
První věc je, e si to uvědomí. e Tvoje reakce je nepřiměřená.
No a jinak můe zkusit to samý, co Ti na příteli vadí - přihla se na facebook a "seznamuj" se a pi si s přáteli... i s těma, které nezná - a uvidí, jestli je to tak "nebezpečný" kdy to dělá Tvůj přítel.
A navíc, skrz facebook se můe víc sblíit i s ním, zapadnout do jeho světa.
Není tady
hurá, ale jetě to překonat a neříct mu nic.
Není tady
Marusinka napsal(a):
hurá, ale jetě to překonat a neříct mu nic.
U se ti to (nejmíň) jednou povedlo.
Ale - takhle chce ít s partnerem celý ivot?
No právě ,e nechci
Budu mu věřit a nic mu říkat nebudu, e to vím. To bude asi nejlepí, akorát bych se ztrapnila ,e árlím zbytečně
Není tady
Marusinko ty bude určitě mladá slečna, viď?
Tak přijmi pár teplých slov od starýho, internetovýho bobra.
Já letos budu 18let enatej, pokud si to dobře pamatuju. Z toho posledních devět let mám internet a dá se říct e jsem na něm vyzkouel snad úplně vechno. Zpočátku jsem strávil dost bezesných nocí na chatu, byl to pro mě tenkrát zázrak, komunikovat s takovou spoustou holek a vechny byly samozřejmě nádherný jak u to na anonymních chatech bývá.
Mám profil na Lidé.cz, Facebooku, dokonce jsem i vyzkouel i pár seznamek...... to jsem ale prasák, co?
Čoveče a ví e jsem i nadále enatej? On toti normální chlap, pokud je spokojenej...... nemá doma stíhačku která mu neustále pízuje za zádama aby jí náhodou neuteklo něco co právě dělá na internetu........ nikdo mu nemíruje v mobilu atd. atd....... tak fakt nemá důvod někde "zanáet".
Nebo.... a to tě ale asi moc neuklidnim, si to dokáe zařídit tak, e ty bude nadále naprosto spokojená a ani v nejmením nepozná e si ten tvůj někam "odskočil". Samozřejmě podmínka je e to není ádnej blbec, ale blbce by jsi stejně nechtěla, ne?
Take moudro dne zní: vybodni se na takovýhle pátrání a řeení nesmyslů protoe stejně ničemu nezabrání. Pokud ten tvůj nebude v souití s tebou spokojenej, tak stejně jednou zdrhne. No a pokud spokojenej bude tak nějakej Facebook nemá anci na tom něco změnit. Jo a hlavně.... trochu sebevědomí to chce!
Není tady
Tak proč ten chlap , kdy je podle tebe spokojenej ve vztahu má za potřebí si chatovat s jinýma?
Není tady
a ty si s nikym nepises? nikde na internetu nejsi zaregistrovana? jedinej clovek s kterym se bavis a s kterym travis cas je jedine on?? moc resis.....
Není tady
to samozřejmě ne, mám hodně kamarádek. Ale nepotřebuju se vystavovat na internetu a hledat nový lidi
Není tady
Marusinka napsal(a):
Tak proč ten chlap , kdy je podle tebe spokojenej ve vztahu má za potřebí si chatovat s jinýma?
Právě proto - kdyby nebyl, tak mu virtuální vztahy nestačí
Není tady
Marusinka napsal(a):
Marusinko třeba proto aby zjistil e ty jse ta nejlepí.
Proč by si nemoh pokecat s jinejma holkama? To je přece blbost si myslet e kdy s tebou bude chlap ít tak u se nikdy na ádnou ani nepodívá, nato aby s nějakou promluvil.
Není tady
To je asi pravda, ale proč mi to dělat za zády
Není tady
Představ si e bych měl manelku která by přemejlela jako ty?
To u bych musel bejt dávno mrtvej kdy se podívá na můj počet příspěvků na čistě dámským serveru.
Přitom já si tady vykecávám, vím e jsou tady určitě jen samý mladý, krásný modelky ale přesto se drím doma protoe vím e takovou svíčkovou jako moje manelka jiná neumí.
Není tady
Marusinka napsal(a):
To bych taky ráda věděla.
Ale - já u vím, e oni to ani sami neví, proč vlastně.
Mui jsou prostě divná zvířátka.
Marusinka napsal(a):
To je asi pravda, ale proč mi to dělat za zády
Marusinko já ho samozřejmě neznám. Ber to ale tak e my chlapouni si občas musíme trochu načechrat peří před jinejma a blbě by se o tom mluvilo s partnerkou.
Je to ale naprosto normální a pokud by to občas nedělal tak by byl divnej a to by se ti určitě taky nelíbilo.
Není tady
Jasně, ale mě to prostě není příjemný, e ho bejvalka vyzve, aby si ji uloil do přátel a on hned jde a uloí si jí tam. Nebo ´´uplně cizí holka a taky si jí uloí do přátel, copak je to nějaká přítelkyně nebo co?
Není tady
majkafa napsal(a):
Mui jsou prostě divná zvířátka.
a kdyby nebyli tak by jste taky krafaly.
Není tady
Já teda nemám zapotřebí být v kontaktu s bývalýma, pro mě je to uzavřená kapitola a nevím, proč s nima chodit na kafe. Zase ale kdy je potkám, normálně se bavíme, nedělám, e je nevidím:-) Kadopádně i u manela by mi vadilo, kdyby se stýkal se svými ex... On na to má stejný názor. Máme spoustu známých, kluků i holek, ale ex do toho zatahovat nemusíme... Kadopádně to, e přes net komunikuje s chlapy i enskýma, na tom nic patnýho nevidím, tady taky nejsme jen baby...
Není tady
Marusinka napsal(a):
Jasně, ale mě to prostě není příjemný, e ho bejvalka vyzve, aby si ji uloil do přátel a on hned jde a uloí si jí tam. Nebo ´´uplně cizí holka a taky si jí uloí do přátel, copak je to nějaká přítelkyně nebo co?
Jasně e není, to ale musí na majitele Facebooku e vymysleli takový názvosloví místo aby tam napsali třeba "známý z internetu"........ přítelkyně je prostě jen kratím slovo.
Není tady
Jéňo, předběhl jsi mě. Chtěla jsem Maru navrhnout, aby napsala na Facebook majitelům, a přejmenují přátele.
Nebo by to mohli třeba rozsortýrovat na přátele, kamarády, známé, neznámé, co já vím. Iniciativě se meze jistě nekladou.k
Upravil(a) majkafa (8. 6. 2009 14:24)
já vím,ale kdy toho člověka neznám , tak mu dám tlačítko ignorovat a nedám si ho do přátel ,aby vechno o mě věděl a viděl s kým si co píu
Není tady
Marusinka napsal(a):
me by docela zajimalo, jak tohle vsechno vis...
Není tady