29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chci se Vám zeptat jen na názor. Vadilo by Vám kdyby si Váš přítel založil profil na facebooku? a měl tam za přátelé bejvalky i úplně cizí holky?
Není tady
jeho věc
Není tady
Marusinka: Vadilo, nevadilo...stejně to težko změníš :-/
Není tady
Není tady
Já jsem totálně mimo. ANi nevím kde a co je facebook....Takže můj partner, či potencionální manžel by měl velkou výhodu
Není tady
No on právě na tohle nikdy nebyl,až mu to teď doporučil jeho kámoš no tak si to hned založil a mě to poslala kamarádka jeho profil
Není tady
myslím, že už to tady někde řešíš. Proč další vlákno? A na psychologické?
Klubko: je to taková sociální sít, kde se vyhledávají kamarádi a tak. Založíš si profil a pak ti začnou chodit na email zprávy a´t si je uložíš do přátel atak.
Není tady
Kdyby za mnou přišel přítel, že mu to vadí, že mám profil na facebooku, tak bych ho poslala do háje.
Není tady
Maruško, jo to jsi ty s tou nemocnicí, jak jsi říkala, že se přítele nezeptáš. Achá. Furt pochybnosti o všem možném?
Upravil(a) majkafa (8. 6. 2009 10:42)
Marusinka napsal(a):
No on právě na tohle nikdy nebyl,až mu to teď doporučil jeho kámoš no tak si to hned založil a mě to poslala kamarádka jeho profil
Ach ty vděčné kamarádky. Zabít!
Není tady
Marusinko,
díky za vysvětlení. Já si ač mladá už připadám občas jako totální mimoň, co se týká těchto věcí.
Za 10 let bude asi už normální, že se bude i virtální souložit a vzniknou virtuální děti:)
Není tady
Mě by vadilo, kdyby mi chtěl můj partner nařizovat jestli smím nebo nesmím mít profil na Facebooku ( nebo jinde ), čí fotky tam smím mít a které lidi smím mít evidované jako přátele a které ne.
Není tady
ne, nevadilo. mam ho taky a svoje ex mezi prateli....
Marusinko, co furt resis? Uvaz si sveho pritele za nohu ke stolu bez pristupu k PC a budes mit klid ...
Není tady
KLubko: no možný to je, ale já nejsem zastánce různých takových webů. Jak říkám, to si rovnou můžu dát fotky do Tesca na nástěnku a napsat tam o sobě citlivé údaje ať si je každý přečte.
Není tady
My cup of tea to taky není. Jde líp trávit čas. Ale bohužel, je to rozhodnutí tvého přítele a ty mu můžeš maximálně sdělit že s tím nesouhlasíš, ale jak on se zařídí je už jeho věc.
Není tady
Marusinka napsal(a):
KLubko: no možný to je, ale já nejsem zastánce různých takových webů. Jak říkám, to si rovnou můžu dát fotky do Tesca na nástěnku a napsat tam o sobě citlivé údaje ať si je každý přečte.
Ale to preci neznamena, ze kdyz tobe se to nelibi, ze se to nesmi libit ani tvemu priteli....on je svobodny a muze mit profily treba tri
Není tady
Marusinka napsal(a):
Ahoj, chci se Vám zeptat jen na názor. Vadilo by Vám kdyby si Váš přítel založil profil na facebooku? a měl tam za přátelé bejvalky i úplně cizí holky?
Nevadilo. Ale je jasný, že Tobě to vadí.
Mně by se teda taky nelíbilo, jak píšou holky, kdyby mi chlap nařizoval, jestli smím nebo nesmím mít účet na těch a těch stránkách a jestli si smím s někým psát...
Mám dojem, že jsi žárlivá
Není tady
Marusinka napsal(a):
A co tam má napsané za citlivé údaje?
Jedna věc je mít někde profil a jiná věc je být d.e.b.i.l. a psát si tam např. čísla bank. účtů nebo adresu.
I když pokud je člověk podnikatel a má na webu firemní stránky, tak i tyhle údaje na internetu jsou... a to je špatně, podle Tebe?
Není tady
Klubko: já vím, že je to jeho věc a ani mu nic vyčítat nebudu. Jen mě to trochu zamrzelo.
Není tady
Marusinka napsal(a):
Klubko: já vím, že je to jeho věc a ani mu nic vyčítat nebudu. Jen mě to trochu zamrzelo.
Co tě na tom mrzí???
Není tady
Marusinka napsal(a):
A proč? Že ho nemáš pod kontrolou?
Já vím, že rejpu, ale tohle je vážně Tvůj problém... na facebooku je zřejmě hodně lidí, a většina z nich bude mít i partnery...
Není tady
Já vím, ale fakt mi ty stránky přijdou ujetý, každý se tam má za přítele a pomalu se ani neznají. Připadá mi to ,že každý bojuje mezi každým, kdo tam bude mít víc přátel. Známý nahlížejí k jiným známým a obesílají ty jejich známě ať si je dají taky za přátelé. To se mi fakt zdá přehnaný. Ale každýho věc
Není tady
nebo na to jdi od lesa - zaloz si svuj vlastni ucet a muzete se spolu na face kamaradit zjistis, ze se tam nic hroneho nedeje a jeste budes mit pritele "pod kontrolou"
Není tady
Marusinka napsal(a):
NE, zato by mi VELMI vadilo, kdyby mi pritel neco takoveho vycital (a zrejme by mi zablikala "varovna kontrolka", zda ho neposlat vcas k sipku...).
Není tady