Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 2. 6. 2009 8:26

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: asexualita nebo strach??

no, Heřmanko, mě nepřijde, že tohle by byl vztah  Pán - subinka...

Mikeši - kvalita orgasmu je dobré měřítko. Za sebe říkám, že potřebuju kromě něhy i jistou tvrdost, nebo pevnost objetí a dominanci partnera. A úplně nejlíp je, když je to pokaždé jiné. A tu variabilitu a fantazii, tu každý taky nedokáže prožívat a umožnit.

Není tady

#27 2. 6. 2009 9:32

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

majkafa napsal(a):

Tulipánka napsal(a):

Tak my jsme s partnerem 9 let a teď už manžel má také se sexem problém. 10 sekund styku mi prostě k vyvrcholení nestačí. Už si nepamatuju, jak jsme to řešili, ale myslím, že jsem také byla decentní. Dobrali jsme se k výsledku, že manžel šel k sexuologovi. Byl tam 2x a usoudil, že léčba nemá smysl, a tak s tím přestal. Bohužel přestal i se sexem. I když 1x týdně si tedy většinou říct dá, mě to nějak nestačí.
Bavili jsme se o tom a on mi řekl, že když je to tak rychlé, že se mu to nelíbí a já z toho také nic nemám, že tedy budeme mít sex co nejméně roll . Zatím nevím co s tím...

Oni chlapi o těchhle pocitech neradi mluví a to ten můj mluví dost hodně.

Nemůže to být ten důvod? Když vám to v sexu nejde, tak ho mít raději nebudete.

Sex - milování přece není jen o délce samotného styku. Jsou takové spousty jiných aktivit. smile A takových možností, jak může muž dovést ženu k vrcholu. smile

Majkafo,
ano, jsou jiné aktivity, to by je ale partner musel umět. Už jsem mu je ukazovala, ale prostě na sex a vše s ním spojené prostě nemá talent.
Někdo by možná udělal radikální řez, ale manžel má spoustu jiných dobrých vlastností, takže zatím to řešit nehodlám. Nikdy nenajdu Pana Dokonalého, zvlášť s 85 kg dumbom .
Čímž neříkám, že kdyby se nějaký Pan Dokonalý sám od sebe v mém životě objevil, že ten řez neudělám.

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#28 2. 6. 2009 9:33

Nedoma
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Mnnno, tak pokaždé jinak, to bych teda chtěl vidět jinak po třítisícídvoustépadesátéosmé wink

Upravil(a) Nedoma (2. 6. 2009 9:34)

Není tady

#29 2. 6. 2009 9:35

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Lilith,
tak pokud je to opravdu tak, je to běh na delší trať s hodně nejistým výsledkem neutral . Já mám manžela, se kterým můžu mluvit téměř o všem, který je otevřený všemu, ale tohle téma nerad otevírá a prostě se rozhodl dělat mrtvýho brouka a nic s tím člověk nenadělá sad .
Tak se alespoň snažím, když to bylo hezké, mu to říci. Ale trvá to už pár let a posun téměř nulový.

A jinak: jak včera? wink

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#30 2. 6. 2009 9:55

Blossom
Host

Mikeš napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Blossom, on to je sice vti, ale dost reálný. Ono totiž i takhle to jde a myslím, že i takhle to může být úžaný. No, nemyslím, já to vím.

Ano... ony to jsou sice, řekněme, takové "náhradní" nebo "doplňkové" techniky, ale za sebe mohu říct, že orgasmus, který mi partnerka přivodí pusou nebo rukou, není pro mě nikterak horší, nebo méně uspokojující, než orgasmus při klasickém styku... ovšem nevím, jak tohle funguje u žen, jestli to mají taky tak... smile

Mikeši, nemůžu mluvit za všechny ženské, každá jsme jiná. Já osobně také raději "all inclusiv", ale kdyby vztah jinak po ostatních stránkách byl skvělý a jediná vada by byla že partner už "nemůže", tak s pomocí 11 kamarádů  wink by to pořád myslím bylo k celkem pěknému společnému životu.
Mě by spíš strašně vadilo to, kdyby partner schovával hlavu do písku a neřešil raděj nic, přestože vidí, že se jeho partnerka tímto trápí ( viz Lilith i Tulipánka). Já bych v tom viděla jeho sobectví, nezájem to řešit. V takovém případě bych asi hledala někoho jiného.

Ještě to Nedoma: Nevím, zda někdo zná fakt 3258 odlišných  způsobů, obávám se, že tolik ne. Ale minimálně 50 různých existuje stolt A při jejich obměňování podle momentální chuti a nálady to bohatě stačí, aby to nikdy nebyla nuda.
Obecně si myslím, že chlapi jsou zbytečně příliš zaměření na měřitelné hodnoty(jak často, jak dlouho, kolik minut, kolik cm atd. atd). Já tvrdím, že je to víc o vzájemnosti, spontánnosti, fantazii, hravosti a radosti ze života. Pro mě osobně je většina měřitelných hodnot celkem podružná...

#31 2. 6. 2009 9:57

Lilith380
♥♥-----

Tulipánko, a další, díky za psychickou podporu a názory par ...
Napíšu, jak včera: Snažila jsem se být hodná a milá holčička a zdržet se projevů nespokojennosti a psychologických analýz a dotazů, trošku mu pomohla mechanicky a orálně a pak mu to po určitou kratší dobu šlo..., i z té chvilky jsem byla docela rozradostněna..Na to navázal orálně,čímž mě přivedl k orgasmu a bylo to hezké. gloria já jsem si uvědomila, že jsem se Vám ve včerejším splínu a rozmrzelosti zapomněla zmínit, že sice ty tři roky je velký problém s klasickým sexem jaksi vaginálním, ale orálně to bylo v pohodě, na to je šikovný, (holt cvik, když , že....). Takže jsem mu vlastně trochu křivdila. rodna  v poslední době už ale nebylo ani toto, a já jsem tak nějak chtěla oboje.
Takže  asi zapomenu na romantické představy o uchvácení nadrženým samcem, které mi uvízly v paměti z bujného mládí a budu nadále jako hodná holčička  pomalinku a někdy trochu pracně, přesvědčovat pána, že jsou na světě ještě hezké věci, na které on už poněkud zapomíná... (Ještě jsem zvědavá na ten výsledek - hladiny testosteronu).

Není tady

#32 2. 6. 2009 10:09

Nedoma
♥♥♥♥♥--

Blossom napsal(a):

Ještě to Nedoma: Nevím, zda někdo zná fakt 3258 odlišných  způsobů, obávám se, že tolik ne. Ale minimálně 50 různých existuje stolt A při jejich obměňování podle momentální chuti a nálady to bohatě stačí, aby to nikdy nebyla nuda.
Obecně si myslím, že chlapi jsou zbytečně příliš zaměření na měřitelné hodnoty(jak často, jak dlouho, kolik minut, kolik cm atd. atd). Já tvrdím, že je to víc o vzájemnosti, spontánnosti, fantazii, hravosti a radosti ze života. Pro mě osobně je většina měřitelných hodnot celkem podružná...

tummenupp

Tak taky to moc neměřím ale je fakt, že něco jako "jak často" sleduju a pociťuju - když mám dojem, "že už nějak dlouho nic" smile

Není tady

#33 2. 6. 2009 10:11

Nedoma
♥♥♥♥♥--

Lilith380 napsal(a):

Tulipánko, a další, díky za psychickou podporu a názory par ...
Napíšu, jak včera: Snažila jsem se být hodná a milá holčička a zdržet se projevů nespokojennosti a psychologických analýz a dotazů, trošku mu pomohla mechanicky a orálně a pak mu to po určitou kratší dobu šlo..., i z té chvilky jsem byla docela rozradostněna..Na to navázal orálně,čímž mě přivedl k orgasmu a bylo to hezké. gloria já jsem si uvědomila, že jsem se Vám ve včerejším splínu a rozmrzelosti zapomněla zmínit, že sice ty tři roky je velký problém s klasickým sexem jaksi vaginálním, ale orálně to bylo v pohodě, na to je šikovný, (holt cvik, když , že....). Takže jsem mu vlastně trochu křivdila. rodna  v poslední době už ale nebylo ani toto, a já jsem tak nějak chtěla oboje.
Takže  asi zapomenu na romantické představy o uchvácení nadrženým samcem, které mi uvízly v paměti z bujného mládí a budu nadále jako hodná holčička  pomalinku a někdy trochu pracně, přesvědčovat pána, že jsou na světě ještě hezké věci, na které on už poněkud zapomíná... (Ještě jsem zvědavá na ten výsledek - hladiny testosteronu).

No a co nějaký umělý kamarád? I když, co tak znám, tak ženy o dost lépe hodnotí, když cítí právě TEN objekt a ne nějaký šidítko... vissla

Není tady

#34 2. 6. 2009 11:18

Lilith380
♥♥-----

tak sis vpodstatě i odpověděl wink - asi tak....

Není tady

#35 2. 6. 2009 11:33

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Nedoma napsal(a):

No a co nějaký umělý kamarád? I když, co tak znám, tak ženy o dost lépe hodnotí, když cítí právě TEN objekt a ne nějaký šidítko... vissla

To jo, ale Lilith tu napsala, že její partner je "šikovný na orál".... no a právě takovej orál v kombinaci s šidítkem, to je moc hezký... wink

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#36 2. 6. 2009 11:44

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mikeš napsal(a):

Nedoma napsal(a):

To jo, ale Lilith tu napsala, že její partner je "šikovný na orál".... no a právě takovej orál v kombinaci s šidítkem, to je moc hezký... wink

jak pro koho. Já nejradši partnera objímám a to ten "kamarád" jaksi nejde.
je to jako s autama, někdo se spokojí s trabantem, taky jede a doveze tě kam potřebuješ. Ale já trpím na BMW, klimatizace, luxus inetriéru i exteriéru a tak. Naštěstí je můj přítel nejmíň řada X6....

Není tady

#37 2. 6. 2009 12:01

javena
♥♥♥♥♥♥-

Kukačka napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Nedoma napsal(a):

je to jako s autama, někdo se spokojí s trabantem, taky jede a doveze tě kam potřebuješ. Ale já trpím na BMW, klimatizace, luxus inetriéru i exteriéru a tak. Naštěstí je můj přítel nejmíň řada X6....

Hmm, to já bych v tomhle případě teda jela trábošem. gloria I když podle mě je šidítko + orálek nejmíň audina. tonguebig_smile

Není tady

#38 2. 6. 2009 12:06

majkafa
Host

Já si počkám na AUDI, asi nejspíš TT. BI. smile
V mém věku už není doba kompromisů, než se spokojit s málem, tak raději nic. smile

#39 2. 6. 2009 12:07

Nedoma
♥♥♥♥♥--

Kukačko, to šidítko pochopitelně musí používat partner, takže vissla

Není tady

#40 2. 6. 2009 12:10

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nedoma napsal(a):

Kukačko, to šidítko pochopitelně musí používat partner, takže vissla

neuč ptáka lítat. Jenže já ten závěr nejradši prostě naživo - naturální plnění.
I když přiznávám, že změna je taky dobrá.

Není tady

#41 2. 6. 2009 12:10

majkafa
Host

Proč se spokojit se šidítkem? lol
Možná tak v 70, když nám bude zdraví přát - nebo vlastně nepřát. smile

#42 2. 6. 2009 12:13

javena
♥♥♥♥♥♥-

Jo, jo. Pro kukačku trabant, pro mě audina.
Momentálně chodím pěšky grater a občas si něco stopnu big_smilebig_smile, ale kompromisy mě taky neberou. tongue
Audi v nedohlednu... sad

Není tady

#43 2. 6. 2009 12:20

javena
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Proč se spokojit se šidítkem? lol
Možná tak v 70, když nám bude zdraví přát - nebo vlastně nepřát. smile

Tak já to jako něco podřadného nevidím. Mám ráda hračky a když je prtner umí používat...

Není tady

#44 2. 6. 2009 12:36

majkafa
Host

Já mám ráda, když partner umí používat sebe. big_smile

Audi taky v nedohlednu. big_smile Teda, jedno by bylo, ale řídí ho jiná řidička. smile Tak nic.

#45 2. 6. 2009 12:45

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem svůj příspěvek o kombinaci orálu se šidítkem myslel spíš tak, že dle mého je tato kombinace ideální právě v případech, jako u Lilith - tedy že pánovi "to" moc nestojí...

Není tady

#46 2. 6. 2009 12:48

javena
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Já jsem svůj příspěvek o kombinaci orálu se šidítkem myslel spíš tak, že dle mého je tato kombinace ideální právě v případech, jako u Lilith - tedy že pánovi "to" moc nestojí...

Já tohle můžu i když pánovi stojí. V rámci předehry je to bomba. gloria
Ale made in nature je lepší, to jo. smile

Není tady

#47 2. 6. 2009 12:53

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

javena - dtto
aby nedošlo k mýlce - mám bohatou sbírku modrých hraček a jsem ráda, že partner si umí hrát. Ale on to stejně umí nejlíp. Teplo jeho kůže, chuť, vůně a tvář na tváři...to je to pravé ořechové.
Ne že by to ostatní byla náhražka nebo něco trabantoidního. Je to super. Ale dlouhodobě si to nedovedu představit, já prostě potřebuju CHLAPA, aby mi TO pořádně udělal.

Není tady

#48 2. 6. 2009 13:11

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Kukačka napsal(a):

aby nedošlo k mýlce - mám bohatou sbírku modrých hraček...

Ono se tomu říká "modré hračky"? va

Není tady

#49 2. 6. 2009 13:19

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

já mám všechny hračky modré barvy

Není tady

#50 2. 6. 2009 14:56

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Kukačka napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Nedoma napsal(a):

Kuky, neštvi mně dumbom .... mi tu děláš chutě tongue .... a stejně se nepodělíš lol lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí