|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1
No asi jsem tím řekla vše:-) Zkrátka hledám někoho, kdo je na tom podobně, jako já. Taky by bylo fajn, kdyby šlo o slečnu inteligentní (ale na Babinetu jiné určitě nejsou:-)))a pokud bude mít pár kilo navíc, můžeme se třeba vzájemně motivovat.
Není tady
Ahoj Lauro, taky hledám kamarádku, sice nebydlím přímo v Praze, ale poblíž Prahy v rodinném domku na vesnici. Pokud máš ještě zájem se seznámit, tak se ozvi, budu moc ráda.
Není tady
Ahoj Lauro, je to jak do seznamky, ale: svobodná, 32, bezdětná, pražanda, pár kilo všude možně a stále ještě i ten optimizmus mám. Hledám kamarádku na hubnutí, na kecání, na zábavu a tak všelijak. Jestli máš ještě na jednu kamarádku kapacitu, ozvi se. Hezký víkend.
Není tady
ahoj holky, ráda bych se přidala, jsem svobodná, bezdětná, je mi skoro 33 let a kil mám navíc asi 20 :-)
Teď trochu smutním, dovolená možná za dva měsíce, všichni jsou fuč a já jen po řeším problémy kolegů.... Všichni kolem jsou "dětní" a já jsem jak kůl v plotě... život trávím na internetu..
Jinak jsem ale veselá kopa 
Není tady
Ahoj holky, vemte me k sobe:-)): je mi 34, jsem rozvedena (tedy v podstate skoro svobodna), bezdetna, z Prahy. Hledam kamaradku/kamaradky na pokec, kino, cviceni atd.
Není tady
Ahoj Lauro :-) že se v popisu téměř stopro nacházím .. 30 mi bude za necelý týden
.. ráda se seznámím též :-) Svobodná, bezdětná, postrádající fajn kámošku na skleničku, sport a vůbec. Často si říkám, že dobrých duší by měl mít člověk okolo sebe hojně .. jinak ten život stojí za prd
Takže jestli neproběhla uzávěrka výběrového řízení, těším se na odpověď! 
Není tady
ahoj holky, tak koukám, že Laura se nikomu asi neozvala 
Tak to můžeme dát do kupy samy :-)
Jak se máte co děláte?
Já nemám teď práci, zahájila jsem hubnutí.... Kamarádky moc nemám, protože si myslím, že ženy se většinou baví o blbostech a já tam nějak nezapadám. 
Není tady
Ahoj Malaiko
no je fakt, ze Laura na nas prdi
Jak jde prace, uz jsi neco nasla?? A jak jde hubnuti
? :-)
Není tady
Zdravíčko,
no to jsem přesně já
svobodná, bezdětná, 31 let, trochu těch kilíček
co by ráda kamarádku z Prahy na pokec, kulturu, kavárničky, a motivaci k hubnutí.
Pozitivně naladěná, introvertní - jestli někde jsi druhá taková, tak si ráda vyměním kontakt
Není tady
Zdravicko, Victorie

hlasim, ze jsem stale na prijmu
) Definici tez splnuji, uspesne jsem zacala cvicit, takze jsem rada, i kdyz
a motivace obcas dochazi :-) eee .. odchazi :-)) A venku posmourno, docela bych zasla na kaficko a pokec, kdyz budes chtit, urco se ozvi. Pekny den preji 
Není tady
Bradshaw.Carrie79 napsal(a):
Zdravicko, Victorie
![]()
hlasim, ze jsem stale na prijmu) Definici tez splnuji, uspesne jsem zacala cvicit, takze jsem rada, i kdyz
a motivace obcas dochazi :-) eee .. odchazi :-)) A venku posmourno, docela bych zasla na kaficko a pokec, kdyz budes chtit, urco se ozvi. Pekny den preji
Napiš mi na mail nebo na icq
v profilu. Budu se moc těšit
Není tady
Ahoj, koukám je nás tu víc takových :-) Co se zkusit sejít společně? Uděláme si klub svobodných, bezdětných.
Není tady
Proč ne? Výborný nápad 

Není tady
Tak hlašte místa kde bychom se sešly! Znáte nějakou príma hospůdku?
Není tady
holky, bezva, trochu se to rozjelo..
takže byly byste pro srazík? já teď nemám práci...takže bezdětná budu asi ještě nějakou chvíli ;-)
Není tady
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Je mi 33, jsem z Prahy, dětičky zatím ne e, optimistická se snažím být, ale pár kilo navíc nemám... Jsem hubeňour jak stehno :-)
Není tady

Taky bych mela zajem. Prestehovala jsem se do Prahy letos na jare. Zadne kamosky tu nemam. Je mi 31 let, nemam deti ani nadvahu. Hledam nekoho na pokec a na sport (cyklistika, spinning, v lete beh).
Není tady
Stránky: 1