Oznámení

4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny!

4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka

4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička

#1 4. 6. 2009 16:20

ddasa
♥------
Registrovaný: 4. 6. 2009
Příspěvky: 4

kdo ví a poradí :jojo:

Blíží se doba zrání červeného rybízu a já marně pátrám po receptu na šťávu,kde by bylo jen maličko cukru/kvůli nemoci/.Poradíte mi někdo vyzkoušený recept...pak dám vědět,jaký byl výsledek...díky...ddasa

Není tady

 

#2 4. 6. 2009 19:30

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Registrovaný: 30. 11. 2006
Příspěvky: 4738
Web

Re: kdo ví a poradí :jojo:

Teda já vůbec netuším, jaký by mohl být recept jen s troškou cukru, aby to přebilo tu šíleně kyselou chuť rybízu usch . Pokud je to kvůli diabetu, můžeš zkusit použít náhradní sladidla a nebo sladivou rostlinu Stévii (rostlina má trošku zvláštní chuť, ale dá se na to zvyknout).


Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

 

#3 5. 6. 2009 9:22

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: kdo ví a poradí :jojo:

ten cukr je zároveň i konzervant... kolik toho sirupu bude? Namraz z toho kostky v nějakých tvořítkách a pak je sesypej do krabiček nebo do dost pevnýho pytlíku, způsobem jak se prodává gastroled...

tedy myslím vylisovanou šťávu bez cukru...

Upravil(a) Bety (5. 6. 2009 9:23)


Strach je malá smrt...

Není tady

 
NÁŠ TIP:

    Zápatí

    Powered by PunBB 1.2.24c
    © Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
    Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
    Ochrana osobních údajů