29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevadilo. A taky mu nefiltruju s kým se smí kamarádit a s kým ne. Je to jen jeho věc. Považuju za zcela normální, že svou bývalou považuje za svou kamarádku. Považuju za zcela normální, že se bude bavit i s jinými lidmi než se mnou. Považuju za zcela normální, že žije ještě něčím jiným.
Víš mě zaráží na Tvém psaní jiná věc. To jak o něm píšeš. Máš naprosto jasno v tom, co by Ti měl poskytovat on, s trvalým kecáním jak by to mělo vypadat a ani jednou o tom, co případně poskytuješ Ty a on nevidí a nevnímá?
"Nemusí koukat jen na mě, jsem tolerantní. po*no a tak mi nevadí,že na to čučí. Ale psát si s bejvalkama nebo nalézat nové kočičky to mi vadí."
Třeba tahle věta!
Upravil(a) hrosanek (8. 6. 2009 12:46)
mě by možná víc vadilo to po*no než FB. Ten FB mi přijde trochu jako babinet, tady si taky píšem mezi sebou chlapi i ženský. (i když nemáme ten podrobnější profil a o většině nevíme jak vypadá) Můj manžel zase chodí na nějaký stránky kde mají spolek majitelé dané značky auta a taky tam jsou i ženský. Je mi to jedno
Upravil(a) Petruša (8. 6. 2009 13:04)
Není tady
Marusinka napsal(a):
Nemusí koukat jen na mě, jsem tolerantní. po*no a tak mi nevadí,že na to čučí. Ale psát si s bejvalkama nebo nalézat nové kočičky to mi vadí.
Psát si s bejvalkama je naprosto normální. Nebo si myslíš, že když se rozešli, že ona zmizela z povrchu zemského?
Taky si občas píšu s bejvalýma (některýma) a s někým se třeba i občas vidím!!! Sodoma gomora :-)
Přítel má kolem sebe hodně kamarádek-ženských, měl je přede mnou a i "nalézá nové" protože se pohybujeme (oba) v oblasti ezoteriky a tam je prostě převaha ženských. Takže to jinak ani nejde.
Jak tak přesně víš, s jakým záměrem na facebook jde? Že Tě tam jde "podvádět" s bývalkama a hledá nové "kočičky"?
Název "kamarádka" Ti nic neříká???
Hele já taky občas žárlím, přiznávám... - ale to co píšeš Ty, to je přehnané. - jenom si to uvědom, píšou Ti to všichni, tak na tom - možná - troška pravdy bude.
Prostě ho nech žít a zaměř se i jinam, než jen na sledování přítele, co dělá, a co nedělá a s kým... - když budeš takhle pokračovat, tak na tom počítači bude častěji a dýl... - a až mu dojde trpělivost, tak prchne úplně.
Není tady
Asi fakt nejsem tolerantní. Ale jak docílit toho, aby mě to netrápilo, že tam chodí.
Není tady
Marusinka napsal(a):
Asi fakt nejsem tolerantní. Ale jak docílit toho, aby mě to netrápilo, že tam chodí.
Hurá, to je konečně ten správnej přístup
První věc je, že si to uvědomíš. Že Tvoje reakce je nepřiměřená.
No a jinak můžeš zkusit to samý, co Ti na příteli vadí - přihlaš se na facebook a "seznamuj" se a piš si s přáteli... i s těma, které neznáš - a uvidíš, jestli je to tak "nebezpečný" když to dělá Tvůj přítel.
A navíc, skrz facebook se můžeš víc sblížit i s ním, zapadnout do jeho světa.
Není tady
hurá, ale ještě to překonat a neříct mu nic.
Není tady
Marusinka napsal(a):
hurá, ale ještě to překonat a neříct mu nic.
Už se ti to (nejmíň) jednou povedlo.
Ale - takhle chceš žít s partnerem celý život?
No právě ,že nechci
Budu mu věřit a nic mu říkat nebudu, že to vím. To bude asi nejlepší, akorát bych se ztrapnila ,že žárlím zbytečně
Není tady
Marusinko ty budeš určitě mladá slečna, viď?
Tak přijmi pár teplých slov od starýho, internetovýho bobra.
Já letos budu 18let ženatej, pokud si to dobře pamatuju. Z toho posledních devět let mám internet a dá se říct že jsem na něm vyzkoušel snad úplně všechno. Zpočátku jsem strávil dost bezesných nocí na chatu, byl to pro mě tenkrát zázrak, komunikovat s takovou spoustou holek a všechny byly samozřejmě nádherný jak už to na anonymních chatech bývá.
Mám profil na Lidé.cz, Facebooku, dokonce jsem i vyzkoušel i pár seznamek...... to jsem ale prasák, co?
Čoveče a víš že jsem i nadále ženatej? On totiž normální chlap, pokud je spokojenej...... nemá doma stíhačku která mu neustále špízuje za zádama aby jí náhodou neuteklo něco co právě dělá na internetu........ nikdo mu nešmíruje v mobilu atd. atd....... tak fakt nemá důvod někde "zanášet".
Nebo.... a to tě ale asi moc neuklidnim, si to dokáže zařídit tak, že ty budeš nadále naprosto spokojená a ani v nejmenším nepoznáš že si ten tvůj někam "odskočil". Samozřejmě podmínka je že to není žádnej blbec, ale blbce by jsi stejně nechtěla, ne?
Takže moudro dne zní: vybodni se na takovýhle pátrání a řešení nesmyslů protože stejně ničemu nezabráníš. Pokud ten tvůj nebude v soužití s tebou spokojenej, tak stejně jednou zdrhne. No a pokud spokojenej bude tak nějakej Facebook nemá šanci na tom něco změnit. Jo a hlavně.... trochu sebevědomí to chce!
Není tady
Tak proč ten chlap , když je podle tebe spokojenej ve vztahu má za potřebí si chatovat s jinýma?
Není tady
a ty si s nikym nepises? nikde na internetu nejsi zaregistrovana? jedinej clovek s kterym se bavis a s kterym travis cas je jedine on?? moc resis.....
Není tady
to samozřejmě ne, mám hodně kamarádek. Ale nepotřebuju se vystavovat na internetu a hledat nový lidi
Není tady
Marusinka napsal(a):
Tak proč ten chlap , když je podle tebe spokojenej ve vztahu má za potřebí si chatovat s jinýma?
Právě proto - kdyby nebyl, tak mu virtuální vztahy nestačí
Není tady
Marusinka napsal(a):
Marusinko třeba proto aby zjistil že ty jseš ta nejlepší.
Proč by si nemoh pokecat s jinejma holkama? To je přece blbost si myslet že když s tebou bude chlap žít tak už se nikdy na žádnou ani nepodívá, natož aby s nějakou promluvil.
Není tady
To je asi pravda, ale proč mi to dělat za zády
Není tady
Představ si že bych měl manželku která by přemejšlela jako ty?
To už bych musel bejt dávno mrtvej když se podíváš na můj počet příspěvků na čistě dámským serveru.
Přitom já si tady vykecávám, vím že jsou tady určitě jen samý mladý, krásný modelky ale přesto se držím doma protože vím že takovou svíčkovou jako moje manželka jiná neumí.
Není tady
Marusinka napsal(a):
To bych taky ráda věděla.
Ale - já už vím, že oni to ani sami neví, proč vlastně.
Muži jsou prostě divná zvířátka.
Marusinka napsal(a):
To je asi pravda, ale proč mi to dělat za zády
Marusinko já ho samozřejmě neznám. Ber to ale tak že my chlapouni si občas musíme trochu načechrat peří před jinejma a blbě by se o tom mluvilo s partnerkou.
Je to ale naprosto normální a pokud by to občas nedělal tak by byl divnej a to by se ti určitě taky nelíbilo.
Není tady
Jasně, ale mě to prostě není příjemný, že ho bejvalka vyzve, aby si ji uložil do přátel a on hned jde a uloží si jí tam. Nebo ´´uplně cizí holka a taky si jí uloží do přátel, copak je to nějaká přítelkyně nebo co?
Není tady
majkafa napsal(a):
Muži jsou prostě divná zvířátka.
a kdyby nebyli tak by jste taky krafaly.
Není tady
Já teda nemám zapotřebí být v kontaktu s bývalýma, pro mě je to uzavřená kapitola a nevím, proč s nima chodit na kafe. Zase ale když je potkám, normálně se bavíme, nedělám, že je nevidím:-) Každopádně i u manžela by mi vadilo, kdyby se stýkal se svými ex... On na to má stejný názor. Máme spoustu známých, kluků i holek, ale ex do toho zatahovat nemusíme... Každopádně to, že přes net komunikuje s chlapy i ženskýma, na tom nic špatnýho nevidím, tady taky nejsme jen baby...
Není tady
Marusinka napsal(a):
Jasně, ale mě to prostě není příjemný, že ho bejvalka vyzve, aby si ji uložil do přátel a on hned jde a uloží si jí tam. Nebo ´´uplně cizí holka a taky si jí uloží do přátel, copak je to nějaká přítelkyně nebo co?
Jasně že není, to ale musíš na majitele Facebooku že vymysleli takový názvosloví místo aby tam napsali třeba "známý z internetu"........ přítelkyně je prostě jen kratším slovo.
Není tady
Jéňo, předběhl jsi mě. Chtěla jsem Maruš navrhnout, aby napsala na Facebook majitelům, ať přejmenují přátele.
Nebo by to mohli třeba rozsortýrovat na přátele, kamarády, známé, neznámé, co já vím. Iniciativě se meze jistě nekladou.k
Upravil(a) majkafa (8. 6. 2009 14:24)
já vím,ale když toho člověka neznám , tak mu dám tlačítko ignorovat a nedám si ho do přátel ,aby všechno o mě věděl a viděl s kým si co píšu
Není tady
Marusinka napsal(a):
me by docela zajimalo, jak tohle vsechno vis...
Není tady