6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nharte má to pěkně najeté Prosím Tě já mám taky větí bříko, jaké cvičení je na to dobré? Nechci propadlý lavor, to se mi nelíbí, ale zpevněné břicho, díky:)
Upravil(a) brenda9 (12. 6. 2009 10:30)
Není tady
Brendo, zpevnění by neměl být problém. Určitě nejlepí je pilates- tam tě to naučí a pak můe cvičit doma sama. Já na to nejsme odborník- pro zachování jednoho čísla podprsenky jsem upustila od vyrýsovaného břicha;). Jinak preferuju cviky na hluboké vnitřní svaly- tzv. prkno, střecha a vechny klasické cviky na vnějek- hlavně příčné (na zetíhlení pasu). Je tam důleité provedení- vajíčko pod bradu, dívat se ke stropu a nezvedat bedra (nejlépe se docílí, kdy dá nohy nahoru). Hlavně ne sklapovačky- odepíe záda. Ale mě to moc nebaví- cvičit jenom břicho, je fakt, e se cvičí při vem a pokud sportuje nebývá problém v jeho slabosti. Tam je to o tuku- já mám taky krásný minipoltářek a vyrýsováno jen nahoře. Kdy chci fitkově ploché břicho, musím zhubnout na hranici podvýivy. Co u mě vede ke změnám v psychice a k manelově smutným očím, take to u dávno nedělám.
Není tady
N-harte díky. S těma sklapovačkama jsem u to také odhalila, e to není to pravé ořechové. Pilates jsem nikdy necvičila, tak uvidím, jestli se k tomu dopracuji. A co myslí tím nohy nahoru, jako třeba dát je na idli? Mě se ani plochá bříka nelíbí, take Ti v tomhle rozumím. Průvih je, e u nás je dědičký velký aludek, tudí to ani nejde.
Není tady
NHarte: A co by bylo takové nejlepí pro mě? Potřebuju boky a bříko zpevnit a trochu tuku ubrat.. Nechci brát proteiny a co vechno, je to hnus a do posilky nemůu.. a mám hrozné jojo efekty... mám mononukleozu, shodila jsem 3 kg a 5 jsem zase přibrala...ani nevím z čeho..
Není tady
BoNbONEk napsal(a):
NHarte: A co by bylo takové nejlepí pro mě? Potřebuju boky a bříko zpevnit a trochu tuku ubrat.. Nechci brát proteiny a co vechno, je to hnus a do posilky nemůu.. a mám hrozné jojo efekty... mám mononukleozu, shodila jsem 3 kg a 5 jsem zase přibrala...ani nevím z čeho..
Vzhledem k tomu, e se ptá pořád na to samé dokola = tvůj příspěvek z 26.3. kopíruji:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=36953
Zase nějaký problém... no to su celá já xD
Jen jsem zjistila e poslední dobou straně nabírám a ádné sviky co znám nějak nezabírají.. Chtěla bych se poradit co by mi pomohlo na boky a bříko... straně mě to tve kdy se nevlezu do dva roky starých gatí které jsem před chvíli na sebe jetě dala..
Jo jetě jeden problém.. Mám iroké ramena, nemůu si dávat trička s ramínkama, protoe by to jetě víc vyniklo.. ale nějak bych to chtěla zakrýt, zbavit se toho..je to hrozné, připadám si jak Herkules
a např. tvůj příspěvek z 3.6. taky kopíruji:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=38157
Já u nwm co dělat.. Chodila jsem do házené, sportuju, jím dobře (někdy se sice neovládnu a sním čokoládek víc ne bych měla) ale nehubnu. Straně potřebuju shodit boky a troku břicho, ale ono to nejde.. Posilku jsem nezkouela, ale jinak sportuju.. a... a nic!! vadumbomgratergratergratergrater
tak vzhledem k tomu bys spí měla u konečně opravdu začít něco dělat kdy ti to vadí... spí se mi zdá e má plno řečí a skutek utek
Není tady
BoNbONEk napsal(a):
Nechci brát proteiny a co vechno, je to hnus
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=38909
bla bla bla ejo...
Není tady
Upravila jsem jídelníček a chodím cvičit a zhubla jsem hodně.
Tak já dělám nejsřív 10 - 15 minut spinkolo, abych si zvýila tep, pak takový stroj na nohy, dávají se k sobě a od sebe proti závaí, na obě strany tři sétie po 60 cvicích, pak břiní zkracovačky, 50 rovně a na kadou stranu 35, to opakuji v průběhu cvičení dvakrát, vesla 15 krát proti zuávaí dvakrát série, stahování před a za zády, deset pomalých proti závaí - dvě série, nohy kyvadlo na obě strany po 13 proti závaí dvě série, tadek kyvadlo proti závaí 15 - dva série, rovný spodek břicha na stroji proti závaí 60 cviků - dvě série, činky v lee na prsní svaly deset - tři série, činky spodek rukou zapaování deset - dvě série, činky nahoru a za hlavu deset - dvě série, vyjde to asi na hodinu a čtvrt, kdy makám, někdy jsem tam déle a opakuji některé série, hlavně na nohy a břicho a zadek.
Doma pak večer jetě dle času stroj.
To dělám podle času, snaím se dvakrát v týdnu, ale někdy zůstane u domácího cvičení na stroji a s malými činkami, kdy je moc práce.
Cvičit jsem začala mezi lidmi po zhubnutí na 75 kg, dřív jsem jela doma a v kratích intervalech, neměla jsem ádnou fyzičku a styděla jsem se.
"Jo začátky jsou těké" - řekl zloděj a ukradl kovadlinu. Ale překvapilo mne , jak rychle se dá kondice obnovit, tak mějte na paměti, e i domácí cvičení je pro tělo fajn.
Není tady
Upravil(a) Oáza (11. 8. 2009 22:14)
Není tady
Ahoj Oázo, taky občas zajdu do posilovny. Jednak kvůli bolestem zad- kdy člověk nic moc nedělá, tak mě bolely svaly a posilka pěkně pomáhá a jednak kvůli fyzičce.
Nepřeháním to, chodím tak jednou za 5 dnů, někdy třeba po esti dnech, ale myslím, e člověk se zpevní i tak. Lepí aspoň málo ne nic.
Jen mě zarazilo- jak posiluje vnitřní a vnějí svaly končetin- 2 serie po 60? Nebylo by lepí dát si 4xtřeba 14 a troku větí závaí?Já tak cvičím celý tělo- těmahle seriema. Prsní svaly, záda, ruce, nohy. Pokud zvládne 60 opakování, tak nemůe posilovat....já nevím, jsem jen laik. A jestli má pocit, e to funguje, tak to ber jako .
Hlavně, e aspoň něco děláme, já to zase nepřeháním s frekvencí, ale říkám si- lepí něco, ne nic.
Není tady
Taky si myslím, e je dobře, kdy člověk aspoň něco dělá. Já nerada cvičení, ale líbí se mi tanec. Teď jsou v krabicích snídaňových cereálií nestlé fitness taneční vcd, tak to zkouím. Prý je taky dobrá chůze, kdy si k tomu vezmu hůlky, je to super.
Není tady
Zdravím vechny kdo chtějí hubnout Drte se!
Upravil(a) nataliana (5. 10. 2009 23:17)
Není tady
-nepovolená reklama, spam-
Upravil(a) nataliana (5. 10. 2009 23:15)
Není tady
Podívej se na můj web na fotky před a po zhubnutí.
Není tady
Zhubla jsem za rok z 158cm/60kg na 52kg zdravě, bez zázračných preparátů, jen pomocí úpravy jídelníčku a pohybu a hubnu pomalu i nadále. Ráda poradím. Jestli chcete, napite mi na mail. :-)
Není tady
Holky prosím o radu. Měřím 168 cm váím 58 kg, co si myslím, e je po třech dětech sluné. Ale to břicho. Ikdy cvičím, pořád tam je, a kdykoliv přiberu třeba jen dvě kila, hned to jde vidět na tom břichu.Co s tím?
Není tady
Oáza napsal(a):
Podívej se na můj web na fotky před a po zhubnutí.
Kde ten web najdu?
Není tady
Přečetla jsem si na začátku diskuze o liposukci. Pokud má někdo geneticky dané určité partie těla, tak ani liposukce nepomůe, jen dočasně. Já mám na bocích takové "poltářky" , měla to i moje babička, ptala jsem se na liposukci a bylo mi řečeno, dobrou známou z plastiky, e jsou to vyhozený peníze, protoe pokud je to rodové, stejně se mi to za čas udělá zase. Pak jsem se ptala i trenérky ve fitku, řekla mi to samý, i to, e cvičením to zredukuju, ale úplně se to neztratí, protoe to tak mám v rodových dispozicích. Kadý máme jinak tvarovanou postavu a já vím, e nikdy nebudu mít nohy jako párátka, i kdy budu váit třeba jen 45 kilo, vdycky budu mít bytelnějí boky a stehna. Pokud je někdo "ramenáč", tak s tím nic neudělá, je to i ve stavbě kostry, můeme se zbavit přebytečnýho sádla, zformovat postavu, ale pokud má někdo iroký ramena, tak je nebude mít uí, ani kdyby zhubnul 30 kilo. Kolegyně má silný ruce, pae i předloktí, můe se zbavit toho "rosolu" na paích, ale celkově to má dané geneticky, take i kdy ruce zformuje, aby jí pae "nevisely", pořád bude mít ruce silné a nikdy ne ručičky jako hůlečky.
A práky na hubnutí bych nejedla, protoe to ovlivňuje činnost mozku a nervového systému vůbec a to bych teda neriskovala. Jsou to svinstva.
Není tady
Vsak taky zadne prasky na hubnuti nejsou,ty co fungovali byli stazene z prodeje.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Vsak taky zadne prasky na hubnuti nejsou,ty co fungovali byli stazene z prodeje.
Prosím tě, erem, které práky na hubnutí fungovaly?
Není tady
Ahoj,potřebuju vaí pomoc.Můete mi dát hlas do soutěe na www.mezi zenami.cz???Po rozkliknutí prvního obrázku=s akupunkturními jehlami=najde 5 soutěících, jsem na prvním foto.Hlasovat můe DENNĚ do 17.2.,ale je nutno dodret opravdu 24hodin!Zatím mě 2 soupeřky pěkně válcují. SPOLÉHÁM NA VÁS:-)).Díky Renata.
http://www.mezizenami.cz/clanek/ … i-hlasujte
Není tady
Ahoj holky,
troku se tu mezi vás připletu a ráda bych vás vyzvala k soutěi tady na Babinetu (viz. odkaz níe). Pokud jste z Prahy, určitě hlasujte - hrajeme o dárkový voucher do výivové poradny Food-Lifel.cz v Praze. Budeme se na vás těit!
Není tady
Klaris777 napsal(a):
Taky si myslím, e je dobře, kdy člověk aspoň něco dělá. Já nerada cvičení, ale líbí se mi tanec. Teď jsou v krabicích snídaňových cereálií nestlé fitness taneční vcd, tak to zkouím. Prý je taky dobrá chůze, kdy si k tomu vezmu hůlky, je to super.
Klaris, s těmito cereáliemi buďte opatrná, mají vysoký glykemický index. Nechte si je spíe na zdravějí mlsání, na snídani si dejte spíe klasické vločky nebo pečivo.
Není tady
Xsara napsal(a):
eremuruss napsal(a):
MERIDIE,mela jsem ji na predpis a to se to hublo,zamezilo to chut k jidlu a ja bez problemu schodila 6 kilo za mesic.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Xsara napsal(a):
eremuruss napsal(a):
MERIDIE,mela jsem ji na predpis a to se to hublo,zamezilo to chut k jidlu a ja bez problemu schodila 6 kilo za mesic.
No to je sice moc pěkný, ale co potom, kdy jsi je přestala brát?
A kdy sis přečetla příbalový leták, tos riskovala vechny ty příerný vedlejí účinky?
Nemluvě o tom, e shodit 6 kilo za měsíc je moc.
Není tady
Xsara napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Xsara napsal(a):
Prosím tě, erem, které práky na hubnutí fungovaly?MERIDIE,mela jsem ji na predpis a to se to hublo,zamezilo to chut k jidlu a ja bez problemu schodila 6 kilo za mesic.
No to je sice moc pěkný, ale co potom, kdy jsi je přestala brát?
A kdy sis přečetla příbalový leták, tos riskovala vechny ty příerný vedlejí účinky?
Nemluvě o tom, e shodit 6 kilo za měsíc je moc.
Nejakou dobu jsem si ty kila udrzela,ale behem 4 let mam 10 kilo nahore.
Jo riskovala jsem vim to,mam dokonce vysoky krevni tlak.Proto jsem to radci brala jen mesic.
Není tady