Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 6. 2009 16:20

ddasa
♥------

kdo ví a poradí :jojo:

Blíží se doba zrání červeného rybízu a já marně pátrám po receptu na šťávu,kde by bylo jen maličko cukru/kvůli nemoci/.Poradíte mi někdo vyzkoušený recept...pak dám vědět,jaký byl výsledek...díky...ddasa

Není tady

#2 4. 6. 2009 19:30

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Re: kdo ví a poradí :jojo:

Teda já vůbec netuším, jaký by mohl být recept jen s troškou cukru, aby to přebilo tu šíleně kyselou chuť rybízu usch . Pokud je to kvůli diabetu, můžeš zkusit použít náhradní sladidla a nebo sladivou rostlinu Stévii (rostlina má trošku zvláštní chuť, ale dá se na to zvyknout).

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#3 5. 6. 2009 9:22

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: kdo ví a poradí :jojo:

ten cukr je zároveň i konzervant... kolik toho sirupu bude? Namraz z toho kostky v nějakých tvořítkách a pak je sesypej do krabiček nebo do dost pevnýho pytlíku, způsobem jak se prodává gastroled...

tedy myslím vylisovanou šťávu bez cukru...

Upravil(a) Bety (5. 6. 2009 9:23)

Strach je malá smrt...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí