Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 8. 6. 2009 8:48

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 19810

Re: Napravení vztahu

ahoj Lukáši, tak jak to vypadá?

Není tady

 

#27 8. 6. 2009 15:07

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 25. 8. 2007
Příspěvky: 1348

Re: Napravení vztahu

Martinka1 napsal(a):

Pokud o slečnu stojíš, tak o ni měj zájem dál a udělej všechno pro to, abyste byli spolu...

Ne, ne... kdepak... to bych zrovna nedělal - z velmi osobní zkušenosti - několikrát prověřené - vím, že
dělat všechno pro to musí OBA partneři - jinak to nemá cenu ?!!!
Ono to tak totiž může už zůstat po celý vᚠdalší vztah dumbom
... a to fakt není v pořádku ... dumbom dumbom dumbom ... ty bys to, Lukáši,tak chtěl? va

Není tady

 

#28 9. 6. 2009 11:17

repelka
♥♥♥----
Registrovaný: 23. 1. 2007
Příspěvky: 190

Re: Napravení vztahu

Koukám na tohle téma a přemýšlím jestli to nepsal můj syn. Velká podobnost. I jsem přemýšlela že si založím své vlákno, ale už je to lepší. Můj syn - Lukáš, ted v létě bude mít 22 roků. Jeho láska ted v létě bude mít 18 let. Je to 14 dní co se s ním po dvou letech rozešla. Šok a překvapení pro všechny. Já o tom nic moc nevím, nechce se mnou o tom moc mluvit. Samozřejmě ho to hodně bolí. Horší je, že mě snad ještě víc. O víkendech bydlela u nás, jezdili s námi na dovču. Zvykla jsem si na ni. Znala jsem holky co měl před ni. Tohle se nedá srovnat. Od začátku a celou dobu z nich byla vidět a cítit láska. Bylo moc hezký se na ně dívat, hřálo to u srdíčka že jsou tak šastní. Jen - každý i já jsme věděli že jsou mladí. Hlavně ona. 18Let a on její první kluk. To myslím není dobře....  Pěkně jsem to obrečela a snažím se na ni nemyslet. Co potom ten můj kluk? A tenhle Lukáš? Jak ho chápu..... To že jsou mladí přece nemůže znevažovat cit a bolest. Je těžké to brát rozumem a říkat se že to tak mělo být a někde čeká jiná a lepší. Taky si říkám že ji to třeba přejde a vrátí se k sobě....Ale? Ale už to nebude ono. On bude věčně připostrachovaný že zas o ni přijde a ona v sobě bude mít nejistotu jestli ho opravdu chce když už jednou nechtěla.
A nebo je a bude všechno jinak....... smile

Není tady

 

#29 9. 6. 2009 17:05

majkafa
Host

Re: Napravení vztahu

Myslím, že matky by se neměly nechat takhle citově zatáhnout do vztahu svých dětí. Zvl᚝ těchle u tak mladých lidí. Je minimální pravděpodobnost, že by takový vztah vydržel.
Mluvím ze svých praktických zkušeností s mými dětmi a jejich láskami.

Upravil(a) majkafa (9. 6. 2009 17:06)

 

#30 9. 6. 2009 17:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Napravení vztahu

Nemali "by sme sa necha "zatiahnu" do žiadneho vzahu, ale... mne to vežmi nejde. neutral Proste idem do každého vzahu, nielen milostného, naplno a bez zadných vrátok a bez "ale" a "čo keby".


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#31 9. 6. 2009 17:50

majkafa
Host

Re: Napravení vztahu

Je to život našich dětí a jejich partneři. Pro mě jako matku je důležité, aby mé děti byly šastné. Abychom tady byly pro ně, když jim třeba něco nevyjde a potřebují pofoukat rány.
Ale že bych plakala za jejich partnery, a zvláště v tak krátce trvajících vztazích u tak mladičkých dětí, to ne. Nevím, proč bych se měla takhle týrat.

Upravil(a) majkafa (9. 6. 2009 17:51)

 

#32 9. 6. 2009 18:07

Wiki
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 19. 5. 2006
Příspěvky: 3988

Re: Napravení vztahu

Já se od dceřiných lásek také nedokážu distancovat, a dokonce v tom nevidím ani nic špatného či zhoubného. proto chápu, že máma si zvykne na synovu lásku atd, a je jí líto, když končí....to je myslím lidské.

Nikdo netvrdí, že bychom měli dětem do vztahů vstupovat, organizovat je, či manipulovat. Já mám s dcerou jiný vztah, často se mnou mluví otevřeně (když má náladu smile) a řekla mi, že je ráda, že toto může řešit se mnou, že kamarádky mají jiný vztah s rodiči. Někdy dokonce moji radu vezme za svou, a řekne mi, že mám pravdu. Což opravdu potěší.

A že bych se měla proto (pto její vztahy)týrat? To ne, majko, to nění nutné.

Když se repelko sejdou někdy v budoucnu (co já vím, za pár let), tak oba budou mít kus odžito. I on bude mít za sebou vztahy s jinými ženami, takže už nebudou tak jednoznačně rozdány karty - ona nevěrnice přelétavá, on věrný, domácí čekající připosránek. Už si ním nebude moct být tak jistá - tedy pokud jí to nedovolí. myslím, že je dobře nechat to osudu, a netlačit, čas to srovná a mají-li být spolu, tak spolu budou.

Není tady

 

#33 9. 6. 2009 20:53

Tereza82
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Pardubice
Registrovaný: 7. 7. 2006
Příspěvky: 4084

Re: Napravení vztahu

Lukáši, já vzpomínám na můj první vztah, byli jsme spolu rok a půl a rozcházeli se asi půl roku, jak to bylo pro oba těžký. Když jsme spolu chodili, myslela jsem si, že je ten pravý a že spolu budeme. To jsem si myslela i v každém dalším vztahu, proto jsem do toho taky šla, že:-) Vím, že to pro Tebe musí být moc těžký, rozchod bolí vždy a opravdu jen čas všechno zahojí, někdy dřív, jindy to trvá dýl. A první láska je holt první láska... Jak píše KALIK a spol., taky to na mě působí, že chce slečna že vztahu vycouvat, jen neví jak na to a možná ani sama přesně neví, co teď chce. Možná se pleteme, nikdo z nás do ní nevidí... Každopádně Ti přeju, a jsi šastný a spokojený. Buď se slečnou nebo a se z rozchodu brzy vzpamatuješ a věř, že i jiný holky jsou fajn a ta pravá na Tebe ještě někde čeká, i když si teď myslíš, že ne a že ona je ta jediná...


http://lb5f.lilypie.com/TikiPic.php/Pf6869H.jpghttp://lb5f.lilypie.com/Pf68p1.png 4roky: 112cm a 19kg
http://lb2f.lilypie.com/TikiPic.php/Jgk3q4H.jpghttp://lb2f.lilypie.com/Jgk3p1.png 1rok: 78cm, 10kg
http://terusatko.rajce.idnes.cz/

Není tady

 

#34 9. 6. 2009 20:59

majkafa
Host

Re: Napravení vztahu

Repelko, to bys plakala a trápila se i tehdy, když by to bylo naopak a rozešel se s ní tvůj syn? Jak by asi bylo tvému synovi?
Tohle mi na tom tvém příspěvku vrtalo hlavou. Už mi to došlo.
Jak bude tvým dětem, když budeš plakat za jejich bývalými láskami, protože sis na ně zvykla atd., když se s nimi rozejdou děti, protože zjistili, že s tímto partnerem žít nechtějí? va

Upravil(a) majkafa (9. 6. 2009 21:01)

 

#35 10. 6. 2009 10:45

Blossom
Host

Re: Napravení vztahu

Selima napsal(a):

Nemali "by sme sa necha "zatiahnu" do žiadneho vzahu, ale... mne to vežmi nejde. neutral Proste idem do každého vzahu, nielen milostného, naplno a bez zadných vrátok a bez "ale" a "čo keby".

Také myslím, že to nejde, nenechat se zatáhnout do žádného vztahu. A ani bych to takhle nechtěla - žít vlastně bez emocí, pouze rozumově. Mít ráda pouze sama sebe, a spoléhat ve všem pouze sama na sebe, jak tady na babinetu někdy někteří radívají. Takový život by mě nebavil.
Samozřejmě, nemluvím o závislosti na vztahu, to už samozřejmě dobré není.

 

#36 10. 6. 2009 12:09

repelka
♥♥♥----
Registrovaný: 23. 1. 2007
Příspěvky: 190

Re: Napravení vztahu

Samozřejmě že vím (pozor! hlava to ví) že jsem si na holčinu hodně zvykla. Možná taky tím že mám doma dva kluky a chybí mně holka. Ale prostě když mi vstoupí do života, skoro u nás bydlí, tráví se mnou dovolené neumím si říct tak jooo, dalo se to čekat, bude jiná tak pápá......2 roky je dost aby vznikla nějaká vazba. Byla prostě člen rodiny. Když mám ráda tak mám ráda, ještě si citum moc poručit neumím. Neumím korigovat, pozor zbrzdi mohla by jsi se pak trápit. Je trápení a trápení. Netrpím, jen mi je líto....Už je to 14 dní, už je líp, už se dere na povrch rozum (že by???snad vůbec nějaký je)))).
Majko. Když se rozcházeli kluci s jinými taky mě to zasáhlo. Taky už jsem byla zvyklá a mrzelo mě to. Probírali jsme to. My jako rodina spolu trávíme hodně času a kluci si po čase k nám tu kočku přivedou (pokud je to samozřejmě láska) a máme o dalšího člena víc. No, tohle asi budu muset zrušit at si zas nezvyknu....
Luky, jak je? Je něco nového?

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů