Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 4. 6. 2009 9:11

mary.one
♥♥-----

Re: Asi trošičku osten žárlivosti nebo čeho...

mashanka napsal(a):

32, to už je dost, ale každý jsme prostě jiný. Pokud je to chlapeček, ber ho jako chlapečka. Až dostaneš chuť přátelit s  MUŽEM a žít partnerský život, poohlédni se po MUŽI. To je jediné, co ti umím poradit.

Partnery si přece vybíráme. Nemusíme brát každého, kdo o nás projeví zájem, jen proto, že máme 10kg nadváhy. Muži většinou nejsou zase takoví joudové, aby si pro život vybírali Barbíny k ničemu - na reprezentaci mají milenky big_smile

Mashanko, to já přece vím smile Nejsem s ním z nouze o muže... prostě některé jeho stránky mi maximálně vyhovují, některými se naopak někdy trápívám... ale stále ještě mohu říct, že jsem s ním v převážné většině spokojená a šťastná.

Jelikož to vypadá, že to nedovedu zpracovat jen tak v sobě, raději se ho zeptám.

Není tady

#27 4. 6. 2009 9:13

mary.one
♥♥-----

Selima napsal(a):

Tak ale ja som to pochopila tka, že už STE oficiálni - nezmenil os anejako jeho správanie? Ale sa aspoň postupne nemení????

Ano, my už jsme oficiální. Už se obecně ví, že spolu chodíme. Ale stále ještě má sklony (pravda, postupně zeslabující) v řeči přeskakovat do "já" místo "my".

Není tady

#28 4. 6. 2009 9:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Oficiálni podľa mňa je, že sa objavujú spolu na akciách, o ich vzťahu vedia kamoši, rodiny, kolegovia... pavlač, mesto... big_smile Nemyslím tým briliantový orsteň a ohlášky z kancla.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#29 4. 6. 2009 9:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Tak príma, MayOne, daj tomu ešte trochu času a buď trpezlivá. Uvidíš, nakoľko bude v tomto robiť pokroky.

Upravil(a) Selima (4. 6. 2009 9:46)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#30 4. 6. 2009 9:50

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

mary.one napsal(a):

mashanka napsal(a):

32, to už je dost, ale každý jsme prostě jiný. Pokud je to chlapeček, ber ho jako chlapečka. Až dostaneš chuť přátelit s  MUŽEM a žít partnerský život, poohlédni se po MUŽI. To je jediné, co ti umím poradit.

Partnery si přece vybíráme. Nemusíme brát každého, kdo o nás projeví zájem, jen proto, že máme 10kg nadváhy. Muži většinou nejsou zase takoví joudové, aby si pro život vybírali Barbíny k ničemu - na reprezentaci mají milenky big_smile

Mashanko, to já přece vím smile Nejsem s ním z nouze o muže... prostě některé jeho stránky mi maximálně vyhovují, některými se naopak někdy trápívám... ale stále ještě mohu říct, že jsem s ním v převážné většině spokojená a šťastná.

Jelikož to vypadá, že to nedovedu zpracovat jen tak v sobě, raději se ho zeptám.

To je samozřejmě jedna z možností. Ovšem, než se ho zeptáš, měla bys být přesvědčena a rozhodnuta, že tomu, co ti odpoví, budeš věřit - jinak to nemá žádný smysl

Upravil(a) mashanka (4. 6. 2009 9:52)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#31 4. 6. 2009 9:57

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

S tím utajováním mi to připomělo - máme v práci jeden takový pár, který dlouho utajoval, že jsou spolu. Nebyl důvod - oba svobodní, bez závazků k někomu, a stejně to dva roky tajili. Jak to tak bývá - do pár týdnů to stejně věděli všichni big_smile Teď jsou manželé, mají dítě, opět spolu v práci, ale přesto se k sobě pořád chovají jako tenkrát.Prostě už to neumí jinak, neumí se chovat tak že jsou spolu. Tím nemyslím nějaké okaté dávání najevo, oni právě spíš dávají okatě najevo že k sobě nepatří, nechodí na stejné akce, nechodí spolu na oběd, nepovídají si v kanclu jako všichni ostatní - je to na pohled velmi chladné, neosobní, studené a kdo je nezná tak nevěří že jsou spolu.

Možná přítel taky neumí prostě "přešaltrovat" smile

Upravil(a) jaspinn (4. 6. 2009 9:58)

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží náš svět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#32 4. 6. 2009 10:09

mary.one
♥♥-----

jaspinn napsal(a):

S tím utajováním mi to připomělo - máme v práci jeden takový pár, který dlouho utajoval, že jsou spolu. Nebyl důvod - oba svobodní, bez závazků k někomu, a stejně to dva roky tajili. Jak to tak bývá - do pár týdnů to stejně věděli všichni big_smile Teď jsou manželé, mají dítě, opět spolu v práci, ale přesto se k sobě pořád chovají jako tenkrát.Prostě už to neumí jinak, neumí se chovat tak že jsou spolu. Tím nemyslím nějaké okaté dávání najevo, oni právě spíš dávají okatě najevo že k sobě nepatří, nechodí na stejné akce, nechodí spolu na oběd, nepovídají si v kanclu jako všichni ostatní - je to na pohled velmi chladné, neosobní, studené a kdo je nezná tak nevěří že jsou spolu.

Možná přítel taky neumí prostě "přešaltrovat" smile

No... my se taky moc neumíme chovat, jako že jsme spolu.. Je to takový asi paradoxní. Pracujeme v jedné firmě, ale každý ve zcela jiném oddělení a prakticky se nepotkáváme a když už, tak si dáme tajně pusu nebo se na sebe jenom rychle usmějeme, žádný hlasitý pozdrav. Nevím, kdo z nás s tím nápadem přišel.

Nebo jsme členy jedné internetové komunity... no a on mě má v přátelích, já jeho v přátelích, ale nedá se z toho nijak poznat, že to je víc než jen přátelství, podle toho popisku. A když tam píšu, že jsem někde byla a tak, tak taky napíšu, že "s přítelem", protože si asi myslím, že by nebyl rád, kdybych naplno napsala, že jsem tam byla "s + přítelův nick". On to má stejně. Já nevím, stále se napůl tajíme. Nebo když on někde napíše, že "byl s přítelkyní v restauraci a bylo to takový a takový", tak na to radši nereaguju a nepřipíšu svoje postřehy z té restaurace, ježto bych tím odtajnila, že ta přítelkyně jsem vlastně já. Jakože si říkám, že by třeba on nebyl rád, kdyby se to všeobecně vědělo, že ta přítelkyně jsem já.

A v té firmě zase, že by se o nás pak vedly řeči a že prostě vztahy na pracoviště nepatří ... ale zase chovat se k sobě jako dva cizí...? No, já nevím.

Když se nad tím zamyslím, trochu směšný a hloupý. Pak to mám - tohle je výsledek. Že je na profilech s jinýma holkama než se mnou, to je proto, že toleruju tajení a aktivně k tomu přispívám.

Upravil(a) mary.one (4. 6. 2009 10:12)

Není tady

#33 4. 6. 2009 10:11

mary.one
♥♥-----

Tak... ještě jednou napsat to samý, to jsem to ale šikulka lol

Upravil(a) mary.one (4. 6. 2009 10:12)

Není tady

#34 4. 6. 2009 10:56

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

No právě - z počáteční "nutnoti" se stal zvyk. Oni taky zpočátku vše tajili kvůli tomu, že jsou na jednom pracovišti, a chtěli se vyhnout různým pomluvám a spekulacím....a po těch 7 letech, co jejich vztah trvá a byl "potvrzen" sňatkem a dítkem, tak pořád se k sobě chovají stejně. Spíš to teď v nás vyvolává pocity, jako kdyby k sobě vůbec nepatřili, neumíme si představit že spolu bydlí, vychovávají dítě a vše s tím spojené. Ale myslím, že kolegyně by to chtěla jinak, ale teď už to prostě jinak nejde.

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží náš svět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#35 4. 6. 2009 11:13

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

cool to je dokonalá konspirace...  už to máte všechno tak překombinovaný že se v tom úplně ztrácíš. va

Strach je malá smrt...

Není tady

#36 4. 6. 2009 11:55

mary.one
♥♥-----

Bety napsal(a):

cool to je dokonalá konspirace...  už to máte všechno tak překombinovaný že se v tom úplně ztrácíš. va

No, docela jo smile tohle už je asi na delší partnerskou debatu, popovídat si, jak to vidím já a jak on a jestli to tak chceme i nadále..  já asi ne, je to divný... a proč to tak vlastně máme a tak.

Není tady

#37 4. 6. 2009 12:06

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

mary.one napsal(a):

Bety napsal(a):

No, docela jo smile tohle už je asi na delší partnerskou debatu, popovídat si, jak to vidím já a jak on a jestli to tak chceme i nadále..  já asi ne, je to divný... a proč to tak vlastně máme a tak.

Komunikace s partnerem je dobrý začátek.

Není tady

#38 4. 6. 2009 13:28

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

mě by se to nelíbilo a něco bych za tím čula

Není tady

#39 4. 6. 2009 13:36

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

mary.one napsal(a):

Bety napsal(a):

Mary.one, tak mě napadla taková lumpárna vissla .... v té vaší internetové komunitě, určitě si tam povídáte.... tak bych mu klidně odpovídala a sem tam bych napsala (podle toho kam by se debata otočila)..."to já na místě tvojí přítelkyně.....".... a dosaď si podle potřeby. On ví, že píše jeho přítelkyně, ale ostatní ne.

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#40 4. 6. 2009 13:37

mary.one
♥♥-----

Tak jsem o tom s ním mluvila, výsledek je ten, že jsem se nic nedozvěděla, nic jsme nevyřešili, akorát se naštval a přestal komunikovat hmm

Není tady

#41 4. 6. 2009 13:39

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

mary.one napsal(a):

Tak jsem o tom s ním mluvila, výsledek je ten, že jsem se nic nedozvěděla, nic jsme nevyřešili, akorát se naštval a přestal komunikovat hmm

Hmmm, tak nic... za pokus to stálo hmm

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#42 4. 6. 2009 13:43

mary.one
♥♥-----

pomněnka napsal(a):

mary.one napsal(a):

Hmmm, tak nic... za pokus to stálo hmm

Když si to tak srovnám, tak vlastně kdekoli má veřejně fotky, má tam kohokoli jinýho, jenom nikdy ne mě. Náhoda? Já už o tom asi odmítám byť jen přemýšlet. Prostě mě to štve. A on nic nechápe.

Není tady

#43 4. 6. 2009 14:25

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

mary.one napsal(a):

Něco mi trošku vrtá hlavou. S přítelem jsem už dva roky... přítel má pár profilů na netu na více různých stránkách... ve fotkách mě nikde nemá, vždycky je tam s nějakou jinou ženštinou z nějaké dovolené. Není to jen jedna a ta samá, jsou to asi tři různý. Přitom my jsme taky už na společné dovolené byli, i na hodně moc výletech, přítel to všechno vždycky fotí... máme i pěkný společný fotky... ale na netu je s někým jiným, se mnou ani na jedné fotce. Tak nevím proč. S přítelem jsem o tom ještě nemluvila. Přijde mi to minimálně divný. Napadá vás, co by ho k tomu mohlo vést? Mě napadá, že se za mě třeba stydí nebo ... nebo nevím. Mrzí mě to.

A víš jestli tě má doopravdy rád?Je to od něho teda dost divné chování.

Upravil(a) Kuty (4. 6. 2009 14:28)

Není tady

#44 4. 6. 2009 15:36

macík*
♥♥♥♥---

Já tomu rozumím, snad. Ty bys ráda pro něho byla nejkrásnější, nejúžasnější, prostě No. 1. A ne aby tě někde schovával, tajil. Tohle mrzí. Taky jsem se jednou podivila, proč je na profilu jen s "kamarádkou" a o mě ani zmínka. Prý o nic nejde. Ale šlo a dopadlo to blbě.
Přistoupila jsi na jeho hru a je vidět, že se ti to nelíbí. Teď je to na tobě.

Není tady

#45 4. 6. 2009 16:12

mary.one
♥♥-----

macík* napsal(a):

Já tomu rozumím, snad. Ty bys ráda pro něho byla nejkrásnější, nejúžasnější, prostě No. 1. A ne aby tě někde schovával, tajil. Tohle mrzí. Taky jsem se jednou podivila, proč je na profilu jen s "kamarádkou" a o mě ani zmínka. Prý o nic nejde. Ale šlo a dopadlo to blbě.
Přistoupila jsi na jeho hru a je vidět, že se ti to nelíbí. Teď je to na tobě.

Macíku, jo, mluvíš mi z duše. Takhle to přesně je. Chtěla bych být pro něj ta nej, za kterou se nestydí, ba naopak... kterou se pyšní, je rád nebo třeba i hrdý, že ji má a tudíž nemá proč ji schovávat.

Jenže asi mluvíme každý jinou řečí, když jsem mu to řekla, nechápal a neviděl problém. Já nevím, jak mu to vysvětlit, jak způsobit, aby to viděl také z mého pohledu...

Upravil(a) mary.one (4. 6. 2009 16:14)

Není tady

#46 4. 6. 2009 16:25

macík*
♥♥♥♥---

Mary pussa
Slova a vysvětlování jsou k ničemu jak je vidět. Takže činy.
Já bych ti moc ráda něco poradila, ale nejsem zrovna expert cool sama jsem podělala co se dalo wink
Co by se stalo, kdyby ses začala chovat tak jak ti vyhovuje? Přestala se skrývat? Máš strach, že se naštve a rozejde se s tebou?

Není tady

#47 4. 6. 2009 17:02

mary.one
♥♥-----

macík* napsal(a):

Mary pussa
Slova a vysvětlování jsou k ničemu jak je vidět. Takže činy.
Já bych ti moc ráda něco poradila, ale nejsem zrovna expert cool sama jsem podělala co se dalo wink
Co by se stalo, kdyby ses začala chovat tak jak ti vyhovuje? Přestala se skrývat? Máš strach, že se naštve a rozejde se s tebou?

Macíku, bingo. Přestat se skrývat je pro mě ta klíčová věta. Ani nevíš, jaká vrátka se ve mně touto větou otevřela... tummenupp
to je skutečně to nejdůležitější, co mám udělat. Začít chodit se vzpřímenými zády a hlavou vzhůru. Neschovávat se před nikým a před ničím a zároveň se ani nenechat od druhých upozadit a zatajit. To vše doslova i v přeneseném významu. Naučit se být prostě taková, jaká jsem sama v sobě, i navenek a říct si - no a co, mám zápory, ale i klady, jako každý... tak mě přijměte, berte - nebo nechte být.

Ano, proč bych se měla bát hlásit k vlastnímu příteli?
Jsem snad nějaký béčko?

Jj, máš velkou pravdu, ještě jednou děkuju! wink

Není tady

#48 4. 6. 2009 17:27

macík*
♥♥♥♥---

tummenupp
Svazuje tě strach, nejistota, nízký sebevědomí, viď. Tvůj partner je ten, kdo velí, kdo určuje pravidla hry. Mysli na sebe a ne jen ve smyslu "co na to on".
Záleží na tobě jestli uděláš "revoluci" nebo na to půjdeš po krůčkách. V každým případě se začne něco dít wink Ať už to s vaším vztahem nakonec dopadne jakkoliv tak ty získáš.

Není tady

#49 4. 6. 2009 20:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja som zažila niečo podobné, ale bolo to o vonkajších okolnostiahc a chápala som to. Ale keď sa okolnosti zmenili, postupne sa zmenil aj náš vzťah a miera utajenia. Akurát u jedného to nebola pravda-  on mal asi nejaký blok, lebo aj moja predchodkyňa bola "tajná" (9 rokov!!! dumbom ) - a už spolu nie sme. V istom bode som zatúžila - a nie kvôli žiarlivosti, ale chcela som s ním proste zdieľať aj kamarátov, pivká, a tak - byť naozaj sčasťou jeho života, no a chlapec to nerozchodil(a ja tiež nie).

Brita

Není tady

#50 4. 6. 2009 22:32

mary.one
♥♥-----

Selima napsal(a):

Ja som zažila niečo podobné, ale bolo to o vonkajších okolnostiahc a chápala som to. Ale keď sa okolnosti zmenili, postupne sa zmenil aj náš vzťah a miera utajenia. Akurát u jedného to nebola pravda-  on mal asi nejaký blok, lebo aj moja predchodkyňa bola "tajná" (9 rokov!!! dumbom ) - a už spolu nie sme. V istom bode som zatúžila - a nie kvôli žiarlivosti, ale chcela som s ním proste zdieľať aj kamarátov, pivká, a tak - byť naozaj sčasťou jeho života, no a chlapec to nerozchodil(a ja tiež nie).

Hm, Selimo, vidíš, to mě nenapadlo, třeba to měl ten můj v minulých vztazích taky podobně? dumbom
No, mně se taky už nechce být taková polotajná...

Jinak musím říct, že jsme si o tom dneska promluvili teď večer podruhé a víc. Fotky jiných žen vymazal (nechtěla jsem to po něm), mě tam prý nechce dávat, neboť "nemusí každý na těch internetech vědět, s kým chodí". Tak nevím, co si z toho vzít. Proč tam teda měl ty, s kterými nechodí. Nějaké falešné stopy, které by měly zmást protivníky? va Nechápu to sice dál, ale jsem už jaksi klidnější. Snad to nepřejde.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí