21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj vichni.
Chci se zeptat, jestli má někdo z vás zkuenosti s touto metodou. Nala jsem stránky, kde se tato metoda popisuje Reklama. Mám kamarádku v Německu a ta to vychvalovala do nebes. S kvasinkami bojuji ji několik let a vyzkouela jsem ji vechno moné. Tak rozmýĺím jestli do toho jít. Budu ráda za vae postřehy...
Díky.
F.
Upravil(a) Ota (8. 6. 2009 10:28)
Není tady
Hmmm....docela dobrý byznys..... já mám tenhle problém taky, ale ne gynekologický. Spí v zaívání a v puse.
Přečetla jsem toho dost, taky jsem pátrala hodně hodně dlouho. Taky jsem alergička, mám bronchitiální astma,
pořád mě svědí pokoka ve vlasech, lámou se vlasy i nehty, lupy ve vlasech...A taky mě léčili vím moným
a bez výsledků. Pak jsem pátrala po netu a vdycky se dopídila v informacích ke kandidoze a vechny příznaky seděly.
Je to prostě ve výivě, co chce disciplínu: nejíst pečivo, chleba, sladkosti, nic z kvasnic, sladké ovoce, dusy, kafe, černý čaj....je toho dost. Zato: hodně česnek (kupuju si tablety), zeleninu jako kedluben, ředkvičky, jarní cibuli, taky nasadit vlákninu, protoe nejdůleitějí je pravidelná stolice. Je to běh na dlouhou tra, prostě úplná
změna jídelníčku napořád. Doktoři tohle vůbec neřeí, dají vám léky, ale neléčí to hlavní a ani to nechtějí slyet.
Nesla jsem své doktorce vytitěné asi dvě stránky o kandidoze, měla v nich vybarvené mé příznaky a vypadala
jak hypochodr. Ani se na to nepodívala a napsala mi kloktadlo :-)
Kdy jsem si četla "stříbrný balíček a zlatý baliček" a ty ceny, myslím e je to jen pěknej tahák na peníze. Kdy se budete stravovat tak, e přestanete jíst cukr, bílé pečivo, sladkosti jakékoli, ve bez kvasnic (ani pivo, nebo kyselé zelí), tak se výsledek dostaví. Je to o vůli (kterou já se přiznám mám mizernou, ale bojuju). Najděte si na netu kandidozu a větinou tam bývají i doporučené potraviny a co a jak.
Není tady
Na candidu a vaginální mykozy je moc dobrý Nystatin. V Rakousku asi za 22 a v Německu i bez receptu asi 25 euro 100 tab. Ted jsou slevy poloviční......
Upravil(a) Aneri (8. 6. 2009 12:26)
Není tady
Ahoj vichni.
Děkuji za odpověď. Vidím, e v tom nejsem sama.
Byznys to je
, ale co není? Není i to nae zdravotnictví byznys?
Četla jsem nedávno krásné motto:
Co doktora o ivnost připraví?
a/ smrt b/ zdraví
Proto nás doktor,
Jak dlouho má jen sil,
Drí od obou na sto mil.
Nic proti lékařům, mnoho krát zachraňují ivoty lidem, kteří by u mezi námi nemohli být
ale upřímně! Který lékař hledá přičiny nemoci?? Mnoho krát je to jenom o potlačení symptomů.
Čest výjimkám, samozřejmě.
Nevím jak dlouho bojujete s kvasinkami Vy, ale mně se zdají 3 roky dost dlouhá doba. I já jsem hledala pomoc u lékařů
ale marně. O candidoze mám pročteno ji snad vechno
jeden článek děsivějí ne druhý. Vude něco nabízejí co má v boji s kvasinkami pomoct. A vechno stojí peníze. A nejsou to ádné malé částky. I teď jsem dostala nabídku na lactobacily. Jedno balení s obsahem 30 sáčků za 930,-Kč. A výsledek? Není zaručen!
Kromě toho se samozřejmě vude dočtete o dietách. Bohuel se některé hodně rozcházejí (např. právě kyselé zelí je doporučováno), take člověku se z toho akorát zamotá hlava a neví co má vlastně jíst!
Při těchto vech pokusech jsem se dostala z mé váhy 55kg při výce 167cm na pouhých 45 kg. Mnoho krát jsem trpěla hlavně psychicky, protoe jsem si neměla s kým o tom ani promluvit a poradit se
Já mám kvasinky v pochvě, kromě toho mám i několik symptomů jaké jste uvedla Vy
(svědění pokoky, občas malé vyráky
)
Chodím na akupunkturu (pro posílení imunity). Jedno sezení stojí 500,-Kč. Je nutno 10 sezení
a tím to nekončí. Dále navtěvuji homeopatku. Jedno sezení 800,-Kč. A kolik jsem za ty 3 roky minula peněz na vechny ty prostředky proti candidóze
musím zkonstatovat, e jsou to ji desetitisíce
Co je proti tomu pouhých 6000,- Kč za bronzový balíček, kde mi udělají velký krevní rozbor na základě kterého se vystaví jídelní plán? Kromě toho píou, e se o mě budou 3 měsíce starat. ) koda, e se tu o tom nedá psát otevřeně kvůli reklamě. Moná právě proto jsem nenala o tom mnoho referencí
Ráda bych potkala někoho, kdo s tím má u nějaké zkuenosti. O této metodě se dá více pročíst na německých stránkách
tam je rozvinutá docela velká diskuze, ale já se s němčinou nekamarádím.
(
Tak nevím, asi do toho půjdu, jen si musím zase trochu naetřit penízky. )
Pokud bude mít někdo zájem tak určitě dám vědět jak jsem dopadla
ale bude to chvíli trvat.
Přeji hodně zdaru vem, kteří se v tom plácají tak jako já. F.
Není tady
ja mam potvrdenu candidu v crevach, beriem mikomax, a po troch tyzdnoch mam ist na kontrolu ci ich este mam, k tomu beriem lactobacily a dietu v strave... nejem ziadny cukor, biele pecivo a kvasnice.... celkovy prehlad co sa tyka candidy je na tychto strankach http://candida.inetcz.com/view.php?cisl … 2006032801 a kupila som si knizku http://www.eruditus.cz/knihy/helen-gust … a-kucharka kde su aj recepty pri diete... ta je tiez fajn.
Není tady
Holky, bude to znít asi dost jednodue, ale kupte si v lékárně Lichořeřinici větí-tinkturu a musí se uívat aspoň tři měsíce, aby byly výsledky. Poradí si i se zlatým stafylokokem.
Není tady
Nevím, jestli s tím máte také zkuenosti, ale určitě doporučuji na kvasinky uívat Wobenzym. Pomáhá to. E.
Není tady
Nevím, jestli s tím máte také zkuenosti, ale určitě doporučuji na kvasinky uívat Wobenzym. Pomáhá to. E.
Není tady
chci se zeptat, za kolik a kde seenu Lichořeřinici?? Jak se pouívá. A máte někdo zkuenosti s wobenzymem? Přemýlela jsem o něm, ale potřebovala bych 100% záruku, jeliko 2000Kč je pro mě trochu moc, do léků u sem dala víc jak 5000 a výsledek ádný. Teď jsem si ale koupila čaj Lapacho a musím říct e se "to" trochu zlepilo..
Není tady
Tak za sebe můu říct, e vechny ty přípravky, co se dají zakoupit v lékárně bez lékařského předpisu nestojí vůbec za nic, je to jen tahání peněz z kapes Mě vechny ty jejich "experimenty" stály x stovek a nakonec jsem stejně musela ke svému gynekologovi, který mi napsal krém, na který jsem doplácela 40 kaček a mám /zatím/ pokoj.
Není tady
Na kvasinky mi pomohl Wobenzym.
Není tady
Účinná metoda na kvasinky? Neexistuje. S těmahle mrchama se potýkám u 2 roky, 3x jsem byla u svého gynekologa, pokadé mi napsal nějaké čípky, mastičky bobule a já nevím co jetě. Vechno pomohlo tak max. na týden. Co já u do toho vrazila peněz, vekeré reklamní chytáky, kvasinkové diety, pitný reim, dodrování určitých pravidel při sexu a nic. Asi před cca měsícem jsem si zkusila koupit rosalgin který mi jako jediný trochu ulevil. Od té doby ho pouívám kadý večer společně s mastičkou fungicidin a dá se říct e se moje problémy zlepily, ale nikoliv vyřeily.
Jak to jednou je, tak u je to asi nastálo. Aspoň nevím o nikom, kdo by se toho zbavil úplně.
Není tady
patti napsal(a):
Na kvasinky mi pomohl Wobenzym.
Ten mi taky pomohl, ale tak maximálně vyprázdnit peněenku
Není tady
Ahoj,
kvasinky probíhají u kadého jinak (podle diskuzí a rad co se na internetu válí).
Já trpěla vaginální candidou, ale podařilo se mi ji odstranit (uk uk). Koupila jsem si v lékárně vaginální čípky Gyntima, omezila příjem cukrů, mastného, bílého pečiva a dalích, co zakyselují a zahleňují oragnizmus. Do toho začala trochu sportovat a do 14ti dní byly kvasinky pryč (společně se mnou jsem léčila preventivně i přítele)
Na druhou stranu mám známou, která s nimi bojuje u několik let a jediné, co se jí daří, je jen tlumit projevy.
Není tady
Nedávno jsem někde na internetu četla o přírodním přípravku s obsahem chytré houby. Jmenovalo se to Feel Fresh. Zkusila to u některá z Vás? Celkem mě to zaujalo, protoe je to prý naprosto přírodní a působí to skutečně jen tam, kde má... předem díky vem za postřehy a rady!!!
Není tady
Dnes jsem podstoupila komplexní vyetření organismu na přístroji KME v Praze..... Kdy jsem řekla, e pouívám anionové vloky, paní Mudr. řekla, e je to velice dobrá volba, e aniony jsou v tomto směru víc ne uitečné. Take na záněty a jako podpora imunity.
Není tady
Je vhodné pomoci si od překyselení organismu.
Není tady
Mě hodně pomohl Saforelle gel. Pouívám ho teď u jako prevenci kadý den a zatím supr. Dá se koupit jenom v lékárnách. Není ani drahý, na to e je z Francie.
Není tady
Iwett napsal(a):
Je vhodné pomoci si od překyselení organismu.
Jak?
Není tady
Mendy, stáhni si na www.uloto knihu Pryč s kyselostí a tam je i ta odkyselovací směs, počti si. Kup si papírky na Ph moče, ty levné /100 ks za cca 65,- Kč/ Jezdím pro ni do Lékárny Svaté Anny v Brně, půl kila asi za 250-300,- Kč. Jinak na candidu je dobrý z Ukrajiny bez předpisu Nystatin 20 ks za cca 7 hryvne/asi 30-35,- Kč/, nemá známé, kdo pendluje? Jinak si můe o candidě počíst na
Milí spolubojovnici, zaloil som toto vlakno , aby sme spoločne dali dohromady Vae skusenosti s liečbou kandidy, pretoe aj keď je naim hlavným problemom LB, candida ju u mnohých statoče sprevadza.
Na úvod asi toto:
Candida (C. albicans, C. tropicalis , C. parapsilosis , C. kefyr , C. dubliniensis, C. lusitaniae, a C.guilliermondi ) sa prejavuje ako akutna a systémová infekcia. U systémových infekcií, pri ktorych je huba prepravovaná po celom tele v krvnom riečisku, sú extrémne nebezpečné s vysokou úmrtnosou. Najčastejie sa liečia antimykotikami .Vzhžadom na podobnos bunkovej membrány húb (ergosterolu) a ivočíchov (cholesterol), existuje len málo antimykotik, ktoré sú bezpečné pre človeka.
Pouívajú hlavne tieto :
Flukonazol (Diflucan)
Vorikonazol (vorikonazol)
Itrakonazol (SPORANOX)
Ketokonazol (Nizoral)
Klotrimazol (MYCELEX )
Mikonazol (Monista)
FLUCYTOSINE (ANCOBON)
Amfotericín B-a Nystatín
Kaspofungín(CANCIDAS)
Terbinafín (Lamisil)
Hlavne problémy ich uívania je toxicita (GI poruchy, hepatotoxicita a CNS toxicita ) ktorá môe spôsobova boles hlavy, ospalos, a halucinácie. Medzi ďalie príznaky toxicity patrí svrbenie koe, kŕče v bruchu, nevožnos, vracanie, hnačka, tmavá stolica a / alebo moč, a boles v spodnej časti rebrami na pravej strane.
Ketokonazol (Nizoral ) môe zníi hladiny testosterónu a kortizolu, čo vedie k gynekomastii (vývoj prsníkov u muov) a oligospermia (nízky počet spermií) a mentruačné nepravidelnosti u ien.
na těchto stránkách se setkávám často s dotazy co s "candidou"? Jak tak pročítám ji několik let stránky hemí se to zde lidmi, kteří stále hledají nová účinnějí antibiotika, strategii léčby borreliózy. Kdy nepředepíí antibiotika lékaři z různých příčin, tak uívají léky podle toho co se dočetly na stránkách lékařské literatury. Bohuel také někdy pouívají antibiotika velmi dlouho a důsledkem je e se zbaví normální normální bakteriální flóry na povrchu kůe, v dutině ústní a v dalích tělních z vnějku přístupných dutinách,v zaívacím traktu atd. Důsledek je je metabolity, které se při uívání antibiotik obecně uvolňují do těla přímo stimulují růst kvasinkových organismů větinou virulentních kmenů Candida albicans. Jetě v souvislosti s prostředím je třeba zmínit, e kandidózou trpí ve velkém procentu výskytu pracovníci cukrovarů,konzerváren,sladaři, pekaři, horníci, ale i diabetici, lidé kteří mají nějaký nádor a veobecně kachetizovaní jedinci.Často uívaná ovocná dieta té velmi přispívá k přenosu virulentních kmenů kandid. Tak například nejvirulentnějí kmeny napadající lidi byly zjitěny na citrusových plodech, řepě cukrové na některých druzích jablek, těch které se hojně a rychle kazí. Téměř vechno ovoce obsahuje 10-14 % cukrů směs sacharózy a fruktózy, někdy dokonce glukózy - snadno vyuitelné cukry pro kvasinky k jejich rychlému mnoení. Růst kandid umonuje i pouívání větiny mýdel vyjímaje mýdla sírová a dehtová.Vlhko a teplo jsou dalími podmínkami pro růst kvasinek. Pro eliminaci kvasinek z organismu je nutné
1.léčit základní onemocnění (cukrovka,nádory aj.)
2.vytvářet prostředí které nevyhovuje vývoji kvasinkových onemocnění. (sucho, vzduch,slunce,bezprané prostředí, nepokozená kůe aj.)
3.V potravě upřednostnit mléko, omezit kysané mléčné výrobky,sýry, hlavní stravou by mělo být maso, vejce, itné pečivo
4.Pro léčbu je dnes moné pouít současné účinné perorální a intramuskulární léky ovem jen pod dozorem a při indikaci odborným lékařem.
5.Sami můeme pouít v lékárně dostupné účinné masti, jodové masti a preparáty, 1-2%vodné i lihové roztoky gentiánové violei, Lugolův roztok (stejný jaký se pouívá při barvení bakterií Gramem v laboratořích)a preparáty s kyselinou boritou, dehtové preparáty (jen 3 dny a bez slunění)
6.Při léčení antibiotiky se vystříhat poívání medu ( pro přítomnost bakterií Clostridií které po eliminaci přirozené flóry lehce pronikají střevní stěnou)kysaných výrobků i sladkého ovoce.
7.Léčba kandidóz se dá podpořit výrazně zvýením přívodu vitaminu K a B12
8.Kdo můe a má na to by měl alespoň jednou za dva roky navtívit na týden silně mineralizované moře se slunce jako je Jadran v Chorvatsku, nebo Mrtvé moře.
Ale u přestanu, a stejně jistě někdo mě upozorní e vechno to víte lépe.
Kdy budete chtít vědět více pak doporučuji mnografii ji roku 1956 (moná e existuje i novějí ale o té nevím)
Dílo nadeného milovníka kvasinek a plísní Dr.Petra Frágnera od kterého jsem získal krásnou sbírku kvasinek a dematofyt.Ta kniha byla vydána pod následujícím názvem:
Doc.MUDr.Jan Obrtel se spolupracovníky: Onemocnění vyvolaná kvasinkovitými mikroorganismy, SZN,Praha 1956
S pozdravem: není nutné zbytečně trpět!
myslím, e i toto není tak drahé...http://www.zbozi.cz/?q=kyselina%20kaprylova&typ=nabidky&seradit=nejlevnejsi&r=zbozi1
Ne,to je individualni.Ten tyden jsem nadhodil,protoze pak je znat zmena.Pak sama uvidis jake jidlo ti to znovu zhorsi a jak dlouho to bude treba drzet.Postupne s normalni potravou se zacina az candida zmizi a probiotika se muzou brat uz od zacatku(obnovi "vyvazenost mikroflory ve strevech).Dieta nic nenici jenom vyhladovi candidu ,k tomu je treba brat ty leky/doplnky co ji znici..bud aspon neco z toho co sjem vypisoval predtim..
.. nebo se mi libi tohle lecebny schema co tu psal tenkrat hejhula:
- "první 3 týdny pouze total dieta
dalích 14 dní denně 200mg Mycosystu
několik dní pauza(játra jela na 120%)
14 dní denně 200mg Mycosystu
dalí 3 měsíce denně 3 tablety Nystatinu (a pokračuju dál)
+ kadý den 2 kapsle Biopronu
+ hodně pohybu
+ kadý den lapacho
... a cítím se úasně ... tělo u se nedusí, přibírám na váze i bez konzumace cukrů.
To jsem vytáhla z boreliozy.....
ale vím, e i např, obvodní můe Nystatin napsat. Jen je třeba se předem domluvit s lékárnou, aby Nystatin vzala od Kulicha a kapsle udělala. Platila jsem jen za recept a VZP to přilo 100 tab. na cca 500,- Kč.
Není tady
JAK NA KVASINKY?
záleí, jestli věříte homeopatikům, ale já zakoupila přípravek Helonias dioica v ředění 5ch, kerý doporučují uívat zároveń s antibiotiky (kde kvasinky jsou téměř pravidlem) a podle návodu na netu jsem na u rozjeté kvasinky uila dávku 2x denně/5 granulí a ji po 1. dávce zmizely
Není tady
mě na kvasinky pomohla očista od plísní zevnitř pomocí oleje z oregána. Působí jako silná látka proti plísním - jak koním, tak proti plísním v potravinách( nadýmání), které způsobují trávicí obtíe( nadýmání).
Je zároveň jedním z nejsilnějích antioxidantů a má prokazatelný účinek na potlačení mikroba Helicobacter pylori, který se podílí na rozvoji aludečních vředů. >>>
Upravil(a) AndreaP. (9. 9. 2014 21:19)
Není tady
smazáno
Upravil(a) AndreaP. (20. 5. 2016 16:34)
Není tady
Nikdy bych nevěřila, e se dá narvat reklama na nějaké předraené půjčky i do diskuse o kvasinkách... A hle.
Není tady