21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Jo to ja jsem taky nevynechala ani jednu tabletku a ted mam krasneho zdraveho synka:)
Není tady
ádná atikoncepce není bohuel stoprocentní.Tedy a na abstinenci :-)
Není tady
Nemusí ani vynechat staí kdy bude mít zrychlenou chůzi na WC a je sníený účinek. A ani jinak není bohuel 100%.
Není tady
Nathalia:no beres je proto aby ses chranila...jenze nikdy nic neni stoprocentni a na kazdou zenu to pusobi jinak:Meli byste s pritelem pouzivat jeste kondom jestli chces 100% ochranu
Není tady
Má kamarádka za dobu uívání HAK otěhotněla celkem 2x. Je třeba se chránit jetě dalím způsobem. Je mnoho vlivů, které mohou sníit účinek antiko, např. průjem, zvracení, uívání různých medikamentů - ATB atd.
ádná antikoncepce není 100%, nejlepí je kombinovat dvě antiko metody.
No, kdy se to má narodit, tak se to narodí. Sestřenice vagrové taky brala HA on pouíval kondom a mají spolu dítě. Take buď sterilizace nebo abstinence, jestli chce mít fakt 100% jistotu.
potvurkapodivna napsal(a):
ádná antikoncepce není 100%, nejlepí je kombinovat dvě antiko metody.
Není tady
ani sterilizace není vdy úplně 100%
pokud má podezření,e bys mohla být těhotná, zajdi si na gynek. na vyetření. Jinak spolehlivost hA je víc tak cca 99 procent, v současné době je i bez tabletek pro eny často těké otěhotnět, take bych se a tak nebála. Jinak-Spí bych měla strach, e kdy u se to přece jenom"povede",tak abych pak nebrala dalí tabletky kdy u jsem těhotná a nepokodila tak plod..
Není tady
Při daně se mi narodilo dítě. Při HK takté... Časem jsem říkala, e já ty trenýrky nemusím mít ani pouité...
Po posledním porodu mi ze zdravotních důvodů byl udělaný podvaz vejcovodů. Říkala jsem si, e konečně budu mít po strachu a o ivot dítěte nebo svůj. Ale moje lékařka mne usadila: spolehlivost sterilizace je 1:500, tedy méňě ne u HK...
Spí bych věřila na : co se má stát, stane se....
Není tady
Jedina rada, ktoru ti mozem dat a ktorej sa ja uspesne drzim, je, nikdy nespat s niekym, s kym mat dieta by bola nemyslitelna katastrofa. Ak je toto splnene, potom si mozes s kludnym svedomim predstavovat, ze 99 percent je skoro 100
Není tady
Mě by taky zajímalo, jestli na to má vliv mnoství hormonů v pilulce-např.já beru pilulky s nízkým obsahem estrogenů-tzv"dvacítku"-Loette-a zajímalo by mě, jestli třeba"třicítky"nebo"pětatřicítky"s větím mnostvím hormonů jsou spolehlivějí-tzn,.je mení riziko otěhotnění...
Jeliko bych dítě nechtěla ani s Bradem Pittem, tak to bych si za ivot moc neuila. Jeliko dítě je katastrofa s jakýmkoli chlapem
LeeLoo napsal(a):
Jedina rada, ktoru ti mozem dat a ktorej sa ja uspesne drzim, je, nikdy nespat s niekym, s kym mat dieta by bola nemyslitelna katastrofa. Ak je toto splnene, potom si mozes s kludnym svedomim predstavovat, ze 99 percent je skoro 100
Není tady