6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já u nwm co dělat.. Chodila jsem do házené, sportuju, jím dobře (někdy se sice neovládnu a sním čokoládek víc ne bych měla) ale nehubnu. Straně potřebuju shodit boky a troku břicho, ale ono to nejde.. Posilku jsem nezkouela, ale jinak sportuju.. a... a nic!!
Není tady
A proč tak STRANĚ potřebuje shodit boky a břicho? Jsi nemocná, ohrouje Tě to na ivotě?
Někdy nae tělo ví líp ne ná rozum, proč vypadá tak, jak vypadá...
Jinak pokud fakt straně chce, tak jdi na liposunkci.
Není tady
Jeslti má boky a břicho od přírody tj., e jsou prostě vidět i kdy má normální váhu, tak pak bych taky doproručovala tu liposukci. Nic s tím, co ti příroda nadělila neudělá. Jen se tím bude zbytečně trápit, dělat hokusy pokusy s cvičením a jídlem a pak se ti taky můe stát, e místo shazování boků a břicha bude potřebovat shodit třeba dvacet nebo třicet kilo. Vykali se na boky a srovnej si to v hlavě.
Není tady
moná by ses měla zaměřit hlavně na partie, které chce shodit, zpevnit .... sport jako takovej je fajn, ale pokud má vyloeně problém s určitými partiemi, tak bych se zaměřila přímo na ně ...
jo a hele, kámoka si zacvakala osobního trenéra, po porodu ji zůstalo hrozný břicho a nemohla se toho zbavit ... zabralo to.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
A proč tak STRANĚ potřebuje shodit boky a břicho? Jsi nemocná, ohrouje Tě to na ivotě?
Já mám celkově mohutnou postavu, iroké ramena i hrdní ko. Potřebuju shotid, protoe kdy jsem třeba v plavkách, ty boky se nechutně pohupují-----, je to nechutné.. Já jednou jedla večer jen jogurty a chodila sportovat, ale to bylo o prázdninách.. a zhubla jsem 5kg, ale ten jojo efekt... - . - ale já slyela, e ta liposukce je sice dobrá, ale můe pak mít kadou půlku těla jinak. 6e tam vezme víc tuku ne na druhé straně atd.. A kolik by to tak stálo?
Není tady
Dnes u je i bezbolestná liposukce - ukazovali to v nějakém díle "Nahá jsi krásná" je to na způsob ultrazvuku.Prý to asi stojí kolem 4 tis.
Na břicho jedině cvičit a moná přidat lymfo masáe.Kamarádce to pomohlo.
Není tady
BoNbONEk napsal(a):
Já u nwm co dělat.. Chodila jsem do házené, sportuju, jím dobře (někdy se sice neovládnu a sním čokoládek víc ne bych měla) ale nehubnu. Straně potřebuju shodit boky a troku břicho, ale ono to nejde.. Posilku jsem nezkouela, ale jinak sportuju.. a... a nic!!
Me teda pomohla predepsana lekarem MERIDIE.
Jenomze ted zase pomalu a jiste pribiram a jelikoz mam ted probemy s tlakem tak me ji lekar nepredepise.Jediny recept pro me je NEZRAT!! od obeda to pak jde rychle jako pri tech lekach.Ale chce to hooodne pevnou vuli.
Není tady
Cena 4 tis. je hodně podceněná. Jak tu píou, tak lipo boky + břicho = 28.000,- a 39.000,-... jinde 20.000,- - 24.000,-...ale určitě najde i dalí diskuze, stačí to zadat do googlu... zadala jsem "cena liposukce boky a břicho"... :-)
Upravil(a) Martinka1 (4. 6. 2009 10:43)
Není tady
nejlepí doporučení co mám i vyzkouené: potrav.doplnek stavy čistě přírodní, chce vědět jaký? napi bzkaz nebo lépe maila,Jana
Není tady
terslova napsal(a):
nejlepí doporučení co mám i vyzkouené: potrav.doplnek stavy čistě přírodní, chce vědět jaký? napi bzkaz nebo lépe maila,Jana
Dost pochybuju, e nějaký (jakýkoliv) i čistě přírodní doplněk stravy zajistí, aby holka, která je silnějí celkem (ramena, hrudník atd.) zhubla právě na těch partiích, které chce (břicho, boky)...
Pokud má vyzkouené, poli fotky před/po Jak právě Tobě tohle pomohlo na zhubnutí bříka a boků - bez čehokoli dalího (dieta, cvičení)
Není tady
Marti z Prahy, moc se tady neorientuji na babinetu ale napí mi mail a ja ti polu fotečku před a po, ju?
Není tady
terslova napsal(a):
Marti z Prahy, moc se tady neorientuji na babinetu ale napí mi mail a ja ti polu fotečku před a po, ju?
Ale jenom pokud ten výsledek je zaručený čistě tím zázračným přípravkem :-) A ne ničím jiným.
Polu do SZ.
Není tady
BoNbONEk napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Jinak pokud fakt straně chce, tak jdi na liposunkci.Já mám celkově mohutnou postavu, iroké ramena i hrdní ko. Potřebuju shotid, protoe kdy jsem třeba v plavkách, ty boky se nechutně pohupují-----, je to nechutné.. Já jednou jedla večer jen jogurty a chodila sportovat, ale to bylo o prázdninách.. a zhubla jsem 5kg, ale ten jojo efekt... - . - ale já slyela, e ta liposukce je sice dobrá, ale můe pak mít kadou půlku těla jinak. 6e tam vezme víc tuku ne na druhé straně atd.. A kolik by to tak stálo?
já měla za to, e liposukce se pouívá tam, kde nezabere u nic ...
jestli ale jsem rozuměla dobře u tebe, tak jsi sportovala a omezovala se v jídle jen o prázdninách, to je málo, kdy chce shodit musí se sebou něco dělat a hejbat se pořád ...
Není tady
eremuruss napsal(a):
BoNbONEk napsal(a):
Me teda pomohla predepsana lekarem MERIDIE.
Jenomze ted zase pomalu a jiste pribiram a jelikoz mam ted probemy s tlakem tak me ji lekar nepredepise.Jediny recept pro me je NEZRAT!! od obeda to pak jde rychle jako pri tech lekach.Ale chce to hooodne pevnou vuli.
erem meride je jen berlička, neer a hejbej se :-)
Není tady
Holky nerat je to nejhorí, co můete udělat (např to od oběda nejíst). Kdy chcete zhubnout musíte metabolismus rozjet- to znamená, aby pracoval rychleji. Jakmile nejíte- hladovíte, to znamená, e tělo se dá do ú.s.p.o.rného reimu (něco jako aha není dost jídla, musím etřit, patné časy nastávají) a začne jednat velmi efektivně ukládat i to málo do tuků plus kdy přestanete s dietou, tak dojde ke stranému jojáči- tělo se "dojí" a protoe má patnou zkuenost a obává se dalího hladovění, bude kadá dalí dieta teí a naberet na víc ne jste měly.
Co zaručeně funguje- dlouhodobě a jistojistě- je změna stravovacích návyků. Jídlo alespoň estkrát denně (vdy něco z dlouhých sachrů- rýe, brambory, tmavé pečivo a z bílkovin- libové maso, tofu, soja, tvaroh a ke vemu nejlépe zelenina). Kdy se něčím dojíst tak zeleninou. Takhle se dá zhubnout i bez sportu, ale samozřejmě se sportem to jde báječně a hlavně postava je krásně pevná.
Léky na hubnutí jsou humus největí.. nedělejte to, to je jen na obr obezitu, jinak si rozhodíte zdraví.
I jednoduché úpravy- vyhodit slazené pítí- pít vodu a čaj a jakékoliv zobání typu brambůrek, uzeniny. A rozhodně si něco přečtětě o fungování metabolismus- ne diety, které se snaí vydělat.
Na ty větí boky a zadek- doporučuju akva aerobik (spálí se hodně), popř "body building" aerobik- vechny typy speciální dřepů, v kombinaci s posilkou. A nějakou aerobní aktivitu- běh, plavání. Záleí, co chcete, jak vytvarovat. Lepí ne léky, nechat si vypracovat jídelníček .
Upravil(a) Nharte (4. 6. 2009 17:37)
Není tady
Na břicho cvičit nestačí- to s ním nic neudělá. Respektive je to super pro zdraví, ale na hubnutí v pase je potřeba změna stravy. Já jsme taky spí typ jablko a na dosaení plochého bříka je to mazec záhul, to ten zadek sice můe být větí, ale zpevnit se dá raz dva tři- jediný co mi funguje je ta strava a komplexní cvičení. Pokud bych chtěla opravdu vyrýsované, tak to je u docela řehole.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Tenhle názor opravdu nechytám- myslím tu liposukci, nechápu jak někdo můe sám sobě dávat takhle na frak...a stejně- pokud nejde o velkou obezitu, tak liposukce bez dalích změn nepomůe- znova se to vrátí. Bonbonek je aktivní sportovkyně, kdy do toho hodí správný jídlo, bude kočka raz dva tři.
Není tady
Já tím myslela, e o prázdninách jsem t sportovala kadý den, kdy je kola, musím zůstávat často doma a "prtat se" ... a co byste mi navrhli přesněji na ten jídelníček? Já mám ráno čaj + rohlík s máslem,svačinu, oběd, sváču avečeri tak v 6-7 hodin.. Mě dělají problémy svačiny, protoe ty si koupím v bufetě... obloenou bulku nebo snickers.. neodolám... a matka mi dělá schválnosti a vystavuje mi na oči siesty a tak, take se neovládnu.. někdy teda...
Není tady
Nharte... to o té liposukci jsem napsala poprvé v ironii... ale kdy se to chytlo :-)
Moje rada od srdce by byla jiná - srovnej si to nejdřív holka v hlavě, protoe to jestli se sami sobě líbíme je v první řadě záleitost psychiky a ne záleitost váhy - zajímalo by mě, bonbónku, kolik měří a váí. A Tvoje fotka.
V dnením době jsou mladý holky (vechny holky) zblbnutý reklamama, časopisama atd. a kdy nemají 90-60-90 tak jsou neastný... - ale ne vem chlapům se líbí vychrtlé modelky.
I kdy samozřejmě i já bych ráda měla 90-60-90 (fakt nemám a ani náhodou se k tomu neblíím)... ale ne za kadou cenu.
Kdy se mám ráda, tak se vím vudy ne? A kdy mě má rád chlap, tak to samý :-)
Bonbonku, kdy ses začla sama sobě nelíbit? Kdo Ti řekl, e vypadá blbě a má silný boky a břicho? Rodiče? Kamarádka? Kluk? - tady bych zapátrala nejvíc.
Mohla bych dávat "odborné rady" na hubnutí protoe můj ivot se skládal z období "hubnutí" a pak zase "nabírání" - známý "jojo" efekt... - prostě pokud si to člověk nesrovná v hlavě, tak diety/liposukce/atd. nepomůe... nepomůe natrvalo... - leda pokud ten člověk tu "dietu" nedrí celý ivot.
Take - vdycky to zabralo... ale nikdy (zatím) natrvalo... to asi tak.
Take být Tebou bych si uívala ivota a kalala na to, co někdo řekl...
Hele, občas se probírám starýma fotkama... a někdy vezmu fotku do ruky a vzpomínám, e v té době jsem se cítila straně tlustě... a s odstupem vidím, jak krásně jsem tam byla hubená... - prostě sami sebe nevidíme objektivně.
Take s tím nic nedělej a začni mít svoje tělíčko ráda takové, jaké je... - pokud samozřejmě nemá morbidní obezitu, která by Tě ohroovala na ivotě.
P.S.: Např. obezita 3. stupně, kde jsou zdravotní rizika "velmi vysoká" při výce 170 cm začíná na 116 kg... tolik snad nemá
http://www.vypocet.cz/bmi - koukni sem na výpočet BMI
Upravil(a) Martinka1 (4. 6. 2009 18:18)
Není tady
Marti- mně to s tou lipo nedolo, jak se na to pak navalily ty ceny a léky.. Jinak jestli si dobře vzpomínám, e jsme se spolu kdysi o stravě pěkně chytly, tak doufám, e u ne:)
No Bonbonku má to krásně rozloený to jídlo. Poslední bys měla jíst tak hoďku před spaním, abys nehladovala. Ale něco lehčího- třeba tmavý chlebík s tvarohem.
Příklady do jídelníčku: vločky- třeba kae ráno (Emko) s oříky, sváča dva krajíce celozrnného s nějakou poma, či sýrem (tvaroh, olomoucké syrečky, sýr), oběd- kuře rýe, sváča- třeba jogurt a krajíček celozrnného, večer- ryba brambor, také pohanka, kuskus (ten mám moc ráda). A zeleniny co hrdlo ráčí. Hlavně se vyhnout smaenému, uzeninám, slanému zobání, slazeným nápojům, knedlíkům, čokoku si dát jednou za čas a spí dopoledne.
S tím hubnutím je to docela sloitý- na jednu stranu módní ílení- naprosto zkreslená předstva o enské postavě, na druhou stranu úplně zbytečná nadváha v mládí- pohodlnost, přebytek a podle mě kdy to udělá radost, proč se nezaktivizovat. Já osobně cítím, kde je moje osobní optimální forma a je mi fyzicky i psychicky nejlíp. Tu má kadej individuální, podle své stavby, ale je zbytečný mít padesát procent tuku a cpát do sebe večer párky, nebo knedlo- vepřo. Na to fakt moc nevěřím. Je to spí o celoivotním stylu. A kdy má holka pocit, e něco nesedí- nemusí to být jen hysterie, ale i reálný zhodnocení. Jo- přijmout se jaká jsem, ale bacha nezaměňovat s pohodlnou výmluvou.
Bonbonku co studuje? Dva- třikrát týdně hodinu pohybu určitě natlačí.. představ si a bude pracovat a mít dvě děti.
Není tady
Jo a taky, kdy se sportuje tak je mení chu na sladký a tak. Tak drím palce, hlavně f klidu, pozvolna a pokude tě baví sport, tak si na něj najdi čas. Je to endorfínonosič.
Není tady
A Marti "I kdy samozřejmě i já bych ráda měla 90-60-90 (fakt nemám a ani náhodou se k tomu neblíím)... ale ne za kadou cenu." Tomuhle nerozumím, jestli to teda není zase nějaký vtípek. Protoe to mi přijde, e bys to teda srovnaný zdaleka neměla. Má přece svoje ideální proporce. Já je mám při 168 90- 67- 94 a míň nechci ani kdyby mi to nabídli v drogérii. Víc snesu, s míň si připadám jak stín, pominu-li zcela muský přístup k věci .
Není tady
Nharte napsal(a):
A Marti "I kdy samozřejmě i já bych ráda měla 90-60-90 (fakt nemám a ani náhodou se k tomu neblíím)... ale ne za kadou cenu." Tomuhle nerozumím, jestli to teda není zase nějaký vtípek. Protoe to mi přijde, e bys to teda srovnaný zdaleka neměla. Má přece svoje ideální proporce. Já je mám při 168 90- 67- 94 a míň nechci ani kdyby mi to nabídli v drogérii. Víc snesu, s míň si připadám jak stín, pominu-li zcela muský přístup k věci .
Ne to nebyl vtípek, tentokrát... "za kadou cenu" jsem myslela, e nepůjdu pod kudlu, kdy se sama sobě nelíbím... - a ideální míry, ani ty "moje" ideální míry, taky zdaleka nemám...
(Zjednodueně řečeno: jsem tlustá a stojím si za tím )... ale kdyby mi někdo nabídl "bezbolestně" míry 90-67-94 tak bych je brala (měřím o 1 cm míň ne Ty)
Upravil(a) Martinka1 (5. 6. 2009 1:23)
Není tady
Jene já jsem spí astenik, s jak tak geny, plus celé dětství a mládí vlastně poloprofi sport. Na druhou stranu musím říct, e u tchýňky jsem za půl roku jela 8 kg nahoru. Skvělá poctivá kuchyně. Čistýho tuku. Hele nestačila jsem si vůbec vimnout. Mazec No a stravovým reimeme a sportem to lo dolů. A teď třeba mám zas nepravidelný jezení a změny jsou vidět hned. Bohuel i u mě to chce úsilí- nejsem zrovna příklad vrozeného ivotního řádu- a to se zastavuju na určité váze, take si umím představit, e to není sranda.
A u na to kale, nebo má občas chu to změnit? Jako stopro je lepí být psychicky v pohodě a při těle. Na druhou stranu já se snaím o ty své meze a to je ke spokojenosti. Pod kudlu nechoď, mně ty plastiky a odsátí docela děsněj. Myslím, e třeba lipo je pěkný záhul na tělo a výsledek stejně nejistý.
Není tady
Ahoj, já mám podobný problém. Břicho a boky shazuji těce i kdy hodně sportuji. Teď se ale kvůli létu snaím posilovat kadý den alespoň chvilku hlavně břicho, upravila jsem si jídelníček a pomalu se začíná dařit. V kadém případě je důleité jíst pravidelně, abys necítila hlad a dej si záleet na tom, co jí. Bagety nejsou to pravé. Bílé pečivo, majonézu atd. bych úplně vynechala. Pokud můe, choď radi někam na obědy. Posílám ukázku jídelníčku na tři dny, který můe obměňovat. Chce tomu věnovat trochu času a kupovat si jen takové potraviny, u kterých tě pak nebude mrzet, kdy je sní.
Snídaně: 1. nízkotučný jogurt + snídaňové celorzrnné cereálie (30gr); 2. ovesná kae (40gr) s rozinkami, oříky či semínky, ochucena medem; 3. celozrnný rohlík s tvarohovým sýrem cottage (s bylinkami)
Svačina: 1. 1ks ovoce nebo zeleniny; 2. jogurtový nápoj; 3. cereální tyčinka
Oběd: 1. zeleninová polévka (200ml), zapečené filé (120gr) s bramborovou kaí; 2. kuřecí vývar (200ml), zeleninové rizoto (200gr); 3. rajská polévka (200ml), zapečená brokolice s nízkotučným sýrem
Svačina: 1. mrkvový salát; 2. opský salát; 3. zeleninový salát s olivovým olejem
Večeře: 1. drůbeí prsa na grilu (80gr) + zeleninová obloha; 2. zapečená rajčata s 30% Eidamem; 3. pečená ryba (120gr) se zeleninou
Není tady