|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj Def 

, v pohodě....
IV 2v1 to neee, já jedu v těch klasických kalhotkových, sice to občas chce trošku víc trpělivosti se zmítajícím se dítětem, ale vždycky tam nějak tu snapi dám
, momentálně skupuju na MMB bioflanelky, mám doma 3 biofroté, má v tom prcku jak čmelda, ale jsou super, neprotíkají, velice dobře sají. Ty flanelky chci na den. Separačky používám ty celulózový od Popolini, nestraš s atopickým ekzémem, viděla jsem tu holčičku ve Vizitě v TV a obdivuji tu maminku, já už bych zešílela
. Jo a ještě je na noc dovycpávám bambusovou vkládačkou, počítám, že jí budu dávat i do těch flanelek.
Jo kdyby sis Def vzpoměla na ty látkový separačky tak to sem prosím napiš, vyzkoušela bych je, díky.
Jinak mazala jsem jí teď tou mastí na noc a smrdí to jak bolavá noha.... 
Není tady
Jo chtěla jsem se zeptat, jak se na vás dívají doktorky, když přijdete s prckem v látkovkách? Ta naše byla jakási zaražená když to viděla, předpokládám, že viděla z okolí Kuřimi první dítě v látkové pleně 

- možný je všechno. Ptala se jestli jako máme široký balení ještě po těch třmenech 

, tak jsem jí řekla, že to je moderní látková plena
, měly jsme krásnou růžovoučkou DryBees - levandulová džungle:
Vypadá snad jak abdukční plena????
Fakt jsem z ní měla dneska dost 

Není tady
Jo a ještě něco, dneska jsem ji po dopoledním spánku posadila na nočník a dělal jsem "cssss" no a cca do 2 minut to tam pustila 

, takže budu zkoušet dál, na bezplenkovku asi nemáme, protože se s manželem doma střídáme, ale snad ta část dne, kdy je se mnou bude v čůrání do nočníku úspěšná...
Holky co praktikujete BKM, můžete mi prosím posĺat nějaký odkaz, abych pochytila teorii? Není už v 10M pozdě?
Není tady
Káti - zkusím ty separačky pohledat. Nebo ti nějaký ušiju a bude 
S tím atopákem jsem strašit nechtěla, on by se podle mě nejdřív projevil jinak (hlava, pod kolínkama, atd.). Jen jsem chtěla říct, že i certifikovaná látka může někomu dělat problémy.
Na bezplenkovku není nikdy pozdě
Hodne toho najdeš na www.mokoshop.cz 
A naše Dr se k látkovkám nevyjadřuje, ale ortopedovi se líbily 
Není tady

Káti děkju za info o vyrážce. Nám zatím zmizla, takže čekám, kdy zase nastoupí. Fakt netuším, z čeho je. Podezřívala jsem i prášek na praní , ale ten používám pořád stejnej a peru taky pořáe stejně.
Takže už zbývá jen verze ostré moči a zoubků 
Moje Dr. my látkové pleny chválí. A říká, že se vždycky těší, v jakém modelu přijdeme na další kontrolu. Takže já se vždycky snažím vzpomenout, v čem jsme tam už byli, abych se neopakovala. A prej jsme fakt jediná, kdo to u ní používá
A to má tři ordinace 
Otroped na mě naopak čuměl jak na blázna, když viděl látkovku 
A včera jsem byla u své PA na návštěvě a domluvily jsme se, že mě pozve na jednu kurzovou hodinu, abych tam maminkám ukázala, jak dneska látkovky vypadají.
Ale protože nejsem moc argumentační typ, tak mám strach, že mě zatvrzelé "jednorázovkačky" umlátí 
Není tady

PS: Defi dala jsem jí odkaz i na tvoje web stránky
Doufám, že jsem něco nepos .....
Když tak písni a já jí řeknu, aby je zatím nešířila 
Není tady
My chodíme do ordinace nahaté
Ale zase ná okukují maminy v čekárně. Ortopedka je nijak nekomentvala 
Def už má krámeček??
Já chci taky odkaz 
Peti neumlátí, ty je nemusíš přesvědčit, jenom seznámit
To zvládneš 
Není tady
Peti - neva, už jsem skoro hotová, tak snad tam i něco najde. Dneska teda ještě ne, ale už to tak začnnu štělovat 
Mag - na mám, ale ještě není v komplet provozu 
Není tady
Holky nechcete vydržet než to doopravdy spustím?
Za pár dní bych snad mohla zahájit testovací provoz
Pak už se budu jen dodělávat zbytek, to budu zkrátka dělat za provozu...
Není tady
ne, nechceme 

Není tady
A je to fuč 
Já to za chvíli smáznu, nechci si tu dělat neplacenou reklamu 
Upravil(a) Definitiv (19. 5. 2010 16:58)
Není tady
Def, tak prosím do SZ, já to taky nestihla, děkuji 
Není tady
Def, je to ta sama adresa, cos kdysi posilala? Musim tam nakouknout?
Jinak, holky co prikrmujete, jak je citit moc prcku, vzdycky kdyz mame intensivni zeleninu k obedu, jako brokolice, kedluben, kvetak a hrasek, tak je v latkovych plenkach po tom citit moc
v jednorazovkach, ale vubec, mate to taky, Jani, Fidorko, Pauli?
Není tady
lischinko nevím jak v jednorázovkách, ale když měla dcera třeba kedluben, tak to byla opravdu síla. Teď jí je rok a půl a už dlouho to takové není, ale když jsem s příkrmama začínala, tak jsem si kolikrát myslela, že to nemůže být jen počůrané jak plínka smrděla. Holt je potřeba častěji přebalit.
Není tady
Peci, teda ja myslim, ze prave kvuli tyhle zelenine pak prebaluju hodne casto, treba i po 1,5 hod, pac se to neda vydrzet a kdyz vim, ze ma prijit navsteva, tak ji soupnu jednorazovku, pac tohle neni k vydrzeni, normalne, tu byla navsteva a ptala se uz ve dverich co to tu tak smrdi, to je potom reprezentace 
Není tady
Lischi-ja s tim zadny problem nemam, nikdy jsem moc pres plinku necitila.
Není tady
Lischi plínky jsou mi cítit hodně asi poslední 4 dny, ale nic nového teď Tobi v jídelníčku neměl, spíš jsem to přikládala tomu, že je u nás hrozně vlhko a pořádně to neuschne jak by mělo
Není tady
Tak nám taky někdy smrděly plíny víc, nenapadlo mě že by to mohlo být z jídla, každopádně četla jsem, že by se pleny měly před praním dát na samostatný cyklus máchání, aby se z nich dostalo co nejvíc moči a pak teprve dát na obvyklý program praní. Můžu říct, že od té doby je to 100x lepší, ale možná jsemtu neřekla nic objevného a vy už to dávno víte
.
Není tady
Lischi-tak jsem kecala, citim moc z pliny po ranu, protoze ma jednu plinu na celou noc...
Není tady

Tak se musim pridat k par holkam, co zacinaji narikaz na BG. Mala ma rok, necelych 9 kg a plinky protekaji. Nevim jestli to treba neni tim, ze sama chodi, spis lita a tim se ji ta vkladacka skrci mezi nozkama. Zkousela jsem to kolem nozicek zevnitr namazat lanolinem at to nepropousti, ale nepomohlo. Trosku je to lepsi, kdyz tam dam jeste konopnou vkladacku. Co ted? uz me nebavi co 2 hodiny komplet prevlikat cele dite, jeste kdyz nespolupracuje.
Budou to asi super pliny do 10 mesicu a pak to chce neco s dvojitou nohavickou. mozna ty thirsties, pop-in maji taky dvojitou, ale na me jsou nejake uz moc mohutne.
Uvidime, zatim to nejak patlam s jednorazovkama a jestli uz bude teplo, zkusime najet poradne na nocnik a treninkove kalhotky.
Plinky mi taky smrdi podle toho co sni.
Není tady