29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj všem, mám tu čest sem napsat krásnou zprávu, kterou mi poslala Aluska:
"Dnes v 10.10 se Mathiaskovi narodila sestřička Ellen, 47cm,2990gr. Je nadherna. Obě jsme v pořádku"
Není tady
Mooooc gratuluju a tiše závidím
Není tady
Aluško: Tedy sem ještě jednou, moc gratuluji k narození určitě překrásné Ellenky, hodně štěstíčka, zdravíčka, lásky a pohody. Moc se těším na slohovku
Není tady
Další letňátko.. Dneska se tady budou trhat rekordy
Gratuluji k narození Ellen
Není tady
Alusko, též se přidávám ke gratulaci - a přeji hodně štěstíčka a zdravíčka holčičce i tobě.
Není tady
další letnítko, to je krásný ... přidávám gratulace s přáním hodně zdravíčka
Není tady
Z porodnice přišla zpráva,
že na svět přišla holka z rána.
Tak Vám přejem rodinko,
krásné, zdravé miminko.
Blahopřejí Verča s Vanesskou
Není tady
Přeju Tobě i Ellence hodně zdravíčka, málo trápení, hodně radosti a co nejvíííce spánku!!!!!!!!!!
A ať to s těma dvěma děťátkama zvládneš co nejvíc v pohodě.
Není tady
Aluško, moc gratuluji k Ellence .) .
Není tady
Alusko, blahopreji! A cele rodince preji hodne zdravi!
P.S. Tesim se na slohovku
Není tady
Alusko moooc gratuluju Ellence, Tobe i cele rodince preji hlavne to zdravicko a vsechno nej nej
Není tady
Naše milá Alusko, jsem moc ráda, že už máš Ellenku u sebe....přeji vám všem kupu zdraví a štěstí, bráška ať si se sestřičkou rozumí a ať se máte rádi....
Není tady
Taky se přidáváme ke gratulacím!!! Přejeme hodně zdravíčka a ať Ellenka dělá mamince, tatínkovi a bratříčkovi velikou radost a mamince hodně mlíčka!
Těšíme se na slohovku!!!
Není tady