29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chci se zeptat, pořád čtu nějaké spamy a nabídky i v diskuzích na tento web. Jsou tam nějací ještěři, ufa, odpočítávání času do nějakého plánovaného čipování či jakýsi ochranní ptáci ...
CO TO JE?
Víte o tom někdo něco?
Není tady
Tihle andělé už se tady v minulosti vyskytli....... Pryč od nich..... Jsou to vymývači mozků.....
Neznám ty stránky a ani mě to upřímně nezajímá.... protože já mám svoje anděly tady na zemi a nejkrásnější a nejsladší andílek je můj vnouček
Není tady
Pomněnka
tak se podívej,
musíš se asi 6x proklikat, pak tam máš nabídku nějakých vesmírných lodí, petice a nějaké dopisy prezidentům vlád, kterým nabízejí záchranu
Není tady
jo, jsou to oni !!! Vesmírní lidé ... hrůůza
Není tady
Podle toho, co jsme se o Vesmírných lidech učili, jsou neškodní. To znamená neobchází domy ani si nevybírají oběti s momentálními psychickými problémy, aby se jim podařilo je "zlanařit".
(na nikoho ani na jeho vyznání tady neútočím)
Není tady