6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
KatjaCat napsal(a):
Sakuro,
tvůj záměr pouívat IV chválím , I´M IMSE VIMSE ADDICTED .
Já mám 16ks flanel a 6ks froté, to je poměr, kdy se smíří s častějím přebalováním. Přes den dávám flanelky s nějakou vkládačkou (mám HempHour Basic od BabyIdea, ručníky z Ikei a origo flanelové a froté vkládačky od IV), na noc, nebo kdy jdeme ven dávám froté taky s vkládačkou, ale tady mám HempHour Prefold, aby to co nejvíc sálo.
Kadopádně mrkni na IV stránky, mají tam katalog ke staení a jsou tam doporučené kombinace typů plenek podle toho co preferuje: http://www.imsevimse.cz/dokumenty/Katalog_2-4-2.pdf
Kdybys cokoliv potřebovala vědět, tak se ptej. Jen upozorňuji, e ty kalhotkové pleny nemají ádný systém patentek ani sucháčů, musí to na prckovi přidrovat jednou rukou a druhou rukou zapínat svrchňáky , u minimimi to asi nebude problém, ale u skoro roční jetěrky je to někdy pěkně na palicu, u jsem párkrát plenku vztekle odhodila, uklidnila jsem se a znovu nachystala a s vypětím vech nervů nandala .
Co vím, tak IV nemá lučové mýdlo, jen - cituji:
Mýdlo na skvrny Imse
Balení: 300 g
Univerzální mýdlo pro ruční praní. Rostlinného původu, s bělícím citrusovým extraktem. Odstraňuje skvrny od stolice, krve, ovoce apod. Pouívejte na stálobarevné prádlo. Vhodné pro praní kojeneckého prádla a vlny. Obsahuje kokosový olej. Doporučujeme na oetření skvrn na plenách, plenkových kalhotkách a dámských hygienických vlokách.
Vyzkouené ho nemám. Zatím z mojí zkuenosti je nejlepí lučové mýdlo z DMka a to to pevný, ne tekutý, po něm zmizí snad vechno. Nedávno jsem měla zn. Klar a jetě teď mám na plenkách nějaké skvrny , tak doufám, e se to časem vypere...
Já do kýble es. olej kapu jen někdy a je fakt, e i kdy nenakapu tak to nesmrdí... Ale kdy kapu tak jen TeeTrea, ale jako avivá krásně voní Eukalyptus Citronela nebo tak nějak se to jmenuje, nádherně mi to provoní prádelnu a pak jetě celej barák, kdy to suím v podkroví.
Def ten rybíz zní zajímavě, bude to mít někdy v obchůdku? Nikdy jsem se na něj nezaměřovala, ale fakt jsem ho nejspí nikde neviděla.
Katjo diky za schvaleni. Snad nam to sedne, koupila jsem toho totiz cely arzenal a tady v Japonsku to moc nefrci, takze bych se toho asi tezko na aukcich zbavovala. Jinak ja mam Imse Vimse muselinove ctverce a svrchnaky, tak to nejdriv zkusim bez vkladacek, kdyztak dokoupim, pokud to bude protykat. Jinak tady v Japonsku v jednom internetovem obchode maji zlucove mydlo od Imse Vimse - tekute ale. Tak ho prubnu.
A olejicek teda koupim urcite teatrea a kouknu, jestli budou mit nejake citrusove nebo ten rybiz. Diky holky za rady!
Není tady
Ahoj holky,
jeliko se nám podařilo dokecat tenhle chlívek a já ,jakoto zakladatelka, jsem ji v maminkách, stěhuju toto téma také do maminek.
Samozřejmě vechny těhulky jsou vítány a rády se s váma podělíme o rady a informace
Take nové témátko je zde http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 1#p2507581
Není tady
PetraP napsal(a):
Ahoj holky,
jeliko se nám podařilo dokecat tenhle chlívek a já ,jakoto zakladatelka, jsem ji v maminkách, stěhuju toto téma také do maminek.
Samozřejmě vechny těhulky jsou vítány a rády se s váma podělíme o rady a informace
Take nové témátko je zde http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=43353#p2507581
Není tady
Bavlněné jsou lepí,nejen e tak uetří spoustu peněz za kupování jednorázovek ale ale jednorázovky za nic moc nestojí,malá je vdy pročůrala a myslím e je v nich mimčo víc náchylnějí na opruzeniny.
Není tady
My pouíváme jednorazové, od narození tyto http://www.funbaby.cz/cam-pleny-batuffi-2-5-kg-22-ks/ a jsou dobré protoe má dcerka velmi citlivou pokoku a kadé ji nějak drádili, tyto jsou hypoalergenní a vyhoují take pouívám tyto
Není tady