18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
chtěla bych se vás zeptat na vae zkuenosti s nákupem věcí pro mimčo přes internet, respektive na nějaký tip na internetové stránky, kde se dá levněji ne v obchodech sehnat třeba rychlozavinovačka, přebalovací podloka, dětské povlečení atd. Těch stránek je straně moc a ceny různé, tak jestli máte nějaký tip - sem s ním! :-)
Díky moc!
Není tady
ja kupovala Nanny na 9mesicu.cz, satek taky nekde ale uz nevim kde a nakupuju na promi.cz, ale to je tim, ze si to muzu na prodejne vyzvednout a kdyz to kupujes pres net, tak mas 10% slevu, ale tech bazarku a obchodu pro mimca je fura:-)
Není tady
já nejčastěji nakupovala na www.mimibazar.cz a plínky na www.pleny.cz myslím
Není tady
Taky můu doporučit mimibazar.cz, dá se tam sehnat velmi levně i značkové zboí. A to co mi přilo vypadalo opravdu pěkně, neřekla bych ani, e to bylo někdy pouité. Na mimču to stejně je ve jen na chvíli.
http://www.rodice.cz/metrik/][/url]
Není tady
Já osobně můu doporučit stránku www.mladarodina.cz, dneska mi od nich přilo zboí. Je to tam docela levnějí ne v obchodech a dostane při prvním nákupu 15% slevu.
Není tady
Není tady
Taky doporučuji www.kojenecke.cz a co se týče www.mimibazar.cz, tak tam jsem sehnala pouitý přebalovací pult a těhotenské oblečení... Denně je vloeno více jak 5 tis. inzerátů, take je z čeho vybírat :-))
Není tady
Pokud chce nové zboí, tak já mám oblíbený eshop http://www.funbaby.cz/ kdy něco potřebuji automaticky hledám tady, jsem u zvyklá a vdy jsem byla spokojena tak se mi nechce zkouet něco nového koukala jsem i na bazáry no nevím, ceny tolikrát mi tam přijdou ne o tolik výhodnějí ne nové zboí a člověk neví kdo a jak s tím předtím zacházel. Pokus jsi z Brna má Funbaby i kamenný obchod v Modřicích, nebo taky v Ostravě
Není tady
Týjo.. tolik obchodů a o větině z nich slyím poprvý. Určitě musím přítě vyzkouet.
Já nakupuji normálně na Prodeti.cz nebo na Feedo.cz a zatím jsem byla vdycky spokojená, rychlé dodání a pokud byl nějaký porblém tak kominikace byla rychlá. Take za mě mohu oba obchody doporučit. Mimochodem, zrovna jsme s manelem vybírali malýmu něco pod stromeček a nakonec jsme koupili nové boty zrovna na Prodeti, nala jsem i mení slevu, třeba se někomu bude hodit, posílam odkaz. http://kuponer.cz/obchody/prodeti/
Není tady
Ahoj, na internetu nakupuju pořát, ale teď před těmi Vánoci je to hrůza :-( DpD mi dovezlo balík v katastrofálním stavu, pota u mi doručuje týden, a i kdy jsem si objednala balíček před třemi týdny, dnes mi z jednoho eshopu napsali e do Vánoc nedoručí :-( No asi moje vina. Nesnáím davy lidí a lítání po obchodech :-D
Není tady
Můu doporučit mimibazar, jak u tady někdo předemnou zmiňoval
Není tady