Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 8. 6. 2009 11:06

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Re: Vadí Vám, když má přítel založen profil na facebooku

Marusinka napsal(a):

Já vím, ale fakt mi ty stránky přijdou ujetý, každý se tam má za přítele a pomalu se ani neznají. Připadá mi to ,že každý bojuje mezi každým, kdo tam bude mít víc přátel. Známý nahlížejí k jiným známým a obesílají ty jejich známě a si je dají taky za přátelé. To se mi fakt zdá přehnaný. Ale každýho věc

ja muzu byt diky FB v kontaktu s lidmi, kteri ziji v jine zemi, nebo jsou daleko a tak casto se nevidame ....par
neberu to jako seznamku gloriawink

Není tady

#27 8. 6. 2009 11:08

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Marusinka napsal(a):

Já vím, ale fakt mi ty stránky přijdou ujetý, každý se tam má za přítele a pomalu se ani neznají. Připadá mi to ,že každý bojuje mezi každým, kdo tam bude mít víc přátel. Známý nahlížejí k jiným známým a obesílají ty jejich známě a si je dají taky za přátelé. To se mi fakt zdá přehnaný. Ale každýho věc

Píšeš skoro jako Anjika lol

Není tady

#28 8. 6. 2009 11:10

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

... tady nejde o to, jestli přítel je nebo není přihlášený kdekoli... otázka je: ČEHO SE BOJ͊?

Není tady

#29 8. 6. 2009 11:14

Marusinka
♥♥♥----

čeho se bojím, já ani nevím. že bude ještě víc času trávit na PC než dřív. Už jsem o tom psala, že je tam pořád.

Není tady

#30 8. 6. 2009 11:15

clavel
♥♥♥♥♥--

jeeejda, to by se ten muj musel zblaznit, ja mam v pratelich takovejch chlapu smile vi ze tam jsem, a neprostestuje... navic v pratelich mam hlavne lidi ze skoly, z tabora atd, a chodili se mnou do tridy i kluci smile takze fakt nechapu, o co jde....
a facebook rozhodne neni zadna seznamka... ale naopak tam muzes snadno najit lidi, ktery si dlouho nevidela, ztratila na ne kontakt a pod...

Není tady

#31 8. 6. 2009 11:16

Marusinka
♥♥♥----

jo jasně to beru, ale přítel tam má holky, který ani nezná. Jen mu to prostě nabídli to přátelství a on se hned chytnul. Nevadilo by mi kdyby tam měl své známé.

Není tady

#32 8. 6. 2009 11:20

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Marusinka napsal(a):

jo jasně to beru, ale přítel tam má holky, který ani nezná. Jen mu to prostě nabídli to přátelství a on se hned chytnul. Nevadilo by mi kdyby tam měl své známé.

Tak proč Ti vadí neznámé?
Internet je úplně jiné prostředí než normální život. Takhle to tam prostě chodí.

Že bude trávit víc času na počítači? To bude stejně, i když nebude chodit na facebook.

Ten problém bude jinde...

Není tady

#33 8. 6. 2009 11:24

terezka007
♥♥♥----

Já sama mám facebook. Je to podle mě úplně nevinná věc, není to žádná seznamka, ani nic podobného. Díky facebooku jsem aspoň trochu v kontaktu s lidmi, které jsem už dlouho neviděla. Bývalé mezi přáteli nemám, asi ani facebook nemají. Mezi přáteli mám jednu svou dávnou platonickou lásku a nijak to můj nynější vztah neohrožuje. Zkus si profil na facebooku založit taky a uvidíš, že na tom nic špatného není smile

Není tady

#34 8. 6. 2009 11:24

Marusinka
♥♥♥----

ALe bude tam víc času. Má to týden a je tam víc a víc. Vadí mi ,že si bude volné chvíle zkracovat nějakýma neznámýma kočičkama.

Není tady

#35 8. 6. 2009 11:25

Marusinka
♥♥♥----

Jasný, ale proč by mělo vidět 10 přátel toho mého třeba známého,že si píšeš ,že půjdeme do kina. Mě to fakt přijde totální odhalení člověka

Není tady

#36 8. 6. 2009 11:26

Bára :)
♥♥♥♥---

Jsou i horší varianty než facebook...a navíc může mít profily na stránkách, o kterých se ti ani nezdá (rande, seznamka, ...) a možná by jsi koukala. Přestaň to řešit. Pakliže ti bude chtít být nevěrný, neuhlídᚠho stejně. Lepší na to nemyslet a být v pohodě.

Není tady

#37 8. 6. 2009 11:26

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Marusinka napsal(a):

KLubko: no možný to je, ale já nejsem zastánce různých takových webů. Jak říkám, to si rovnou můžu dát fotky do Tesca na nástěnku a napsat tam o sobě citlivé údaje a si je každý přečte.

To není pravda. Rozumní lidé mají nastavenou ochranu soukromí tak, že jen jejich přátelé (tj. lidé, které sami vyberou) mohou vidět jejich profil, fotky, videa a status update (to nevím jak tomu říkají na českém FB).
FB je sociální sí, nikoli internetová seznamka. Mám tam asi 60 přátel, se kterýma bych se jinak neviděla (jsou v jiném státě, na jiném kontinentě, nebo jsem časově vytížení tak, že setkávat bychom se mohli tak jednou ročně, takhle přes FB o sobě aspoň víme). Když jsem si zakládala profil, ani mě nenapadlo se zeptat manžela, jestli mu to nevadí. Ještě jsem mu všechny svoje kamarády ukazovala, a to rozhodně mezi nimi muži převažují wink Kdyby mu tohle vadilo, tak už rovnou může žárlit na všechny moje kamarády a známé a zavírat mě doma přivázanou k topení, ne?

Ty mᚠholka velkej problém s důvěrou, nevím jestli oprávněný nebo ne, ale prostě svému příteli nevěříš.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#38 8. 6. 2009 11:29

Marusinka
♥♥♥----

Aspoň si mu o tom řekla,mě nic neřekl. Musela jsem se to dozvědět od přítelkyně jeho kamaráda. Ještě mu prej psala ta moje kamarádka, a si to založíme oba. ALe on se ani nezmínil.Hlavně,že už jí má v přátelích.

Není tady

#39 8. 6. 2009 11:30

Marusinka
♥♥♥----

Něco jinýho by bylo kdyby mi řekl, hale Maru znᚠfacebook. Zaregistroval jsem se tam pojd se na to podívat je to dobrý. Nic mi neřekl.

Není tady

#40 8. 6. 2009 11:36

clavel
♥♥♥♥♥--

Marusinka napsal(a):

a jak vis, ze je nezna? smile

Není tady

#41 8. 6. 2009 11:41

Marusinka
♥♥♥----

Tak já nevím, on pomlouvá svojí bejvalku a pak vidím,že jí tam má v přátelích. Tohle mě fakt zarazilo.

Není tady

#42 8. 6. 2009 11:44

clavel
♥♥♥♥♥--

no a.. ja mam v pratelich lidi, s kterejma jsem si nenapsala ani radku... taky tam mam lidi, ktery zrovna dvakrat nemusim... ale proste jsme na FB, tak se tam vzajemne mame smile jako fakt nevim, o co ti jde....
ale koukam ze tobe nejlip oznamovat kazdej krok jak venku, tak na netu... big_smile
jestli budes takova stihacka, tak si bude kratit cas s kocickama i venku....

Není tady

#43 8. 6. 2009 11:51

annie
♥♥♥♥♥♥-

marus - tak si ten profil udělej taky...A třeba si tam dej svoje bývalé.
Nevím, mě by to nevadilo. Já mám ledakde ve známých ledaskoho. Ale že bysme spolu nějak pekli, to ne.
Ty asi vidíš čerta za každým rohem, viď? wink

Není tady

#44 8. 6. 2009 11:58

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Maruško, a necítí se Tvůj přítel jako Tvůj vězeň - jakože musí hlásit každej svůj krok, jinak bude potrestán? :-)

Chlapi, když je ženský dusí, utíkají... někteří do hospody... jiní k počítači... - a nevytáhneš je z jeskyně tak, že mu budeš vyčítat, že v ní je! - aby pak neutekl doopravdy...

Takže jestli ho chceš dusit, tak dus, ale počítej s tím, že Ti jednou uteče.

Hele já znám moc dobře chlapa, kterej sedí u počítačů pořád - za 14 dní si ho beru :-) Ale s tím se dá srovnat, stejně je to v mojí/Tvojí psychice víc, než v tom chlapovi... a taky jsou způsoby, jak toho chlapa bezbolestně a ještě tak, aby on chtěl - odlákat :-) - spíš svést :-))) - někdy to zkus :-)))

Jinak já mám taky počítač a zabavím se i sama. - to nemᚠsvůj život, že ho musíš pořád sledovat? - i Babinet Ti může pomoct, když se Ti přítel zrovna nebude moct věnovat... - nebo třeba ten facebook.

Není tady

#45 8. 6. 2009 12:18

Majja
♥♥♥♥♥--

No tak to je ale hodně naivní, myslet si, že někdo řekne "miláčku pojď, FB je úžasný, založíme si profily oba" lol To asi kdyby mi někdo řek, tak si pomyslim, že je magor, pardon lol

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#46 8. 6. 2009 12:26

Marusinka
♥♥♥----

Jako vězeň se rozhodně necítí, nevyzvídám, nepátrám.

Není tady

#47 8. 6. 2009 12:27

Nedoma
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Nevím, co řešíš, Maru? To jako musí koukat jenom na tebe? Nevím teda přesně, co je FB, ale pochybuju, že je to dramaticky odlišné od jiných podobných serverů, které máme shodně zablokované pod "Social networking"

P.S. moje není na FB, ale zato kouká na Ulici a vékávéčka. no mám se kvůli tomu zbláznit? wink

Není tady

#48 8. 6. 2009 12:30

Marusinka
♥♥♥----

Nemusí koukat jen na mě, jsem tolerantní. po*no a tak mi nevadí,že na to čučí. Ale psát si s bejvalkama nebo nalézat nové kočičky to mi vadí.

Není tady

#49 8. 6. 2009 12:30

clavel
♥♥♥♥♥--

Marusinka napsal(a):

Jako vězeň se rozhodně necítí, nevyzvídám, nepátrám.

heh.. tak ted kecas smile tvoje vlakna rozhodne nevypovidaj o tom,ze nepatras.... a uz vubec ne o tom, jak ses tolerantni...

Upravil(a) clavel (8. 6. 2009 12:32)

Není tady

#50 8. 6. 2009 12:39

petjule
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

možná má tvůj přítel sakra dobrý důvod, proč ti o FB neřekl .. vypadá to, že mᚠvelký problém s důvěrou, ale to už tady psali jiní .. příliš tolerantní asi nebudeš ..

http://lbym.lilypie.com/PBeGp1.pnghttp://lb3m.lilypie.com/WYz8p1.pnghttp://lb1m.lilypie.com/mtq9p1.png

Nikdy nebudeme moci vychovávat své dítě znovu. Máme jen jedinou možnou, neopakovatelnou příležitost …

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí