Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 12. 6. 2009 10:30

brenda9
♥♥♥----

Re: Hubnutí

Nharte mᚠto pěkně najetésmile Prosím Tě já mám taky větší bříško, jaké cvičení je na to dobré? Nechci propadlý lavor, to se mi nelíbí, ale zpevněné břicho, díky:)

Upravil(a) brenda9 (12. 6. 2009 10:30)

Není tady

#27 15. 6. 2009 18:53

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Brendo, zpevnění by neměl být problém. Určitě nejlepší je pilates- tam tě to naučí a pak můžeš cvičit doma sama. Já na to nejsme odborník- pro zachování jednoho čísla podprsenky jsem upustila od vyrýsovaného břicha;). Jinak preferuju cviky na hluboké vnitřní svaly- tzv. prkno, střecha a všechny klasické cviky na vnějšek- hlavně příčné (na zeštíhlení pasu). Je tam důležité provedení- vajíčko pod bradu, dívat se ke stropu a nezvedat bedra (nejlépe se docílí, když dᚠnohy nahoru). Hlavně ne sklapovačky- odepíšeš záda. Ale mě to moc nebaví- cvičit jenom břicho, je fakt, že se cvičí při všem a pokud sportuješ nebývá problém v jeho slabosti. Tam je to o tuku- já mám taky krásný minipolštářek a vyrýsováno jen nahoře. Když chci fitkově ploché břicho, musím zhubnout na hranici podvýživy. Což u mě vede ke změnám v psychice a k manželově smutným očím, takže to už dávno nedělámsmile.

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#28 16. 6. 2009 13:28

brenda9
♥♥♥----

N-harte díky. S těma sklapovačkama jsem už to také odhalila, že to není to pravé ořechové. Pilates jsem nikdy necvičila, tak uvidím, jestli se k tomu dopracuji. A co myslíš tím nohy nahoru, jako třeba dát je na židli? Mě se ani plochá bříška nelíbí, takže Ti v tomhle rozumím. Průšvih je, že u nás je dědičký velký žaludek, tudíž to ani nejde.

Není tady

#29 3. 8. 2009 12:48

BoNbONEk
♥♥-----

NHarte: A co by bylo takové nejlepší pro mě? Potřebuju boky a bříško zpevnit a trochu tuku ubrat.. Nechci brát proteiny a co všechno, je to hnus a do posilky nemůžu.. big_smile a mám hrozné jojo efekty... mám mononukleozu, shodila jsem 3 kg a 5 jsem zase přibrala...ani nevím z čeho.. big_smilekapitulationgraterfuckyou

Není tady

#30 3. 8. 2009 16:00

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

BoNbONEk napsal(a):

NHarte: A co by bylo takové nejlepší pro mě? Potřebuju boky a bříško zpevnit a trochu tuku ubrat.. Nechci brát proteiny a co všechno, je to hnus a do posilky nemůžu.. big_smile a mám hrozné jojo efekty... mám mononukleozu, shodila jsem 3 kg a 5 jsem zase přibrala...ani nevím z čeho.. big_smilekapitulationgraterfuckyou

Vzhledem k tomu, že se ptᚠpořád na to samé dokola = tvůj příspěvek z 26.3. kopíruji:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=36953
Zase nějaký problém... no to su celá já xD
Jen jsem zjistila že poslední dobou strašně nabírám a žádné sviky co znám nějak nezabírají.. Chtěla bych se poradit co by mi pomohlo na boky a bříško... strašně mě to štve když se nevlezu do dva roky starých gatí které jsem před chvíli na sebe ještě dala..
Jo ještě jeden problém.. Mám široké ramena, nemůžu si dávat trička s ramínkama, protože by to ještě víc vyniklo.. ale nějak bych to chtěla zakrýt, zbavit se toho..je to hrozné, připadám si jak Herkules
a např. tvůj příspěvek z  3.6. taky kopíruji:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=38157
Já už nwm co dělat.. Chodila jsem do házené, sportuju, jím dobře (někdy se sice neovládnu a sním čokoládek víc než bych měla) ale nehubnu. Strašně potřebuju shodit boky a trošku břicho, ale ono to nejde.. Posilku jsem nezkoušela, ale jinak sportuju.. a... a nic!! vadumbomgratergratergratergrater

tak vzhledem k tomu bys spíš měla už konečně opravdu začít něco dělat když ti to vadí... spíš se mi zdá že mᚠplno řečí a skutek utek

Strach je malá smrt...

Není tady

#31 3. 8. 2009 16:03

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

BoNbONEk napsal(a):

Nechci brát proteiny a co všechno, je to hnus

http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=38909

bla bla bla žejo...

Strach je malá smrt...

Není tady

#32 11. 8. 2009 22:12

Oáza
♥♥♥----

Upravila jsem jídelníček a chodím cvičit a zhubla jsem hodně.
Tak já dělám nejsřív 10 - 15 minut spinkolo, abych si zvýšila tep, pak takový stroj na nohy, dávají se k sobě a od sebe proti závaží, na obě strany tři sétie po 60 cvicích, pak břišní zkracovačky, 50 rovně a na každou stranu 35, to opakuji v průběhu cvičení dvakrát, vesla 15 krát proti zuávaží dvakrát série, stahování před a za zády, deset pomalých proti závaží - dvě série, nohy kyvadlo na obě strany po 13 proti závaží dvě série, tadek kyvadlo proti závaží 15 - dva série, rovný spodek břicha na stroji proti závaží 60 cviků - dvě série, činky v leže na prsní svaly deset - tři série, činky spodek rukou zapažování deset - dvě série, činky nahoru a za hlavu deset - dvě série, vyjde to asi na hodinu a čtvrt, když makám, někdy jsem tam déle a opakuji některé série, hlavně na nohy a břicho a zadek.
Doma pak večer ještě dle času stroj.
To dělám podle času, snažím se dvakrát v týdnu, ale někdy zůstane u domácího cvičení na stroji a s malými činkami, když je moc práce.
Cvičit jsem začala mezi lidmi po zhubnutí na 75 kg, dřív jsem jela doma a v kratších intervalech, neměla jsem žádnou fyzičku a styděla jsem se.
"Jo začátky jsou těžké" - řekl zloděj a ukradl kovadlinu. Ale překvapilo mne , jak rychle se dá kondice obnovit, tak mějte na paměti, že i domácí cvičení je pro tělo fajn.

Není tady

#33 11. 8. 2009 22:13

Oáza
♥♥♥----

storstark

Upravil(a) Oáza (11. 8. 2009 22:14)

Není tady

#34 12. 8. 2009 9:02

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Oázo, taky občas zajdu do posilovny. Jednak kvůli bolestem zad- když člověk nic moc nedělá, tak mě bolely svaly a posilka pěkně pomáhá a jednak kvůli fyzičce.
Nepřeháním to, chodím tak jednou za 5 dnů, někdy třeba po šesti dnech, ale myslím, že člověk se zpevní i tak. Lepší aspoň málo než nic.
Jen mě zarazilo- jak posiluješ vnitřní a vnější svaly končetin- 2 serie po 60? Nebylo by lepší dát si 4xtřeba 14 a trošku větší závaží?Já tak cvičím celý tělo- těmahle seriema. Prsní svaly, záda, ruce, nohy.  Pokud zvládneš 60 opakování, tak nemůžeš posilovat....já nevím, jsem jen laik. A jestli mᚠpocit, že to funguje, tak to ber jako offtopic .
Hlavně, že aspoň něco děláme, já to zase nepřeháním s frekvencí, ale říkám si- lepší něco, než nic.

Není tady

#35 19. 8. 2009 11:32

Klaris777
♥------

Taky si myslím, že je dobře, když člověk aspoň něco dělá. Já nerada cvičení, ale líbí se mi tanec. Teď jsou v krabicích snídaňových cereálií nestlé fitness taneční vcd, tak to zkouším. Prý je taky dobrá chůze, když si k tomu vezmu hůlky, je to super.

Není tady

#36 3. 10. 2009 19:38

nataliana
♥------

Zdravím všechny kdo chtějí hubnout wink Držte se!

Upravil(a) nataliana (5. 10. 2009 23:17)

Není tady

#37 3. 10. 2009 19:40

nataliana
♥------

-nepovolená reklama, spam-

Upravil(a) nataliana (5. 10. 2009 23:15)

Není tady

#38 29. 10. 2009 22:53

Oáza
♥♥♥----

Podívej se na můj web na fotky před a po zhubnutí.

Není tady

#39 5. 5. 2011 11:27

malazizala1
♥------

Zhubla jsem za rok z 158cm/60kg na 52kg zdravě, bez zázračných preparátů, jen pomocí úpravy jídelníčku a pohybu a hubnu pomalu i nadále. Ráda poradím. Jestli chcete, napište mi na mail. :-)

malazizala1@seznam.cz

Není tady

#40 5. 5. 2011 11:40

ajka
♥♥♥----

Holky prosím o radu. Měřím 168 cm vážím 58 kg, což si myslím, že je po třech dětech slušné. Ale to břicho. Ikdyž cvičím, pořád tam je, a kdykoliv přiberu třeba jen dvě kila, hned to jde vidět na tom břichu.Co s tím?

Není tady

#41 5. 5. 2011 16:25

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Oáza napsal(a):

Podívej se na můj web na fotky před a po zhubnutí.

Kde ten web najdu?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#42 7. 5. 2011 6:27

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Přečetla jsem si na začátku diskuze o liposukci. Pokud má někdo geneticky dané určité partie těla, tak ani liposukce nepomůže, jen dočasně. Já mám na bocích takové "polštářky" , měla to i moje babička, ptala jsem se na liposukci a bylo mi řečeno, dobrou známou z plastiky, že jsou to vyhozený peníze, protože pokud je to rodové, stejně se mi to za čas udělá zase. Pak jsem se ptala i trenérky ve fitku, řekla mi to samý, i to, že cvičením to zredukuju, ale úplně se to neztratí, protože to tak mám v rodových dispozicích. Každý máme jinak tvarovanou postavu a já vím, že nikdy nebudu mít nohy jako párátka, i když budu vážit třeba jen 45 kilo, vždycky budu mít bytelnější boky a stehna. Pokud je někdo "ramenáč", tak s tím nic neudělá, je to i ve stavbě kostry, můžeme se zbavit přebytečnýho sádla, zformovat postavu, ale pokud má někdo široký ramena, tak je nebude mít užší, ani kdyby zhubnul 30 kilo. Kolegyně má silný ruce, paže i předloktí, může se zbavit toho "rosolu" na pažích, ale celkově to má dané geneticky, takže i když ruce zformuje, aby jí paže "nevisely", pořád bude mít ruce silné a nikdy ne ručičky jako hůlečky.
A prášky na hubnutí bych nejedla, protože to ovlivňuje činnost mozku a nervového systému vůbec a to bych teda neriskovala. Jsou to svinstva.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#43 7. 5. 2011 16:02

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Vsak taky zadne prasky na hubnuti nejsou,ty co fungovali byli stazene z prodeje.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#44 8. 5. 2011 11:43

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Vsak taky zadne prasky na hubnuti nejsou,ty co fungovali byli stazene z prodeje.

Prosím tě, erem, které prášky na hubnutí fungovaly?

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#45 3. 2. 2012 16:07

marsice
♥------

Ahoj,potřebuju vaší pomoc.Můžete mi dát hlas do soutěže na www.mezi zenami.cz???Po rozkliknutí prvního obrázku=s akupunkturními jehlami=najdeš 5 soutěžících, jsem na prvním foto.Hlasovat můžeš DENNĚ do 17.2.,ale je nutno dodržet opravdu 24hodin!Zatím mě 2 soupeřky pěkně válcují. SPOLÉHÁM NA VÁS:-)).Díky Renata.
http://www.mezizenami.cz/​clanek/ … i-hlasujte

Není tady

#46 11. 3. 2012 17:07

Ing. Iva Veselá
Partner Babinet.cz

Ahoj holky,
trošku se tu mezi vás připletu a ráda bych vás vyzvala k soutěži tady na Babinetu (viz. odkaz níže). Pokud jste z Prahy, určitě hlasujte - hrajeme o dárkový voucher do výživové poradny Food-Lifel.cz v Praze. Budeme se na vás těšit! smile

Není tady

#47 11. 3. 2012 17:09

Ing. Iva Veselá
Partner Babinet.cz

Klaris777 napsal(a):

Taky si myslím, že je dobře, když člověk aspoň něco dělá. Já nerada cvičení, ale líbí se mi tanec. Teď jsou v krabicích snídaňových cereálií nestlé fitness taneční vcd, tak to zkouším. Prý je taky dobrá chůze, když si k tomu vezmu hůlky, je to super.

Klaris, s těmito cereáliemi buďte opatrná, mají vysoký glykemický index. Nechte si je spíše na zdravější mlsání, na snídani si dejte spíše klasické vločky nebo pečivo.

Není tady

#48 11. 3. 2012 20:45

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Xsara napsal(a):

eremuruss napsal(a):

MERIDIE,mela jsem ji na predpis a to se to hublo,zamezilo to chut k jidlu a ja bez problemu schodila 6 kilo za mesic.

Není tady

#49 12. 3. 2012 11:43

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Xsara napsal(a):

eremuruss napsal(a):

MERIDIE,mela jsem ji na predpis a to se to hublo,zamezilo to chut k jidlu a ja bez problemu schodila 6 kilo za mesic.

No to je sice moc pěkný, ale co potom, když jsi je přestala brát?
A když sis přečetla příbalový leták, tos riskovala všechny ty příšerný vedlejší účinky?
Nemluvě o tom, že shodit 6 kilo za měsíc je moc. sad

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#50 23. 3. 2012 19:22

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Xsara napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Xsara napsal(a):

No to je sice moc pěkný, ale co potom, když jsi je přestala brát?
A když sis přečetla příbalový leták, tos riskovala všechny ty příšerný vedlejší účinky?
Nemluvě o tom, že shodit 6 kilo za měsíc je moc. sad

Nejakou dobu jsem si ty kila udrzela,ale behem 4 let mam 10 kilo nahore.
Jo riskovala jsem vim to,mam dokonce vysoky krevni tlak.Proto jsem to radci brala jen mesic.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí