|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
no, Heřmanko, mě nepřijde, že tohle by byl vztah Pán - subinka...
Mikeši - kvalita orgasmu je dobré měřítko. Za sebe říkám, že potřebuju kromě něhy i jistou tvrdost, nebo pevnost objetí a dominanci partnera. A úplně nejlíp je, když je to pokaždé jiné. A tu variabilitu a fantazii, tu každý taky nedokáže prožívat a umožnit.
Není tady
majkafa napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Tak my jsme s partnerem 9 let a teď už manžel má také se sexem problém. 10 sekund styku mi prostě k vyvrcholení nestačí. Už si nepamatuju, jak jsme to řešili, ale myslím, že jsem také byla decentní. Dobrali jsme se k výsledku, že manžel šel k sexuologovi. Byl tam 2x a usoudil, že léčba nemá smysl, a tak s tím přestal. Bohužel přestal i se sexem. I když 1x týdně si tedy většinou říct dá, mě to nějak nestačí.
Bavili jsme se o tom a on mi řekl, že když je to tak rychlé, že se mu to nelíbí a já z toho také nic nemám, že tedy budeme mít sex co nejméně. Zatím nevím co s tím...
Oni chlapi o těchhle pocitech neradi mluví a to ten můj mluví dost hodně.
Nemůže to být ten důvod? Když vám to v sexu nejde, tak ho mít raději nebudete.Sex - milování přece není jen o délce samotného styku. Jsou takové spousty jiných aktivit.
A takových možností, jak může muž dovést ženu k vrcholu.
Majkafo,
ano, jsou jiné aktivity, to by je ale partner musel umět. Už jsem mu je ukazovala, ale prostě na sex a vše s ním spojené prostě nemá talent.
Někdo by možná udělal radikální řez, ale manžel má spoustu jiných dobrých vlastností, takže zatím to řešit nehodlám. Nikdy nenajdu Pana Dokonalého, zvlášť s 85 kg
.
Čímž neříkám, že kdyby se nějaký Pan Dokonalý sám od sebe v mém životě objevil, že ten řez neudělám.
Není tady
Mnnno, tak pokaždé jinak, to bych teda chtěl vidět jinak po třítisícídvoustépadesátéosmé 
Upravil(a) Nedoma (2. 6. 2009 9:34)
Není tady
Lilith,
tak pokud je to opravdu tak, je to běh na delší trať s hodně nejistým výsledkem
. Já mám manžela, se kterým můžu mluvit téměř o všem, který je otevřený všemu, ale tohle téma nerad otevírá a prostě se rozhodl dělat mrtvýho brouka a nic s tím člověk nenadělá
.
Tak se alespoň snažím, když to bylo hezké, mu to říci. Ale trvá to už pár let a posun téměř nulový.
A jinak: jak včera? 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Blossom, on to je sice vti, ale dost reálný. Ono totiž i takhle to jde a myslím, že i takhle to může být úžaný. No, nemyslím, já to vím.
Ano... ony to jsou sice, řekněme, takové "náhradní" nebo "doplňkové" techniky, ale za sebe mohu říct, že orgasmus, který mi partnerka přivodí pusou nebo rukou, není pro mě nikterak horší, nebo méně uspokojující, než orgasmus při klasickém styku... ovšem nevím, jak tohle funguje u žen, jestli to mají taky tak...
Mikeši, nemůžu mluvit za všechny ženské, každá jsme jiná. Já osobně také raději "all inclusiv", ale kdyby vztah jinak po ostatních stránkách byl skvělý a jediná vada by byla že partner už "nemůže", tak s pomocí 11 kamarádů
by to pořád myslím bylo k celkem pěknému společnému životu.
Mě by spíš strašně vadilo to, kdyby partner schovával hlavu do písku a neřešil raděj nic, přestože vidí, že se jeho partnerka tímto trápí ( viz Lilith i Tulipánka). Já bych v tom viděla jeho sobectví, nezájem to řešit. V takovém případě bych asi hledala někoho jiného.
Ještě to Nedoma: Nevím, zda někdo zná fakt 3258 odlišných způsobů, obávám se, že tolik ne. Ale minimálně 50 různých existuje
A při jejich obměňování podle momentální chuti a nálady to bohatě stačí, aby to nikdy nebyla nuda.
Obecně si myslím, že chlapi jsou zbytečně příliš zaměření na měřitelné hodnoty(jak často, jak dlouho, kolik minut, kolik cm atd. atd). Já tvrdím, že je to víc o vzájemnosti, spontánnosti, fantazii, hravosti a radosti ze života. Pro mě osobně je většina měřitelných hodnot celkem podružná...
Tulipánko, a další, díky za psychickou podporu a názory
...
Napíšu, jak včera: Snažila jsem se být hodná a milá holčička a zdržet se projevů nespokojennosti a psychologických analýz a dotazů, trošku mu pomohla mechanicky a orálně a pak mu to po určitou kratší dobu šlo..., i z té chvilky jsem byla docela rozradostněna..Na to navázal orálně,čímž mě přivedl k orgasmu a bylo to hezké.
já jsem si uvědomila, že jsem se Vám ve včerejším splínu a rozmrzelosti zapomněla zmínit, že sice ty tři roky je velký problém s klasickým sexem jaksi vaginálním, ale orálně to bylo v pohodě, na to je šikovný, (holt cvik, když , že....). Takže jsem mu vlastně trochu křivdila.
v poslední době už ale nebylo ani toto, a já jsem tak nějak chtěla oboje.
Takže asi zapomenu na romantické představy o uchvácení nadrženým samcem, které mi uvízly v paměti z bujného mládí a budu nadále jako hodná holčička pomalinku a někdy trochu pracně, přesvědčovat pána, že jsou na světě ještě hezké věci, na které on už poněkud zapomíná... (Ještě jsem zvědavá na ten výsledek - hladiny testosteronu).
Není tady
Blossom napsal(a):
Ještě to Nedoma: Nevím, zda někdo zná fakt 3258 odlišných způsobů, obávám se, že tolik ne. Ale minimálně 50 různých existuje
A při jejich obměňování podle momentální chuti a nálady to bohatě stačí, aby to nikdy nebyla nuda.
Obecně si myslím, že chlapi jsou zbytečně příliš zaměření na měřitelné hodnoty(jak často, jak dlouho, kolik minut, kolik cm atd. atd). Já tvrdím, že je to víc o vzájemnosti, spontánnosti, fantazii, hravosti a radosti ze života. Pro mě osobně je většina měřitelných hodnot celkem podružná...

Tak taky to moc neměřím ale je fakt, že něco jako "jak často" sleduju a pociťuju - když mám dojem, "že už nějak dlouho nic" 
Není tady
Lilith380 napsal(a):
Tulipánko, a další, díky za psychickou podporu a názory
...
Napíšu, jak včera: Snažila jsem se být hodná a milá holčička a zdržet se projevů nespokojennosti a psychologických analýz a dotazů, trošku mu pomohla mechanicky a orálně a pak mu to po určitou kratší dobu šlo..., i z té chvilky jsem byla docela rozradostněna..Na to navázal orálně,čímž mě přivedl k orgasmu a bylo to hezké.já jsem si uvědomila, že jsem se Vám ve včerejším splínu a rozmrzelosti zapomněla zmínit, že sice ty tři roky je velký problém s klasickým sexem jaksi vaginálním, ale orálně to bylo v pohodě, na to je šikovný, (holt cvik, když , že....). Takže jsem mu vlastně trochu křivdila.
v poslední době už ale nebylo ani toto, a já jsem tak nějak chtěla oboje.
Takže asi zapomenu na romantické představy o uchvácení nadrženým samcem, které mi uvízly v paměti z bujného mládí a budu nadále jako hodná holčička pomalinku a někdy trochu pracně, přesvědčovat pána, že jsou na světě ještě hezké věci, na které on už poněkud zapomíná... (Ještě jsem zvědavá na ten výsledek - hladiny testosteronu).
No a co nějaký umělý kamarád? I když, co tak znám, tak ženy o dost lépe hodnotí, když cítí právě TEN objekt a ne nějaký šidítko... 
Není tady
tak sis vpodstatě i odpověděl
- asi tak....
Není tady

Nedoma napsal(a):
No a co nějaký umělý kamarád? I když, co tak znám, tak ženy o dost lépe hodnotí, když cítí právě TEN objekt a ne nějaký šidítko...
To jo, ale Lilith tu napsala, že její partner je "šikovný na orál".... no a právě takovej orál v kombinaci s šidítkem, to je moc hezký... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Nedoma napsal(a):
To jo, ale Lilith tu napsala, že její partner je "šikovný na orál".... no a právě takovej orál v kombinaci s šidítkem, to je moc hezký...
jak pro koho. Já nejradši partnera objímám a to ten "kamarád" jaksi nejde.
je to jako s autama, někdo se spokojí s trabantem, taky jede a doveze tě kam potřebuješ. Ale já trpím na BMW, klimatizace, luxus inetriéru i exteriéru a tak. Naštěstí je můj přítel nejmíň řada X6....
Není tady

Kukačka napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Nedoma napsal(a):
je to jako s autama, někdo se spokojí s trabantem, taky jede a doveze tě kam potřebuješ. Ale já trpím na BMW, klimatizace, luxus inetriéru i exteriéru a tak. Naštěstí je můj přítel nejmíň řada X6....
Hmm, to já bych v tomhle případě teda jela trábošem.
I když podle mě je šidítko + orálek nejmíň audina. 

Není tady
Já si počkám na AUDI, asi nejspíš TT. BI. 
V mém věku už není doba kompromisů, než se spokojit s málem, tak raději nic. 
Kukačko, to šidítko pochopitelně musí používat partner, takže 
Není tady
Nedoma napsal(a):
Kukačko, to šidítko pochopitelně musí používat partner, takže
neuč ptáka lítat. Jenže já ten závěr nejradši prostě naživo - naturální plnění.
I když přiznávám, že změna je taky dobrá.
Není tady
Proč se spokojit se šidítkem? 
Možná tak v 70, když nám bude zdraví přát - nebo vlastně nepřát. 

Jo, jo. Pro kukačku trabant, pro mě audina.
Momentálně chodím pěšky
a občas si něco stopnu 
, ale kompromisy mě taky neberou. 
Audi v nedohlednu... 
Není tady

majkafa napsal(a):
Proč se spokojit se šidítkem?
Možná tak v 70, když nám bude zdraví přát - nebo vlastně nepřát.
Tak já to jako něco podřadného nevidím. Mám ráda hračky a když je prtner umí používat...
Není tady
Já mám ráda, když partner umí používat sebe. 
Audi taky v nedohlednu.
Teda, jedno by bylo, ale řídí ho jiná řidička.
Tak nic.

Já jsem svůj příspěvek o kombinaci orálu se šidítkem myslel spíš tak, že dle mého je tato kombinace ideální právě v případech, jako u Lilith - tedy že pánovi "to" moc nestojí...
Není tady

Mikeš napsal(a):
Já jsem svůj příspěvek o kombinaci orálu se šidítkem myslel spíš tak, že dle mého je tato kombinace ideální právě v případech, jako u Lilith - tedy že pánovi "to" moc nestojí...
Já tohle můžu i když pánovi stojí. V rámci předehry je to bomba. 
Ale made in nature je lepší, to jo. 
Není tady
javena - dtto
aby nedošlo k mýlce - mám bohatou sbírku modrých hraček a jsem ráda, že partner si umí hrát. Ale on to stejně umí nejlíp. Teplo jeho kůže, chuť, vůně a tvář na tváři...to je to pravé ořechové.
Ne že by to ostatní byla náhražka nebo něco trabantoidního. Je to super. Ale dlouhodobě si to nedovedu představit, já prostě potřebuju CHLAPA, aby mi TO pořádně udělal.
Není tady

Kukačka napsal(a):
aby nedošlo k mýlce - mám bohatou sbírku modrých hraček...
Ono se tomu říká "modré hračky"? 
Není tady

Kukačka napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Nedoma napsal(a):
Kuky, neštvi mně
.... mi tu děláš chutě
.... a stejně se nepodělíš

Není tady