18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Marusinka napsal(a):
Já vím, ale fakt mi ty stránky přijdou ujetý, kadý se tam má za přítele a pomalu se ani neznají. Připadá mi to ,e kadý bojuje mezi kadým, kdo tam bude mít víc přátel. Známý nahlíejí k jiným známým a obesílají ty jejich známě a si je dají taky za přátelé. To se mi fakt zdá přehnaný. Ale kadýho věc
ja muzu byt diky FB v kontaktu s lidmi, kteri ziji v jine zemi, nebo jsou daleko a tak casto se nevidame ....
neberu to jako seznamku
Není tady
Marusinka napsal(a):
Já vím, ale fakt mi ty stránky přijdou ujetý, kadý se tam má za přítele a pomalu se ani neznají. Připadá mi to ,e kadý bojuje mezi kadým, kdo tam bude mít víc přátel. Známý nahlíejí k jiným známým a obesílají ty jejich známě a si je dají taky za přátelé. To se mi fakt zdá přehnaný. Ale kadýho věc
Píe skoro jako Anjika
Není tady
... tady nejde o to, jestli přítel je nebo není přihláený kdekoli... otázka je: ČEHO SE BOJÍ?
Není tady
čeho se bojím, já ani nevím. e bude jetě víc času trávit na PC ne dřív. U jsem o tom psala, e je tam pořád.
Není tady
jeeejda, to by se ten muj musel zblaznit, ja mam v pratelich takovejch chlapu vi ze tam jsem, a neprostestuje... navic v pratelich mam hlavne lidi ze skoly, z tabora atd, a chodili se mnou do tridy i kluci takze fakt nechapu, o co jde....
a facebook rozhodne neni zadna seznamka... ale naopak tam muzes snadno najit lidi, ktery si dlouho nevidela, ztratila na ne kontakt a pod...
Není tady
jo jasně to beru, ale přítel tam má holky, který ani nezná. Jen mu to prostě nabídli to přátelství a on se hned chytnul. Nevadilo by mi kdyby tam měl své známé.
Není tady
Marusinka napsal(a):
jo jasně to beru, ale přítel tam má holky, který ani nezná. Jen mu to prostě nabídli to přátelství a on se hned chytnul. Nevadilo by mi kdyby tam měl své známé.
Tak proč Ti vadí neznámé?
Internet je úplně jiné prostředí ne normální ivot. Takhle to tam prostě chodí.
e bude trávit víc času na počítači? To bude stejně, i kdy nebude chodit na facebook.
Ten problém bude jinde...
Není tady
Já sama mám facebook. Je to podle mě úplně nevinná věc, není to ádná seznamka, ani nic podobného. Díky facebooku jsem aspoň trochu v kontaktu s lidmi, které jsem u dlouho neviděla. Bývalé mezi přáteli nemám, asi ani facebook nemají. Mezi přáteli mám jednu svou dávnou platonickou lásku a nijak to můj nynějí vztah neohrouje. Zkus si profil na facebooku zaloit taky a uvidí, e na tom nic patného není
Není tady
ALe bude tam víc času. Má to týden a je tam víc a víc. Vadí mi ,e si bude volné chvíle zkracovat nějakýma neznámýma kočičkama.
Není tady
Jasný, ale proč by mělo vidět 10 přátel toho mého třeba známého,e si píe ,e půjdeme do kina. Mě to fakt přijde totální odhalení člověka
Není tady
Jsou i horí varianty ne facebook...a navíc můe mít profily na stránkách, o kterých se ti ani nezdá (rande, seznamka, ...) a moná by jsi koukala. Přestaň to řeit. Paklie ti bude chtít být nevěrný, neuhlídá ho stejně. Lepí na to nemyslet a být v pohodě.
Není tady
Marusinka napsal(a):
KLubko: no moný to je, ale já nejsem zastánce různých takových webů. Jak říkám, to si rovnou můu dát fotky do Tesca na nástěnku a napsat tam o sobě citlivé údaje a si je kadý přečte.
To není pravda. Rozumní lidé mají nastavenou ochranu soukromí tak, e jen jejich přátelé (tj. lidé, které sami vyberou) mohou vidět jejich profil, fotky, videa a status update (to nevím jak tomu říkají na českém FB).
FB je sociální sí, nikoli internetová seznamka. Mám tam asi 60 přátel, se kterýma bych se jinak neviděla (jsou v jiném státě, na jiném kontinentě, nebo jsem časově vytíení tak, e setkávat bychom se mohli tak jednou ročně, takhle přes FB o sobě aspoň víme). Kdy jsem si zakládala profil, ani mě nenapadlo se zeptat manela, jestli mu to nevadí. Jetě jsem mu vechny svoje kamarády ukazovala, a to rozhodně mezi nimi mui převaují Kdyby mu tohle vadilo, tak u rovnou můe árlit na vechny moje kamarády a známé a zavírat mě doma přivázanou k topení, ne?
Ty má holka velkej problém s důvěrou, nevím jestli oprávněný nebo ne, ale prostě svému příteli nevěří.
Není tady
Aspoň si mu o tom řekla,mě nic neřekl. Musela jsem se to dozvědět od přítelkyně jeho kamaráda. Jetě mu prej psala ta moje kamarádka, a si to zaloíme oba. ALe on se ani nezmínil.Hlavně,e u jí má v přátelích.
Není tady
Něco jinýho by bylo kdyby mi řekl, hale Maru zná facebook. Zaregistroval jsem se tam pojd se na to podívat je to dobrý. Nic mi neřekl.
Není tady
Marusinka napsal(a):
a jak vis, ze je nezna?
Není tady
Tak já nevím, on pomlouvá svojí bejvalku a pak vidím,e jí tam má v přátelích. Tohle mě fakt zarazilo.
Není tady
no a.. ja mam v pratelich lidi, s kterejma jsem si nenapsala ani radku... taky tam mam lidi, ktery zrovna dvakrat nemusim... ale proste jsme na FB, tak se tam vzajemne mame jako fakt nevim, o co ti jde....
ale koukam ze tobe nejlip oznamovat kazdej krok jak venku, tak na netu...
jestli budes takova stihacka, tak si bude kratit cas s kocickama i venku....
Není tady
marus - tak si ten profil udělej taky...A třeba si tam dej svoje bývalé.
Nevím, mě by to nevadilo. Já mám ledakde ve známých ledaskoho. Ale e bysme spolu nějak pekli, to ne.
Ty asi vidí čerta za kadým rohem, viď?
Není tady
Maruko, a necítí se Tvůj přítel jako Tvůj vězeň - jakoe musí hlásit kadej svůj krok, jinak bude potrestán? :-)
Chlapi, kdy je enský dusí, utíkají... někteří do hospody... jiní k počítači... - a nevytáhne je z jeskyně tak, e mu bude vyčítat, e v ní je! - aby pak neutekl doopravdy...
Take jestli ho chce dusit, tak dus, ale počítej s tím, e Ti jednou uteče.
Hele já znám moc dobře chlapa, kterej sedí u počítačů pořád - za 14 dní si ho beru :-) Ale s tím se dá srovnat, stejně je to v mojí/Tvojí psychice víc, ne v tom chlapovi... a taky jsou způsoby, jak toho chlapa bezbolestně a jetě tak, aby on chtěl - odlákat :-) - spí svést :-))) - někdy to zkus :-)))
Jinak já mám taky počítač a zabavím se i sama. - to nemá svůj ivot, e ho musí pořád sledovat? - i Babinet Ti můe pomoct, kdy se Ti přítel zrovna nebude moct věnovat... - nebo třeba ten facebook.
Není tady
No tak to je ale hodně naivní, myslet si, e někdo řekne "miláčku pojď, FB je úasný, zaloíme si profily oba" To asi kdyby mi někdo řek, tak si pomyslim, e je magor, pardon
Není tady
Jako vězeň se rozhodně necítí, nevyzvídám, nepátrám.
Není tady
Nevím, co řeí, Maru? To jako musí koukat jenom na tebe? Nevím teda přesně, co je FB, ale pochybuju, e je to dramaticky odliné od jiných podobných serverů, které máme shodně zablokované pod "Social networking"
P.S. moje není na FB, ale zato kouká na Ulici a vékávéčka. no mám se kvůli tomu zbláznit?
Není tady
Nemusí koukat jen na mě, jsem tolerantní. po*no a tak mi nevadí,e na to čučí. Ale psát si s bejvalkama nebo nalézat nové kočičky to mi vadí.
Není tady
Marusinka napsal(a):
Jako vězeň se rozhodně necítí, nevyzvídám, nepátrám.
heh.. tak ted kecas tvoje vlakna rozhodne nevypovidaj o tom,ze nepatras.... a uz vubec ne o tom, jak ses tolerantni...
Upravil(a) clavel (8. 6. 2009 12:32)
Není tady
moná má tvůj přítel sakra dobrý důvod, proč ti o FB neřekl .. vypadá to, e má velký problém s důvěrou, ale to u tady psali jiní .. příli tolerantní asi nebude ..
Není tady