Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 4. 6. 2009 10:45

Jey5
♥♥-----

Ignoruje mě...

Zdravím, sice vám nesdělim svoje zážitky z těhotenství, protože sem chlap. Ale chtěl bych se zeptat, zda je normální to co vám popíšu....

Přítelkyně je z Turecka (normální moderní žena západního střihu) a při poslední návštěve čr možná otěhotněla. Jenže nemá ráda doktory, dokonce si ani neudělala test.Před měsícem tvrdila, že si udělá test, pak se rozmyslela, že další měsíc pujde na krev. Jenže já mam tak trochu obavy, že nikam nepůjde. Vždyt jí trvalo měsíc, než šla k zubaři se zlomeným zubem..a upřímě, zub není nijak zásadní věcsad No a ted k problému. CCa před třemi týdny se zabalila a vypadla z Istanbulu na nějakou vesnici, kde si podle toho co mi řekla prožvala svou malou depku a přemítala nad životem. Od tý doby se mnou pořádně nepromluvila. Od minulého pondělí mi napsala jen dvě sms. V první bylo, že jí nemam volat, že není schopná odpovědět, v druhý, at jí neposílam sms, že jí to dělá smutnou a nervozní, že mám počkat než bude připavená se mnou mluvit..dá prý vědět. Ty sms sem obržel o víkendu. Převčírem začala chodit na net, jenže mě neodpovídá ani tam.

Nevimjak si to vykládat. Nevim co dělat..

Co si o tom myslíte?

Není tady

#2 4. 6. 2009 10:54

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ve stínu Plzeňské věže
Web

Re: Ignoruje mě...

Jey, je to divný, nevím, co se s přítelkyní děje. Ale mám pocit, že to je spíš na dotázání se na Psychologický. je možný, že opravdu otěhotněla a vnitřně se s tím nějak pere, je možný, že na ni trochu tlačí konzervativnější prostředí vlastní rodiny a venkova. Každopádně pokud si neudělala test a nebyla na krvi, tak tu jen vaříme z vody. Asi by nejvíc pomohlo si vše vyříkat, ale to víš jistě nejlíp.

Na tvém místě bych ještě asi týden vydržela, ale pak bych tlačila na setkání, nejen virtuální, ale prostě osobní. nechápu, proč utíná komunikaci...

Není tady

#3 4. 6. 2009 10:57

annie
♥♥♥♥♥♥-

Mě jako první napadlo, že těhotenství nedopadlo dobře... neutral
Ale myslet si můžeme cokoliv.
Jak píše Veranna - nejlepší je promluvit si.

Není tady

#4 4. 6. 2009 10:59

Jey5
♥♥-----

Já sem jí už řekl, že přijedu za ní, ovšem na to reagovala práve tou odpovědí: "Ze není připravená se mnou mluvit, at pockam az dá vědět." Stejně počítam s tim, že jestli se se mnou nezačne bavit, tak se příští tejden seberu a odletim za ní. Snad je to dobrej nápad...

Není tady

#5 4. 6. 2009 11:02

Jey5
♥♥-----

No, tak kdyby tehotenství nedopadlo dobře......od začátku o možným dítěti mluví jako o "podělání našich životů"sad

Není tady

#6 4. 6. 2009 11:06

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jey, je to zcela pochopitelný nápad smile Musí jí být jasný, že se prostě o ni bojíš. Tak zkus napsat, že se bojíš (nebo jsi to už napsal) a že tedy respektuješ, že si potřebuje třeba něco srovnat v hlavě (i když nevíš co), ale že navrhuješ, aby se ti alespoň častěji ozývala, aby ses o ni tak moc nebál.
A když to k ničemu nepovede, tak se fakt seber a zkus se s ní setkat osobně.

Z mý zkušenosti - jen málokterá ženská dokáže nemluvit o svých pocitech, strachu, bolestech apod. většina z nás sice navenek říká nech mě být, potřebuji čas, nic mi není..., ale vnitřně toužíme, aby se dotyčný ptal a staral a pátral. je to na hlavu postavený, vím. manžel vždycky říká: "Jestli zase řekneš, že ti nic není, tak to vezmu tak, že ti fakt nic není, tak bacha..." smile Třeba patří do té skupiny výjimek, který o tom opravdu enchtějí moc mluvit, ale spíš bych si tipla, že bude nakonec moc ráda, když to ze sebe bude moct vysypat a třeba si i pobrečet v tvým náručí smile

Není tady

#7 4. 6. 2009 11:11

Jey5
♥♥-----

Veranna:  no, tak přesně ty rady, ktrý si ted napsala, už sem použil....že se o ní bojim, aby mi aspon dávala vědět jak jí je, že pokud potřebuje čas, budu to respektovat (v týhle fázi sem od neděle). Nic nepomohlo...prostě neexistuju...

Není tady

#8 4. 6. 2009 11:13

bubuku
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Slovensko
Web

Jey, Veranka to napisala uplne presne, ja som sa s tym ako Ti vysvetlila zensku psychiku stotoznila na 100%....
.... mne snad napadlo len tolko, ze ak je aj "v hre" nejake tehotenstvo, mozno s tym (vzhladom k tomu vyroku o podelani zivotu) stale bojuje a snazi sa to vyriesit len ako svoj problem. A mozno je to cele len o tom, ze ste od seba daleko.... nevim.... asi naozaj bude dobre nejako to urychlit, trebars aj tou Tvojou navstevou. Ak ma vas vztah silu a silnejsie korene, nie je co pokazit smile

http://www.eticker.co.za/tickers/rfktwh9hi6uiqkk2.png

6.8.2009 - 3530g,52 cm

Není tady

#9 4. 6. 2009 11:13

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jey5 napsal(a):

No, tak kdyby tehotenství nedopadlo dobře......od začátku o možným dítěti mluví jako o "podělání našich životů"sad

Ach jo sad Tak proč jste dopustili, aby vůbec k případnýmu otěhotnění došlo, když se k tomu te´d staví takhle? To neber jako útok nebo výčitku... Ona nebrala antikoncepci? Chránili jste se nějak?

Není tady

#10 4. 6. 2009 11:15

Jey5
♥♥-----

Veranna napsal(a):

Jey5 napsal(a):

Ach jo sad Tak proč jste dopustili, aby vůbec k případnýmu otěhotnění došlo, když se k tomu te´d staví takhle? To neber jako útok nebo výčitku... Ona nebrala antikoncepci? Chránili jste se nějak?

No jak se to stalo...to by mě taky zajímalo...2. a 3. den pred MS si zapoměla vzít prášky...jiank si je brala...jestli je fakt těhotná, tak je to dost náhoda. Jenže to se s jejím přístupem nedovíme ještě tak 14dnísad

Není tady

#11 4. 6. 2009 11:23

Jey5
♥♥-----

bubuku: sem rád, že mi potvrzuje to co sem chtěl udělat....už shanim letenky...něvěřim tomu, že se mi ozve, je tvrdohlavásad Jen doufam, že se nezbalí a neodjede z Istanbulu

Není tady

#12 4. 6. 2009 11:31

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Nějaký čas (záleží na tvé ochotě, jak dlouho) respektuj, co ti napsala

že mám počkat než bude připavená se mnou mluvit..dá prý vědět.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#13 4. 6. 2009 11:32

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jey5 napsal(a):

Veranna napsal(a):

Jey5 napsal(a):

No jak se to stalo...to by mě taky zajímalo...2. a 3. den pred MS si zapoměla vzít prášky...jiank si je brala...jestli je fakt těhotná, tak je to dost náhoda. Jenže to se s jejím přístupem nedovíme ještě tak 14dnísad

No tak jestli si je zapomněla skutečně vzít jen ten 2. a 3. den před MS, tak ta šance na otěhotnění se rovná téměř 0. To nezlehčuji, to je fakt. V době ovulace (tj cca uprostřed cyklu) je šance na otěhotnění asi 33 % a každý dnem rychle klesá. To jsou ty plodný dny. Ale 2-3 dny před MS je už vajíčko dávno někde na cestě ven z těla (odlučuje se s děložní sliznicí během MS), a otěhotnět je prakticky nemožný.
Mohly bychom ti tady na to psát romány wink

Nicméně, pokud zapomněla i vícekrát předtím (zejména uprostřed cyklu), tak určitá možnost tu je (i když zase ze zkušenosti tady většina z nás ví, že trvá docela dlouho, než se tělo "očistí" od prášků, třeba 2-3 cykly).

Je fajn, že jsi zkusil napsat, že chvilku počkáš. Jestlit o fakt nikam nespěje, tak jeď smile

Jak psala Bubuku, má-li ten vztah sílu, tak pochopí, proč se za ní trmácíš takovou streku, že máš o ni strach a že jí jedeš podpořit a ne vydeptat smile

Není tady

#14 4. 6. 2009 11:35

Jey5
♥♥-----

mashanka: vždyt jo...nechystam se odletet večerním letem:-) je mi bohužel jasný, že si ještě pár dní budu muset protrpět a něco zhubnout:(

Není tady

#15 4. 6. 2009 11:38

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Jey5 napsal(a):

mashanka: vždyt jo...nechystam se odletet večerním letem:-) je mi bohužel jasný, že si ještě pár dní budu muset protrpět a něco zhubnout:(

Já bych překvápka nedělala. Nechala bych ji pár dní být a pak jí oznámila, že mám právo vědět, co se děje nebo neděje, protože pokud je těhotná, je  to i moje těhotenství

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#16 4. 6. 2009 11:43

Jey5
♥♥-----

Veranna: ehe, věř mi, že o ovulaci a menstruaci toho vim vcelku dost, poslední dobou sem toho dost načetl, takže to že šance je malá vim...ona to ví taky...

No já doufam, že za ní pojedu i kdyby napsala, to by se mi tam jelo mnohem líp. Vnitřně sem si slíbil, že jí dam čas do konce tejdne, ted ještě přijít na to jak to vydržet.

Není tady

#17 4. 6. 2009 11:44

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jey - přeji, aby se vše vyřešilo ke spokojenosti vás obou. Ve dvou se líp táhne a všechny problémy (i třeba nečekané těhotenství nebo naopak nevydařené těhotenství) se ve dvou líp zvládají. Snad to brzy pochopí i přítelkyně smile

Není tady

#18 4. 6. 2009 11:46

Jey5
♥♥-----

mashanka: i moje těhotenství... hezky řečeno, kdyby uměla česky asi bych jí to přeposlal:-) Ona to bere tak, že je to její těhotenství..

Není tady

#19 4. 6. 2009 11:51

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jey5 napsal(a):

mashanka: i moje těhotenství... hezky řečeno, kdyby uměla česky asi bych jí to přeposlal:-) Ona to bere tak, že je to její těhotenství..

Tak jí to napiš, Mashanka má svatou pravdu. Ne že ona je těhotná, vy dva jste těhotný spolu smile

Není tady

#20 4. 6. 2009 11:55

Jey5
♥♥-----

Asi se budu opakovat...ale já už tohle všechno psal...popravdě, já už nevim jak argumentovat, tak aby se umoudřila a souhlasila s mím příjezdem, nebo aspon pravidelnou komunikací...

Není tady

#21 4. 6. 2009 11:59

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Web

V poho... klidně se opakuj, my jen zkoušíme ještě něco vymyslet, co by se dalo udělat smile

Asi bych teda ale nesondovala u kamarádek nebo tak (pokud je znáš), to by fakt mohla vzít jako podraz.
Tak zkus vydržet ještě do příštího týdne, občas jí prostě jen napsat pár hezkých slov (řeba i bez ptaní, jen tak pro potěšení)...

Není tady

#22 4. 6. 2009 12:00

jitulak
Zablokovaný
Místo: Jižní Morava
Web

A jak dlouho jste spolu?Už se někdy k Tobě stavěla takhle odmítavě??Nechtěla se třeba rozejít?Necítil jsi,že by se něco dělo??Tohle mi přijde divne.Ale je fakt,že každy si v sobě někdy potřebuje uklidit a to třeba ona pravě ted  děla.

http://www.ticker.7910.org/an1cHgw0g410020MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8VGVyZXprYQ.gifhttp://http://
   Terezka se narodila 28.1. v 9.13.Važila 3250 a měřila 51 cm.6M-8,5 kg,69 cm,8 M-9,80kg,72 cm

Není tady

#23 4. 6. 2009 12:04

javena
♥♥♥♥♥♥-

Hele, promiň, ale nemohla jít na potrat? Teď jí je třeba blbý ti to říct, když to rozhodla sama a chce tě vidět, až se dá do kupy?
Nevím, je to celé velmi podivné...
Kdyby těhulka byla, asi byste spoustu věcí museli začít řešit, ne?
Fakt divočina. hmm

Není tady

#24 4. 6. 2009 12:06

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Je to zvláštní.... já kdybych byla na jejím místě a fakt bych brala případné těhotenství jako pos... si života, tak bych po prvotní fázi naštvání se, byla šťastná jak blecha, že ten co to se mnou spískal stojí za mnou, je mi oporou a má o nás zájem, že mi chce být partnerem.... to fakt nechápu. No taky to může být vlivem její rodiny a jejich jiných zvyků, ikdyž jsi psal, že smýšlí "moderně", tak ty kořeny tam můžou sehrát svojí nemalou úlohu. Ale jinak souhlasím s tím co ti holky radí, držím palečky aby to dopadlo dobře smile

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#25 4. 6. 2009 12:09

Jey5
♥♥-----

No tak její kamarády neznam, takže to nehrozí. Pár hezkých slov...jenže tady jde o to, že sem jí slíbil, že jí dam čas...předtim než sem jí to slíbil sem jí psal taky jen milý  sms... a na ně reagovala tim, že potřebuje čas...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí