Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 3. 6. 2009 17:11

BoNbONEk
♥♥-----

Hubnutí

Já už nwm co dělat.. Chodila jsem do házené, sportuju, jím dobře (někdy se sice neovládnu a sním čokoládek víc než bych měla) ale nehubnu. Strašně potřebuju shodit boky a trošku břicho, ale ono to nejde.. Posilku jsem nezkoušela, ale jinak sportuju.. a... a nic!! vadumbomgratergratergratergrater

Není tady

#2 3. 6. 2009 17:19

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Re: Hubnutí

A proč tak STRAŠNĚ potřebuješ shodit boky a břicho? Jsi nemocná, ohrožuje Tě to na životě?
Někdy naše tělo ví líp než nᚠrozum, proč vypadá tak, jak vypadá...

Jinak pokud fakt strašně chceš, tak jdi na liposunkci.

Není tady

#3 3. 6. 2009 17:26

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Jeslti mᚠboky a břicho od přírody tj., že jsou prostě vidět i když mᚠnormální váhu, tak pak bych taky doproručovala tu liposukci. Nic s tím, co ti příroda nadělila neuděláš. Jen se tím budeš zbytečně trápit, dělat hokusy pokusy s cvičením a jídlem a pak se ti taky může stát, že místo shazování boků a břicha budeš potřebovat shodit třeba dvacet nebo třicet kilo. Vykašli se na boky a srovnej si to v hlavě.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#4 3. 6. 2009 19:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

možná by ses měla zaměřit hlavně na partie, které chceš shodit, zpevnit .... sport jako takovej je fajn, ale pokud mᚠvyloženě problém s určitými partiemi, tak bych se zaměřila přímo na ně ...

jo a hele, kámoška si zacvakala osobního trenéra, po porodu ji zůstalo hrozný břicho a nemohla se toho zbavit ... zabralo to.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#5 4. 6. 2009 7:47

BoNbONEk
♥♥-----

Martinka1 napsal(a):

A proč tak STRAŠNĚ potřebuješ shodit boky a břicho? Jsi nemocná, ohrožuje Tě to na životě?

Já mám celkově mohutnou postavu, široké ramena i hrdní koš. Potřebuju shotid, protože když jsem třeba v plavkách, ty boky se nechutně pohupují-----, je to nechutné.. Já jednou jedla večer jen jogurty a chodila sportovat, ale to bylo o prázdninách.. a zhubla jsem 5kg, ale ten jojo efekt... - . -     ale já slyšela, že ta liposukce je sice dobrá, ale můžeš pak mít každou půlku těla jinak. 6e tam vezme víc tuku než na druhé straně atd.. A kolik by to tak stálo? vatillfreds

Není tady

#6 4. 6. 2009 8:00

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Dnes už je i bezbolestná liposukce - ukazovali to v nějakém díle "Nahá jsi krásná" je to na způsob ultrazvuku.Prý to asi stojí kolem 4 tis.
Na břicho jedině cvičit a možná přidat lymfo masáže.Kamarádce to pomohlo.

Není tady

#7 4. 6. 2009 9:27

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

BoNbONEk napsal(a):

Já už nwm co dělat.. Chodila jsem do házené, sportuju, jím dobře (někdy se sice neovládnu a sním čokoládek víc než bych měla) ale nehubnu. Strašně potřebuju shodit boky a trošku břicho, ale ono to nejde.. Posilku jsem nezkoušela, ale jinak sportuju.. a... a nic!! vadumbomgratergratergratergrater

Me teda pomohla predepsana lekarem MERIDIE.
Jenomze ted zase pomalu a jiste pribiram a jelikoz mam ted probemy s tlakem tak me ji lekar nepredepise.Jediny recept pro me je NEZRAT!! od obeda to pak jde rychle jako pri tech lekach.Ale chce to hooodne pevnou vuli.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#8 4. 6. 2009 10:42

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Cena 4 tis. je hodně podceněná. Jak tu píšou, tak lipo boky + břicho = 28.000,- až 39.000,-... jinde 20.000,- - 24.000,-...ale určitě najdeš i další diskuze, stačí to zadat do googlu... zadala jsem "cena liposukce boky a břicho"... :-)

Upravil(a) Martinka1 (4. 6. 2009 10:43)

Není tady

#9 4. 6. 2009 13:09

terslova
♥------

nejlepší doporučení co mám i vyzkoušené: potrav.doplnek stavy čistě přírodní, chceš vědět jaký? napiš bzkaz nebo lépe maila,Jana

Není tady

#10 4. 6. 2009 13:26

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

terslova napsal(a):

nejlepší doporučení co mám i vyzkoušené: potrav.doplnek stavy čistě přírodní, chceš vědět jaký? napiš bzkaz nebo lépe maila,Jana

Dost pochybuju, že nějaký (jakýkoliv) i čistě přírodní doplněk stravy zajistí, aby holka, která je silnější celkem (ramena, hrudník atd.) zhubla právě na těch partiích, které chce (břicho, boky)... dumbom

Pokud mᚠvyzkoušené, pošli fotky před/po smile Jak právě Tobě tohle pomohlo na zhubnutí bříška a boků lol - bez čehokoli dalšího (dieta, cvičení) kapitulation

Není tady

#11 4. 6. 2009 14:04

terslova
♥------

Marti z Prahy, moc se tady neorientuji na babinetu ale napíš mi mail a ja ti pošlu fotečku před a po, ju?

Není tady

#12 4. 6. 2009 14:13

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

terslova napsal(a):

Marti z Prahy, moc se tady neorientuji na babinetu ale napíš mi mail a ja ti pošlu fotečku před a po, ju?

Ale jenom pokud ten výsledek je zaručený čistě tím zázračným přípravkem :-) A ne ničím jiným.
Pošlu do SZ.

Není tady

#13 4. 6. 2009 16:53

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

BoNbONEk napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Já mám celkově mohutnou postavu, široké ramena i hrdní koš. Potřebuju shotid, protože když jsem třeba v plavkách, ty boky se nechutně pohupují-----, je to nechutné.. Já jednou jedla večer jen jogurty a chodila sportovat, ale to bylo o prázdninách.. a zhubla jsem 5kg, ale ten jojo efekt... - . -     ale já slyšela, že ta liposukce je sice dobrá, ale můžeš pak mít každou půlku těla jinak. 6e tam vezme víc tuku než na druhé straně atd.. A kolik by to tak stálo? vatillfreds

já měla za to, že liposukce se používá tam, kde nezabere už nic ...
jestli ale jsem rozuměla dobře u tebe, tak jsi sportovala a omezovala se v jídle jen o prázdninách, to je málo, když chceš shodit musíš se sebou něco dělat a hejbat se pořád ...

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#14 4. 6. 2009 16:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

BoNbONEk napsal(a):

Me teda pomohla predepsana lekarem MERIDIE.
Jenomze ted zase pomalu a jiste pribiram a jelikoz mam ted probemy s tlakem tak me ji lekar nepredepise.Jediny recept pro me je NEZRAT!! od obeda to pak jde rychle jako pri tech lekach.Ale chce to hooodne pevnou vuli.

erem meride je jen berlička, nežer a hejbej se :-)

Není tady

#15 4. 6. 2009 17:36

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Holky nežrat je to nejhorší, co můžete udělat (např to od oběda nejíst). Když chcete zhubnout musíte metabolismus rozjet- to znamená, aby pracoval rychleji. Jakmile nejíte- hladovíte, to znamená, že tělo se dá do ú.s.p.o.rného režimu (něco jako aha není dost jídla, musím šetřit, špatné časy nastávají) a začne jednat velmi efektivně ukládat i to málo do tuků plus když přestanete s dietou, tak dojde ke strašnému jojáči- tělo se "dojí" a protože má špatnou zkušenost a obává se dalšího hladovění, bude každá další dieta težší a naberet na víc než jste měly.

Co zaručeně funguje- dlouhodobě a jistojistě- je změna stravovacích návyků. Jídlo alespoň šestkrát denně (vždy něco z dlouhých sachrů- rýže, brambory, tmavé pečivo a z bílkovin- libové maso, tofu, soja, tvaroh a ke všemu nejlépe zelenina). Když se něčím dojíst tak zeleninou. Takhle se dá zhubnout i bez sportu, ale samozřejmě se sportem to jde báječně a hlavně postava je krásně pevná.

Léky na hubnutí jsou humus největší.. nedělejte to, to je jen na obr obezitu, jinak si rozhodíte zdraví.

I jednoduché úpravy- vyhodit slazené pítí- pít vodu a čaj a jakékoliv zobání typu brambůrek, uzeniny. A rozhodně si něco přečtětě o fungování metabolismus- ne diety, které se snaží vydělat.

Na ty větší boky a zadek- doporučuju akva aerobik (spálí se hodně), popř "body building" aerobik- všechny typy speciální dřepů,  v kombinaci s posilkou. A nějakou aerobní aktivitu- běh, plavání. Záleží, co chcete, jak vytvarovat.  Lepší než léky, nechat si vypracovat jídelníček .

Upravil(a) Nharte (4. 6. 2009 17:37)

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#16 4. 6. 2009 17:47

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Na břicho cvičit nestačí- to s ním nic neudělá. Respektive je to super pro zdraví, ale na hubnutí v pase je potřeba změna stravy. Já jsme taky spíš typ jablko a na dosažení plochého bříška je to mazec záhul, to ten zadek sice může být větší, ale zpevnit se dá raz dva tři- jediný co mi funguje je ta strava a komplexní cvičení. Pokud bych chtěla opravdu vyrýsované, tak to je už docela řehole.

Není tady

#17 4. 6. 2009 17:52

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Martinka1 napsal(a):

Tenhle názor opravdu nechytám- myslím tu liposukci, nechápu jak někdo může sám sobě dávat takhle na frak...a stejně- pokud nejde o velkou obezitu, tak liposukce bez dalších změn nepomůže- znova se to vrátí. Bonbonek je aktivní sportovkyně, když do toho hodí správný jídlo, bude kočka raz dva tři.

Není tady

#18 4. 6. 2009 17:53

BoNbONEk
♥♥-----

Já tím myslela, že o prázdninách jsem t sportovala každý den, když je škola, musím zůstávat často doma a "šprtat se" ... a co byste mi navrhli přesněji na ten jídelníček? Já mám ráno čaj + rohlík s máslem,svačinu, oběd, sváču avečeri tak v 6-7 hodin.. Mě dělají problémy svačiny, protože ty si koupím v bufetě... obloženou bulku nebo snickers.. neodolám... sad a matka mi dělá schválnosti a vystavuje mi na oči siesty a tak, takže se neovládnu.. sad někdy teda... sad

Není tady

#19 4. 6. 2009 18:11

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Nharte... to o té liposukci jsem napsala poprvé v ironii... ale když se to chytlo :-)
Moje rada od srdce by byla jiná - srovnej si to nejdřív holka v hlavě, protože to jestli se sami sobě líbíme je v první řadě záležitost psychiky a ne záležitost váhy - zajímalo by mě, bonbónku, kolik měříš a vážíš. A Tvoje fotka.

V dnešním době jsou mladý holky (všechny holky) zblbnutý reklamama, časopisama atd. a když nemají 90-60-90 tak jsou nešastný... - ale ne všem chlapům se líbí vychrtlé modelky.

I když samozřejmě i já bych ráda měla 90-60-90 (fakt nemám a ani náhodou se k tomu neblížím)... ale ne za každou cenu.

Když se mám ráda, tak se vším všudy ne? A když mě má rád chlap, tak to samý :-)

Bonbonku, kdy ses začla sama sobě nelíbit? Kdo Ti řekl, že vypadᚠblbě a mᚠsilný boky a břicho? Rodiče? Kamarádka? Kluk? - tady bych zapátrala nejvíc.

Mohla bych dávat "odborné rady" na hubnutí protože můj život se skládal z období "hubnutí" a pak zase "nabírání" - známý "jojo" efekt... - prostě pokud si to člověk nesrovná v hlavě, tak diety/liposukce/atd. nepomůže... nepomůže natrvalo... - leda pokud ten člověk tu "dietu" nedrží celý život.

Takže - vždycky to zabralo... ale nikdy (zatím) natrvalo... tož asi tak.

Takže být Tebou bych si užívala života a kašlala na to, co někdo řekl...

Hele, občas se probírám starýma fotkama... a někdy vezmu fotku do ruky a vzpomínám, že v té době jsem se cítila strašně tlustě... a s odstupem vidím, jak krásně jsem tam byla hubená... - prostě sami sebe nevidíme objektivně.

Takže s tím nic nedělej a začni mít svoje tělíčko ráda takové, jaké je... - pokud samozřejmě nemᚠmorbidní obezitu, která by Tě ohrožovala na životě.

P.S.: Např. obezita 3. stupně, kde jsou zdravotní rizika "velmi vysoká" při výšce 170 cm začíná na 116 kg... tolik snad nemᚠdumbom
http://www.vypocet.cz/bmi - koukni sem na výpočet BMI

Upravil(a) Martinka1 (4. 6. 2009 18:18)

Není tady

#20 4. 6. 2009 20:36

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Marti- mně to s tou lipo nedošlo, jak se na to pak navalily ty ceny a léky.. Jinak jestli si dobře vzpomínám, že jsme se spolu kdysi o stravě pěkně chytly, tak doufám, že už ne:)

No Bonbonku mᚠto krásně rozložený to jídlo. Poslední bys měla jíst tak hoďku před spaním, abys nehladovala. Ale něco lehčího- třeba tmavý chlebík s tvarohem.

Příklady do jídelníčku: vločky- třeba kaše ráno (Emko) s oříšky, sváča dva krajíce celozrnného s nějakou poma, či sýrem (tvaroh, olomoucké syrečky, sýr), oběd- kuře rýže, sváča- třeba jogurt a krajíček celozrnného, večer- ryba brambor, také pohanka, kuskus (ten mám moc ráda). A zeleniny co hrdlo ráčí. Hlavně se vyhnout smaženému, uzeninám, slanému zobání, slazeným nápojům, knedlíkům, čokošku si dát jednou za čas a spíš dopoledne.

S tím hubnutím je to docela složitý- na jednu stranu módní šílení- naprosto zkreslená předstva o ženské postavě, na druhou stranu úplně zbytečná nadváha v mládí- pohodlnost, přebytek a podle mě když to udělá radost, proč se nezaktivizovat. Já osobně cítím, kde je  moje osobní optimální forma a je mi fyzicky i psychicky nejlíp. Tu má každej individuální, podle své stavby, ale je zbytečný mít padesát procent tuku a cpát do sebe večer párky, nebo knedlo- vepřo. Na to fakt moc nevěřím. Je to spíš o celoživotním stylu. A když má holka pocit, že něco nesedí- nemusí to být jen hysterie, ale i reálný zhodnocení. Jo- přijmout se jaká jsem, ale bacha nezaměňovat s pohodlnou výmluvou.

Bonbonku co studuješ? Dva- třikrát týdně hodinu pohybu určitě natlačíš.. představ si až budeš pracovat a mít dvě děti.

Není tady

#21 4. 6. 2009 20:41

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Jo a taky, když se sportuje tak je menší chu na sladký a tak. Tak držím palce, hlavně f klidu, pozvolna a pokude tě baví sport, tak si na něj najdi čas. Je to endorfínonosičsmile.

Není tady

#22 4. 6. 2009 20:54

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

A Marti "I když samozřejmě i já bych ráda měla 90-60-90 (fakt nemám a ani náhodou se k tomu neblížím)... ale ne za každou cenu." Tomuhle nerozumím, jestli to teda není zase nějaký vtípek. Protože to mi přijde, že bys to teda srovnaný zdaleka neměla. Mᚠpřece svoje ideální proporce. Já je mám při 168 90- 67- 94 a míň nechci ani kdyby mi to nabídli v drogérii. Víc snesu, s míň si připadám jak stín, pominu-li zcela mužský přístup k věci smile.

Není tady

#23 5. 6. 2009 1:22

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Nharte napsal(a):

A Marti "I když samozřejmě i já bych ráda měla 90-60-90 (fakt nemám a ani náhodou se k tomu neblížím)... ale ne za každou cenu." Tomuhle nerozumím, jestli to teda není zase nějaký vtípek. Protože to mi přijde, že bys to teda srovnaný zdaleka neměla. Mᚠpřece svoje ideální proporce. Já je mám při 168 90- 67- 94 a míň nechci ani kdyby mi to nabídli v drogérii. Víc snesu, s míň si připadám jak stín, pominu-li zcela mužský přístup k věci smile.

Ne to nebyl vtípek, tentokrát... "za každou cenu" jsem myslela, že nepůjdu pod kudlu, když se sama sobě nelíbím... - a ideální míry, ani ty "moje" ideální míry, taky zdaleka nemám...
(Zjednodušeně řečeno: jsem tlustá a stojím si za tím lolgloria)... ale kdyby mi někdo nabídl "bezbolestně" míry 90-67-94 tak bych je brala rodna (měřím o 1 cm míň než Ty)

Upravil(a) Martinka1 (5. 6. 2009 1:23)

Není tady

#24 5. 6. 2009 17:10

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Jenže já jsem spíš astenik, s jakž takž geny, plus celé dětství a mládí vlastně poloprofi sport. Na druhou stranu musím říct, že u tchýňky jsem za půl roku jela 8 kg nahoru. Skvělá poctivá kuchyně. Čistýho tuku. Hele nestačila jsem si vůbec všimnout. Mazec smile No a stravovým režimeme a sportem to šlo dolů. A teď třeba mám zas nepravidelný jezení a změny jsou vidět hned. Bohužel i u mě to chce úsilí- nejsem zrovna příklad vrozeného životního řádu- a to se zastavuju na určité váze, takže si umím představit, že to není sranda.

A už na to kašleš, nebo mᚠobčas chu to změnit? Jako stopro je lepší být psychicky v pohodě a při  těle. Na druhou stranu já se snažím o ty své meze a to je ke spokojenosti. Pod kudlu nechoď, mně ty plastiky a odsátí docela děsněj. Myslím, že třeba lipo je pěkný záhul na tělo a výsledek stejně nejistý.

Není tady

#25 11. 6. 2009 15:05

leonasek
♥------

Ahoj, já mám podobný problém. Břicho a boky shazuji těžce i když hodně sportuji. Teď se ale kvůli létu snažím posilovat každý den alespoň chvilku hlavně břicho, upravila jsem si jídelníček a pomalu se začíná dařit. V každém případě je důležité jíst pravidelně, abys necítila hlad a dej si záležet na tom, co jíš. Bagety nejsou to pravé. Bílé pečivo, majonézu atd. bych úplně vynechala. Pokud můžeš, choď radši někam na obědy. Posílám ukázku jídelníčku na tři dny, který můžeš obměňovat. Chce tomu věnovat trochu času a kupovat si jen takové potraviny, u kterých tě pak nebude mrzet, když je sníš.

Snídaně: 1. nízkotučný jogurt + snídaňové celorzrnné cereálie (30gr); 2. ovesná kaše (40gr) s rozinkami, oříšky či semínky, ochucena medem; 3. celozrnný rohlík s tvarohovým sýrem cottage (s bylinkami)
Svačina: 1. 1ks ovoce nebo zeleniny; 2. jogurtový nápoj; 3. cereální tyčinka
Oběd: 1. zeleninová polévka (200ml), zapečené filé (120gr) s bramborovou kaší; 2. kuřecí vývar (200ml), zeleninové rizoto (200gr); 3. rajská polévka (200ml), zapečená brokolice s nízkotučným sýrem
Svačina: 1. mrkvový salát; 2. šopský salát; 3. zeleninový salát s olivovým olejem
Večeře: 1. drůbeží prsa na grilu (80gr) + zeleninová obloha; 2. zapečená rajčata s 30% Eidamem; 3. pečená ryba (120gr) se zeleninou

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí