19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Pandorro, kadý z nás "hraje v té komedii", a volí či nevolí. I nevolit je volit.
Btw myslí, e rozhodnutí nevolit je cestou k "občanské společnosti"?
Upravil(a) majkafa (7. 6. 2009 19:06)
majkafa napsal(a):
Pandorro, kadý z nás "hraje v té komedii", a volí či nevolí. I nevolit je volit.
Btw myslí, e rozhodnutí nevolit je cestou k "občanské společnosti"?
majko,
"kadý z nás "hraje v té komedii", a volí či nevolí. I nevolit je volit." - podívej, buď se s tebou mohu začít dohadovat, e tohle je pitomost a nebo tě při tom nechám.
Nechám tě při tom.
Cesta k občanskíé společnosti podle mne nevede přes malicherné a zbytečné hádky, které jsou jen o ukazování svalů a skutek utek.
KADÉ svobodné osobní rozhodnutí, bez ohledu zda je to in nebo mometálně out, je cestou k občanské společnosti.
Není tady
In nebo out?
Zrovna ty tohle napíe?
Překvapuje. Nu, i to se stává.
majkafa napsal(a):
In nebo out?
Zrovna ty tohle napíe?
Překvapuje. Nu, i to se stává.
Moná majko ty jen blbě čte a uniká ti smysl toho, co jsem napsala.
To se taky někdy stává a není to nic proti ničemu.
Není tady
Je to moné.
Ale Pan, z tvého psaní vnímám, e tvůj názor - nevolit je ten jediný správný a ty, kdo volit li, dělají hloupost. A ty ty ty, vy na to taky jednou přijdete, e in je nevolit. To vnímám. Moná nesprávně, ale dávám ti na vědomí, e píe pro některé nesrozumitelně.
majkafa napsal(a):
Je to moné.
Ale Pan, z tvého psaní vnímám, e tvůj názor - nevolit je ten jediný správný a ty, kdo volit li, dělají hloupost. A ty ty ty, vy na to taky jednou přijdete, e in je nevolit. To vnímám.Moná nesprávně, ale dávám ti na vědomí, e píe pro některé nesrozumitelně.
No, Majko, povedla se ti neuvěřitelná vjec. Mám silné nutkání (a podlehla jsem mu, jak vidí...) reagovat: Dle mého pocitu tentokrát Pan ani v nejmením nevnucovala, zda volit, či ne.
A k vytučněnému: Pokud jsi na tuto skutečnost přila teprve teď, odstup si z káblu. Mimochodem, líbí se mi tvá "rádoby" čistá due..., kéby to nebyl jenom klam...
PS: Ete to opravím po slovensky, ak moem: ..."ty, kdo volit li,"... Asik vie, e česky buď "ty, které volit ly", alebo "ti, kdo volit li"..., viem, e to určite vie... ale, mno, mám tie chorobu z povolania, to sa moe, nie? Tak mi na oplátku moe u po stopädesiaty krát vysvetli, ako na českom noase napísa o s "vokáňom"...
Upravil(a) ViktorkaLove (7. 6. 2009 21:21)
Není tady
Tak nevím, čím to je. ale prostě mě napadlo scifi, ve kterém pičky ODS a ČSSD vlastně uzavřeli komplot:
Poměrný systém vládnutí umoní aby vládnoucí strana nenesla přímou odpovědnost, protoe poměrně vládnou vlastně vichni. Kadý rozhoduje o vem ale nikdo za nic nemůe. Medializované nepřátelství přesvědčí občany o nesmiřitelnosti konkurenčního prostředí a větina obyvatel tím pádem nebude hledat nové strany, uvěří o upřímném boji za pravou nebo středolevou orientaci a to z toho důvodu, aby se co nejdéle udreli u moci, vlivu a toku peněz, dokud jetě nějaké jsou.
A to bude neudritelné, půjdou společně do důchodu.
Dost humoru, ale někdy opravdu nevím, jestli to s tím vládnutím myslí upřímně. (Nebo moc čtu scifi)
Není tady
majkafa napsal(a):
Je to moné.
Ale Pan, z tvého psaní vnímám, e tvůj názor - nevolit je ten jediný správný a ty, kdo volit li, dělají hloupost.
Čoveče tak to já myslim e se plete. Na podobný věci já sem háklivej a dost bych prskal.
Pandorra dola k názoru e to nemá smysl chodit volit tak holt nechodí. Od ní já to celkem i beru protoe to umí odůvodnit vcelku i pro mě snesitelným způsobem.
To samozřejmě neznamená e bych začal snít o nějaký společnosti samostatně a svobodně se rozhodujících jednotlivců sdruených v jakýchsi spolcích na dobrovolném základě.
To spí věřím, e to zas dotáhneme k nějakýmu tomu diktátorovi s pořádným bičem nad náma.......
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Pandorra dola k názoru e to nemá smysl chodit volit tak holt nechodí. Od ní já to celkem i beru protoe to umí odůvodnit vcelku i pro mě snesitelným způsobem.
Moje řeč, velebnosti. I nevolit je projevení názoru - minimálně lze z nízké účasti odvodit vztah lidí k EU a jejím strukturám ... zaplapámbuvlastněpříroda, e u nebohé nevoliče nehoní pionýři s urnama skrzevá stoprocentní volební účast
A to já zasejc volila a jak tak koukám na výsledky, mám z toho aj dobrý pocit a to je důleité ... Posledních voleb do krajů jsem se neúčastnila skrzevá dovolenou, odjíděla jsem ukolébaná aférou s Kočkou, bo kdo by volil mafiána, e jo ... a po návratu mě pak na Ruzyni málem křísili z teho oranova ...
Není tady
No mě dneska ale fakt nechtěně viselo na balkoně oranový prádlo.....to muselo vypadat jako zakuklená buňka.
Jo Mío vypadá to e Paroubek bude mít zase nějakej projev k národu..........
Kurnik ale e bych se nějak z toho pravděpodobnýho vítězství ODS radoval, to se fakt říct nedá. Spí mám obavy aby se nám nai "sociálně" smýlející občané na podzim tak nějak nesemknuli.
Nehledě na to e se pánové Langer s Topolánkem budou plácat po zádech jací jsou frajeři a zůstanou tam dřepět i nadále.
Není tady
Jéňo někdy je lepí vybrat si z těch zel to nejmení - to přeci víme - při dnením nastavení.
ffly napsal(a):
Jéňo někdy je lepí vybrat si z těch zel to nejmení - to přeci víme - při dnením nastavení.
Já vim, taky se na podzim nejspí "vrátím" k ODS.
Teď jsem to hodil Svobodným a nejspí jsem byl sám, tak mi teď tve e jsem si ten lístek nepodepsal aby mi poslali alespoň propisku.
Není tady
No jestli budou mít přes procento - tak by ti mohli poslat těch třicet korun, co za tvůj hlas dostanou.
Váení..., MNO... ráno vás vechny postříííííííííílííííííííííím....!!!
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
![]()
![]()
![]()
....tak ted jsem opravdu zvědavá , co bude následovat
Pan, budu s tebou muset hodit nějakou plodnou debatu o tom, zda volit či nevolit. A jezevec ti nepomůe ....... se nechci chlubit , ale zatím kadá/ý , kdo s mou maličkostí tuto debatu absolvoval , tak kolem páté ráno uznal, e jeho názor nevolit je blbost
- od té doby volí pravidelně , pokud mi nekecá
Rozhodně teda tomu neujde
PS: Jeňýku, má láska stále trvá
Po zváení vech okolností jsem se rozhodl v přítích volbách NEVOLIT.
Nějak mě to prostě u nebaví, politici jsou vichni stejní a chtěl bych abychom se měli vichni tak nějak stejně dobře, měli se rádi a veho byl dostatek!
Jinak ale jsem přístupný k plodným celonočním debatám a na svém názoru rozhodně netrvám.
MÍOOO A SE PROBUDÍ TAK SI TO HNED PŘEČTI, JOOO?
ViktorkaLove napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Ty u nejez k večeři ty fazole a tady pak takhle nevyhrouje.
Upravil(a) Jeňýk (8. 6. 2009 8:21)
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Kurnik ale e bych se nějak z toho pravděpodobnýho vítězství ODS radoval, to se fakt říct nedá.Spí mám obavy aby se nám nai "sociálně" smýlející občané na podzim tak nějak nesemknuli.
Nehledě na to e se pánové Langer s Topolánkem budou plácat po zádech jací jsou frajeři a zůstanou tam dřepět i nadále.
Na Paroubkův projev jsem fakt neměla aludek, tak jsem la radi spát
Jinak jsem měla v noci radost, e socani dostali na p*del, ale při střízlivém ránku tak nějak tuím předzvěst volebního patu ... a to z KDU odeel pravicověji zaloený Kalousek
Není tady
Misa II napsal(a):
PS:
Jeňýku, má láska stále trvá
Zaloíme fan-klub
Nějak mě to prostě u nebaví, politici jsou vichni stejní a chtěl bych abychom se měli vichni tak nějak stejně dobře, měli se rádi a veho byl dostatek!
Jeňýku, ty zvíře
Není tady
Nakonec jsem volila, ač jsem nejprve neměla chu. Evropské demokraty.
Není tady
Volil jsem a volit budu zas - ne vak pravici ani levici - ale středovou stranu - například tu,
za kterou bude kopat Jana Boboíková.
A jsem toho názoru, e lidi z velkých strany jsou namylení a e si nezaslouí nic jiného, ne pořádný propad.
Co mi na dnení politické parlamentní scéně chybí? - Mělo by být vícero stran z politického středu.
Přestoe větina lidí má větinové přání - toti pracovat a mít za poctivou práci poctivou odměnu
(tj. ani malou, ani nepřiměřenou) - tak vítězí ve volbách buď strany, které chtějí majetek i moc,
tedy ty, kteří se zmocnili majetků a kteří vzývají své dravčí schopnosti (=pravice)
anebo strany levicové, kterým je dobrý kadý hlas - a tedy podporují i ty nezaměstnané, kteří
nikdy pracovat nebudou... ?!?!?!?! !!!!!!
Není tady
e téměř uspěla Suverenita Jany Boboíkové mě těí...
Je to moc dobrým příslibem do podzimních parlamentních voleb !!!!
A e neuspěl pan elezný mě těí také - oni nakonec lidé pochopí, kdo je co zač a vytřídí ty vychytránky...
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Misa II napsal(a):
PS:
Jeňýku, má láska stále trvá
Zaloíme fan-klub
Nějak mě to prostě u nebaví, politici jsou vichni stejní a chtěl bych abychom se měli vichni tak nějak stejně dobře, měli se rádi a veho byl dostatek!Jeňýku, ty zvíře
Jaký je členský poplatek pro vstup do fan-klubu? U vím, e Pan skrývá jezevce, ale co skrývá Jéňa Tleskač?
Mía Kulička napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Kurnik ale e bych se nějak z toho pravděpodobnýho vítězství ODS radoval, to se fakt říct nedá.Spí mám obavy aby se nám nai "sociálně" smýlející občané na podzim tak nějak nesemknuli.
Na Paroubkův projev jsem fakt neměla aludek, tak jsem la radi spát
Jinak jsem měla v noci radost, e socani dostali na p*del, ale při střízlivém ránku tak nějak tuím předzvěst volebního patu ... a to z KDU odeel pravicověji zaloený Kalousek
Mío projev stál za to...já jsem si počkala...: no tak já si myslím, e.....
a pak poslední věta byla úplně nejlepejí : dnení prohra je zítřejí vítězství...
To mi připomnělo tu zemi, kde zítra, znamená u včera
majkafa napsal(a):
Je to moné.
Ale Pan, z tvého psaní vnímám, e tvůj názor - nevolit je ten jediný správný a ty, kdo volit li, dělají hloupost. A ty ty ty, vy na to taky jednou přijdete, e in je nevolit. To vnímám.Moná nesprávně, ale dávám ti na vědomí, e píe pro některé nesrozumitelně.
Jei majko a co je na tomhle nového? e pro NĚKTERÉ píu nesrozumitelně? Já stále a dokola říkám, e zodpovídám toliko za to, CO píu, ale nikolivěk za to, JAK si to kdo přebere. Ne vichni jsme na stejné vlně, koneckonců to ukázaly i tyhle volby, které větina VECH evropanů ignorovala. Proč asi? Jsou vichni nezodpovědní a je jim fuk, jak budeme v Evropě ít?
Moná to bude hlavně tím, e pořád jetě nejsme Evropané. A zase se musím jen zeptat: proč asi? Proč asi v nejspí ani v tomhle století jetě nevzniknou ádné Spojené státy evropské podle vzoru Spojené státy americké?
Pokud to má někdo tak, e můj názor vnímá prezentovaný jako jediný správný, není to můj problém a já osobně si o schopnosti takového člověka vůbec ÍT demokracii mohu také myslet cokoliv. A pochopitelně si i myslím.
Na to mám taky právo
Mimochodem: strana paní Boboíkové se mi příli proevropsky nejeví a tato dáma se v mých očích příli "namočila" jako kandidátka na úřad prezidenta za KSČM. Její zájem o post ředitelky ČT a tím i případná rezignace na domácí politiku je taky docela signifikantní. Ona pro mne prostě není důvěryhodný politik i kdy jde beze sporu o velmi schopnou enu. Obávám se ale, e veho...
A vůbec se nepozastavuji nad tím, e to někdo prostě vnímá jinak.
Není tady