|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Něco mi trošku vrtá hlavou. S přítelem jsem už dva roky... přítel má pár profilů na netu na více různých stránkách... ve fotkách mě nikde nemá, vždycky je tam s nějakou jinou ženštinou z nějaké dovolené. Není to jen jedna a ta samá, jsou to asi tři různý. Přitom my jsme taky už na společné dovolené byli, i na hodně moc výletech, přítel to všechno vždycky fotí... máme i pěkný společný fotky... ale na netu je s někým jiným, se mnou ani na jedné fotce. Tak nevím proč. S přítelem jsem o tom ještě nemluvila. Přijde mi to minimálně divný. Napadá vás, co by ho k tomu mohlo vést? Mě napadá, že se za mě třeba stydí nebo ... nebo nevím. Mrzí mě to.
Není tady

Mary, já teda nevím, ale moc bych to neřešila. Třeba to není tím, že by se styděl za tebe. Prostě se mu na těch fotkách s tebou nelíbí on sám, tak prezentuje ty, kde se sám sobě líbí. Chlapi jsou ješitný... 
Kromě toho, ty profily už jsou asi z dřívějška, ne? Třeba nechce jen nic měnit.
Jestli vám to jinak klape, pusť to z hlavy. 
Není tady
javena napsal(a):
Mary, já teda nevím, ale moc bych to neřešila. Třeba to není tím, že by se styděl za tebe. Prostě se mu na těch fotkách s tebou nelíbí on sám, tak prezentuje ty, kde se sám sobě líbí. Chlapi jsou ješitný...
Kromě toho, ty profily už jsou asi z dřívějška, ne? Třeba nechce jen nic měnit.
Jestli vám to jinak klape, pusť to z hlavy.
Javeno, jeden má přes dva roky starej, to je pravda, jeden je ale prokazatelně ani ne dva měsíce starej. Nikde mě nemá. Tak já nevím proč. Zřejmě se trápím zbytečně, já vím. Asi se bojím, že se mu nelíbím, a že proto je všude s jinejma. On má fůru kámošek... a vůbec ženský s ním rády kamarádí. Na jednom profilu je ještě se svou bývalkou... já asi fakt žárlím. A cítím takovou menší křivdu, že mě asi tají nebo se za mě stydí nebo se mu nelíbím nebo mu prostě vůbec tohle všechno, co se mně honí hlavou, nedochází. Já vím, že chlapi jsou jiní než ženský, přestože to bylo kolikrát zpochybňováno, ale nemůžu se přes to někdy vůbec přenést. 
Není tady
javena napsal(a):
Třeba to není tím, že by se styděl za tebe. Prostě se mu na těch fotkách s tebou nelíbí on sám, tak prezentuje ty, kde se sám sobě líbí. Chlapi jsou ješitný...
V tomhle máš asi pravdu... třeba ty fotky, co tam dá, vybíral podle toho, že se na nich sám sobě líbí, s kým tam je, je už vedlejší...
Není tady
Taky bych řekla že je to ješitnost
Vybírání fotek mého přítele na promo bylo něco neskutečnýho :rollyes: všude vidí špeky, tady je málo opálenej, tady má křivej úsměv, tady moc mžourá
já strávila u Photoshopu snad měsíc
No nic, to by mohlo být jedna věc. Druhá je ta, že tebe to trápí - co se ho zeptat?
A máš třebas i ty nějaký profil? O jeho profilech víš, nebo jsi je "objevila"?
Není tady
Definitiv napsal(a):
Taky bych řekla že je to ješitnost
Vybírání fotek mého přítele na promo bylo něco neskutečnýho :rollyes: všude vidí špeky, tady je málo opálenej, tady má křivej úsměv, tady moc mžourá
já strávila u Photoshopu snad měsíc
No nic, to by mohlo být jedna věc. Druhá je ta, že tebe to trápí - co se ho zeptat?
A máš třebas i ty nějaký profil? O jeho profilech víš, nebo jsi je "objevila"?
Def, no já nevím, jestli před ním mám o tom vůbec mluvit, jestli to rozmazávat... jestli si to radši nějak nezpracovat vevnitř sebe a nedávat mu to najevo.
Jj, já mám taky pár profilů na netu, ale myslím, že nikde nemám pro změnu žádný fotky... kdo mě zná, ví, jak vypadám, ostatní to vědět nemusí...
Tu poslední otázku moc nechápu?
Není tady

mary.one napsal(a):
Inu, Def se Tě ptala, jestli o těch jeho profilech víš jaksi "oficiálně", nebo zda jsi na ně přišla usilovným slíděním v jeho PC... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
mary.one napsal(a):
Inu, Def se Tě ptala, jestli o těch jeho profilech víš jaksi "oficiálně", nebo zda jsi na ně přišla usilovným slíděním v jeho PC...
Kdepak, já slídím jedině v mém PC 
Ano, vím o nich oficiálně.
Není tady
Mary - to je na tobě, jestli o tom budeš mluvit, nebo ne. Záleží jak moc tě to trápí, jak jsi orientovanej člověk, jaký máte typ vztahu, o čem všem se bavíte a tak
Každopádně mlčením se z maličkostí stávají tragédie 
A poslední otázka byla ve stylu toho, jestli o svých profilech vzájemně víte ("Včera mi zas na Líbko psala ta a ta) nebo jsi je prostě objevila (v otevřeným okně prohlížeče, hledala jsi spolužačku z dětství, nebo jsi cíleně hledala profil přítele). Jestli se doma o těchprofilech bavíte - pak bych neviděla žádný problém se zeptat, nebo jestli jsou třeba naprosto tabu ("po tom t nic není, jsou to jen kamarádky a já chci mít taky nějakej soukromej život, atd...)
Není tady

mary.one napsal(a):
Ano, vím o nich oficiálně.
Pak bych z toho nedělal drama.
Maximálně se ho můžeš (v klidu, tedy ne výhružně nebo vyčítavě) zeptat, proč si tam nedá i fotku, kde je s Tebou.
Není tady

mary.one napsal(a):
Něco mi trošku vrtá hlavou. S přítelem jsem už dva roky... přítel má pár profilů na netu na více různých stránkách... ve fotkách mě nikde nemá, vždycky je tam s nějakou jinou ženštinou z nějaké dovolené. Není to jen jedna a ta samá, jsou to asi tři různý. Přitom my jsme taky už na společné dovolené byli, i na hodně moc výletech, přítel to všechno vždycky fotí... máme i pěkný společný fotky... ale na netu je s někým jiným, se mnou ani na jedné fotce. Tak nevím proč. S přítelem jsem o tom ještě nemluvila. Přijde mi to minimálně divný. Napadá vás, co by ho k tomu mohlo vést? Mě napadá, že se za mě třeba stydí nebo ... nebo nevím. Mrzí mě to.
Nechci spekulovat, ale tady je vlastně každý názor spekulace, protože nikdo nikdy nezná přesné okolnosti věcí, které se tu probírají.
Napadá mě, že než se k něčemu dokope, chvíli to trvá - podobně to mám i já - než zpracuji fotky, vyberu, upravím, někam vložím..... chvíli mi to trvá.
Na druhou stranu, zpracovat fotky, na kterých jsem se svým novým miláčkem, abych se jimi pochlubila světu, by mi asi trvalo méně, než dva roky - ale to jsem já. Někdo jiný to může mít jinak
Jinak, napadá tě nějaký důvod, proč by s tebou dva roky byl, kdyby ses mu nelíbila a styděl se za tebe ? Jsi třeba milionářka nebo tak něco ?
Upravil(a) mashanka (4. 6. 2009 8:31)
Není tady

Mikeš napsal(a):
mary.one napsal(a):

Není tady
Definitiv napsal(a):
Mary - to je na tobě, jestli o tom budeš mluvit, nebo ne. Záleží jak moc tě to trápí, jak jsi orientovanej člověk, jaký máte typ vztahu, o čem všem se bavíte a tak
Každopádně mlčením se z maličkostí stávají tragédie
A poslední otázka byla ve stylu toho, jestli o svých profilech vzájemně víte ("Včera mi zas na Líbko psala ta a ta) nebo jsi je prostě objevila (v otevřeným okně prohlížeče, hledala jsi spolužačku z dětství, nebo jsi cíleně hledala profil přítele). Jestli se doma o těchprofilech bavíte - pak bych neviděla žádný problém se zeptat, nebo jestli jsou třeba naprosto tabu ("po tom t nic není, jsou to jen kamarádky a já chci mít taky nějakej soukromej život, atd...)
No, já jsem takovej člověk, kterej má sklony se tímto trápit... víš co, my jsme nějakou dobu chodili spolu natajno, protože jsme se já i on báli lidských řečí, takovýho toho obecního bulváru - přitom jsme byli oba svobodní, neměli jsme nikoho jinýho - v zásadě nám vadilo, že by se to dozvěděli naši přátelé a od nich naše rodiny ve smyslu rodiče a ostatní příbuzní a kecali by nám do teprve začínajícího vztahu a tím to mohli narušit. Pak i když už jsme spolu byli veřejně, přítel měl sklony říkat "byl jsem na té a té akci" - ačkoli jsem na té akci byla s ním a byla jsem přítomna tomu, jak to, že někde byl, říká svým přátelům, nebylo tam "my", bylo tam "já jsem tam byl". Jako by tam byl beze mě. Víš, proto to tak řeším. A vůbec, on před tím dlouho žádnej vážnej vztah neměl, jenom fůru těch kamarádek... tak proto si asi zvykl na to, že si chodí, kam chce, kdy chce, že existuje jenom nějaké "já", nikdy ne "my". Takže odtud pramení, proč mě takovéto věci stále zraňují. Já ho netajím. Kdybych měla někde nějaké fotky, určitě bych tam dala i fotku, kde jsme my dva spolu. Nevidím důvod, proč tam mít všechny možné kamarády a toho, na kom mi záleží nejvíc, vynechat.
Nebavíme se o těch profilech, ale víme o nich - on o mých, já o jeho - a víme, že ten druhý o tom profilu ví.
Není tady

To není nic nenormálního, že se tím zabýváš - taky by mi o bylo divné.
Píšeš "My jsme tajili vztah", ale jestli to správně chápu, VY jste ho tajili, protože ON to chtěl a ON to takhle zdůvodňoval - Bingo ?
Není tady
mashanka napsal(a):
To není nic nenormálního, že se tím zabýváš - taky by mi o bylo divné.
Píšeš "My jsme tajili vztah", ale jestli to správně chápu, VY jste ho tajili, protože ON to chtěl a ON to takhle zdůvodňoval - Bingo ?
Mashanko, no on byl pro to tajení víc než já. Já jsem se spíš přidala. Oni ho jeho rodiče měli a možná ještě mají pořád sklony honit do vážného vztahu a nahlas poukazovat na to, že žádný takový vztah nemá a že je to špatně, protože každý normální člověk jeho věku už by takový vztah měl a nejen to, taky by se staral o bydlení pro rodinu a chtěl by tu rodinu aspoň založit nebo by už ji měl na cestě - takže v momentě, kdy by nějaký vážný vztah měl, by se jali zkoumat, zda si vybral opravdu dobře... tak si to aspoň myslel a myslí on, jestli to tak je i teď doopravdy, to nevím.
mashanka napsal(a):
napadá tě nějaký důvod, proč by s tebou dva roky byl, kdyby ses mu nelíbila a styděl se za tebe ? Jsi třeba milionářka nebo tak něco ?
Ne, milionářka fakt nejsem 
Jenom holka, co je trochu víc oblá než by být mohla a má stále drobné pozůstatky pubertálního akné a která zatím není dostudovaná a taky má práci neodpovídající jejím schopnostem, protože by nezvládala mít náročnou práci a k tomu náročné studium. ... takže možná plus mínus taková běžná holka? ...
Není tady

Ještě bys měla napsat, kolik je ti let. Já mám totiž syna, bude mu 21, a občas přijde řeč na vztahy, apod. Občas se tady nějaká i vyskytne - kamarádka k němu přišla na návštěvu
Má hodně podobný postoj - za každou cenu o každé holce, se kterou přijde do styku, tvrdí, že je to jen kamarádka a i ji udržuje v té roli - říká, že je to obrana, že se nechce uvazovat do nějakého vztahu a nesnáší hlášky typu "to je moje mladá, už jsme spolu rok". Prý by ho to omezovalo ve výběru správné partnerky pro život, na který má ještě čas. Ale holky prý hned všechno berou tak, jako, že je to na celý život a div by neplánovaly, kdy se půjde k oltáři
Upravil(a) mashanka (4. 6. 2009 8:49)
Není tady

Ja mám väčšinou na fotkách okolo seba ľudí, s ktorými veľmi nie som fyzicky. Niekoho, s kým som každý deň, mi až tak nenapadne dávať si okolo seba. Profil je niečo iné, ale... môžu tam byť nejaké podobné úvahy, nie? Najrozumnejšie je spýtať sa ho.
Není tady
mashanka napsal(a):
Ještě bys měla napsat, kolik je ti let. Já mám totiž syna, bude mu 21, a občas přijde řeč na vztahy, apod. Občas se tady nějaká i vyskytne - kamarádka k němu přišla na návštěvu
Má hodně podobný postoj - za každou cenu o každé holce, se kterou přijde do styku, tvrdí, že je to jen kamarádka a i ji udržuje v té roli - říká, že je to obrana, že se nechce uvazovat do nějakého vztahu a nesnáší hlášky typu "to je moje holka, už jsme spolu rok". Prý by ho to omezovalo ve výběru správné partnerky pro život, na který má ještě čas. Ale holky prý hned všechno berou tak, jako, že je to na celý život a div by neplánovaly, kdy se půjde k oltáři
Nám je 27 a 32. Ale na věku jaksi nesejde... přítel se cítí velmi mlád a na všechno má čas, takovej chlapeček je to 
Není tady
mashanka napsal(a):
Má hodně podobný postoj - za každou cenu o každé holce, se kterou přijde do styku, tvrdí, že je to jen kamarádka a i ji udržuje v té roli - říká, že je to obrana, že se nechce uvazovat do nějakého vztahu a nesnáší hlášky typu "to je moje holka, už jsme spolu rok". Prý by ho to omezovalo ve výběru správné partnerky pro život, na který má ještě čas. Ale holky prý hned všechno berou tak, jako, že je to na celý život a div by neplánovaly, kdy se půjde k oltáři
Mému synovi je přes dvacet a chová se úplně přesně, jak popisuješ.
Obzvláště důrazně trvá na tom, že je to pokaždé kamarádka.

Ja som tiež mala nejaký ten utajený vzťah(vlastne dva až tri) a v istej chvíli mi to trochu vadilo, ale je fakt, že AJ JA som chcela tajiť - a potom, po čase, sa to rozpadlo. Akurát ten posledný utajený sa postupne zoficiálnil a mňa tiež postupne prechádzajú pochybnosti. Mne pomohlo spýtať sa (nie útočným tónom ale vecným, maximálne smutným hlasom) a s vysvetlením som vždy bola spokojná a vždy som sa ukľudnila.
Ak to dokážeš "rozchodiť", tak ho možno nezaťažuj, ale keby si sa mala trápiť, je lepšie spýtať sa. V 75% sú to len blbosti a naše domnienky, ktoré nám otravujú život.
Není tady

mary.one napsal(a):
mashanka napsal(a):
Má hodně podobný postoj - za každou cenu o každé holce, se kterou přijde do styku, tvrdí, že je to jen kamarádka a i ji udržuje v té roli - říká, že je to obrana, že se nechce uvazovat do nějakého vztahu a nesnáší hlášky typu "to je moje holka, už jsme spolu rok". Prý by ho to omezovalo ve výběru správné partnerky pro život, na který má ještě čas. Ale holky prý hned všechno berou tak, jako, že je to na celý život a div by neplánovaly, kdy se půjde k oltářiNám je 27 a 32. Ale na věku jaksi nesejde... přítel se cítí velmi mlád a na všechno má čas, takovej chlapeček je to
32, to už je dost, ale každý jsme prostě jiný. Pokud je to chlapeček, ber ho jako chlapečka. Až dostaneš chuť přátelit s MUŽEM a žít partnerský život, poohlédni se po MUŽI. To je jediné, co ti umím poradit.
Partnery si přece vybíráme. Nemusíme brát každého, kdo o nás projeví zájem, jen proto, že máme 10kg nadváhy. Muži většinou nejsou zase takoví joudové, aby si pro život vybírali Barbíny k ničemu - na reprezentaci mají milenky 
Není tady

No, 32 je dost, ale jestli mu rodiče s každou dlouhodobější kamarádkou předhazují Jirku Nováka a jeho úžasný rodinný život... taky bych měla pupínky a nikoho doma raději nepředstavovala.
Kolegyně měla dceru, která v šestadvaceti neměla vážnou známost.
Holka si doma užila, zvlášť, co se vdala její mladší sestra. Některý rodiče jsou na bednu. 
Není tady

Tak ale ja som to pochopila tka, že už STE oficiálni - nezmenilo sa nejako jeho správanie? Ale sa aspoň postupne nemení????
Upravil(a) Selima (4. 6. 2009 9:42)
Není tady

To jsou. Možná tím mohou v tom člověku probudit k partnerství větší odpor, než by měl přirozeně
Není tady

Selima napsal(a):
Tak ale ja som to pochopila tka, že už STE oficiálni - nezmenil os anejako jeho správanie? Ale sa aspoň postupne nemení????
Co to je, oficiální ?
Viděly jste film Utrpení mladého Boháčka ?
Není tady