|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Mary - taky je podivné vysvětlení že "nemusí každý vědt s kým chodím - zatímco s káým se kamarádím to ukážu rád"
možná se jen neumí pořádně vyjádřit
Každpo ty jsi udělala dneska dobrej objev
podobnej jsem učinila loni v létě, když jsem zjistila, že na světě nejsem od toho, abych splňovala cizí očekávání
mimochodem, tuhle zásadní věc mám napsanou v peněžence a občas si jí pro jistotu připomenu - posiluje to na duchu
Jinak dál se snaž komunikovat s partnerem (řekla bych stejně jako jsi na to šla, zdáš se v pohodě, bez agrese, vyčítání, přehršle otázek), prostě takový ty základy si vyjasnit
Držím palce 
Není tady
Nejsem na světě abych plnila cizí očekávání
to je tak krásná a super to člověka nakopne to si musím taky někam napsat 
Nevím nevím mi se to prostě nezdá aby chlap v 32 letech dělal podle mě takové kraviny, že si tam dá klidně cizí ženské a mě by tajil
mrzelo by mě to
asi jsem ale šílená tak si z toho nic nedělej 

Není tady
Salome - jé, to jsem ráda, že se někomu líbí
tak ať ti ta věta přináší tolik pohody do života jako mně 
Není tady